Tråk

Händer inget alls på datorn så funderar på att stänga av för ikväll och krypa ner under täcket..
Varför ska jag sitta uppe för när de ändå inte finns nått att göra..

Får se om det kanske blir ett inlägg från mobilen sen innan jag ska sova annars så skriver jag imorgon igen..

Godnatt på er


//Helen


suck

Blev nygligen tillkopplad till Bertil, Evert, Gösta..... Ja han heter liite olika för varje gång.
Jag pratar om min droppställning.. :(
Har inte fått i mig tillräckligt med kalorier idag + att jag spydde för någon timme sen så nu måste jag ha dropp över natten igen.. :( Gillar inte att ha dropp över natten för det är så svårt att sova med slangen, man måste hela tiden tänka på att den inte får hamna ikläm och så..

Lättare att ha på dagen då man är uppe och vaken..
Men det har ju gått nätter innan med dropp så det ska väl gå inatt med.
Hoppas bara att jag sover bra och inte vaknar så ofta. Men har ju varit vaken nu så det ska väl inte vara några problem att somna sen..
Klockan är ju snart nio så får försöka att vara vaken en timme till om jag orkar..
Annars får jag lägga mig i sängen och läsa en bok eller en tidning..

Men tänkte kika runt lite på datorn innan jag tänkte krypa ner under täcket..

Kanske finns några intressanta att titta på som håller till utanför akuten.. :P
Är ju några stycken där nere nu ;P


hm...

Man får se mycket när man har "utsikt" över akuten.. 

- För en stund sen kom det ett gäng på typ fyra personer, dom stod och snackade där nere och rökte och så.. Ingen verkade ha vidare ont. Sen gick dom in på aktuen och kom nyss ut typ 6 st och hoppade in i en as liten bil och åkte iväg.. 

Är detta en underhållsplats eller ? trodde man åkte till aktuen om man var i AKUT behöv av vård. 
Inte för att stå och snacka en massa skit, röka och skratta.. Tycker det borde finnas andra ställen för dom som dom kan vara på. ´+ att dom tar ju upp en massa onödig plats för dom som verkligen behöver hjälp.


Eller har jag fel??
 

ingen sömn

Gick inte sådär jättebra att vila förut..
Spydde och sen kunde jag inte somna, men låg och vilade en stund iaf..
Nu har jag borstat tänderna och tagit på mig nattskjortan. Tror inte att jag kommer vara uppe så länge idag. Är sjukt trött men kan inte lägga mig för natten än. Så får sitta här vid datorn en stund och underhålla mig själv. Får försöka att vara vaken till nio iaf.

Om en stund kommer jag ju att få mina kvällsmediciner med så bara att invänta dessa..

Vad gör ni ikväll?


zzzz

Mina ögon går snart i korts..

Lägga sig och vila lite kanske..
För man kan ju inte lägga sig för natten nu :P

Jag är ju ingen gamling heller ;)

besök <3

Då har mina två underbara älsklingar varit här :) <3
Och även mamma och pappa :)
Mamma hade bakat  paj som hon hade med sig. Blåbär och jordgubbs paj :) Gott, med vaniljsås till.. Inte helt fel..
Myste så gott som det gick med min lilla älskling. men när hon börjar protestera och inte vill sitta still längre så orkar jag inte ha henne längre i famnen. Tänk att en tre månaders bebis kan vara "starkare" än sin mamma.. bytte även blöja på henne och det gick rätt så bra..
Men känns inte så där jättebra att inte kunna bära sitt lilla barn.. men jag hoppas att jag snart blir frisk så att jag kan ta hand om henne igen..
Men hoppas bara att det inte tar allt för lång tid..

Man börjar ju längta hem till livet där hemma även fast man får besök varje dag.
Börjar till och med att sakna att åka och handla..

Men det är bara att bita i det otroligt sura äpplet och kämpa på så jag blir bättre snart och får komma hem.
Om jag har tur i veckan så kanske jag får komma hem på permis iaf.
Ska fråga läkaren om det imorgon när hon kommer..

Sen har jag ju datorn nu som är lite sysselsättning.. 
Blir ju rätt tråkigt med bara radio i längden..


söndag

Söndag idag fast det känns som vilken dag som helst.. dagarna ser ju likadana ut lika långa och lika tråkiga.. men inatt har jag sovit riktigt bra faktiskt :) börjar jag bli van vid dessa sängar ?? :O :O
Vaknade bara då de kom in och gjorde sin kontroll. sen vaknade jag till vid fyra tiden för då fick dom för sig att byta säng i mitt rum. inte min säng men jag har ett eget rum fast det är två sängar här inne.
Tänkte nu kommer det säkert att ta tid innan jag somnar om men jag somnade om på en gång..
Skönt :)

Sen vaknade jag runt 8 tiden då tog dom lite kontroller sen somnade jag vid tio igen och sov typ till tolv.. förstår inte varför jag är så trött. Men det är väl för att kroppen försöker göra mig frisk..
Skulle kunna lägga mig och sova lite nu med men ska försöka att vara vaken..

Får se sen när man får besök, ska försöka att komma ut lite då..
Men då kanske man ska vila lite nu iaf så man orkar gå lite sen..

Tror nog att jag gör så..
Blir nog bäst så.. :)


..

Då har man tagit på sig den otroligt snygga nattskjortan.. fast dom är faktiskt sköna, tro det eller ej..
Sitter just nu och kollar runt lite på bloggar och har även ett öga på facebook :P

Sitter och svettas som en tog som jag brukar göra vid denna tid på kvällarna. konstigt att det är ungefär samma tid varje kväll :S
och det brukar ju hålla i sig typ en timme med så det är väl ingen ide att lägga sig i sängen än.. :(

får se om det blir något mer inlägg senare..
nu tänkte jag borsta tänderna och se om jag blir av med denna feber topp :P 

// Helen 

skrik och gap

Är ju trots allt lördag idag så något roligt kankse händer vid akuten. (har utsikt över akutingången)

JUst nu är det nån gravid kvinna där nere som skriker och gormar. Hon kom gåendes och det var ett jäkla liv. Nu låter det mer som att hon gråter.. Men varför går dom inte bara in och varför måste hon hålla på att skrika på den stackars pappan. vet att det gör ont och så men tycker hon låter lite väl taskig mot honom.. :(




.

Har lust att göra mig klart för natten och krypa ner under täcket men det känns lite för tidigt för det..
Fast å andra sidan så finns det ju inget annat att göra heller.

Man kanske ska kolla om de går nått se värt på play kanalerna
Eller läsa de bloggar som jag följer nu när man har dator..

Fast känner mig inte direkt på humör..

Men får se hur jag gör.. :P

Nu ska jag dricka lite av min goda protoindrink :)
Den smakar jordgubb och är såååå god :)

Vad gör ni denna kväll?


Lördag

Hej!
Då har man äntligen fått hit en dator.. skönt så kan man syselsätta sig lite iaf.. för det är ju kvällarna som är värst att vara sjäv på.. då när A går vill jag bara springa i fatt honom och följa med.. idag var det extra jobbigt när han gick.. fan jag vill inte vara här längre.. varför kan jag inte bara bli bra och få komma hem för?

Suck..
Dagen idag har iaf varit sådär.. hade ont och kände mig konstig på förmiddagen så sov mest då. Var även hur trött som helst då.

Sen kom bästa vän och hälsade på <3 guld värt.. så vi satt och pratade lite och sen kom även resten av familjeen.. min lilla isabelle hade på sig kläder som jag hade på mig när jag var liten.. :)

Min älskling stannade kvar en liten extra stund så vi hann kramas lite och prata lilte själva.. men då blev det istället extra jobbigt när han gick :(

Känner att jag inte orkar vara så tuff och så på mig lika mycket längre.. Man blir svagare och svagare ju längre man är här.. 
 
Bästa vän hade även med sig ett antal med tidningar som jag tänkte att jag skulle blädddra lite i om en stund. Kan inte sitta uppe för länge för får ont i ryggen sen börjar det även göra ont i magen.. :(



Får se om man kanske målar naglarna med senare :)

nej nu ska jag vila ryggen lite..


Lyckades somna om från förra inlägget vakn...

Lyckades somna om från förra inlägget vaknade av att dom kom in och väckte mig vid kl 8. Sen var jag vaken och duschade, fick äntligen raka mina skogiga ben så nu känner man sig lite frächare :) tog en lur efter lunchen som jag fick i mig nästan hela. Var helt okej :) sen kom mina två älsklingar och mina föräldrar :) vi gick runt lite nere vid entrén och så så jag fick gå lite. Gick bra men efter ett tag började det göra ont igen så då gick vi tillbaka.. Imorgon när dom kommer så har pappa med sig sin dator som jag ska få låna under tiden jag är här eftersom min är på lagning. Så då ska jag försöka uppdatera lite mer. Är ju mycket lättare att uppdatera via datorn. Tar sådan tid att blogga med toutch. Stavas det så? Sen kan jag ju titta på tv via datorn med. För inte får man låna en tv här inte? Man får HYRA.. Som man inte redan har betalt för det i skatten.. Tror det kostade typ 500 för en vecka. Helt otroligt. Annars under kvällen har jag mest läst och kollat i tidningar.. Men börjar bli lite tråkigt så ska bli skönt med dator imorgon :) Nej man kanske ska ta och försöka sova lite innan dom kommer in på koll kl 00.00 bara en timme kvar men kommer inte orka vara vaken tills dess.. Lär höra av mig senare om jag inte kan somna om. Annars skriver jag mer imorgon.. / Helen


Klockan är fem och jag har nyss fått ett t...

Klockan är fem och jag har nyss fått ett tablett mot smärtan.. Då ska man somna om nu igen då? Inte direkt det lättaste. Varför kan dom inte ha skönare sängar på sjukhuset. Ibland undrar man om smärtan skulle försvinna fortare om man fick sova i sin egen säng. Gud vad jag saknar min säng.. :( kan inte gud trolla lite så jag blir frisk lite fortare så jag får sova i min säng? Prova och lägga sig ner igen och se om det går eller om det gör för ont.. Försöka sova någon timme till iaf.. Sover ni eller är ni uppe? :)


Hej :) idag mår jag lite bättre sen sist j...

Hej :) idag mår jag lite bättre sen sist jag skrev. Har dock varit mycket trött idag och sovit mycket.. Min lilla familj och mina föräldrar har varit och hälsat på mig idag :) får besök av dom varje dag och imorgon tror jag även att min bror och hans tjej kommer :) mamma tog med sig några böcker som jag har att läsa. Nu när jag är lite piggare så ska jag nog orka läsa. Innan har jag ju haft tidningar att titta i och det är ju inte lika ansträngande som att läsa en bok.. Just nu sitter jag uppe lite och tittar ut. Fick en febertopp så vill inte ligga och svettas ner i sängen. Så får sitta uppe en stund tills den lagt sig. Nej nu ett glas vatten i hop om att jag ska svalna lite.. Undra om man kan steka Ägg på mig? :)


Hej kära läsare :) som ni säkert har märkt...

Hej kära läsare :) som ni säkert har märkt så var det ett tag sen som jag skrev. Det beror på att jag är sjuk och fick åka in akut till sjukhuset i torsdag mitt i resan ner till Småland. Nu är jag iaf tillbaka i Eskilstuna men ligger på sjukhus även här och kommer göra det några veckor.. Men nu vet ni iaf varför det är uppehåll i bloggen men ska försöka att uppdater de dagar jag har så pass mycket ork.. Snart får jag besök av min familj så ska vila lite innan så jag orkar umgås med dom så mycket jag orkar.. /helén


.

jaha.. Nu började det regna lite smått med.. :( Varför kan det itne få vara fint en hel dag för? Blir så trött på dessa mulna dagar. Det är ju sommar då ska det vara sol och varma och sköna sommarkvällar.. Så man kan vara ute i bara linne och ta en nattpromenad.. Men nej det ska bara regna och regna eller vara mulet.. TRÅK väder är vad det är..
Visst vet att det är bra för luften att det kommer lite regn men det behöver inte vara mulet en hel vecka.. Räcker med om det kommer regn en dag i veckan, eller kanske två och sen resten av veckan är det sol :)

Gissa om man skulle bli brun då :)

Klart att det är mysigt ibland när det regnar..  Då kan man ju ha en massa mysdagar och fimstunder.. Även dom där roliga tvätt och städdagarna..

Men på sommaren vill jag ha soooooooooooooool.. :)


Nog pratat om vädret..

Vad gör ni idag?

..

Så gick det ju såklart inte att länka.. :S
Fan jag och teknink går inte ihop..

Men låter heter iaf..

Chris Median, what are words...

Lyssna på den...
Sååå fin..

Chris Medina - What Are Words


..

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Den här låten är så underbart fin, för varje gång som jag lyssnar på denna växer den för mig och börjar betyda ännu mer. Det han gör för sin tjej är så himla fint och han visar verkligen att ingenting kan få honom att sluta älska henne. Blir tårögd och när jag inte lyssnar på denna låt så tänker jag på den. Hur mycket en människa kan betyda för en annan.

Denna låt väcker otroligt starka känslor hos mig.
Kan lyssna på den hur många gånger som helst. Trötnar aldrig på den.

Nej nu ska jag lyssna på den igen.. :)

<3

Då var kaffet på g och jag var nyss in och tittade på vår lilla älskling, hon ligger och sover så gott i sin säng. Blir så sugen att bara ta upp henne och gosa och pussa på henne men det kan jag ju inte göra. Får  vänta tills hon vaknar.. Meeen man blir ju såååå sugen. Hon är ju så go.
Trodde inte att man kunde älska någon så mycket som jag älskar Isabelle. Hon betyder verkligen allt för mig!

Isabelle, mamma älskar dig av hela sitt hjärta..

Tisdag

Japp idag är det tisdag och till en början på denna dag så var  det sol. Men nu har det mulnat på och jag ser en massa mörka moln.. Hoppas det försvinner snart och att det inte kommer en massa regn igen. Man börjar ju bli aningen trött på dessa mulna dagar med regn.. :/

Sitter i lägenheten just nu och lilla Isabelle ligger i sin säng och sover. Får se hur länge hon sover nu. Hon har ju dock sovit ett tag så hon kanske vaknar snart. Men hon var rätt så trött när vi la henne.

Under denna dag blir det att fixa lite småärenden och bara mysa av vår underbara lilla dotter. Hon har ju börjat le och "pratar" mer och mer :) Så gulligt. Ska försöka få det på video sen.

Ska även välja ut några bilder som jag ska ha på min blogg så är det en tjej som ska fixa min blogg :)
Men det är så svårt att veta vilka bilder man ska ha. Men får kolla igenom lite sen :P


Nej nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe tror jag..
Har inte druckigt något än idag :P

Pusss så länge..

Goddag:) då var man nyduschad och iordning...

Goddag:) då var man nyduschad och iordning gjord. Sitter och väntar på att Andreas ska komma så vi kan åka någon gång. Vill ju till Isabelle så jag kan pussa på henne.. Min lilla älskling.. Var otroligt skönt att få sova ut ännu en morgon. Men nu börjar man Nästa sakna att ta henne på morgonen :) hoppas att han kommer snart, jag sitter i bilen och börjar bli skapligt hungrig.. Nej men oj.. Här kommer han:) då styr vi bilen mot Isabelle :)


bedtime

Hallo:)
Då var vi hemma igen.
Ska snart gå och lägga mig, börjar bli aningen trött. Men har lärt mig ett nytt spel som jag har fastnat i.. Farligt detdär :P Men jag ska försöka att slita mig till sängen iaf :P

Vi har kollat på film under kvällen och myst. Lill pluttan somnade i min famn och det är så otroligt mysig när hon gör det. Hon sover även denna natt hos sin farmor. Nu börjar man bli lite bortskämd med att få sovmorgon tills man vaknar av sig själv. Kanske inte är så bra ;P Men dom vill ju ha henne så då är det klart att dom får ha henne.. :) Det gör ju oxå att man saknar henne mer och har mer tålamod till henne när hon blir gnällig och så. Inte för att det händer så ofta men..
Hon har det så mysigt i sin säng där hemma.

(Isabelles farmor kommer från Östersund och dom bor i vår lägenhet när dom är här, som ni vet sen innan så bor jag och Andreas och Isabelle i vanliga fall i huset nu under sommaren när mina föräldrar är på semester. Vi vaktar huset som det heter :P . Men nu när dom är här så vill dom låna Isabelle över natten och så och det tackar man ju inte nej till. Inte för att hon är jobbig eller så om nätterna. Men även fast hon sover till kl 6.30 och sen somnar om till kanske halv 10 så blir man ju ändå lite trött. Så då är det skönt att få lite avlastning ibland. Och jag har ju faktiskt inte fått en ordentlig sovmorgon sen hon föddes. Så jag tycker att det är jätteskönt. Men man saknar ju henne enormt mycket på morgonen när man vaknar så jag brukar bara göra mig klar och sen ta mig till lägenheten så fort som möjligt för att mysa med min lilla bebis. 

 Idag fick hon en sängmobil som spelar (såklart) och även rör sig. TACK SÅ HEMSKT MYCKET !! Det var nästan för mycket. Sen fick även  Pappa Andreas skjorta och piratebyxor eftersom han fyller år snart..

Imorgon ska vi nog göra en jordgubbstårta till honom..

Annars så har det inte hänt så mycket under dagens gång.

Förutom att ISabelle gymmar så hon blir helt slut..
Lillpluttan..
Men då sover hon iaf bra ;P
Och om nätterna :P

Nej nu ska jag krypa ner under täcket och njuta av min sovmorgon som jag får imorgon :)
TACK UNDERBARA JEANETTE OCH DAVID!!!
Ni är bäst!!!

Nej sängen var det...
Hörs imorgon..

Pusssss Helen


Söndag

Hej!
Nu sitter vi i lägenheten, gick hit med vagnen men det kanske jag skrev innan?
Håller på att ta emot en massa blider som togs på lillpluttan när vi var på 50 årskalaset..
Sen tänkte jag använda några av dom för att göra om min blogg. Eller det är inte jag som ska göra om den.. En annan tjej..


Tar dock lite tid att få bilderna eftersom det är några stycken men det gör mig inget för jag har ingen bråtska..

Sen ska vi nog ta en promenad med Isabelle.
Så hon får sova lite ute..

Nej har inte så mycket mer att komma med just nu..

På återsenende..

Pussss

Då har jag gått till lägenheten med en tom...

Då har jag gått till lägenheten med en tom vagn och såklart så kommer grannarna och vill titta men det fanns ju ingen Isabelle i vagnen. Hon var ju i lägenheten. Var så mysigt att bara pussa och ha henne i famnen när jag kom. Tror hon har saknat sin mamma och pappa lite .. Innerstinne :) nu ligger och och sprattlar, hickar och jollrar i sitt babygym :) riktig fart är det på henne :) trots hickan.. Om en stund ska vi gå till Tuna park och kanske en sväng till barnens hus.. Sen ska vi göra en jordgubbstårta :) fira pappa Andreas lite i förväg :) han fyller ju om någon vecka. Vad ska man ge honom i present? Så svårt, har ni några förslag? Nej nu ska jag pussa lite till på Isabelle :)


Godmorgon:) gårdagen myste vi bara och Isa...

Godmorgon:) gårdagen myste vi bara och Isabelle var jätteduktig i sitt gym :) dock blev hon jättetrött när hon inte låg i gymet så då sov hon mest. För så länge hon låg i gymet var det full fart man var lixom tvungen att ta bort henne för att hon skulle vila. Men hon verkligen älskar sitt gym :) så idag kanske hon har träningsvärk? Haha. Hon sov med sin farmor inatt med så vi fick sovmorgon imorse oxå så skönt men jag saknar min lilla älskling.. Pappan sover fortfarande men ska nog väcka honom snart. Börjar bli hungrig med så lite frukost skulle ju inte vara fel. Har bara sån lust att springa till lägenheten och pussa en massa på min bebis. Saknar henne så.. Nej hoppa in i duschen, väcka pappan, göra sig iordning så kan man gå sen.. Bye Bye Helen..


Ännu en fullspäckad dag! Vi har varit på I...

Ännu en fullspäckad dag! Vi har varit på Ikea och där hittade vi lite smått och gott :) vi köpte bla en ny skohylla, den vi har nu är i trä och vi köpte den på de loppis för många år sen. Den är ju inte ens snygg. Nått jäkla hemmabygge. Men den har dugit hittils men imorgon åker den ut fort som attan. Sen köpte vi Tavelramar så vi ska framkalla en massa bilder på Isabelle och sätta upp. Vi köpte även hyllplan som tavlorna ska stå på. :) sen köpte vi lite annat smått och gott :) Isabelle sover inatt i lägenheten med sin farmor och plast farfar blir det. Första natten hon sover utan mamma och pappa. Men det ska nog gå bra. Jag nattade henne och innan vi gick så tittade jag till henne och hon sov så gott :) märkte säkert inte ens att vi gick. Och de lär hon väl inte märka förens imorgon bitti. Får åka dit efter att vi ätit frukost :) Nej nu ska jag somna in till nån film så det blir morgon snart så jag får träffa min sockersöta lilla dotter. Puss och Godnatt på er..


Detta är fan inte bra. Ligger här vaken oc...

Detta är fan inte bra. Ligger här vaken och kan inte somna.. :( måste verkligen vända tillbaka på dygnet men fattas inte hur man lyckas vända på det när man har en liten bebis. Imorgon ska jag gå upp klockan nio även om Isabelle har hållt mig vaken en timme. Sen ska jag inte sova på dagen så kanske det blir lättare att somna imorgon kväll. Hoppas på det iaf :) får väl nu räkna får eller något så att jag somnar. whis Me Good lycka :) sve Eng är roligt ibland :) Nej försöka sova var det ..


En fullspäckad dag även denna. Åkte till å...

En fullspäckad dag även denna. Åkte till åker för att hämta Sarah för hon skulle klippa sig. Sen åkte vi och köpte skor och hårfärg sen när vi kom hem så färgade jag hennes hår. Vi åt middag och Isabelle har pratat rätt så mycket idag. Vaknade imorse av att hon låg bredvid mig och pratade med sin pappa. Så mysigt att vakna till :) sen satt vi och pratade lite om hur man kan möblera om i sovrummet så ska bli spännande och se imorgon. Ska även bygga ihop spjälsängen eftersom Lillpluttan har växt ur vaggan. :) stora tjejen :) lite av det som hänt under dagen. Imorgon blir det nog en tripp till västerås och Ikea :) Nej nu ska jag mysa lite med min underbaraste och sen sova. Puss och Godnatt :)


Varför piggnar man alltid till när man har...

Varför piggnar man alltid till när man har tvättat bort sitt smink? Brukar alltid ta bort det en stund innan jag ska gå och lägga mig men nu hann jag ju inte det eftersom dom fick bensinstopp och vi var tvungna och åka med Bensin till dom. Filmen är väl helt okej. Men det är väl lika bra att titta på den tills man blir så trött så man sommar. Är så otroligt skönt att ha tv i sovrummet. Kommer verkligen att sakna det sen när man flyttar tillbaka till lägenheten. Men kommer ändå bli skönt att flytta hem till sitt egna. Men det är otroligt skönt att Bo lite större. :) imorgon tänkte jag tvätta lite och Damsuga. Och även hinna med att träna. Är lite svårt att hinna med det när man har gäster. Då vill man ju umgås så mycket som möjligt med dom. :) Nej nu börjar filmen igen så ska se på den tills jag somnar. Godnatt på er och sov så gott. /Helen..


Kvällsäventyr ;P

Blev inga kokta ägg.
Vi fick ett telefonsamtal om att Andreas mamma + sambo hade fått bensinstopp en bit utanför strängnäs.. Så det var bara att ta med sig Isabelle och hoppa in i bilen och ge sig av. Andreas förstod inte riktigt varför vi skulle följa med men varför ska vi vara hemma själva + att hon somnar mycket bättre och hårt i bilen. Och mycket riktigt. Hon vaknade bara till när jag tog ur henne ur bilbarnstolen sen bytte jag blöja på henne och la henne i sin säng. Och hon somnade om på en gång. Får vi se hur länge hon sover inatt. För hon fick mat vidhalv tio, tio. Men bara hon inte vaknar vid fem så är jag nöjd. Sen får väl jag se till att komma i säng lite tidigare med. Måste försöka att vända tillbaka dygnet. Har ju varit uppe till typ två dom senaste nätterna och det är kanske inte så där jättebra när man har en liten bebis..

Men om 55 minuter ska jag iaf ligga i sängen..

Eller nu börjar det en film på tv så man kanske ska ta och lägga sig i sängen och titta på den.
Göra sig iordning och så för natten så är det bara att somna sen om man inte orkar se klart hela..

Belägringen, var det som började så ska nog göra mig iordning nu och sen krypa ner under täcket med min underbara man och mysa med honom.


Får se om det kanske blir ett till inlägg annars bloggar jag mer imorgon..
Om det blir ett till så blir det från mobilen..


Nu, tvätta bort sminket :P

// Helen


Onsdag!

Nu är middagen i magen.. Gott var det. Men Andreas glömde ju såklart att köpa wokade grönsaker till mig så fick äta potatisgratäng iaf.. Men imorgon ska jag köra ordentligt.. För om det ska fungera får jag inte hålla på att småfuska genom att äta kolhydrater. Men kunde ju inte bara äta kött. Imorgon är det skärpning..!

Är lite småhungrig nu så funderar på att gå ner och koka två ägg.
Så jag håller mig mätt tills frukosten imorgon..
Sen dricka lite vatten för har varit dålig på att dricka idag. Var säkert därför jag fick ont i huvudet tidigare. Men tog då en tablett så nu är huvudvärken borta. Skönt.

Andreas tittar på tråkig fotboll. Suger verkligen. Fotboll måste vara den tråkigaste sporten som finns. Springa och jaga en dum gammal boll över en plan. Suck.
Isabelle tittade med på fotboll med sin pappa men nu efter ett blöjbyte så sitter hon i sin babysitter och hickar..
Stackarn, hon är en riktig hick unge..
Hon fick även på sig pyjamasen vid blöjbytet så nu är hon färdig för natten. Försöka få i henne lite mer mat innan det är dags för sängen. Om hon vill ha vill säga..

Hoppas hon är lika snäll inatt som hon var natten till idag.. Hon sov ända fram till kl nio.. :O Heeeeelt otroligt. Från 23-09. Hon är så duktig min lilla tjej.

Nej koka några ägg kanske ;P

Hej:) sitter i lägenheten :) har varit och...

Hej:) sitter i lägenheten :) har varit och hämtat Sarah under dagen hos sin kille i Åkers styckebruk. Nu sitter vi och väntar på att Andreas och Jeanette ska komma tillbaka. Dom är och handlar och sen ska vi väl ta oss till huset igen och börja med maten. Vi ska grilla idag, gott :) med potatisgratäng till. Bad även Andreas att köpa wokade grönsaker eftersom jag inte ska äta så mycket kolhydrater. Helst inga alls, får ta och läsa lite i boken om lchf som jag har. Sen får jag se om jag hinner träna lite idag men ska försöka att hinna med det. Annars får jag träna imorgon direkt på morgonen. Nej nu ska jag pussa på Isabelle som just vaknat :) mitt lilla hjärta. Puss på er


.

Åhh är heelt galen i kilklackar.. Skulle vilja köpa hur många par som helst.. Nu har jag ju så klart hittat ett par nya älsklingar.. Och dessa kan man ha regninga dagar som denna och sen senare i höst..
Men nu är bara frågan om jag kan gå i dom eller om dom är för höga.. :/
Villl ha dom nuuuu men kan inte köpa fler skor denna månad...

Finns det ingen sko outlett i stan?

.

Shit jag börjar bli skapligt uttråkad.
Vad ska man hitta på?
Vill såå gärna åka och sola lite..
Men vet att A inte kommer att gilla det.. :/
Men har ju så tråkigt så jag klättrar på väggarna.. :(
Boooooring..

duuuva

Haha, Imorse när jag satt och matade Isabelle. Hör jag världens smäll.
Då är det en duva som har flygit in i fönstret och lämnat mycket fint märke på fönstret..
Sen låg den där nere och vred på huvudet som om det typ var rädd att det skulle komma fara.
En sund senare tittade jag igen och då hade den tagit skydd vid stenmuren.
Efter ytterligare en stund så var den borta..

Men frågan är, hur fan kan man inte se att man är på väg att flyga in i ett hus?
Det fattar jag inte..

Tur att den klarade sig iaf ;P

Tisdag

Hej!
Idag är det tisdag och Allsång på skansen.. Får vi inte missa idag som vi gjorde förra tisdagen..
Har inte gjort så speciellt mycket idag. Har tränat lite på crosstrainern och gjort lite ben övningar och rygg. Middagen är imagen med. Gjorde ris och wokade grönsaker och lite lite köttfärs.. :P Gott var det. Är rätt så gott med wokade grönsaker. :)

Får se om jag kör lite mer på crosstrainern senare.. Men fick lite ont i magen efter jag kört och det gör fortfarande ont. Så man kanske ska ta det lite lungt. Är ju inte så värst länge sen som jag födde barn. Dryga två månader bara. Så lite lugnt kanske man ska ta det .. Får hoppas att det släpper i magen bara.. :P

Resten av dagen/kvällen ska vi nog bara ta det lungt. Vi får gäster från Östersund om några timmar så ska bli kul att träffa dom igen :) Blir ju inte så ofta som man träffas när man bor så långt ifrån varandra.. Det är Andreas mamma med sin familj som kommer ner :) Saknar dom såå.. :/ Så ser verkligen fram emot detta..

Men nu är ju frågan vad man ska göra tills dom kommer bara..
Är ju så tråkigt väder ute med. Kommer regn om vart annat.. :(
Men något får jag nog hitta på :P

Risk att det kan bli många inlägg ;P

Pusss


Sjukt trött på en sak nu och jag tänker in...

Sjukt trött på en sak nu och jag tänker inte ge mig denna gång om jag inte stöter på några problem. Vill verkligen inte att detta ska fortsätta och ingen annan än jag kan sätta stopp för det. Gav mig på det för ett tag sen men la av efter ett tag vilket jag ångrar idag. Denna gång tänker jag inte ge mig.


Nu ligger jag Under täcket. Har tittat på ...

Nu ligger jag Under täcket. Har tittat på Johan falk som nyss slutade. Emelie har varit här en sväng under kvällen:) trevligt att träffa dig gumman:) hon hade köpt en väska åt mig när hon var utomlands :) mycket fin :) måste bara komma ihåg att ge henne pengar för den. Du får påminna mig gumman :) Nej om man kanske ska ta och sova. Har varit så sjukt trött hela dagen..


Måndag

Ny vecka igen..
Inte för att man har någon vidare koll när man går hemma hela dagarna. Men jag njuter såå mycket av att få vara hemma med min lilla prinssesa..

Komm hem runt 23 tiden igår. Sista biten var inte alls rolig för Isabelle. Hon var inte nöjd och ville bara vara i famnen. Men det kan hon ju inte vara när man åker bil. Men hon somnade till sist och sov de sista 30 minuterna som var kvar. Sen när vi kom hem fick hon vara i famnen en stund men hon somnade rätt så fort. La henne i min säng medan vi höll på med hennes. Sen flyttade vi över henne och hon vaknade inte ens. Lillpluttan.. Hon vaknade vid kl fem imorse, Då var det inte alls roligt att gå upp då man själv kom i säng runt ett inatt.. Men det var bara att gå upp. Som tur var så somnade hon om efter att hon fått mat. Och då sov hon ända fram till kl nio. Men jag var så otroligt trött. Fattar inte. Så pappa tog henne då.. Sen kom de och försökte skaka liv i mig men gick inte så bra. Kom inte upp ursängen förs klockan var efter elva.. såå trött och det är jag fortfarande.. trots att jag har drukigt en stor mugg kaffe..

Känns nästa som attt det skulle behöva komma lite regn och åska så luften blir lite bättre. Är säkert därför man är så trött för att luften är så dålig. Min bror kom förbi nyss för att byta bil och även han sa att han var trött så det har nog med luften att göra..

Isabelle sover dock hårt.. Hon blev lite gnällig men somnade i min famn, så gick och hämtade vagnen så la jag ner henne i den så nu sover hon så hårt så.. Sitter ute med henne nu :P Bra med bärbar dator :P

Hon har sovit över en timme nu så hon tycker nog det är skönt att sova ute :)
Lika bra att låta hon vara ute en stund till..

Åkte och handlade lite frukost förut när jag hade vaknat så köpte jag även mat tills ikväll så slipper man ge sig ut en gång till. Iaf nu när man är så trött.. Blir köttfärssås och spagetti ikväll.. Orkar inte göra något annat och så är jag sugen på det :)

Resten av dagen som är kvar blir det bara att vara hemma och ta det lugnt. Ikväll kommer bästa Emelie över en sväng. Ska bli kul att träffa henne. Hon har varit utomlands en vecka.. Hon lär ju se ut som en pepparkaka.. :P


Nej nu vaknade isa så bäst att ta henne..

Puss

Då var vi på väg hem. Jag körde första bit...

Då var vi på väg hem. Jag körde första biten så bytte vi i Mjölby. Isabelle ville ha lite mat och ny blöja. Sen köpte vi lite att dricka. Man behöver en liten sockerkick när man kör så långt. Är sjukt trött i huvudet och ögonen. Om jag skulle lägga mig ner nu så skulle jag nog somna på en gång. Får se om jag Bloggar något mer idag. Annars skriver jag imorgon. Vad har ni gjort denna söndag? :)


Nu är den sena frukosten i magen och den s...

Nu är den sena frukosten i magen och den stora muggen kaffe. Gott var det men lär nog behöva en till innan vi åker hem. Isabelle sover i vagnen så hon får stå ute en stund. Lite kinkig var hon innan hon somna men nu sover hon :) vi sitter ute och pratar lite skit :) solen skiner och värmer så skönt :) men vill inte direkt pressa nu. Tror min hud behöver vila lite.. Men börjar känna mig lite blek dock :( hoppas det är sol imorgon så kanske man kan sola lite :) för då har ju huden vilat några dagar. Nej göra lite nytta kanske :p


Innan jag fick gå in och duscha så ville I...

Innan jag fick gå in och duscha så ville Isabelle ha mat. Vilket hon såklart fick. Men hon roade sig ändå med att väcka sin pappa medan jag stod i duschen. Hon ville då ha mer mat. Trodde pappan skulle vakna till och gå upp men han är trött. Frågade mig hur jag kan vara så pigg? Ja det vet jag inte ens själv. Men är rätt seg. Duschen gjorde lite nytta men gjorde misstaget att lägga mig i sängen igen. Pappan somna om och även Isabelle somna. Och min mage börjar kurra sakta men säkert. Får väl gå ner och äta om en stund. Nu ska jag titta lite på min fina lilla älskling som ligger bredvid mig och sover :)


Godmorgon:) natten har varit helt okej. Is...

Godmorgon:) natten har varit helt okej. Isabelle vaknade vid halv 8 och ville ha mat. Sen somnade hon om en stund i sin säng men vaknade igen efter en stund. Då hade hon kissat sen fick hon ligga bredvid mig en stund. Vi somnade båda två. Vaknade sen av att hon låg och viftade med sina armar i mitt ansikte. Så la ner henne i sin säng igen så hon fick ligga där och sprattla. Men kunde inte somna om efter det. Känner även att jag har lite ont i huvudet men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag inte drukit på typ ett år. Ändå tog jag det VÄLDIGT lugnt igår med tanke på att man har en liten att ta hand om men även för att vi har en lång resa framför oss idag så då vill man inte vara allt för seg och heller inte åka så sent för då kommer man ju typ hem mitt i natten. Inge hitt.. Men det var jätte trevligt igår och vi gick nog inte förens klockan var efter ett . Sista gången jag tittade på klockan var hon halv tre och då låg jag i sängen.. Nej om man kansk skulle ta och byta blöja på Lillpluttan och sen gå in och duscha så man vaknar till lite. Sen vore det helt underbart med en STOR mugg kaffe :) Nej byta blöja var det först.


Då ligger man äntligen i sängen igen :) sk...

Då ligger man äntligen i sängen igen :) skönt. Har varit en lång dag idag. Och har inte ens sovit middag. :p men det börjar kännas i både huvud och kropp. Ska nog ta och sova nu. Isabelle sover hon fick ny blöja och mat nyss så ska bli spännande och se hur länge hon sover nu :) men tror nästan att hon kommer vakna vid sju eftersom hon är van att vakna då. Men det visar sig :) Nej nu ska jag sova Godnatt på er :)


Hej :) nu man på 50 års kalas :) har varit...

Hej :) nu man på 50 års kalas :) har varit mycket god mat och gott fika :) Isabelle har varit lite gnällig men det kanske är för att det varit så mycket folk som hon inte känner. Men hon har ändå varit snäll :) vi har även tagit lite kort med en systemkamera. Blev jättebra bilder så vi ska få dom skickade till oss sen. Det var Andreas kusin som tog bilderna :) har tagit en promenad med Isabelle så nu sover hon rätt så hårt i vagnen.. Får se hur länge hon sover. Nej du ska jag ta på mig en tröja för vi sitter ute. Nackdelen med Småland är alla mygg :( får se om jag Bloggar igen senare annars Bloggar jag imorgon igen.. Puss på er :)


Goddag:) nu är frukosten i magen och Isabe...

Goddag:) nu är frukosten i magen och Isabelle är nöjd och sover sen en stund tillbaka. Men hon kommer nog att vakna om en stund. Då när hon vaknat tänkte jag att vi skulle gå en sväng till Börjes och kolla lite där. Ska se om jag hittar lite kläder till Isa :) något gulligt :) sen ska jag se om jag hittar några leggins till mig :) sen lite senare ska vi ju iväg på 50 års kalas :) ska bli kul att träffa dom eftersom man inte träffar dom så ofta :) vad ska ni göra idag? Solen skiner här i Tingsryd så det är skönt att det inte regnar.. Men det får gärna vara lite svalare. Blir lite jobbigt för Isabelle :( nu har hon bara blöja på sig men det kan hon ju inte ha hela dagen. Får ta på henne en sval klänning sen :) Nej nu ska jag sminka mig lite så jag inte ser ut som ett spöke.. :p


Så nu har vi kommit fram och fått lite mat...

Så nu har vi kommit fram och fått lite mat och jordgubbar i magen. Gott. Isabelle var lite ledsen nu innan hon skulle sova men tror hon känner att vi inte är hemma. Men efter lite mys i min famn så somnade hon till sist. Tog med mig min kudde hemifrån så hon har den i sin säng så hon Känner min doft. Nu sover hon i sin säng med sin koSnutte och min kudde vid sin rygg. Sover för natten nu så får vi se när hon vaknar imorgon. Nej nu ska jag med ta och sova. Imorgon är det full rulle hela långa dagen. Hur ska man orka? Kanske får vila lite innan vi ska iväg på kvällen. Aja vi får se hur det blir. Nej nanna kudden var det. Sov så gott med er. Bloggar igen imorgon. Pussss och kram


Hej :) nu sitter vi i bilen påväg ner till...

Hej :) nu sitter vi i bilen påväg ner till Småland. Vi har väl kanske runt 10 mil kvar.. Har gått bra att köra ner. Jag körde första biten så vi bytte i Eksjö.. Isabelle är jättesnäll och sover hela tiden.. :) hon fick lite mat och blöjbyte i Eksjö. Sen somnade hon om igen så fort bilen börja rulla :) rena sömnmedlet :) vi har inte med oss datorn ner så det blir bara att blogga från mobilen. Ska försöka skriva lite varje dag iaf :) börjar bli skapligt hungrig så hoppas dessa mil som är kvar går fort :) har ju bara ätit frukost idag.. Nej nu måste jag hjälpa Andreas med vägskyltar.. Och kolla på vägen så jag inte börjar må illa.. Ska försöka skriva sen när vi kommer fram.. Puss på er


07/07-11


HEJ!
Underbart väder idag.. nästan 30 grader i solen.. Dock så tycker jag synd om Isabelle. Alldeles för varmt för henne :( Nu har hon äntligen somna till lite i sin babysitter.. Men hon sover inte långa stunder.. Så vi ska snart göra oss klara för att gå en sväng till Tuna park :P :D

Blev lite ändrade planer. Andreas skulle ju åka ner till Småland imorgon med tåg. Men då skulle ha inte komma hem förens på måndag. Och det skulle nästan gå på lika mycket som att åka bil ner. Så han ville att jag och Isabelle ska följa med. Så det blir en tripp till SMåland under helgen. Men vi kommer hem på söndag igen för på tisdag kommer Andreas mamma med familj ner till Oss :D SOM jag saknar dom.. :( Så då vill jag vara hemma nån dag innan så man hinner fixa lite och så :P
Dom kommer att bo i vår lägenhet och vi kommer bo i huset :) Och dom kommer vara här i Eskilstuna en heeel vecka :D Underbart :) Så synd bara att man ses så sällan :( blir ju dock så när det är så många mil imellan.. :(

Som jag skrev så ska vi gå till tuna park om en stund. Vill hitta en skön och sval klänning. Skrev innan att jag inte skulle köpa några kläder och så men om jag hittar en på rean så skadar det ju inte.. :P Men sen är det verkligen shoppingförbud.. Om jag inte skulle vinna på en triss eller nått liknande :P

Nej göra sig i ordning och sen gå iväg en sväng :)

Pusssss


Då var det kväll igen då;) så skönt att sl...

Då var det kväll igen då;) så skönt att slå sig ner i fotöljen. Har lite känningar i ryggen. Ska lägga mig på värmedynan ikväll igen. Ska nog även lägga den en stund vid nacken.. Skönt :) jag var lite uttråkad förut så jag och Isabelle tog en tur med mammas bil. Den måste ju oxå köras lite så den inte står still allt för länge. Åkte ut mot torshälla och såg att dom hade självplock av jordgubbar där på ett ställe :) ska nog ta oss en tripp dit någon dag :) hoppas det inte är allt för dyrt att plocka själv bara. Någon som vet vad det kostar? :) Nej nu ska jag vänta på att chokladpuddingen blir klar. Sen ska jag bara njuta av kvällen :) vet ni om det är något bra att se på tv ikväll? Någon bra film? :)


:D

Sådär då har vi fixat ett sparkonto till lillpluttan. Fixade även ett gemensamt konto till oss :) Känns verkligen att man är vuxen när man går med sin sambo till banken och fixar ett gemensamt konto :) Stolt.
Sen gick vi till Clase ohlsson för att se på det där mitt första år bok. Men hittade ingen :( Gick förbi en annan typ bok affär och dom hade massor såna.. Men tyckte att priset var lite väl häftigt för de.. KOstade runt 300. Kanske Coop kan ha? Får kika där sen.

Efter stan ville jag ha slagsta glass. Har inte ätit någon än i år ??? :O Men det var mycket folk som vanligt så jag fick nöja mig med en mjukglass från coop. Smakade lika bra det för Älsklingen bjöd mig :)

Innan vi åkte ner på stan så glömde vi såklart att ta med oss alla kort som ska i väg. Så när vi kom hem tog jag med mig Isabelle i vagnen så  gick vi och postade dom.
VI gick även en sväng till tuna park.

Skrev ju igår att jag hittade ett par skor på tuna park som inte Andreas tyckte om. Men jag kunde inte riktigt släppa dom här skorna. Dom satt bra på foten och var sköna. Låg och tänkte på dom igår kväll och har även tänk på dom idag. Så vi gick till tuna park, jag och Isabelle. OCh jag provade dom igen. MEN denna gång gick jag inte ut från dinsko tomhänt. Jag köpte dom. Dom var ju på rea och kostade "bara" 199 kr. Inte så faligt och jag känner på mig att dessa kommer bli mina favoriter. Ska bara våga visa dom för Andreas med :P

När jag var ute och gick med Isabelle så hade jag på mig dom skorna som jag köpte igår på ica maxi. Och jag fick ju såklart skoskav av dom.. :( Fan vad jag hatar mina hälar.. Får alltid skoskav där.. Dock tror jag inte att jag kommer få skoskav av dom nya som jag köpte idag för dom sitter annorluna på foten. Dom sitter mer åt. En ballerina sko är ju rätt så öppen. Som ni kanske vet? :P

Jag tycker iaf att dom här skorna är snygga. Sen får Andreas säga vad han vill. Det är jag som ska använda dom inte han. Och dom var inte så faligt dyra. Hade varit värre om dom hade kostat över 500 kr. fast då hade jag nog inte köpt dom. Om jag inte varit helt galen i dom vill säga. Nej jag är nöjd med dom punkt slut!!

Ska ta en bild om dom sen och lägga upp om ni vill?

Nu kanske man ska ta och röra sig ner till köket för att laga lite mat?
Känner att magen börjar kurra lite.
Låter inte som en så tokig idé..

Idag blir det korv. (av de som blev kvar från igår) Och så tänkte jag göra lite makaroner till de. Gott och enkelt :P Kanske inte så nyttigt dock men de skiter ja i idag ;P

Neeej ner mot köket då ;P

Godmorgon. Eller ja morgon är det ju inte ...

Godmorgon. Eller ja morgon är det ju inte längre.. Det är ju förmiddag. Eller det kanske inte ens är det ? :) tidig eftermiddag då :) men har hunnit äta frukost iaf, åt för typ en timme sen. Dock själv. För pappa Andreas var trött så han ville sova lite till. Jobbigt att vara pappaledig :p nu sitter han och äter en sen frukost så jag håller honom sällskap :) när han har ätit färdigt ska vi göra oss i ordning för att ta oss ner på stan. Vi ska öppna ett konto till lilla donnan :) sen ska vi se om vi hittar någon årets första bok. Hört att det ska finnas på Clas Ohlsson. Så ska kolla där om jag hittar nått :) Nej om man kanske ska ta och göra sig klar så man kan ge sig av snart :) vad ska ni göra idag? :)


Lillpluttan somnade, hon ville bara ha sin...

Lillpluttan somnade, hon ville bara ha sin napp en stund. Tittade på henne nyss och då hade hon spottat ut den. Tycker det är rätt så bra att hon spottar ut den efter ett tag och nöjer sig med det. Så hon inte ska ha den hela nätterna och börjar gråta när hon tappar den om nätterna. Men det kanske kommer senare? Har hunnit tagit mig en skön dusch och nu ligger jag på värmedynan. Har lite ont i ryggen. Skulle behöva gå och knäcka den men har inte dom pengarna just nu :( vet att det är värt pengarna men så länge jag kan lindra det själv så får det gå.. Nej nu ska jag titta lite på tv och sen sova :) Godnatt på er igen :) puss


..

Fick tillslut med mig karln och lillpluttan till tuna park. Gick och kollade i alla möjliga affärer men hittade bara ett par som var intressanta men dom tyckte inte Andreas om.. :/ Dom som jag ville ha som jag sett på nätet var för dyra tyckte jag så det blev inte dom.

Gav upp jakten på skor.. Men sen så åkte vi och skulle handla på ica maxi och dom har ju oxå en hel del skor. Så hittade faktiskt ett par där för bara 150 kr :)  De ser ut som ett par ballerina skor fast med kilklack :) Mycket fina tycker jag och helt klart värt priset. Sköna var dom oxå. Karln hittade oxå ett par skor. Så nu slipper han gå i varma skor om dagarna :)

Tog även en sväng förbi lägenheten när vi var på väg hem för att kolla om de hade kommit någon post men det hade det inte.. Konstigt nog.. Så slängde jag på en skvätt vatten på blommorna oxå :)

Sen åkte vi hem för att göra mat. Grillade korv och hade pommes till. Gott och enkelt.
Sen har vi inte hunnit gjort så mycket mer. Klockan blev så mycket helt plötsligt.
Vi missade till och med Allsång på skansen :( Måns som är ju så bra :) Det var han iaf i första programet :)

Nu har jag precis lagt lillskruttan och hoppas på att hon somnar snart. Är själv rätt så trött med.. Ska nog ta och gå in och  duscha och sen krypa ner under täckte. OM Isabelle vill somna.

Nej gå och se vad som är fel hos henne och sen duscha..

Godnatt på er...
Pussssssssss


5/07-11

HEJ!! :)
Idag är det en bra dag känner jag :)
Är sååå sugen på att prova ett par skor men gäller att få med sig mannen med. Vilket inte är det lättaste. Han gillar ju inte direkt att köpa skor.

Idag har det varit en farbror här och pratat lite försäkringar angående lillan med oss. Så vi täknade någon försäkring. Är inte så värst insatt i det där..
Vi får ta och luska vidare lite i det. Vi har ju ångerrätt på 30 dagar om vi skulle hitta någon som är bättre.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen få med mig min lilla familj.

Någon mer av er som ska till Tuna Park idag?

Just de, innan vi går ska jag hänga upp tvätten med :P

Pusss


Tänk att det kan vara så skönt att krypa n...

Tänk att det kan vara så skönt att krypa ner under täcket. Extra skönt är det när det är lite svalt i sovrummet med :) Lillpluttan ligger i sin säng och sover. Hon har blivit lite kinkig med att somna i sin säng. Hon vill gärna somna i famnen och sen att man lägger henne i sin säng. Inte för att det gör något att hon somnar i famnen. Det är bara mysigt :) Nej nu ska jag oxå sova. Ska bli så skönt med sovmorgon imorgon :) Godnatt på er


4/7-11

Hej !
Idag har vi farit runt lite i stan. Tog en tripp till John H för att köpa lite papper till skrivaren. Sen tog vi en sväng ut till Rusta för att köpa lite shampo och lite sånt. Köpte även en hudkräm som är lite drygare än den andra som jag har här hemma. Sen tog vi oss ner till stan för att gå in på banken och öppna ett konto till lilla Isabelle. Men det visade sig att banken hade stängt. Vi missade med typ 15 min :( Så får fixa det imorgon ist. Imorgon kommer det oxå en snubbe som ska prata om lite försäkringar med oss om lillan. Sen efter att han varit här och pratat så ska vi gå till tuna park en sväng :) Andreas behöver nya skor och jag vill oxå ha ett par nya. Får se om jag hittar några.. :)

Just nu tittar vi på lotta på liseberg. Fast det är inte så värst bra artister ikväll.. :/

Inväntar att klockan ska bli 21.30 För då börjar Johan Falk :D
Ikväll är det National target som går :P
Är bara en halv timme kvar innan de börjar så då kanske man ska ta och kolla om man hitar några skor :P
Kan inte gå i ballerina hela tiden för det är inte bra för fötterna att gå med platta skor hela tiden..
Så ska kika runt lite om jag hittar några :)

Nej om man skulle börja kika lite då.. :P

// Helen


..

Var så tråkigt och hade inget att göra innan så jag gick och läste en stund.. Men det tog inte lång tid innan ögonen åkte ihop så vilade en stund. Älsklingen var snäll och tog Isabelle under tiden.. Nu ligger hon i sin babysitter och sover.. Tänkte snart gå ner och börja med maten efter detta inlägg. Ska bli gott med lite mat nu, ska äta tacos idag :) Under kvällen blir det bara att ta det lungt och mysa.. som vi gjort hela dagen. Men det är skönt med sådana dagar oxå tycker jag.. :) Är ju så trist väder med så man kan ju inte göra så mycket. Jo ta en shopping runda men det uppskatar inte pappa Andreas. Affärer är inte en av hans favoriter.. Men jag ÄLSKA´T Synd bara att man inte har så mycket pengar just nu. Men kanske lika bra det så man inte köper på sig en massa onödigt.. Men skulle verkligen vilja köpa ett par kiliklackskor.. Får se om jag kanske hittar några på rea ;P Om man har tur..

Sen skulle det ju inte sitta fel om man köpte en triss och vann lite pengar..

Nej  nu kika lite på din skos hemsida och sen börja med maten.

Pussss

..

Sådär då har man tränat lite på crosstrainern.. :) Mycket skönt med sååå jobbigt, snacka om att man är otränad. Men nu ska jag träna en stund på den varje dag. Så får man se om det ger någon skillnad.. Ska även ta min vikt så man ser om de minskar något.. :P brände iaf 330 calorier på crosstrainern.. Tycker jag är rätt så bra för jag stod inte så värst länge. bara 12 minuter men de räckte för att svetten skulle börja rinna. Efter det hoppade jag lite hopprep med :P Var ju inte igår precis som man gjorde det och det kändes. Gud så dålig jag var.. :/ Men ska bli bättre på det med.. Så ska bli spännande och se om de händer något på en månad..

Isabelle ligger på mage just nu och tränar nacken lite. Men det låter inte som att hon tycker det är så kul längre.. Men det vore bra om hon kunde ligga lite mer på mage dagtid så hon tränar nacken lite mer :) Fast hon är rellativt stadig i nacken men det gör ju inget om hon blir ännu mer stadig..




nej nu var det tydligen inge roligt längre att ligga på mage så fick vända henne och ge henne nappen.. La henne på sidan men hon rullade över på rygg :) Mammas lilla duktiga tjej :)

Nej nu ska jag kila vidare....

Pusss

03/07-11

Hej !
Har fortfarande ont i min arm.. :/ hoppas bara att det är en nerv som är i  kläm. Vill inte ha inflamation i armen :/
Imorse fick Isabelle komma upp i stora sängen en stund och morgonmysa lite med mamma och pappa :) Sen åt vi lite frukost och nu sitter man här :P Är ju så tråkigt väder ute :( Isabelle ligger i sin säng och sover. Hon somnade i min famn så la ner henne efter en stund i sin säng. Är så mysigt när hon somnar i famnen :) Lillpluttan..


Idag ska vi nog bara ta det lungt och mysa en massa. Är ju sånt väder.. Får se om vi kanske tar oss en tripp till Rusta. Skulle vilja titta på lite grejer där ;P

Nej nu har jag inget mer att berätta för tillfället..

// Helen


Så trött. Jätte skönt att krypa ner under ...

Så trött. Jätte skönt att krypa ner under täcket. Lär nog somna vilken sekund som helst.. Dock har jag jätte ont i min vänstra överarm. Undra om man kan få inflamation av att bära på en bebis? Hoppas att det släpper tills imorgon. Kanske bara är en nerv som ligger ikläm.. Nej nu sova och hoppas att det släpper i armen.. Godnatt på er.


02/07-11

Hej!
Nu är vi redan inne  i Juli. Vad fort tiden går.. Min lilla älskling har hunnit bli två månader.. :O vart har tiden tagit vägen? Känns som det var igår som jag födde henne..
Nu har äntligen min stora älskling semester :D  Så skönt det ska bli att få njuta av honom nu när han är ledig :) får se till att hitta på en massa saker med :)

Idag har vi ängat oss åt att klippa gräset. Pappa Andreas gjorde det medan jag har damsugit hela huset.. Isabelle var så snäll och lugn när jag höll på så behövde inte ta något avbrött för att göra henne nöjd. Sen kom morbror på besök en snabbis :) Myste lite med Isabelle :)

När vi var klara med damsugning och gärsklipp så åkte vi och tittade på vagnar.. Vill ha en som går in på ledden i bilen istället för på brädden som den vi har nu gör :( blir inte så mycket plats kvar där bak då :(
Hittade en som de säkert kommer bli. En emmaljunga scooter.. går in på den ledd vi vill, är lätt och är lätt att köra.. dock får vi stå ut med nuvarande vagnen tills vintern är över.. För isabelle får inte vara allt för liten i emmaljungan.. hon måste hinna växa till sig lite :P

Efter vagnkikandet åkte vi hem och grillade :P mums, sen tvättade vi bilen och åkte sedan en sväng :P
Nu sitter vi vid varsin dator.. haha..
Ska nog snart krypa ner under täcket.. Börjar kännas lite i kroppen att man hållt på hela dagen och ögonlocken börjar även bli tunga..

Isabelle sover sen ca en timme tillbaka.. :)

Nej borsta tänderna och krypa ner under täcket nu då..
Godnatt

// Helen


RSS 2.0