"Detta fält måste fyllas i"

Undra om man ska ta ett varmt bad så man blir trött och ssen bädda ner sig i soffan? Älsklingen drog till krogen med Calle så han kan jag ju inte sitta och vänta på. eller dom. då kommer jag aldrig orka upp imorgon om jag ska vara vaken tills dom kommer.

Nej det får bli ett jäklit varmt bad så jag blir helt slut så jag somnar..

Ska bara se klart på Paradise hotel XL..


Tror detta blir det sista inlägget för idag..

Så vi hörs när vi hörs.. =)

...

Då har man kört iväg grabbarna så de får leka av sig lite gran, fast inte allt för mycket bara Andreas.. JAg är fylletaxi ikväll så om någon vill någonstans är det bara att ringa.. =P haha Ska hämta pojken iaf sen när han ringer och vill hem.

Har tittat på robinsson, helt rätt tycker jag att Hans vann, iaf om man gemför med dom som det stod imellan, men hellst ville jag att Mats skulle vinna. men det blev bra med Hans oxå.

Just nu väntar jag på att Paradise hotel XL ska börja.. Och hoppas på att älsk ringer inom en snar framtid så jag kan hämta honom. måste lägga mig rätt så tidigt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, börjar 6.45-20.00 segt som fan men hoppas på att dagen kommer gå fort. Har ju iaf en timmes rast så då får jag vila lite. och lyssna på musik. Så jag får inte glömma att ta med mig min mp3..  får lägga i den i jackan sen så att jag inte glömmer den.

Nej nu ska jag kika runt på lite bloggar innan Paradise hotel XL börjar..

Sov så gott sen..

Puss på er

...

JAG BLIR SÅÅÅÅ IRRITERAD!!!!!
Kan inte bara folk låta en vara och skita i Andra??
SKa det vara så jävla svårt?

Vad är problemet??
Kan något tala om det för miG?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN FÖR ER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


NI kan dra dit pepparn växer!! Gör det så slipper jag se er..

...

Fan vad konstig bloggen ser ut? håller de på att göra om eller? hoppas det för detta var inte ett dugg snyggt..



Lördag den 30 Januari 2010

HALLO!!!!
Lever nI? Lite dåligt på komentarer märker jag, så då kan man ju undra om det är någon som läser????

AJa, HAr nygligen haft sönder stolarna till vårat gamla matbord och kört de till tippen. Satt i nästan över en timme med att försöka få ut skruvar ur borden men gav upp. Det gick bra ändå så nu ligger de på tippen och ruttnar.. Så skönt att slippa det. Det nya är så himla fiiiiiiiiiiiint =P ÄLSK står och håller på att sätta ihop alla stolar, han har satt ihop två st av frya.. håller på med den tredje nu. Calle Ballle sitter och nörjar musik bredvid mig och jag sitter här, och skriver. ska snart hjälpa älsklingen.. Idag/ikväll vet jag inte vad som händer, ev dra till någon fest men känner inte riktigt för att festa idag, ska ju jobba 13 timmar imorgon.. =/ seeeeegt, vill inte men måste väl. Bara att gå upp och le och se glad ut.

Nej usch vad jag fryser. Snart blir det ett skönt baaaaad.. =)
Det gillar vi =)

Nej nu ska jag kila..

Ha en trevlig lördag om jag inte skriver något mer senare..

...

Snart är jag färdig med tvätten, var nyss eller ja för en stund sen nere och slängde in sista maskinen, fast den får torka uppe i lägenheten för tvättiden går ju ut om en halv timme..  snart ska man väl få lite mat i magen oxå hoppas jag.. bara gubben kan börja med det någon gång, jag tänker inte göra det efterosm jag tvättar.. man ska ju ändå dela upp saker när man bor ihop, inte ska en behöva göra allt. det tycker inte jag är rätt. Så idag strejkar jag för att laga mat:P haha så nu är det bara upp till honom.

Nåja nog om detta.
Var hemma hos mamma på en kopp kaffe. Tog några lakan som inte ska användas så nu har jag lite mer till när vi får natt gäster och så.. alltid bra att ha och lika bra att ta för annars så ska de ju kastas då kan man lika gärna passa på. sen fick jag en massa diskhanddukar oxå. har ju typ inga alls så fick säkert en fem sex stycken av mamma som hon annars skulle ha slängt iväg, då kan lika gärna ja ta dom. hon har ju massor och jag har typ inga alls. och det är ju alltid bra att ha, sånt som går åt.

Efter koppen kaffe hemma hos kära mor åkte jag och handlade till willys. efter det var det hem till tvätten igen och nu sitter jag här och väntar på maaaaaaaaaat :D:D:D som gubben snart ska börja med:P skönt att slippa laga mat för en gång skull. och snart ska man ner till tvätten oxå.. inte för att det är någon efter oss men man vet ju aldrig. men tänkte att de kan gå få lite till där nere så går väl ner typ om ca 30 min.

Nej nu ska jag kolla runt lite på några bloggar innan det är dags för att gå ner till tvättten..

Sen ska vi äta och sen ut till gillberga på filmkväll.
Så detta blir nog det sista inlägget för ikväll. Eftersom vi kommer hem runt 12 tiden ikväll och då är det sängen på en gång eftersom jag börjar jobba kl 6.45 imorgon bitti. måste ju få lite sömn innan det är dags för jobb.

Nej nu ska jag kila.

Puss på er..

Söndag den 24 januari 2010

Jaha då var det söndag idag igen då, ursh att helgen när man är ledig ska gå så otroligt fort. men när man jobbar helg då minnsan då går det hur sakta som helst.. konstigt.

jaja i fredags var jag på stan med bästa emelie, <3 Alltid lika trevligt att träffa dig gumman. kom hem med en hel del grejer, tre st nya koftor/cardigans, två st linnen, en ny plånbok, en väska, och lite mer smått. och de bästa av allt var att alla cardigans var på rea, en som hade kostat 200 kr betalade vi bara 50 spänn för. (Vi köpte likadan) Synd bara att den fanns i en färg för annars hade jag lätt köpt fler. skit skön är den. Sen gick vi in på monki jag har ju aldrig köpt kläder där så vet inte vad de har för kläder eller så. men där hittade jag två st cardigans som det var 75 % rea på. så en av dom hade kostat  400 den betalade jag 100 kr för. Och den andra hade kostat 300 den betalade jag 79 för tror jag att det var. Tänk igentligen hur mycket pengar man lägger ut på kläder och sen när de rear ner de så blir det hur billigt som helst. klädaffärerna måste ju tjäna hur mycket pengar som helst. Sen gick vi och åt lite mat, satt och pratade och sedan skildes vi åt. jag gick hem och inväntade min älskling.. =)

Ilördags var jag oxå på stan med Älsk, han köpte ett par t-shirt och så köpte vi ett spel på games som han nördat sen vi kom hem typ. han köpte nhl 09. jag köpte även det till pappa eftersom det bara kostade 98 kr och han ville ha det så då köpte jag det. =P snäll dotter han har :D hehe. Efter stan åkte vi och handlade och sen hem bara för att ta det lungt. och så ville ju han spela med:P snäll som jag är så fick han spela i ca 3-4 timmar. Sen var det dags för Robinsson Karibien och de ville ju jag se så det såg vi, och efter det var det paradise hotel XL och det kan man ju bara inte missa.. eller vad säger ni ?  Gick och la mig ganska tidigt tror kl var ungefär halv tolv eller något sådant.. somnade som en stock. Förstår inte varför jag är så trött om kvällarna, har blivigt iaf. innan kunde jag ju sitta uppe hela nätterna så jag har nog lyckats vända tillbaka mitt dygn. Och tur är väl det för det är inte kul när man somnar vid ca kl 2 och så ska man upp kl 6 för att jobba. Man är inte direkt pigg på att gå upp då. iaf inte jag som inte är en morgonmänniska..

Idag söndag SKa jag snart dejta tvättstugan.. YES!! Eller inte.. men gubben började klaga på att de var lite tomt på klädfronten så de är väl bara att gå ner och tvätta då, tur att de fanns tid idag då:P Sen efter tvätten ska vi ut till Gillberga för att kika film hos Calle Balle.. så det blir en myskväll=) hoppas bara att det är varmt och skönt hos honom, sist vi var där var det inte det. Hans värme grej har ju pajat.. men då är det tur att han kan elda. det blir nog mys ska vi se..


Nej nu ska jag gå och förbereda tvätten som ska tvättas och sen ska jag nog ge mig på att byta gardiner.. :P

Puss på er <3

...

Nu är jag äntligen färdig med städningen, drog av de värsta på golvet med moppen oxå. Iaf i hallen och i köket. behöver göra rent inne i badrummet oxå men de tror jag inte att min rygg tillåter just nu. vill ju inte städa så mycket så att jag får ont när jag är ledig. så de får räka med städning för idag. snart ska jag ta ett skönt bad oxå men väntar lite. ska kolla lite bloggar och så en stund.

Nästa problem, vad ska jag göra för mat? Har ni något förslag. något som går lite lagom fort. ge mig förslag.. =P

nej nu snart ett bad men först kika lite bloggar..

ses!!

den 19 januari 2010

Godmorgon/godförmiddag.
Om jag hade jobbat hade det varit förmiddag, när jag är ledig är det godmorgon =P

Jag har jobba i helgen därför den otroligt dåliga uppdateringen. men nu ska jag skärpa till mig. Fast å andra sidan så känns det skönt att man inte behöver känna en press på sig att skriva. Jag lär väl ändå inte ha några läsare kvar. =/ men jag känner att jag behöver få skriva av mig just nu. och då får de som vill läsa.
Har som sagt jobbat helg. Det har varit en otroligt jobbig helg och jag har varit helt slut. igår efter att jag hade slutat för de första så jobbade jag över två timmar igår. skulle egentligen ha slutat halv ett men slutade kvart över tre. tänkte att de kan vara kul när lönen kommer men de var inte något vidare kul att stanna kvar. men som sagt ibland för man tänka på belöningen. Efter jobbet åkte jag hem till mamma för att ta en kopp kaffe. Satt och pratade en massa och sen kom Andreas och hämtade mig eftersom vi skulle handla. fast vi handlade inte.. =P orkade inte just då. vi åkte hem och tog det lung och jag tog ett otroligt skönt bad. efter badet blev jag deppig, vet inte varför men tror att de var för att jag var så otrloligt trött, så. för idag känns det lite bättre. Iaf de kopm några tårar men inte så värst många. Andreas åkte på sin träning och sa att han bara skulle vara borta en timme men kom hem efter två. Det är jättebra att han tränar och håller igång, nu vaar det ett tag sen som han tränade så jag tror att han kommer ha träningsverk när han kommer hem från jobbet sen. men då vet man ju att de har gett något.

aja vi tittade iaf på paradise hotel eller mest jag men men, sen gick vi och la oss. Och då var jag minnsan inte ett dugg trött. till skillnad från andreas. Först tänkte jag gå upp, ingen ide att ligga i sängen och vrida och vända på sig när den andra snusar sött. Så jag gick upp och tittade ut genom fönstret en stund och sen gjorde jag ett nytt försök. Och efter en stund så måste jag ha somnat för vaknade av att Andreas klocka ringde imorse. då gick jag upp på toa och sen var de så otroligt skönt att få lägga sig i sängen igen. fast de blev ju lite tomt eftersom A gick upp. men jag fick en hejdå puss på kinden och sen somnade jag om igen och vaknade av ett sms från Emelie.. GRATTIS PÅ DIG GUMMAN, DU ÄR SÅ OTRLIGT BRA. det stod att hon klarade teoriprovet så nu har hon fått körkort. Så jag ska hålla mig inne hela dagen =P haha


Sen gick jag upp satte mig och tittade lite på tv. började små plocka lite så nu har jag inte så mycket småplock kvar, bara lite och sen damsuga. och det går ju fort att damsuga. sen måste jag torka golvet  vid dörren eftersom min pojkvän inte vet vad en dörrmatta är till för. När jag har fått ork till att göra det ska jag ta ett bad och invänta min älskling. Kanske sätta på en film? får se. ska iaf bara vara inne, och ta det lungt.

Nej jag kanske ska ta ett sista ryck så kan jag skriva ett inlägg senare så slipper jag skjuta de framför mig hela tiden. om jag gör det nu får jag ju mer tid till att ta det lungt sen.

upp och hoppa.. =P

oj vilket inlägg om allt och ingenting. Hoppas ni orkar läsa mitt babbel =P

puss på er

GRATTIS IGEN PÅ DIG GUMMAN, <3

den 10 Januari 2010

Hej på er!!

Nej jag har inte slutat blogga jag har bara haft lite uppehåll ett tag, Andreas har varit ledig från sitt jobb och jag har vvarit ledig ett tag så ja vi har bara umgåst och myst med varanda. Man måste ge tid till den man älskar. Men imorgon börjar han jobba och jag med har en tuff vecka framför mig. bara ledig en dag. man jag ska försöka komma igång med bloggandet igen.

Men nu ikväll blir det nog inte något mer inlägg än detta, ska snart laga mat sen ska vi se film och bara mysa.
Men jag ska försöka att få ihop ett inlägg imorgon.

Ha de så bra så länge..

Puss

RSS 2.0