Hej! Jo nu är det såhär att jag har bytt t...

Hej! Jo nu är det såhär att jag har bytt till en annan blogg sida. Då det är mycket lättare att blogga från den via mobilen. Så jag vill ju gärna att ni som läser denna följer med till den nya :) jag kommer inte att avsluta denna blogg. Den kommer att finnas kvar men jag kommer inte använda den. Iaf inte nu på ett tag.. Min nya blogg heter: www.isasmamma.wordpress.com så kika in där :)


Så nu ligger jag i sängen under mitt under...

Så nu ligger jag i sängen under mitt underbara täcke :) glömde säga förut att jag har klippt mig idag och det blev jätte bra :) är så skönt att man har hittat en bra frisör som man trivs hos och som klipper en som man vill :) och det är inte dyrt heller. Kostar bara 150 kr :) medan jag var och klippte mig så var Isabelle hos min mamma :) sen efter det kom bästa Emelie över och slängde i färg i mitt hår så nu är jag ny färgad med :) tack bästa du. Det blev jätte bra och jag är nöjd med färgen. Var lite skeptisk när jag köpte färgen men när jag ser resultatet så är jag jätte nöjd :) nu ska jag snart ta och sova. Börjar bli mer och mer nervös.. Men det kommer gå jättebra :) ser även fram emot det :) såklart! Åh vad jag älskar mina två älsklingar, Andreas och Isabelle. Jag älskar er massor <3


2 December 2011

Oj var ett tag sen som jag uppdaterade från en dator.. :P

Men som ni vet så är jag inte så mycket på datorn längre och då blir det inlägg från mobilen. Hilma smidigt att man kan blogga även från mobilen.. Annars skulle det inte bli många inlägg.. ;)

Veckorna går så man knappt hinner med. På söndag är den stora dagen här. Vår lilla älskling ska döpas. Så börjar bli aningen nervös inför det. Som tur är så har jag min mamma till hjälp. :) Vad skulle jag göra utan henne..

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA ♥

-------

Isabelle sover för natten, killarna sitter och spelar NHL och de har de gjort hela dagen.. :/ Eller ja sen Andreas kom hem från jobbet.. Fick bara se en liten snutt av Idol.. Så nu sitter jag här och har tråkigt.. Sitter och funderar lite på julklappar..

Ne nu ska jag kolla upp lite grejer och sen blir det nog sängen.. Ska försöka slänga in ettt gonatt inlägg med sen..

Puss På er 


Hej :) är allt bra med er? Natten har vari...

Hej :) är allt bra med er? Natten har varit bra. Isabelle har sovit hela natten och hon vaknade för drygt en timme sen.. Men jag vaknade med Huvudvärk så det var inte så kul. Har tagit en huvudvärkstablett så hoppas att det ger sig snart.. Nej nu ska jag mysa lite med Isabelle.. Hon är lite myssjuk :) GOSIGT :)


RSS 2.0