28/02-11

Som ni märkt så har jag inte skrivit på ett tag, men det beror på att jag haft sådan hemsk värk hela förra veckan. Dessa foglossningar tar kål på mig ibland.
Men lite har vi fixat under helgen iaf. Varit och hämtat en säng, en resesäng, en babysitter, en stol och en bärsele. Så det börjar arta sig sakta men säkert. Sen när älsk kommer hem så ska vi fota lite grejer som vi vill bli av med och lägga ut på blocket. Så vi får lite mer plats. För de lär väl behövaas när en vilding är på väg :P Eller ja vi vet ju inte om de är en vilding men alla barn lär väl inte vara lugna och fina hela tiden.
Sen när jag bärt upp allt från bilen tänkte jag faktiskt ta mig ett skönt bad. Är så torr i kroppen så tänkte ta lite hemma spa :) Synd bara att jag inte har någon ansiktsmask att lägga på. Får inhandla de nästa gång jag är och handlar.

Nej nu ska jag hämta resten som är kvar i bilen.

15/02-11

Dålig uppdatering pga av sjukdom, har blivit förkyld och är de fortfarande. Har även ont i halsen.. :( Men jag hoppas att jag blir frisk snart.

Igår var det ju alla hjärtans dag som ni säkert inte har missat och fick choklad av min älskling och sen var vi och tittade på hockey :) TAIF spelade och dom vann efter straffar så det var skönt.

Nu har jag nyss kramat min älskling hejdå igen för han ska iväg på träning. Som tur var så köpte han med sig mat från pasta huset så ska väl ta och  käka snart. Är ju som sagt sjuk och har ingen ork alls till att laga mat.

Nej nu ska jag vila lite och titta på tv..

/ H

12/02-11

Goddag :D
Blev sängen rätt så tidigt igår men de hade nog med att göra att jag var uppe sen kl sex igår morse. Kubde ju inte somna om. Eller jag ville ju bara lära mig och fixa grejer med mobilen så de var därför. Men nu är jag iaf utvilad. Gick upp vid kl 10. Sen har jag inte gjort så mycket, tagit ett varv runt lägenheten med damsugaren och tittat lite på tv med sötis. Försökte även gå igång bloggen via mobilen men de var lite krångligt eller så gjorde jag inte rätt. Så lät de vara. Just nu lyssnar jag på lite musik. Blir nog bara en slapp dag idag. Ska bära upp lite på vinden bara men de behöver jag hjälp med så älsk får hjälpa mig.
Ska väl hitta på något att äta till middag oxå. Hm, får tänka ut nått.

Ne nu ska jag inte babbla en massa. Tänkte ta mig ett äpple ;)

Bye Bye

24, Detta attraheras jag av

Haha, ingen kommentar.. :P

11/02-11

GodKväll!
Nu slipper ni höra mitt tjat om mobilen, vi åkte nämligen till Västerås igår kväll och köpte varsin. Så nu har jag den äntligen. Anledningen till att vi köpte dom redan var att dom var 300 kr billigare och då slog vi till. Tur var väl det för det fanns bara två kvar i svart. Vet inte hur många de fanns i min färg men inte så många skulle jag gissa på. Dom verkar gå åt som smör. Så större delen av dagen har jag lärt känna nya mobilen och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR  DEN. Ska bara få igång så att man kan blogga från den med. Men vet inte om de är svårt, någon av er som vet?

Nej nu ska jag kika på en film. Absolut makt heter den, den går på trean ;)

Pusssss

23, Det här får mig att må bättre



Om jag är upprörd, arg eller ledsen så brukar det hjälpa med  att Andreas  håller om mig och ger mig en puss :)



22, Det här upprör mig

Det finns mycket som upprör mig men de som upprörde mig sist var när jag var ute och körde bil häromdagen. Det har ju kommit mer snö som ni säkert inte har missat  odh när de plogar så blir de som värsta hopp skutt vägarna efter traktorernas hjul tror jag att de är. Går ju knappt att köra och de känns ju som att man skakar sönder bilen.
Varför kan de inte skrapa gatorna ordentlig för?
Blir så irriterad.

09/02-11

Blev upphämtad av Emelie, hon ville ha sällskap ut till Elgiganten för att ev köpa en mobil. Men de hade höjt priset på den som hon sa i helgen att de skulle göra. SÅ de blev ingen mobil för henne. Men hon lär väl beställa den. (  Hon vill ha samma som mig ;) )
Efter elgiganten tog vi oss ner på stan för att käka lite, sen satt vi där bara och snackade en massa goja, :P som vanligt. Så har nyss kommit hem och tänkte ta mig en kopp kaffe. Sen tänkte jag läsa lite i min bok så jag blir klar med den någon gång. Och såklart invänta sötisen.

Hade fått en kommentar av en gammal vän <3 som undrade om de blivit vår i Eskilstuna än
Och nej Baiden, snön finns kvar. Men önskar att den försvann. Så trött på snön nu.



Nej nu ska jag njuta av mitt kaffe och boken ;)

21, Butiker jag handlar i

Jag antar att de syftar på typ klädesaffärer? :P
Ja nu när jag är gravid så blir de inte så mycket handlande av kläder, försöker att använda det som jag har fast de börjar bli lite tajta nu.
Men annars de affärer jag brukar handla  i är väl Gina, HM och Vila. Iaf där jag handlar mest.

07/02-11

GOddag :)
Idag är det måndag, dvs ny vecka :P
Denna vecka har jag inga direkta planer, ska bara hjälpa mamma med lite grejer :) Lite bil ärenden, Har ju inte vår bil denna vecka så känner mig lite strandsatt så får göra saker jag kan på gång avstånd.

Mulet väder är det idag med :( ingen hitt, Tänk om bara snön kunde smällta bort lite fortare och solen kunde titta fram lite mer. Så att det snart blir vår på riktigt.

Helgen då?
Ja i fredags när mannen kom hem så åt vi lite tacos och bara myste, tittade på tv och sen fram emot 00 blev de nån film. Kommer inte ihåg vad den heter men den var bra, den gick på tv så. Eller de gick två bra efter varandra så tror inte att jag kröp ner under täcket förens vid halv två .

Lördagen, åkte vi till Elgiganten för att klämma och känna på mobilen, Nokia C7. Så vi klämde och kännde och pillade lite. Älsk bestämmde sig även för att även han ville ha en sådan. Så de blir nog två st sådana. Men måste ju tyvärr vänta tills slutet av februari innan jag kan beställa den. Fast jag har god lust att göra det nu nu nu nu nu..... Men jag får vänta.. Den som väntar på något gott... :P
Men februari bör ju gå rätt så fort eftersom de är en kort månad på bara 28 dagar. Och de är ju redan den 7:e så det är ju bara 21 dagar kvar. Det ska jag nog klara av. :)
Nu drev jag iväg igen, men iaf efter att vi hade varit och tittat på mobilena så åkte vi hem till mamma för att se vad hon hade för sig.  Hon hade en städ dag så jag tyckte de var på tiden att ta en kopp kaffe. Klockan var ju ändå lite över tre. Och tre kaffet är ju viktigt ;) Så vi tog en eller två koppar och satt och babblade en massa. Sen helt plötsligt så var klockan efter fem och då kom pappa hem. Vi bestämde oss för att äta där fast med egen mat så vi fixade de, Blev även kvar över melodifestivalen och klockan blev nog tio innan vi kom därifrån. så det blev en lång dag hemma hos dom :) men de är alltid lika trevligt.

Igår söndag, hade vi bara en slapp och mys dag, även en tvättdag.
Så de säger väl allt om söndagen. Kollade på tv på kvällen och myste :)

Så har vår helg sett ut.
Vad har ni gjort i helgen? :)

..

Nu, titta på sjukhuset och en kopp kaffe :)
Asså en tv serie ;)


20, Detta vill jag göra innan jag dör

Svårt men jag vill leva och bilda en lycklig familj. Få se mina barn växa upp och se hur de utvecklas.

Haha, kanske hoppa bangyjamp. =P

19, Det här ångrar jag

Att jag lät de gå förlångt innan jag insåg det. Men de är ju inte försent att göra något åt de..

18, Mina framtidsplaner

Mina framtidsplaner är att jag ska leva lyckligt med min Andreas och att vi får en fin och underbar familj.
Även någon gång iframtiden att vi flyttar till ett hus.

:D

Nu har jag och Älsk kommit överens om en sak, eftersom han har haft min mobil idag på jobbet så vet och förstår han  att jag vill ha en ny. Så jag kommer att köpa en ny, fast denna gång kommer jag köpa den lös. Då behöver jag inte oroa mig över de där med biningstiden och när den gått ut så kan man byta om  man så känner för det.
Har ju haft hans mobil idag och pillat p¨å den och tror inte att jag kommer behöva en mobil med tanjentbord. Det är ju såklart en smak sak. Har även hittat mobilen som jag vill ha och det kommer bli en Nokia C7, den har bra kamera, man kan facebooka med den och blogga med den, ja den har det som jag vill ha helt enkelt. Så den kommer det nog att bli. Får dock hålla ut till mitten/slutet av februari innan jag kommer att beställa den. Vill kika på den i affären och så och känna lite på den innan jag beställer den. Men jag är säker på att det kommer att bli denna.

Den kommer inte att bli så dyr heller, vilket är bra eftersom bebis är på väg.
De lär nog bli lite tjat om denna mobil tills jag har den bara så ni vet :P
Men de får ni vänja er vid. :)

ZzzZzzzzzz

Blev aningen trött efter städandet, börjar kännas att man börjar närma sig BF nu med stora steg..
Man kanske ska ta och lägga upp benen på soffan och titta lite på Sex and the city?
Låter väldigt lockande må jag säga..

...

Sådär nu har jag dammat och plockat, har dock inte damsugit men tänkte ta lite kaffe och lite ostkaka :P De tycker jag att jag har förtjänat. Tur att jag gjorde rent inne i badrummet igår, fick nått ryck så igårkväll vid halv elva började jag städa där inne, så de är även rent där inne  :) Men fan vad de är jobbigt att göra rent badkaret. Speciellt när man är gravid, inte dirket en skön ställning att stå i.. Men de gick efter mycket suckande :P

Oh nu är kaffet klart, ska bli gott :)

17, Min favoritplats

Min favoritplats är på ett smultronställe långt, långt här ifrån...

03/02-11

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så såg jag att de regnade.. Skönt tänkte jag, då försvinner snön fortare. Bara det inte fryser på sen och blir is bana ute.. Ingen hitt. Nu vet jag inte om de regnar fortfarande eller om de har slutat att regna.. Men de blåser som sjutton ute iaf. Det både hör och ser jag.

Jag vill ju ha en ny mobil. Men  har ju fortf binningstid kvar på min som jag har nu. Men igår så lyckades jag övertala andreas om att vi skulle byta mobil så jag får känna på hur det är att ha en toutch, har ju en vanlig med knappar. Jag vet jag är gammalmodig men när vi skulle byta sist så ville jag inte ha en toutch mobil, Vilket jag såklart ångrar idag. Men nu har jag hans så jag ska känna hur de är och så. Tycker det går bra men är såklart lite ovant. Sen hoppas jag att jag kan byta lite innan så jag slipper vänta tills mitt går ut helt. För vill ha en ny nuuuu.. Men får vänta lite till, så kanske den hinner gå ner lite i pris med. För lär ju inte ha råd med en som är hur dyr som helst sen eftersom vi väntar på bebis.

Idag ska jag väl försöka komma till skott att småplocka lite här hemma.. Men först så tänkte jag se två avsnitt av sjukhuset. Kanske ta lite ostkaka till det ? ;)

Nej nu ska jag kika lite på tv...
Kram

16, Det mysigaste jag vet

Det mysigaste som jag vet att att få hem min man efter att han varit på jobbet en hel dag och jag bara varit hemma och haft tråkigt, Att få krama om honom och pussa på honom och bara ligga och gosa med honom.
Även att få krypa ner under täcket och veta att han ligger där och sen känner man när han lägger armen om en. När man ligger intills hans kropp och känner värmen. Älskar den känslan!

15, Detta är jag beroende av

Känns som jag har skrivit detta innan men jag är beroende av handkräm och läppcyl.

01/02-11

Idag är det den första Februari. Oj så fort tiden går, snart är det April :D Man kanske ska börja införskaffa sig lite saker? :P Det kanske inte är en sån dum idé. ;)

Igår blev det inte så många inlägg och det berodde på att jag hade en dåålig dag. Det var inte min dag helt enkelt. Dessa hormoner kommer ju hur som helst och gör vad som helst med en, ena sekunden kan man vara glad och andra kan jag gråta.. en sådan dag var det igår.

Idag är det tråkväder ute, jättemulet och tråkigt, men det är iaf plus grader så de är ju bra så vi blir av med denna snö någon gång. Så trött på skiten. Det får gärna vara lite kallt men inte denna snö. Bort med den. Men om de fortsätter att vara såhär så kommer snön nog att försvinna sakta men säkert. Skönt.

Så idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Har ingen bil heller så får hålla mig begränsad. Finns ju alltid lite småplock att göra här hemma och damma tex.
Annars så har jag ju min sex and the ciyt box som jag kan kika på :)
Men innan de kanske man ska ta och äta lite lunch ?

Aja, nu kom posten så ska ta upp de och ge mina blommor lite vatten :)

RSS 2.0