Mar. 31, 2013

Nu har vi instalerat oss hemma igen.. :) ska bli riktigt skönt att sova i sin egen säng.. :) kvällens middag blev egengjorda hamburgare .. gott gott .. :) lillan och jah tog rn dusch nu på kvällen som är lika uppskattat som vanligt.. not. Nu sover hon iaf gått i sin säng.

Jag har myst ner mig i soffan med täcket och tänkte göra en kopp te snart.. :)

Så nu blir de bara soffmys innan det är dags för sängen..

Mar. 31, 2013

Hej!
Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Nu börjar ju sommartid och då får mer än gärna våren komma :)
Passar på att köra lite stortvätt av isabelles ytterkläder. Sista overallen går nu. Bäst att passa på när solen lyser.. :)

Lillan och tusse tar en tupplur nu och pappa A är i lägenheten och fixar lite.. ska nog oxå lägga mig en stund.. iaf för att räta lite på ryggen..

Ja så får det bli :)

Mar. 30, 2013



Isabelle fick åka traktor igår... mycket roligt :)




En del av mitt påskägg jag fick av min älskling <3




Köpte ett påskägg till mig själv och de blev en klocka.. älskar denna modell av klocka.. har en i lila med.. :)

Påskafton/ Lördag

Hej!
Ja idag är de då självaste påskafton.
Under påskhelgen har jag roat mig en hel del.
 
I torsdags/ skärtorsdagen
Så jobbade jag först. Sen drog jag och en kompis/kollega till västerås för att rota runt på ikea. Hon ska flytta så hon behövde en hel del nytt. Väl där blev det mycket skratt så att tårarna rann flera gånger. Har alltid så sjukt himla roligt med dig :) <3
 
I fredags / långfredagen
 Var vi i gnesta Hos As mamma hela dagen. Vi åkte fyrhjuling och åt påskmat och hade de allmänt trevligt. Fick även mitt hår färgat. Tack sarah <3 :) Synd bara att inte ditt blev så bra :/
Vi blev där hela dagen och var inte hemma förens vid ca 22.00 tiden.. Då var det bara att ge lillan nattvälling men hon var så trött stackarn så hon orkade knappt äta. En annan var oxå helt slut så det blev sängen på en gång. Var så sjukt kul att åka fyrhjuling.. Vill åka mer :P Dock är det ju en väligt dyr leksak. Men jag och älsklingen tog en sväng ut och de var så mysigt att få göra nått roligt själv med honom. Pirra till Lite i magen <3  
 
Idag/Lördag/påskafton
Har jag och Isabelle variit ner på stan en sväng och träffat några galma klasskompisar till mig. Mycket trevligt.
Jag och Andreas gav varandra ett påskägg innan vi for ner till stan. Jag var lite orginell och gav andreas godis i sitt medan han gav MIG en sodastream :D blev asglad. Han har ju låvat mig en sån länge. Men trodde ju inte att jag skulle få någon så blev så paff. Har provat den nu ikväll och de blir verkligen som riktigt som man köper. Och de blir ju mycket billigare med när man har en egen så man slipper köpa från affären hela tiden. Och så slipper man ju släpa hem en massa tunga flaskor med
 
Så efter min och Isabelles tur på stan så var det bara att byta bil och åka till västerås en sväng. Han hade ju reserverat en på coop men tyckte vi kunde åka till media market och köpa en på en gång istället för att vänta till mitten av veckan.. Han var nog lite sugen själv med på att prova den.. :P
 
Det var min påskhelg de. Den bästa på länge. :) Imorgon kommer päronen hem från sitt vinterställe så då blir det tillbaka till lägenheten igen.. :/ Vi är kattvakt igen :P haha.. Börjar på att bli riktigt bra på att vara kattvakt. .:P
Imorgon funderar jag på om jag kanske ska ta och dra ner till gymmet på morgonen.. Var ett tag sen som jag var där och så måste ju all eller inte all utan de påskgodis som man ätit bort. Inte för att jag ätit mycket men ni förstår vad jag menar.. Skönt att träna efter en storhelg.
 
Oj blev visst ett långt inlägg.. Hoppas ni orkar läsa allt.. blider kommer om en stund. Tänkte hoppa in i duschen först. :P
 
ByeBye..
 

Lördag

HEJ !
 
Isabelle tyckte att vi skulle börja denna lördag kl. 06. Det tyckte inte jag.. :/
Så känner mig lite små seg just nu. Hon sover nu och istället för att jag oxå kanske skulle ta och lägga mig så har jag sökt fem jobb :P Heja mig :) Så nu är det bara att hålla tummarna för att de tycker att jag är intressant.
 
Min bror kommer över om ett tag på en kopp kaffe.. Sen senare ikväll ska jag skjutsa dom till nått galej de ska iväg på. Pappa A är i lägenheten och fixar lite. Och isabelle sover som sagt. .
 
Men jag ska nog ta och lägga mig en stund jag med.. SÅ jag inte är allt för trött idag :P
 
Pusssss hej

fredag

Fredag.. :) Mysdag :)
Kvällen igår på jobbet gick i ett. Var helt slut när jag kom hem. Så det blev en dusch och sängen.. Dock kunde jag inte somna på en gång så låg och filura en stund. Resten av familjen sov inklusive katten så de var bara jag som var vaken. Somnade nog innan tolv iaf. :)
 
Idag vaknade isabelle vid 06.. skit kul.. Men hon fick komma till stora sängen så låg vi och myste till bolibompa.. :) Hon tycker verkligen att de är mysigt att ligga i mormor och morfars säng och se på tv.. Jag tycker med de är mysigt att få ha henne nära och sniffa på henne då och då. Är ju inte ofta nu för tiden som man får gosa med henne så de gäller att passa på alla tillfällen som ges.
Vi gick upp för att äta frukost vid halv tio. Var så himla skönt att få ligga i sängen och bara dra sig. :)
 
Nu sover lillan middag eftersom hon vaknade så tidigt.. Trodde inte först att jag skulle få henne att somna vid denna tid men de gick bra utan protester. Katten är ute och rastar sig.
Så det är bara jag inne vilket betyder lite egentid :)
 
Funderar  på om man ska ta och läsa en bok kanske..?
Finns ju ändå inget att se på tv.
 
När lillan har vaknat sen tänkte jag att vi skulle åka och handla lite till middagen ikväll.. Som blir tacos :D :D :D Överlycklig :P Dock inte min karl.. haha
 
Ev med köpa en rattmuff till bilen.. För ratten i mammas bil är så himlans kall. Den hinner bli lagom varm när man kommer fram till jobbet eller dit man ska och de är INTE okej. Jag gillar inte att köra bil med vantar.. Inte med vinterjacka heller för den delen..
 
Jag tog ju mitt körkort vid denna tid på året. Och då när man övningskörde med bilskolan så hade man ju inte jacka på sig då man satt så länge i bilen. Så då när jag väl fått mitt körkort och skulle köra hade jag jättesvårt att köra med jacka på mig. Kommer ihåg att jag var tvungen att ta av mig den i början för de gick bara inte att köra med.. :P haha..
 
Nej nu ska jag läsa en bok :)

Mar. 21, 2013

Lillan är lämnad på dagis . jag fick veta att jag skulle jobba ikväll när vi var på väg till dagis så hon får vara där en timme tidigare än vanligt när jah jobbar kväll..

Tusse skulle gå ut vid halv fem imorse så han ligger och sover gott i soffan.. och där lär han nog ligga tills jag ska åka till jobbet.. då får han gå ut tills de andra kommer hem..

Jag hade tänkt att vi skulle äta tacos ikväll eftersom jag jobbar nästan varje helg... men då får vi äta de imorgon iaf.. om jag inte jobbar vill säga..

Är lite typiskt faktiskt.. för varje gång jag tänkt vi ska äta tacos så får jag jobba.. och varje gång jag och emelie har bestämt att vi ska färga mitt hår så får jag jobba..
vill ju jobba så mycket som möjligt men de är bara så typiskt att de ska bli de dagar jag bestämt saker.. :p

Så nu ska jag bara ta de lite lungt innan de är dags att göra sig i ordning för jobbet..

Mätt

Middagen ligger fint i magen. Tänk att vanlig husmanskost kan vara så himla gott.. Sån som man gör från grunden.. Ja tyvärr så är ju inte potatisen egenodlad. Om jag någon gång i livet får en liten tomt så ska jag göra mig ett litet trädgårdsland där man kan odla egen potatis och morötter och lite annat smått och gott.
Inte för att jag har gröna fingrar men ett litet land tror jag nog att jag skulle kunna klara av. :P
 
Nu är det lugnt en liten stund innan det är dags för att natta lillan. Men hon får iaf vara uppe minst två timmar till. Hon brukar ju somna vid 8. Just nu sitter hon och tittar på "pengarna på bordet" det går i repcis.
Tror  nog att lilla donnan ska få duscha ikväll.. Det är ju inte direkt något som hon längtar efter om jag säger så.. Men de måste ju ändå göras..
 
Nej nu ska jag gå och pussa på min lilla familj :) <3
 
 

HOme

Ja då var vi hemma. Vi har förberett maten så de är bara att sätta på och göra en sås. Det blir egengjorda köttbullar med potatis och sås och stekt lök. Hoppas bara att det finns lingonsylt här för de har jag glömt att se efter. Vet inte om jag har nämt det men mina föräldrar är i väg på semester så vi är hus och katt vakt denna vecka.. :)
Är så himla skönt att få bo lite större. Är även skönt för isabelle då hon får lite större yta att röra sig på. Just nu har hon fullt upp med sin boll hon fick igår.. popoj.. låter så himla gulligt..
 
Så vi ska snart gå ner och sätta på maten.. Men måste byta en blöja först känner jag.. :P

Onsdag

Onsdag idag och lillan är på dagis som vanligt. Inatt sov hon riktigt bra. Gnydde ¨bara två gånger.. Vaknade dock till vid 12 tiden och var lite ledsen. Men lite klapp på rumpan så somnade hon om gott. Hon drömde nog bara nått lillan pluttan. Sov hela natten utan att äta välling. :) duktig tjej.. :)
 
Jag somnade väldigt tidigt för att vara mig. Tror jag sov vid halv tio. Vaknade med lite ont i halsen så fick avstå gymmet idag fast jag så gärna ville dit. Men kanske har något skit i kroppen med tanke på att jag somnade så tidigt igår.. :/ Får se om de visar något mer. Nu har jag inte alls ont är dock lite trött i ögonen och huvudet.. Inte ont med trött.
 
Eftersom jag inte fick träna idag så tog och ett besök hos frisören istället :)
Var verkligen i behov av de och tänkte även få de färgat i veckan förhoppningsvis.. Ska kolla med min färg dam om hon har tid ;p
 
Just nu har jag precis fixat mitt schema fram tills jag får mitt sommarschema.
Så hoppas att jag får jobba nu lite mer än vad de har varit i början av året..
Börjar bli skapligt tråkigt att bara gå hemma..
Tycker de är lite dåligt att de säger att de är brist på undersköterskor och att de inte vill jobba osv.. Men de som vill jobba får inte.. eller får inte jobba så mycket iaf.. Som mitt fall.
 
Får hoppas de blir bättre framåt nu till sommaren..
 
-----------------------
 
Var och handlade lite igår och såg att de hade billiga bollar så isabelle fick en boll.
När sen pappa A kom hem fråga han om de skulle spela lite fotboll..
"popoj" säger isabelle.. låter så gulligt..
 
Och imorse när vi skulle göra oss i ordning för dagis så fick hon syn på bollen och driekt så sa hon "popoj"
Hon försöker säga allt mer ord nu och vissa ord låter så gulliga när hon säger de.. :)
Hon börjar bli stor nu.. Snart två år!!
Vart har dessa år tagit vägen..
Är snart dags att börja planera lite kalas med ;)
Men jag ska ju till Ullared innan hon fyller så de blir väl att köpa de mesta till henne där.
Åker ju dit varje år vid denna tid med ett hur skönt gäng som helst. :)
 
 
Nu väntar jag på att tiden ska gå lite fortare så ska jag åka och hämta lillan från dagis.
Är så kallt och blåsigt ute så de är inte ens skönt att vara ute. Trodde att våren var på väg men de verkar inte så.. :/ Börjar bli skapligt trött nu på denna eviga vinter.. De känns nästan som om de skulle vara istid ute..
 
Jag vill ha vår nu så man slipper ha så mycket kläder på sig.. Och kan plocka fram vårskor och vårjacka.. :)
 
Nej nu ska jag mysa lite med katten innan jag ska ut i kylan igen..
 
Puss heeej

Mar. 18, 2013

Då är mina föräldrar framme på arlanda där de ska sova en natt.. imorgon bitti lyfter planet till Tenerifa.. är aningen avis på att de får åka till ett varmt land medan en annan får vara kvar i kalla sverige.. här verkar de ju som en istid har intagit sig.. :/
Vill ju ha vår nu..

När de är iväg till varmare land ska jag och min lilla familj vara hus och kattvakt. Så ska verkligen njuta av större yta denna vecka.. :)

Isabelle tog en sen middagslur idag och vaknade för ca 30 min sen.. vi ska snart klä på oss och åka en sväng till lägenheten och hämta lite mer grejer.. tänk att man alltid ska lyckas glömma något.. sen kommer ju pappa A hem från jobbet med. Så ska väl börja spåna lite åå en middag oxå.. har ingen som helst aning om vad man ska hitta på..

Nu blir de lite mys innan vi ska ge oss iväg <3

Mar. 16, 2013

Har rast på jobbet nu igen.. :p
Har gått bra att jobba idag men har sovit alldeles för dåligt inatt. Vaknat flera gånger och tänkt att jag inte får försova mig för jag ska upp och jobba tidigt..
Oroligt.. :(

Men får se fram emot sovmorgon imorgon.. Lillan ska Sova hos mormor och morfar inatt innan de drar till utlandet i en vecka..

Nej nu fortsätta jobba några timmar till..
:)

zz

Ligger nerbäddad i sängen nyduschad. Haft en bra kväll på jobbet.
Upp tidigt imorgon för att jobba ett dagpass..
Godnatt!!

Mar. 15, 2013

Sitter på jobbet och har rast.. Blev jobb idag :) kul kul ;) blir även att jobba hela dagen imorgon.. Till kl 16.00 Är rätt så skönt att jo a helger då de är lite lugnare och man kan prata mer med gamlingarna.. De uppskattar dom ju så himla mycket :)

Så nu ska jag fortsätta min rast..
Kvällen går ju fort.. :p


..

Familjen sover.. Bara jag vaken.. :p nyss duschat och nu tittar jag på fuskbyggarna. Tror nog att de blir sängen efter de.. Just de.. Slängde ju in en snabb tvätt.. Får vänta på den då.. Är nog klar om 15 min. Så skönt med snabbprogram på tvättmaskinen när man kommer på på kvällen att man måste ha nått tvättat.. För de hinner ju oftast torka till dagen efter.. Beror ju på vad de är man tvättar med.. :p

Så nu tv sen tvätt och sängen :)

..

Dagens middag blev stuvade makaroner och falukorv. Gjorde även en äppelpaj som vi hade till kvällsfika. Efter middagen åkte jag och isa över en sväng till mina föräldrar. Blev e kopp kaffe där sen en massa bus. Dom ville även låna isabelle på lördag då de åker utomlands på måndag. Och sovmorgon tackar man ju inte nej till. Var ett tag sen nu som jon sov där. Så de blir roligt för henne och dom. Hon är en riktig morfar gris. Där morfar går går isabelle.. :) Så sött när hon traskar efter honom :)

Vi stannade kvar där tills efter farmen så åkte vi hemåt. Slängde på ett brev på vägen hem med..

Nu håller lillan på att somna och jag ska snart ta mig en dusch tänkte jag. Sen blir de tv mys och sängen.

Imorgon skulle jag verkligen vilja träna. Ska kolla med mamma om hon kan passa lillan medan jag är iväg. Har inte blivit så mycket träning i veckan vilket jag har grymt dåligt samvete för. Usch på mig. Så nu blir de träning hela helgen om de inte blir jobb på dagen. Sen nästa vecka är de stenhård träning som gäller. Gäller även maten nästa vecka. Inget fusk!!!

Nu har lillan somnat så nu blir de dusch :)

Mar. 14, 2013

Idag mår jag inte alls bra.. Vakna med huvudvärk och bråk med isabelle innan dagis. De förstör min dag när vi bråkar innan dagis. Så jag hoppas hon är på bättre humör nu när jag hämtar henne. Vill sitta och mysa med henne och bara kramas. Det är inte ofta vi bråkar innan dagis men idag var de väl något som i te var bra.

Skulle ha städat idag när bara jag var hemma men huvudet har varit så tungt och jag har frusit så inte orkat gjort nått alls.. :( inte bra. Får ta ett varv med damsugaren när vi kommer hem.

Nej nu starta en maskin disk sen hämta hem lillan..

Zzz

Nu blir de sängen..
Vill att de ska vara morgon helst nu så jag får gå till gymet och köra på..
Heja mig. Jag kan. Jag vill. Jag ska!
Så är det bara..

onsdag

Lillan är på dagis och dagens träning är avklarad. Jag tar de lite lungt på soffan en stund. Ska börja planera vad jag ska äta till lunch snart. Får se vad de blir för gott idag :) kanske nån soppa..

Blir ett varv med damsugaren sen med. Efter lillan är hämtad blir de en kaffe tår hos mamma/mormor skulle även hjälpa henne med nått..

Nej nu ska jag bädda rent i sängarna.. :)

Tisdag

Dålig uppdatering jag vet.. Men har haft fullt upp hela helgen. Vi har ju varit på 70 års firande nere i småland.. Gick jättebra och helgen har gått fort som vanligt. Isabelle blev dock åksjuk både dit och hem. Men hon kräktes bara en gång vardera så de var tur det.. Hon blev mest ledsen över att hennes filt blev smutsig. Men hon var jätteduktig att sova utan sin filt första natten. Hon fick ju dela täcke med mig så de kanske hjälpte.. :)

Igår blev de äntligen gymet igen.. Som jag har längtat :) gick jättebra och var så himla skönt. Körde idag med efter jag släppt av man på kurs och barn på dagis..

Efter gymet blev de hem och tvätta och starta en diskmaskin.. Lite plock här hemma för att sen åka och hämta lilla sen blev de en kaffe och en massa bus hos mamma/mormor :) invänta rätt tid för att hämta Pappa A från sin kurs..

Nu är middagen i magen och vi myser till bolibompa ;) efter de blir de dusch för lillan och sen i säng.

Nu mysa :)

RSS 2.0