home =)

Jaha ja ja då var man hemma efter en hel dags jobbande, Och då menar jag en Hel dags jobbande..
Just nu försöker jag att samla ork till att börja laga mat, tänkte om jag kanske lyssnar på lite musik så får jag ork men de verklar inte som de.. Är sååå trött. Tror att jag kommer somna tidigt ikväll .
DAgen har varit rolig, Synd  bara att jag jobbar så sällan med Lovisa =( och att vi jobbar om varandra hela tiden.. Men vi ska nog få till en krogenrunda ändå =P som vi pratade om idag..

Imorgon jobbar jag kväll, så ska väl bara slappa tills jag börjar jobba.. =) kan vara skönt det med ibland..

Kanske man ska se någon film ikväll? :P

Fick några förslag av Lovisa...


Lovisa är snäll, omtänksam och rolig..



JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!!


Puss på er

31 maj 2010

Behöver jag säga att jag är trött eller?
Fan tänk om jag fick gå och sova igen. men ack nej, mot jobbet snart och slutar inte förens vid 17..

JAG VILLL SOOOOOOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ha en bra dag.

Puss

30 maj 2010

Ja idag mår man ju som man förkännar, nej men så illa är det inte.. har mått riktigt bra idag faktiskt.. dock lite trött bara men de hör ju till. Vill lätt göra om det ;) gärna imorgon =P as roligt.. Tack tjejer.. =)

Idag har vi firat mors dag samt att mamma fyllde år.. hon fyllde ju igår så vi firade henne idag eftersom hon och pappa var iväg över natten på hotell =)

Vet fan inte vad jag ska skriva.. har inget direkt att berätta.. Förutom att jag är skapligt trött så de lär nog bli sängen tidigt imorgon.. jobbar ju mellan 8-17 tror ja =P ska kanske kolla upp de innan man lägger sig =P haha

Så ska väl snart ta ett bad och bara ta de lungt.. sen mysa en massa med andreas och se film och så..

Neee nu ska jag baaaaaaaaada =)

Puss på er

Andreas, jag älskar dig av hela mitt hjärta    

29 maj 2010

GRATTIS MAMMA, VI ÄLSKAR DIG <3


Godmorgon! Ja nu är det morogn, för det är lördag och de blev sent ii säng i natt..
Meeen jag klagar inte, inte de minsta.. Det var en rolig fredagskväll med bra sällskap. Fast de hade varit bättre om de inte hade regnat så dant.. Men som sagt, jag klagar inte.. =P
Vi var i köping på någon "festival" men de var typ bara fjortisar dääär så var inte så mycket att hurra för..


Just nu ligger vi bara och slappar, Andreas och jag i varsin soffa.. och CalleBalle på golvet =P

Ska väl så småningom börja städa eftersom vi får besök ikväll..

nja har just nu inge mer att berätta..
Återkommer om jag kommer på någe mer..

den 17 maj 2010

Fan fy Helén, dålig uppdatering nu igen.. inte bra inte bra inte bra.. men jag jobbar och sliter som ni vet och nu börjar de ju bli så fint väder med så då vill man ju inte vara inne, bara vara ute i de fiiina vädret. Ihelgen har vi bara tagit de lungt, haft lite besök av olika vänner=)  alltid lika trevligt =)
Igår var vi och tittade på en ny soffa, eftersom de vi har nu börjar vi tröttna på samt att de tar för stor plats i vardagsrummet, så vi hittade en divansoffa som vi båda föll för. Hur skön och snygg som helst, men vi måste ju bli av med de gamla innan vi kan köpa en ny. men vi ska väl luska vidare lite granna.. men nu vet vi iaf vad vi ska leta efter..

Så idag eller snart ska jag hem till päronen och få  en stol så jag kan sitta på våran ballokong och sola.. Satt ju mykcet där förra året men hade inte en bra stol då, nu ska jag få en så man kan luta ryggstödet bakåt. Så de blir lite bekvämare.. =)  Sen ska jag hämta sterion som Emelie ska få :P  snäll pappa jag har va? :P  sen bär de sakta men säkert mot jobbet.. börjar vid 16-20.45 så de är ju inte så faligt.. =P Sen efter jobbet över till Emelie för att lämna över sterion..

Så ser min dag ut..

Nu ska jag kila vidare..

Puss på er

7 maj 2010

Jaha och så var de fredag, Äntligen säger många, äntligen är det  helg.
Vet ni vad jag säger vissa fredagar, som denna tex.. f*n ännu en jobbar helg.. =/ Inge vidare direkt att jobba två kvällar efter varandra.. Man hinner ju inte med någe alls med familjen eller så.. =/ de enda dagarna på veckan som Älsklingen är ledig, då ska jag jobba. Varför kan man inte bara ha ett jobb som är mellan 7-16 måndag till fredag som han har, varför ska jag jobba sift? de suger..

Jag vill ju bara vara hemma och mysa med min Andreas..

Just nu håller jag på att göra mig iordning lite smått inför jobb. jobbar 12-21 idag sen ska jag upp tidigt imorgon (jobbar 8-21) då så hela lördagen försvinner ju. Bara på söndag kväll som jag får njuta av honom.. Men jag ska bara glad över att jag har ett jobb och de är jag.

Ne nnu ska jag fortsätta göra mig klar..

Ha en trevlig helg..

Puss

Soova..

Ja de ska jag nog snart göra för guud så trött jag börjar bli, och ändå fick jag sovmorgon imorse.. vaknade inte förens typ halv tio.. + att jag somnade en stund på dagen med.. =O såå trött. Jag kanske tog ut mig förhårt igår på träningen... För efter att jag hade stått på Crosstrainern så gick Andreas och jag ut och gick i nästan 1 timme och 30 min =P bra bra bra..

Idag har jag som sagt inte gjort ett dugg, lagat mat bara typ.
Sen kom Emelie över på besök en stund.. =)
Alltid lika trevligt..

Ne hörni jag kan ju fan inte ens skriva knappt..
Bäst att gå mot sängen..

Godnatt på er =)
SOv så gott..

Puss

...

Är jag färdig med träningen, detta resulterar i bra samvete och två par värkande lår = BRA! Då visar de att de ger något..

Nu damsuga lite grann, sen ett bad och invänta älsklingen för att sedan göra lite mat.

mot damsugaren.. =/

Bra Helén, köööör

Träna Träna Träna...
Nu Jävlar, nu kör vi hååårt.............

Just nu, fem minuters paus, sen på´t igen...
Kämpa, kämpa..
Jag kan bara jag vill..




Två minuter kvar, sen kör vi igen..

Saknad, Älskad och Underbar ♥

Nu har jag och pappa varit hos farfar, han blev så fin i håret när pappa hade klippt honom. De var trevligt att träffa honom. Han är så söt =) Sen åkte vi hem igen och tog en kopp kaffe, Lina va där ♥ Så vi satt och pratade lite och sen när mamma och pappa skulle åka iväg så gick jag hem. Tog en omväg hem med musik i öronen för att jag skulle rensa hjärnan lite men tror inte att de hjälpte så himla mycket. Känns som jag skulle behöva gå en bit till men jag blev så hungrig så jag gick upp till lägenheten för att göra en omelett. Hade in lite ost och tomater, blev mycket gott =) Får se om jag går ut en sväng till sen eller om jag ställer mig på Crosstrainern, ska iaf göra något av de för hann inte träna igår så måste träna idag. För om jag tränar nu så har jag ju de över sen. För ikväll kommer ju Emelie över, ser verkligen fram emot att hon kommer över. Hon är verkligen den bästa som finns, ställer alltid upp och stöttar. Love you ♥




Jag önskar verkligen att jag kunde göra allt till så som de var innan, mår verkligen inte bra över detta och vet fler personer som inte mår bra. Allt detta är så himla tråkigt och varje gång jag tänker på de blir jag ledsen och önskar att allt var som innan, försöker att rensa hjärnan med hög musik i öronen men de hjälper inte. Kan inte sluta tänka på de, Detta har drabbat så många och de är verkligen inte kul alls. Jag bara vill att de ska vara som innan men jag kan ju tyvärr inte göra något. Fäller en tår då och då för att de är så himla jobbigt. Så fort jag är själv så tänker jag på dig, saknar dig så oerhört mycket och jag förstår hur jobbigt de är för dig, men du ska veta att vi alla saknar dig och vi tänker på dig. Kanske är de pågrundav detta som jag drömmer en massa konstiga drömmar varje natt, kanske är de pågrundav detta som jag har så svårt att somna på kvällen, kanske är de pågrundav detta som jag inte har ett leende på läpparna hela tiden, för att jag lider med dig, de för jag verkligen. Är så hemskt ledsen över detta. Men jag vet att du är stark och att du kommer klara dig igenom detta. Jag, VI finns vid din sida hela tiden. DU kan komma till oss dag som natt.
Vi älskar dig, glöm aldrig det!






Jag är så oerhört glad över att jag har dig Andreas i mitt liv. Du är så himla älskad av mig och jag hoppas att de alltid kommer vara vi.
JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!!

5 maj 2010

Godmorgon.
Undra varför jag vaknade så tidigt idag, vaknade redan vid halv nio. Ändå så hade jag så himla svårt att somna inatt, tror inte att jag somnade förens vid 01.00 tiden. Idag är jag ledig, så ska nog bara ta de lungt, ev gå hem till mamma och ta en kopp kaffe. Vore inte helt fel. =) Men får se ifall dom har tid med mig för pappa var ledig idag så de skulle fixa en massa saker. Men hopas iaf att de har tid med en kopp =) Det är så fint väder idag med =) hoppas att de är lite varmare ute idag än vad de var igår.

Igår som ni kanske minns så skulle ja ju klippa mig. Blev jättenöjd även om frissan inte var så trevlig. Men de blev skit bra och jag är nöjd, de är huvudsaken. =)  Min Andreas sa oxå att det blev snyggt =) De sa dom på jobbet oxå =) kul att höra =)

Skulle behöva städa lite här hemma oxå, iaf damsuga..

Ne man kanske ska äta lite frukost..?

Puss

4 maj 2010

Hej !
Igår jobbade jag till kl 17.00 sen skulle vi klippa oss, så jag sa åt Andreas att han kunde gå in och börja så när jag kommer dit säger hon att hon inte hinner ta mig =/ blev besviken eftersom jag verkligen ville klippa mig, men jag bokade en tid tills idag iaf så kl 12.30 ska jag klippa mig. Hoppas bara att hon klipper bra för hon har aldrig klippt mig innan. trodde den andra tjejen skulle vara där men nej. =/ men Andreas blev ju iaf bra så bara hoppas på att hon kan klippa mig bra. Jag har ju lite mer och jobbigare hår än Andreas. Mitt är ju så tjockt tillskillnad från hans tunna. =P Men vi hoppas på ett bra resultat..

Sen efter att jag har klippt mig ska jag träffa några vänner från jobbet. Vi ska luncha lite granna och sen ska jag jobba kväll. (15.45-20.45) Så de är ju inte så långt pass. Hoppas att de kommer gå bra iaf..

Helgen har varit lugn iaf..

I Fredags: Tog vi de bara lungt Andreas somnade när han kom hem från jobbet så lät honom sova en stund och sen åt vi mat och såg på film. Blev inge brasa för våran del men led inte så värst av de, var rätt så skönt att bara vara hemma och ta de lungt..

I Lördags: Var Emelie här och åt mat med oss och såg på film, mycket trevligt.. du är alltid välkommen gumman ♥ Så vi tog de även lungt då med. Skönt, somnade till en gång under filmen men var inte så länge. Älsklingen puffade på mig så att jag vaknade.. Fast filmen var väl inte sådär jätte bra.. Någon robbotfilm.. =/ men den gick att se iaf..

I Söndags: Kom ju mamma och pappa hem med den nya husvagnen så vi åkte dit för att kolla in den. Och ja, vad ska man säga, rena rama lyxvagnen ju.. Men de förtjänar dom. =) Sen satt vi och pratade där en stund och så blev de lite kramar när jag kramade om en men inget jag vill skriva ut i bloggen. Kan bara säga att de är tråkigt de som hänt och jag önskar att de var som innan. Men de kan ju inte jag bestämma. Var iaf jättejobbigt där ett tag och ville inte släppa. Tycker fortfarade att de är jobbigt och tänker mycket på dig.
JAG ÄLSKAR DIG!!

Nu ska jag snart börja göra mig iordning och sen cykla ner mot stan =)
Ha en trevlig dag/kväll

Puss på er..

Andreas, du är mitt allt

1 maj 2010

Oj oj oj redan första maj?
Att tiden går så fort..
Snart är sommaren här hos oss.
Har inte direkt haft någon vidare  blogg lust den senaste tiden, har faktiskt inte ens haft datorn igång på några dagar.. har inte kännt de behovet.
Igår som ni inte kan ha missat så var de ju valborg, men vi var bara hemma och tog de lungt, hade gärna sett en brasa men Andreas var så trött när han kom hem från jobbet. Så vi tog de bara lungt och kollade film. Och idag tog vi en ordentlig sovmorgon som vi båda behövde..
Dagens planer idag är.. inga, Känner bara för att ligga och läsa min bok. Men vi måste väl iaf åka och handla lite så vi har någon mat tills ikväll. Och tills imorgon, Men vad ska vi äta då? Ingen aning..

Ne nu har jag fått hicka oxå.. =(
Ska nog ta och läsa ett tag och sen får vi se vart dagen för oss..

Ha en bra dag..
Pusss

Andreas, Jag ÄLSKAR Dig Av Hela Mitt Hjärta


RSS 2.0