30 juli 2010

Hallojs :)
Lever ni?

Idag är det fredag, guuuuud så fort tiden går.. :( nästan en hel vecka har gått, varför ska det gå så fort ? :(
Igår var det tråkigt regn väder, bara en massa regn hela tiden, idag är de dock lite uppehåll men de duggar lite grann :( tråkigt. så igår så gjorde vi inte så mycket, var bra hemma och tog det lungt. var en sväng på Börjes bara..

Idag, åkte vi till tippen för att slänga lite skräp. och vad händer då när vi ska åka därifrån? Jo bilen startar inte :( jälva skit bil. Den ska alltid krångla när vi är nere i småland.. Som tur är så har vi ju D som är duktig på bilar.. :)
Så får hoppas att dom kan fixa det. Annars vet jag inte vad vi gör? :(

Håller tummarna, ni med? :P


Nu ska jag gå och se hur det går för dom..

Pussss

29 juli 2010

Godmorgon!
Igår blev det inget skrivande, var i väg med S och M sam min älskling. Vi åkte till Öland och gick runt och tittade lite där, gick förbi där jag bodde för några år sen då när min pappa jobbade på Öland, det såg ut som vanligt :) lika fint. Vet dock inte om samma personer bor kvar, men tror det. Vågade inte gå fram och hälsa. =P Hittade inget i shoppingväg i Borgholm. Vi tog bara en glass och gick runt och tittade. Sen åkte vi mot Färjestaden och åt mat på en jättegod resturang, jätte god mat dock fick man vänta i en evighet innan man fick maten.. så ett minus på det .

Efter att vi ÄNTLIGEN fått vår mat efter typ en timme, åkte vi vidare till Kalmar. Gick runt på stan där och hittade lite. Köpte en tunika och ett par skor.  Såå snygga, hade nog ångrat mig regält om ja inte hade köpt dom, som tur var så var dom på rea så dom kostade mig bara 250 kr. Tunikan var oxå på rea så det blev en billig tripp, :P

Idag regnar de :( så det blir väl en lugn dag,  kanske lite shopping men inget bestämt än. Det visar sig vad vi hittar på. 

Ne nu ska jag kika runt lite ..


Pusss

26 juli 2010

Hallo:)
Idag har jag varit in till Växjö med David och Jeanette, åkte runt och tittade lite och handladen en massa mat :P så nu finns de, handlade även på systemet så vi har tills ikväll, för ikväll äre fest :) Sen köpte jag även mat som vi ska ha och grilla med några vänner ikväll.

Just nu gör jag inte så mycket, väntar på att kanske ta en tripp på marknaden, men ska nog ta lite och äta innan, börjar bli lite hungirg.. ta lite mellanmål :)

Igår var vi till Halmstad, åt gott och gick runt och tittade lite, vi sökte även upp och åkte och tittade på Per Gessles hus. Inte för att vi såg så mycket men har iaf varit utanför. man såg bara taket :( lite tråkigt men ändå så förstår man ju. trodde dock att de skulle ligga bättre än vad de låg men nej, så blev lite besviken. Trodde mig värsta herrgården. men nej :/

Nu ska jag kila vidare..

Pusss

kväller

Kväll, är rätt eller ja börjar bli rätt så trött. Har ju faktiskt varit vaken sen kl ca halv åtta. Tack vare en liten kissemiss, men inte kan man bli irriterad när en sådan liten krabat kommer och vill leka/mysa..
Så himla söt, skulle kunna ta med mig den hem.. om jag inte hade varit allergisk så hade jag nog skaffat en.. =)

blir väl bara att ta de lugnt nu, sen sova..
Har ätit lite kvällsfika så nu är magen mätt iaf :)

Detta blir nog sista inlägget för ikväll, men man vet ju aldrig..

Kram banan vi syns på stan :)

24 juli 2010

IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING ÅR ♥
Grattis till världens bästa älskling =)

Nu är vi i Tingsryd, SMÅLAND !! om ni inte visste vart Tingsryd låg :P

Tog inte så himla lång tid att åka ner, körde till Mjölby där vi byttes av . .

Är rätt så trött, har sjukt ont i ryggen eftersom jag har setat så länge, och nu sitter jag igen. aja hoppas att de blir bra snart, får väl ta en promenad imogon/ senare så kanske de släpper.  iaf lite..

ja vet inte vad jag ska berätta mer, har inte direkt hänt så mycket.
Ska väl snart ge Min Älskling sin present, hoppas han blir glad över det . .
Han fick frukost på sängen imorse, de var iaf uppskattat :)

Pusss på rumpan ;)

. . .

Nu har vårt besök kommit, och vi har ätit och så.. :)

Har packat klart men fan vilken tur att jag tog den stora väskan. Fast ändå den räcker inte till. Får inte ner allt och då har jag ändå inte tagit med mig allt som står på lappen. Vill eller får väl köpa en större väska sen.

Imorgon bär de av tidigt mot Tingsryd, då börjar äntligen semestern på riktigt.. :)

Blir nog sängen skapligt.


nu ska jag fortsätta med att packa lite så de inte är så mycket kvar att göra imorgon..

Puss puss på er



Imorgon fyller min ÄLSKLING ÅR :) ♥

23 juli 2010

Lyckades somna inatt iaf, somnade väl runt ett snåret tror jag, eller om de till och med var ännu senare. Vaknade dock när söt gick upp imorse och skulle till jobbet, kunde såklart inte somna om eftersom de var för ljust i sovrummet. Gick och la mig och tittade lite på tv och somnade :P vaknade vid kl 9.30 ungefär, sen satte jag igång med att städa de sista, Tog ett tag att damsuga eftersom de gör så himla ont. Men till sist gick det. Har börjat små packa lite med, tänkte ta resten senare.

Nu väntar jag på att potatisen ska koka upp, det blir alltså potatis och FISKBULLAR :D till lunch. Som jag längtat efter de, var ett bra tag sen som jag åt det.

Har badat och så så de är med klart, sen ska jag bara slänga på lite smink. (mascara)
Sen är det hög tid att invänta gästerna :D
Tror de lär  komma vid två tre snåret:)
Och sen kommer sötisen hem vid halv fem ungefär :)


Nu ska jag titta till potatisen

Puss

..

Nu blir det sängen. . . .

GodNattPåEr!!

Pussss

Sömn ja tack . .

Vore ju kul med lite kommentarer?
Men de är väl ingen som läser . . :/
Tråkigt.

Fan de ja skrev nyss försvann :S konstigt, skrev iaf att imorgon är det sista dagen för Sötnosen att jobba sen är det semester för hela slanten. :D SKa bli underbart att äntligen ha semester med den bästa :D

Har städat och plockat under kvällens gång eftersom vi får besök imorgon, ska damsuga och så de sista imorgon, tyvärr så orkar ju inte ryggen med så mycket i taget, fast den blev bättre när jag tränade tidigare idag. Så ska träna imorgon med iinnan jag börjar städa det sista. Hoppas att jag vaknar någolunda tidigt, nackdelen är ju att jag inte är ett dugg trött just nu :( så hu ska jag kunna somna . .

Aja de visar sig, tänkte iaf kika runt lite mer på fb och bloggar och sen gå till sängen.
Hoppas att jag somnar någelunda fort iaf.

Vi ses och hörs

Pusss

:)

SÅdär  nu har jag stått på min underbara älskling i 20 minuter, de var varmt och svetten rann men destoskänare efter åt med gott samvete och en kall dusch, Ryggen känns faktiskt bättre, lite iaf. Så får se om jag ställer mig och tränar lite mer ikväll, eller om vi kanske tar en prmenad :P det visar sig.



Nu ska jag läsa lite och kika vidare på fb, och invänta älsklingen



PUSSSS

Suck :(

Kul, jag som skulle försöka städa undan lite grann, vad klarade jag av? jo plocka in lite tvätt och plocka undan lite grann bara. Fan jag okrar inte ha ont i ryggen längre, jag vill att den ska bli bra. Fan de gör så jävla ont. + att när jag har så ont så tappar jag  allting som jag håller i :/ Fan varför kan inte ryggen bli bättre.
Om de inte hjälper imorgon efter att jag varit på en extra kontroll hos kiropraktorn om de då inte hjälpt nästa vecka då tänker jag fan söka vårdcentral, orkar inte med detta.. :/

Kul om jag blir sjukskriven på semestern.. :(

Fan :(

22 juli 2010

Äntligen har jag semester, som de är efterlängtat :)
Tog lite sovmorgon, vaknade väl runt halv tio tror jag, skönt. Men hade varit mysigare att vakna upp bredvid sin älskling, han stackarn får jobba, men bara en dag kvar efter denna. Sen är de semester för hans del med. Imorgon kommer hans mamma med familj till oss :) SKa bli mysigt, saknar er :( Sen på lördag tror jag de blir då bär det av ner till småland :) Då börjar semestern på riktigt . . .
På lördag fyller ju min älskling år, jag har en jättebra present :) måste bara fixa de sista. Och fundera lite på hur jag ska skriva, mer än så säger jag inte.

Idag eller ja snart ska jag väl ta och börja städa lite grann, sen får jag se om jag börjar packa eller om jag gör det imorgon. Men vore skönt att göra de idag så man känner sig lite färdig :P så man slipper stressa i sista minuten. Dock tror jag inte att vår väska kommer räcka till, men de återstår att se.

Hör och ser att de regnar ute, skönt för en gångs skull, de behövs. men nästa vecka får gärna de fina vädret komma tillbaka, ner till småland. :)

Har inte så mycket mer att berätta just nu men återkommer säkert senare under dagen..

Ha de så bra

Pusss


18 juli 2010

Dålig uppdatering, jag vet =/ men de är sommar och de har varit så himla underbart väder så jag har mest njutit av de och sen jobbat, sista veckan nu, sen äntligen semester :D dock pajade min rygg igår så har ej kunnat jobba idag och kan heller inte jobba imorgon. men hoppas på att jag ska kunna jobba på torsdag. Då de är sista dagen innan semester och jag måste lämna en massa grejer innan jag går på semester :P

Så ja imorgon måste jag ringa till Kiropraktorn och hopppas på att han kan ta emot mig så fort som möjligt.

Idag tog  vi en promenad, de var mycket skönt för ryggen. men så fort jag sitter för länge eller så så får jag ont. Kan inte böja mig ner eller så :/ Så nu blir de en promenad varje dag! För att förbättra ryggen. hoppas de hjälper, sen har jag ju crostrainern men den har jag ju tyvärr inte med mig på semestern så då får de duga med en timmes promenad varje dag ist :P iaf nästan varje dag.. Börjar bli trött på att ryggen ska krångla titt som tett . . . men jag vet att jag har fel yrke för min rygg =/ lite tråkigt . . . Men ja vi får se var som händer i framtiden, tror inte att jag kommer arbeta med detta som jag arbetar med idag hela mitt liv, de har jag lite svårt att tro . . . 

Aja, snart blir de film och mys med Älsklingen . .
Vi ska mysa till filmen the stranger inside . . .
Hoppas att den är bra, den verkar bra iaf . .
Någon som har sett den?

Ne nu ska jag kila  . . . .

Pusssss

RSS 2.0