Söndagen den 28 februari 2010


Godkväll

Ja vad ska jag säga om denna helg?
I fredags blev jag inbeordrad till jobbet så de var bara att åka dit och le och se glad ut. Men de gick bra men jisses så stressigt de var där ett tag. sen på lördagen skulle jag ju jobba för Lovisa så de var bara att ta sig upp och iväg. Fast innna de så kom ju Lovisa hit eftersom hon skulle köpa en säng av oss. Så nu är vi av med den.. skönt skönt, nu kanske vi får lite ordning uppe på vinden. Fast vi behöver röja mer däruppe men nu är de lite mer plats iaf.. så iaf efter att dom varit här och hämtat den så var de bara att åka mot jobbet. Väl där går allting bra osv.. Sen när jag kom hem var jag så otroligt trött.. Älsk ville ju  mysa lite och se film men jag orkade inte se klart hela. Så gick in till sängen. Och somnade.. skönt var de och imorse fick jag verkligen sova ut. Gick inte upp förens vid elva.. Så himla skönt att sova tills man vaknar.. Så under dagen har vi tvättat lite och jag har tagit ett varv med damsugaren fast de skulle behövas göras igen men får göra de imorgoon. Sen åkte vi och handlade lite mat osv.. Så vi bestämde oss för att göra hemmagjord pizza. Blev skit gott . . och gissa om vi är mätta.. De är bara förnamnet. men nu finns de kvar så man kan ta av till matlåda och så sen.. gott gott men vilket tid de tar. FÖrst ska man göra degen och sen ska den jäsa i en timme och sen ska man göra klart pizzorna och sen in i ugnen med dom.. de tog tid men sååå gott de blev. Så tog vi varsin cider till maten oxå =)  ja men på en söndag får man =)

Snart så kommer emelie förbi en sväng sen är de en lugn kväll som väntar. Med massa mys och film. De är väl någon bra som går ikväll??

Ne nu ska jag pussa lite på min sockertopp innan dahlen kommer hit <3

PussPussPåEr.. <3


Arg, irriterad och ledsen

Det är bara en del av alla känslor som flög upp inom mig idag när jag pratade med min mamma. När hon berättade vad som hade hänt blev jag så jävla arg.. Hur FAN kan man göra så mot en annan människa.. De är för helvete en människa som du tar hand om och vårdar.. Bara för att denne är sjuk så betyder inte det att du får behandla denne hur du vill. Denne person är en människa precis som du är och denne är lika mycket värd som du!! Hur hade du själv känt om du hade varit i denna situvation som du sätter oss i och framför allt personen som du har gjort så illa..? Jag skulle gärna vilja träffa dig och fråga dig hur du tänkte.. om du ens tänkte över huvudtaget..

Nej fan jag är så arg, irriterad och ledsen just nu.
Jag hoppas bara att denne person blir bättre och kämpar på. För jag älskar denne person. Jag vill inte tala om vem de är eftersom de är en väldigt nära person till mig som jag älskar och som alltid har funnits i mitt liv.

Jag älskar dig!!


MysFredag

Jag gick hem till päronen för att hämta bilen, blev kvar där på kaffe och en massa snack. Blev kvar där till efter fyra, då gick jag ut till bilen och skottade fram den. Sen tog jag en tur med den eftersom den har stått sen jag hade den sist och de är inge bra om man bara kör en liten bit. Viktigt så att den blir varm osv.  Så jag åkte en sväng och sen åkte och handlade..

Efter de åkte jag hem där Älsklingen väntade, så vi lagade lite mat och åt. eller vi, det var snarare jag som lagade mat. Det blev Tacos.. =) gott gott gott..

Nu ska vi titta på let´s dance och vi har fått en gäst till våran förvåning... CalleBalle har hittat hit..

Nej nu ska vi fortsätta att se let´s dance i ca en halv timme sen blir det hockey.. eller hokey som Calle skrev.. Calle kan inte stava.. =P

Ha en trevlig kväll för de ska jag ha.. Men en massa mys <3

Puss på er <3

Den 19 februari 2010

Igårdagen var hur underbar och mysig som helst. Det var jätteskönt att Basta, de måste vi göra fler gånger, vi gör inte de så ofta men de är nog för att man måste boka nästan en vecka innan för att få en tid. De var bara rena rama turen att de fanns en ledig tid igår, fast jag såg ju de i onsdags så vi bokade den då. Men innan vi Gick ner till bastun så åt vi god mat, det blev potatisklyftor och kottletter.. Mycket gott. Sen tog vi med oss lite att dricka ner ti bastun och satt där =)

Innan jag åkte och hämtade Andreas på jobbet så åke jag hem till mina päron för att låna en film. Så efter batun igår så såg vi Arn. Den var riktigt bra.. Efter filmen gick vi och la oss,  vi var så himla trötta så de var lika bra de. Bättre att lägga sig i sängen på en gång än att  somna på soffan. Då får man ju ändå bara ont i ryggen.
Tror att jag somnade nästan på en gång näär jag lagt mig i sängen..

Idag är det fredag, vilket de flesta ser fram emot, efter som de är helg. Men jag ser inte fram emot denna helg. Det är min jobb helg.. =/ Tråkigt.. tänk om man slapp jobba helger..


Nej nu ska jag softa lite och titta på tv och samla ork till att gå hem till mamma och pappa för att hämta en bil..

puss

den 18 februari 2010

Idag är det en mycket speciell dag, Jag och Andreas han nämligen varit tillsammans i fyra år idag. Jag kommer fortfarande i håg när du var påväg till mig när vi skulle träffas för första gången, de första orden du sa till mig när du klev ur bilen och kramade om mig. Jag minns hur mysigt och hur trygg jag kände mig i din famn, Hur mycket jag trivdes i din närvaro. Jag minns hur orotrligt jobbigt det var att ha ett distansförhållande och hur himla ledsen jag blev varje gång vi skulle skiljas åt. Hur tårarna började rinna och att jag bara ville hoppa av/på tåget när de rullade iväg. Hur tomt det var första nätterna efter att du hade åkt hem i sängen när man skulle sova. Ingen som höll om en, inga kramar och inga pussar. Jag vet hur himla lycklig jag var inför varje gång jag skulle få träffa dig. Hur jag bara ville springa och hoppa upp i din trygga famn på tågstatioen.

Jag minns hur glad jag var när du flyttade upp, hur skönt de skulle bli att få träffa dig när jag ville, sova med dig oftare. Inte behöva vara ifrån varandra så länge. Att få spendera varje helg med dig och få sova med dig mitt i veckorna.. det var underbart att ha dig så otroligt nära.

Idag fyra år senare bor vi ihop sen två år tillbaka. Vi har en lägenhet tillsammans och jag bara älskar att få somna bredvid dig varje kväll och vakna upp bredvid din sida varje morgon. Jag älskar att få en godnatt/godmorgon  puss av dig. Du finns alltid vid min sida och de är jag så himla otroligt glad över. Du stöttar och tröstar mig när jag är ledsen på ett så otroligt bra sätt. När jag vill ha en kram får jag det. Ibland kan en kram betyda så otroligt mycket. Jag älskar att vara i din famn, om jag fick bestämma så skulle jag alltid vilja vara i din famn för där är jag trygg. Du är den bästa människa som jag har träffat och jag vill alltid leva ett liv med dig. För jag älskar dig av hela mitt hjärta och de jag känner för dig har jag aldrig kännt för någon annan. Du får mig att må bra och du får mig att le.

Jag har svårt att beskriva i ord hur  mycket jag älskar dig. Jag vill alltid vara vid din sida och bilda en familj med dig. Du skulle bli en utmärkt pappa. En trygg pappa och de vill jag att mina barn ska växa upp med. En Pappa som dom kan känna sig trygga med. För om jag känner mig trygg med dig kommer våra barn oxå att göra det.

Jag ser ljust på våran framtid tillsammans!! <3

Andreas Collin, JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA

// Din Helén Föralltid <3


...

Nu har jag kommit hem från jobbet, har tagit mig en dusch så all gamlings lukt har åkt ner i avloppet. Blev fruktansvärt trött helt plötsligt.. så funderar på om jag ska gå och lägga mig snart..

Älsklingen tittar på OS och de är jag ju inte ett dugg intresserad av så inge kul de inte.

Börjar få lite lätt huvud värk igen oxå så de kanske är bäst att jag lägger mig tidigt ikväll. Har ju bytt tur imorgon så jag jobbar dag istället för kväll. Vet inte om jag har skrivit de i något tidigare inlägg.

Jag och Andreas har ju varit tillsammans i fyra år imorgon <3 så vi har bokat bastun och ska dricka lite gott imorgon =) äta lite god mat med. Ser fram emot morgondagen =) Massa mys <3


Ne nu ska jag kika igenom några bloggar som jag följer sen borsta gaddarna.. =P

Sov så gott

Puss


**

Jag börjar undra hur denna dag ska sluta, Först kommer jag på postgubben när han står och bläddrar i en tidning som han sen släpper ner i brevinkastet.. Sen när jag kommer ut från duschen så ser jag en herre som är utanför vårat fönster. ja där stod jag i handuk bara och visade en del delar av min kropp som jag inte ville. Och då ska ni veta att vi bor på tredje våningen.. Det visade sig att han höll på att ta bort istapparna som bildats på takkanten. Det är ju jättebra att dom tar bort de så inte någon får en såndär i huvudet. men hallå. Man behöver inte stå och glo in i en lägenhet. när man ser att någon är hemma. För han kan ju inte ha missat att tv:n var på.


Jag bara hoppas att resten av dagen går bra och att inget annat händer..
Bara för det så kommer de säkert att hända saker hela dagen.. =/


*

Nu har jag äntligen tagit tag i damsugaren, de var verkligen på tiden. Men inte är de kul att städa inte. Sen har jag vikt in tvätten och så så nu är vi av med det oxå. Tvätt är inte roligt. Först ska man tvätta tvätten, sen ska man torka den och sen ska man vika ihop allt och lägga de på sin rätta plats. Inge kul alls. Men nu är de gjort iaf och jag slapp tvätta denna gång, de var Andreas snäll och gjorde =) Tack älskling <3

Nu är det bara en massa små plock kvar men de orkar jag inte göra nu. De gör jag allt eftersom.. snart ska jag iaf få lite mat i magen hoppas jag..

Sen bara slappa inför jobbet..

Men nu ska jag iaf måla mina naglar hann inte göra det innan :P bara ta bort de gamla..

Hörs..

Puss

den 17 februari 2010

Godmorgon på er.. fast nu ser jag att klockan är rätt så mycket så de blir väl "Godförmiddag" =)

Igår var de ju semeldagen, åt ni några semlor? Eller ni kanske inte tycker om semlor? 

Jag jobbade sen var jag bara hemma och myste med Andreas hela kvällen, Var bara en sväng till Tuna Park för att köpa semlor och köpte även en tröja på Gina för ett av mina presentkort. Måste ju göra mig av med dom :P nu har jag ett kvar på ungefär 200 tror ja de var.. 

Idag har jag inte några planer alls, ska nog bara ta det lungt innan det är dags att jobba, jag är ju den så kallade springturen idag så jag jobbar inte så länge.. (16.30-21.00) Springturen menas att jag springer till tre olika ställen och hjälper till att lägga folk osv.. 

Så ikväll jobbar jag med Lovisa så då lär de väl bli smörgåsrån och te antar jag =) 
Trivs som fisken i vattnet att jobba med henne, hon ska ha med sig två st filmer till mig idag oxå =) bla prinssesan och grodan =P någon som har sett den? jag kan tänka mig att det är rätt så rolig.. 

Ne nu ska jag måla mina naglar =) 

Puss på er  

den 13 februari 2010

Goddag!!
Hur mår ni alla läsare?

Själv mår jag bara bra, ska på 50 års kalas idag så håller på att gör mig lite smått i ordning, blev nyss färdig med håret så nu är det bara lite smink som ska till och sen kläder. Blev lite pep när pappa ringde och sa att jag ska köra hans Ssangong ut till festen/kalaset. Det är ungefär 3-4 mil dit ut så då måste man ju åka med säkerhet. Har aldrig fått köra denna bil innan och trodde att jag aldrig skulle få göra det heller men där tog jag fel. Fast jag tror att mamma har en del till detta att göra oxå så tack mamma :P känns soft att han litar så pass på mig. Men varför skulle han inte göra det, jag har snart haft körkortet i ett år och inte krockat eller något alls. Jag är en skötsam tjej i trafiken.. =P

"det pappa inte vet mår inte pappa dåligt av"

haha nej då.. men jag är skötsam. nu är klockan snart tre och snart ska vi ge oss av hem till mamma och pappa. Vi ska vara där vid halv fyra tiden.

ne jag skulle bara tala om att jag lever..

nu ska jag kila igen..

Men ni får ha en bra dag/kväll..

Puss påer

**

Nu har jag plockad undan lite grann, bäddat rent i sängen och lagat mat samt ätit upp den.. :P Nu ska jag snart göra mig iordning för jobbet och sen bege mig iväg. Jag hoppas att kvällen kommer att gå fort så jag får komma hem sen och mysa med min sötnos och sen krypa ner i en nybäddad säng =) SÅ jag hoppas att jag kommer somna på en gång när jag lägger mig i sängen ikväll. Lär behöva det eftersom jag ska jobba rätt så länge imorgon.. (6.45-16.15)


IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG =) MASSA MYYYS <3




Nej nu ska jag göra mig iordning.. =P

Ha en bra kväll.

Puss på er

=/

Det gör så ont att se sina vänner som betyder guld för en må så dåligt och vara så ledsen. Jag önskar att jag kunde göra något åt de för vill inte se dig ledsen. Men glöm aldrig, jag kommer alltid att finnas för dig gumman, vad som än händer.. <3 det är vad äkta vänskap är. JAG ÄLSKAR DIG!!!

*

Sådäär nu har mina blommor, dom få jag har iaf fått lite vatten och lite växtnäring. Så hoppas att dom piggnar på sig. Tänkte ev åka och se om jag hittar lite fler blommor men inte idag. Hinner inte idag. får se omjag gör det imorgon. skulle behöva plocka lite här hemma oxå. får se hur långt jag hinner idag innan det är dags för lunch och sen mot jobbet. Lär nog plocka lite medans jag väntar på att potatisen kokar sen för de är så tråkigt att bara sitta och vänta, då går de mycket fortare om man gör något under tiden..

Nej nu tror jag att jag ska plocka in den rena tvätten. De som är såååå roligt. NOT!!




Återkommer säkert innan de är dags för att dra vidare mot jobbbet..


Torsdag den 11 Februari 2010

Godmorgon..
Vaknade första gången vid tjugo över 8 men tänkte lite mer kan jag sova.. Somnade om och vaknade vid nio. Då gick jag upp, var ju hyfsad pigg och är det fortfarande.. =)

Igår var jag hemma hos päronen en stund, min bror var även där så det var kul att träffas, är ju inte varje dag direkt som man träffar honom. =/ tråkigt nog. skulle låna bilen eftersom jag jobbar kväll idag och vet inte varför inte Andreas kunde hämta mig, han kanske hade någon match eller så. nåja.. jag börjar jobba 13.30 men börjar dagen med ett möte, ett apt som de så fint heter.. tror att det skullehålla på till kl 15.30 så då hoppas man att kvällen kommer gå fort.. =)

Igår blev jag inringd på morgonen och dom frågade om jag kunde jobba dag istället för kväll, så jag var på en annan avd igår och jag var skit nervös innan men det gick ju hur bra som hellst.. =) det var kul att prova på att jobba på en annan avd.. så det kan jag tänka mig att göra igen.. =)


Nej nu tror jag att jag måste vattna mina blommor.. dom ser ut att vilja ha lite vatten. =P

ses
Pusss på er


"Emelie gumman, jag tänker på dig och finns här för dig när som helst. Du kan ringa mig dag som natt. Jag älskar dig gumman. Du betyder så mycket för mig och vill inte se dig ledsen.. <3  I love you girl !! "

***

Hörni, jag har kommit på en sak.. egentligen, varför ska jag åka och sola? det kostar 80 kr för 20 min, det är inte klokt vad dyrt det är, jag är egentligen inte i behov av att göra det. Det är väl bättre att jag lägger de pengarna på något annat. Så säger jag nu men sen om några veckor kommer jag vilja sola igen och då får jag väl göra detdå men det är bättre att när jag verkligen vill att jag gör det då istället för som idag. typ tvingar iväg mig för att sola, så ska det inte vara. Då lägger jag hellre dom pengarna på något annat som jag har mer användning för. Som vågtången.. den ska jag köpa idag. men de gör jag nog efter att jag har hämtat  upp andreas eller kanske innan, får se. ev så gör jag det innan.

Så NEJ jag ska inte sola idag.. =P . Vist jag vill vara brun och ha en fin färg fast å andra sidan så bor vi i Sverige, det är nog inte meningen att man ska bara brun året om. Utan de är nog meningen att man ska sola och så på sommaren.. om det vore annat skulle vi ha varmt året om.


Bla bla bla..... orkar inte. Suck

**

'kom just på att jag och Andreas pratade om igår att ev slinga mitt hår idag =) hoppas hoppas att vi gör det och hoppas att det blir bra. Sen måste jag hitta något att ha på mig tills på lördag. Men kan bli lite svårt nu eftersom jag jobbar två kvällar efter varandra.. hade hellre jobbat dag så hade man kunnat gå och titta efter något med Andreas som smakråd på kvällen när han slutat jobba. men får se om vi gör det med ikväll eller så får vi helt enkelt göra det på fredag. Och om man inte hittar något då får man väl i värsta fall gå upp så att man är utanför tunapark på lördag när det öppnar.. men jag vill gärna få det gjort så fort som möjligt.. får väl höra av mig till linis och höra vad hon ska ha på sig.. =) tror jag gör det, tycker det är så svårt med kläder, speciellt när man inte riktigt vet vad det är för folk som kommer så man vill ju vara finklädd fast inte för fint klädd, alltså inte fest klädd, typ krogen klädd..

ne nu blev det för invecklat..

snart dags att göra sig iordning för att dra ner mot stan sen till solariumet.. =)

pusss

*

Då har man tagit en dusch och skrubbat lite på kroppen så nu är den och jag redo för lite soltime =)

Nu ska man bara vänta på att klockan blir lite mer sen ge sig iväg.. 


Tisdag den 9 Februari 2010

Ja ush vilka dagar dessa dagar har varit..

Säger bara uch uch uch, önskar ingen detta

Vaknade natten till fredag att jag hade sura uppstötningar så jag gick upp för att ta en tablett mot det.. Mådde illa så tänkte att de går väl över snart, det brukar det ju göra.. men nej detta gick inte över och det gick inte att somna om. Jag var ju skit trött och ville bara sova.. Men jag fick gå upp och gick in på toaletten.. där jag spydde efter några minuter.. Andreas kom och frågade vad jag höll på med så såg han att jag hade spytt och sa.. DU, du ska nog inte gå till jobbet idag.. efter ett tag hade jag lungat ner mig och gick till sängen igen.. sen var det bara att springa fram och tillbaka till toaletten varje halvtimme.. sådär höll de på fram till kl ett på dagen. Sen gick det tre timmar imellan.. på lördagen var jag helt fri från de där men min kropp var inte ok. Mådde så himla dåligt och hade ingen ork alls. kunde knappt gå från  soffan till toaletten utan att de blev mörkt för ögonen.. uch, jag var jätterädd att jag skulle svimma när Andreas var på jobbet.. Eftersom jag då var helt själv. Ingen som kunde hjälpa mig. 

Men han var snäll och åkte och köpte blåbärssoppa och cola till mig innan han åkte till jobbet. Så det var jättesnällt. Tack älskling =) Tack för att du finns och ställer upp.

Men nu efteråt har jag jättesvårt att äta mat och laga mat, idag har det gått ann men igår gick det knappt.. mår illa bara jag tänker på det..  =/ inge kul.


Idag är jag ledig. Så jag körde älsk till jobbet imorse för att jag skulle vakna till liv lite tidigare.. men sen när jag kom hem la ja  mig i sängen igen och vaknar av att någon ringer på dörren. Trodde att det var i min dröm men de var det inte.. Stod en dam/tant utanför som skulle fixa något med vårat bredband..

haha de första jag trodde hade hänt var att någon bakat in  i våran bil så sprang och tittade till bilen först.. men den var orörd..

Nej nu ska jag öppna diskmaskinen som står och tjuter och sen måla naglarna =D sen så småningom ta mig till solariumet.. =P Måste ju få färg iför lördag =)

Ses pusss på er

...

jaja snart ska man gå ut i detta underbara väder.. NOT!!
Vill inte gå ut i de kalla och vill inte jobba =/ men måste väl. Bara att gå dit och se glad ut..

Suck..

jaja, är ju inte så länge jag behöver jobba iaf..

Hoppas bara att jag hinner till jobbet i tid men de tror jag att jag gör.. =P



Tur iaf att jag har min underbara pojkvän, vad skulle jag göra utan honom, han betyder så otroligt mycket för mig och peppar mig i dom lägen som behövs.. Jag är så otroligt glad att jag träffade denna kille/man.. Är så glad att jag får träffa honom varje dag och får den kärlek jag behöver. Kramar och pussar. Blir omhållen när vi ska sova och en godnatt puss.. Tänk  att så lite kan betyda så otroligt mycket för mig.




JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!! DU GÖR MIG STARK!! <3

...

Överdrev kanske lite när jag ska att jag skulle dricka en liter vatten till jag börjar jobba (på ca tre timmar) har nämligen redan druckit mer än hälften så de lär kanske bli två liter iaf.. Vi hoppas på det. Måste dricka vatten och mäta hur mycket jag dricker eftersom jag är så dålig på att dricka och blir då yr och svimfärdig.. så får pimpla vatten som en annan pimplar sprit :P hah nejdå..

Ska nog vila huvudet en stund från datorn för det gör lite ont känner jag. Vill inte jobba med huvudvärk.. Det är absolut ingen hitt.. suck för huvudvärk, om de inte ger sig får jag väl ta en ipren, får väl ta med mig i fall att..

Nej nu ska jag kika lite på tv och vila huvudet..

ses


suck för rubrik

Jag ska försöka dricka minst en Liter vatten innan jag börjar jobba..
Jag har ungefär tre timmar på mig..
Tror ni att jag kommer att lyckas?? =P

Btw, maten är på ingång snart..

Onsdag den 3 Februari 2010

Goddag på er läsare!
Hoppas att allt är bra med er?

Jag har nyss kommit upp från ett skönt bad, blev lite kuren när man tittade ut och ser att de såklart snöar ute. Har det inte varit nog med snö för iår? Det känns som att vi aldrig kommer att bli av med denna snö. Nu vill man ju att det ska börja bli lite vår, få lite vår känsla. När man går i affärer och ser att vårkläderna redan börjat komma in känns våren så otroligt lågt bort.. VILL INTE HA MER SNÖÖ.. det räcker nu.....!!!!!

Iaf igår innan det var dags att åka och hämta älskklingen så tog jag mig till ett solarium. Har aldrig solat på detta stället innan men guud så flott det var. Och vilka solarium sen då.. rena lyxen ju. DÅ kan man nästan tycka att de var vart priset.. ( 80 kr för ca 20 min )  men med tanke på resultatet så var det nog värt det. Min kropp är iaf i behov av lite hudkräm så jag ska väl ge den det.. Synd bara att ingen kan smörja in min på ryggen för de går ju inte så himla bra att göra det själv. Får väl be älsklingen om hjälp med det sen ikväll när jag kommer hem från jobbet.. För jaa jag ska jobba idag.. 16.30-20.30 Säger baara SKÖÖÖNT att det är en kort tur och att jag bara har korta turer denna vecka.. torsdag och fredag jobbar jag 8.00-12.15 så om min kropp tillåter och har återhämtat sig lite så tänkte jag sola på fredag efter jobbet.. eller ja måste ju hem och skrubba innan men innnan jag hämtar min darling..


JAg trodde att detta inlägg skulle bli längre med detta babbel men ack vad jag tog mig fel.

Måste snart avsluta detta inlägg för min kropp vill ha hudkräm och min magen vill ha MAAAAT!!!

Puss på er

Ha en bra dag/kväll..

jag ska försöka att ha en..


Tisdag den 2 Februari 2010

Ja Godmorgon på er. Ja för nu är det ju verkligen godmorgon, klockan är inte mycket mer än halv 8 och jag är vaken, vilken grej, nej jag ska inte jobba idag. Jag är ledig. Då kanske ni undrar vad jag då gör uppe denna tid på dygnet.. Av denna enkla anledning att jag körde A till jobbet. Varför? För jag har inte dirket något behov av att ha bilen idag heller.. =P Var nog för att jag skulle komma upp i tid och inte sova bort hela förmiddagen som jag råkade göra igår.. (vaknade vid 11 tiden)  Ne så tänkte att jag kör honom för då kommer jag upp.

Är ganska pigg. men ändå lite trött, så ska väl bara slappa framför tv ett tag och sen får jag se vad jag hittar på. Skulle vilja åka och sola så får se om jag gör det. Tänkte även att jag skulle gå ut och gå men de är så jäkla halt. Haklade ju till såklart när jag skulle gå ner till bilen. inte så att jag ramlade men jag halkade.. Jag har faktiskt inte halkat så jag har ramlat denna vinter. peppar peppar....

Just nu kikar jag på "vakna med the voice" det brukar jag alltid titta på när jag börjar jobba kl 8 innan de är dags för att dra till jobbet.. då när jag kör A till jobbet och sen hem. Kan ju inte åka till jobbet redan kl 7 när jag börjar kl 8.

Nej hörni jag tror  fan att jag ska sola idag.. om jag inte lyckas somna.. Sen kommer ju en mäklare hit kl 14.00 och ska värdera våran lägenhet.. så man vet hur mycket den har gått upp och så. Eftersom vi har renoverat hela köket och sådär.. rivit en väg bla.. får se vad han/hon säger.. SKa säga att jag är lite nervös inföör att mäklaren ska komma.. =/ ush.. aja hoppas han/hon inte stannar så länge så jag inte behöver vara allt för nervös allt för länge..

Nja nej nu ska jag fortsäta att titta på "Vakna med the voice"...

Men ni får ha de så bra tills jag skriver igen =P

PUss på er...

Måndag den 1 Februari 2010

Vad Fort hela Januari har gått, det har bara susat förbi tycker jag. Helgen var varit lung för min del, har ju inte mått någe bra varken i magen eller psykiskt.. och gör de inte nu heller men de får väl gå, Magen börjar bli bättre nu iaf.. så på onsdag får jag gå til jobbet. Tänkte att jag skulle just GÅ till jobbet oxå, om det är lite bättre väder. Men de ska nog gå. Hoppas bara aatt älsk kan hämta mig då sen när jag slutat jobba, för har ingen lust att gå hem sen när man slutat jobba. Lär ju ta ett tag och inte vill man komma hem allt för sent när man ska jobba morgon dagen efter.. Nej de är ingen hit de. Fast kan vara skönt med lite luft men de lär jag ju få när jag går till jobbet. 

Nog pratat om jobb, ett jobbigt kapitel just nu så inge mer jobbprat för tillfället. 

Just nu väntar jag på att Emelie gumman ska komma hit och hålla mig sällskap. Ska färga hennes hår oxå:P haha emelie du vet inte vad du har gett dig in på .. haha nej skojja bara. Så jag har tagit mig en dusch och småplockat undan lite grann. Ska bli spännande vad hon säger om vårat nya köksbord som vi köpte i lördags, jag bara älsssssssssssssskar det =) så sjukt fint. Var jätteskönt att bli av med de gamla skitbordet. ush för det. 

Annars vet jag inte riktigt vad som mer händer idag. ska väl skicka ett sms till älsklingen på vad han ska handla med sig hem efterjobbet eftersom det är han som har bilen, då får han handla.. rätt ska vara rätt. 

Nej nu ska jag inte sitta och bara babbla en massa skit. ska kika runt på lite bloggar innan EMelie kommer hit..

ha de så bra
PUsss  

RSS 2.0