Hej :) idag har vi varit på bvc med Isabel...

Hej :) idag har vi varit på bvc med Isabelle. Andreas syster följde med. Och Isabelle har varit jätteduktig och väger nu mera 4900 kg :) hon följer sin kurva perfekt. Nu behöver vi inte gå dit igen förens om en månad ungefär så duktig är hon :) blir så stolt över henne.. :) sen var vi och handlade och sen försökte vi sola lite.. Gick inge bra då det var en massa moln som kom hela tiden.. Har inget tålamod att sola när det inte är stekande sol.. Hörde även att det skulle regna i helgen.. :( Nej nu ska jag ta och plocka lite och betala räkningar.. :( Buuu Aja likadant varje månad och lika tråkigt.. :(


:P

Då har Sarah kommit hit, vi satte henne i arbete på en gång.. Hon fick byta blöja och mata :)
Men nu rymde hon ut på en promenad :P
Haha..

Nej nu ska jag se om det är något bra på tv och pussa på min lilla dotter


...

Är så sugen på att prova på ett rosé vin. Ska nog ta en sväng förbi systemet imorgon och köpa hem det och prova :) Hoppas det är gott :)

Pratade nyss med mamma, dom är ju på väg ner till Kroatsien med husvagnen.. Gud så mycket jag saknar dom. Det hjälper lite att vara i huset och sova i deras säng men ändå.. Brukar ju träffa mamma dagligen och nu får jag inte träffa dom på en hel månad. :( surt. Mamma och jag har inte alltid kommit överens men sedan jag blev gravid så har vi kommit närmare varandra igen.. Och jag vet att dom alltid finns där för mig. Så därför är det nog extra tuft nu när dom är borta.. + att dom är utomlands så man kan inte bara ringa och prata hur länge man vill. Blir bara samtal på några minuter.. :/ Det är ju så dyrt att ringa.. :( Men hoppas att tiden kommer gå fort så att dom kommer hem snart så man får umgås med dom igen :)

MAMMA OCH PAPPA, JAG ÄLSKAR ER!!!


..

Så då har man kommit ut ur duschen. Skönt var det. :) Har även smörjt in kroppen så nu väntar jag på att det ska gå in helt i kroppen. Men får nog lägga på ett lager till innan det är dags för sängen..
Imorgon blir det SOLSKYDD!!!
Tänker inte bränna ryggen!!!
Synd bara att det ska vara så himlans dyrt.. :/ Men hellre de än att bränna sönder sig helt. Kan ju iaf ha kläder på mig än ;P Får bara inte glömma att köpa solskydd imorgon.. Det vore ju illa.. :/

Just nu sitter jag här och dricker lite vatten.. Försöker att få i mig så mycket vätska som  möjligt så man inte blir uttorkad och får ont i huvudet.. ingen hitt :/

Väntar även på att Andreas syster Sarah ska komma hit.
Hon ska vara här några dagar.. :)
Ska bli kul med lite sällskap om dagarna. Har ju Isabelle men man får ju inget svar när man pratar med henne :(
Blir roligt sen när hon börjar förstå mer :)

Nej nu ska jag kika vidare ;P

Men blir inte förvånad om det kommer att komma ett inlägg till ;P
Haha :)

Mitt <3

Tänkte ta lite uppdatering om lilla Isabelle.. Om ni är intresserade?

Nu sen ungefär en vecka tillbaka så sover hon hela nätterna.. Vi brukar lägga henne kring 22-22.30 Då brukar hon sova till 7.00 ungefär.  Hon börjar bli stark i nacken och kan hålla huvudet en stund innan hon måste vila lite.. När hon ligger på mage så ser man att hon försöker "krya" fast hon kommer ingenstans.. Hon brukar bara lyckas med att snura runt på magen på samma ställe.. eller bara och bara det är väl inte så bara. :P
Om hon ligger lite på sidan så kan hon vända sig till rygg. dock inte tillbaka till sidan eller till mage men det kommer :) Hon är på god väg :)

Hon har sina små ljud för sig så hon låter allt mer och mer :)
Hon ler mer och mer när man pratar eller gullar med henne :)

Imorgon blir hon två månader..
Och då ska vi till BVC för att kolla vikt, längd och huvudomfång :)
Ska bli spännande att väga henne. Tror hon snart lär väga fem kilo :)

Hon har även vuxit ur vaggan så nu "tränar" vi henne att ligga i spjälsängen. Vissa barn tycker ju inte om att gå från litet till stort så därför tränar vi henne. Och det går faktiskt jättebra.. Hon sover ju som jag skrev innan hela nätterna nu så det tar jag som ett bra resultat på att träningen går bra. :)


Det var väl det jag hade att uppdatera om Isabelle just nu.
Återkommer om hur mycket och väger och så imorgon :)

Just nu ligger hon i sin babysitter och sover..

Isabelle jag älskar dig av hela mitt hjärta. DU är det absolut bästa som har hänt mig. Kan inte tänka mig ett liv utan dig nu, vad gjorde man innan man hade dig? Jag älskar verkligen dig mammas lilla gulleplutt :)
Du är så mycket lycka så du anar inte!!


..

Nu är maten i magen.. Blev grillat och pommes. :)
Tänkte åka och handla lite så man kan göra en pasta sallad som man kan ha som lunch några dagar.. Men tappade totalt lusten.. (pga inlägget innan) Så får se om den kommer tillbaka eller om jag tar det imorgon efter vi varit på BVC..


humör..

Fan ibland blir jag så jävla förbannad på att folk inte kan göra saker på en gång istället... Och om man nu inte vill göra det så är det väl för fan bara att säga det. Istället för att man ska behöva hålla på och tjata och sen slutar det med att man till sist får göra allt/det själv iaf.. Blir så jävla trött på det.. Hur svårt ska det vara att säga nej jag vill inte göra det. Istället för att bara låta det vara..? Eller iaf be en annan ta reda på det istället för att bara ta det för givet.. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG BLIR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA ARRRRRRRRRRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29/06-11

Dåså sitter man framför datorn en liten stund då.. Är ju strålande sol ute så har legat och pressat heeeela dagen.. ISabelle var lite gnällig runt ett tiden så då blev det en del spring men lyckades ändå få en hel del färg.. Känns iaf på benen och dom är ju svårast att få färg på. Känns även på magen och i ansiktet.. :D Imogron om det är lika fint väder så blir det att sola då med :) Efter att jag har varit på bvc med Isabelle. Ska tid halv elva.. Sen blir det pressa pressa pressa. Försöka få bort några ränder som jag fick igår som inte riktigt gick bort idag.. Sen blir det även att sola ryggen lite. Kan ju inte vara brun på framsidan och sen vit på baksidan. Men det är ju så tråkigt att sola ryggen.. Men bara bita i de sura äpplet..

Isabelle är fortfarande lite gnällig.. Det är varmt för henne, stackarn.. :( Tycker så synd om henne :( Inget hjälper.. Inte ens en sval handduk :(
Lilla gumman :( <3

Nej nu måste jag ta henne..

Försöker att uppdatera senare..

27/06-11

Hej!
Har varit en sväng till coop och till tuna park idag med Isabelle. Skulle lämna tillbaka en bok på tuna park som jag såg igår fanns på coop och man fick där två böcker för de pris som en kostade på akademibokhandeln inne på tuna park. Men var inte helt säkert på att det var samma bok så gick till coop först och jo då visst visade det sig att det var samma bok. Men nu stod det att det var fyra st böker till priset 99 kr. (igår stod det två st för 69) så gissa om jag blev glad. Dock var det lite svårt att välja de andra tre böckerna.. Men efter en stund så hade jag hittat tre st till :) så nu har jag verkligen en hel del att läsa under sommaren :) Så nu idag tänkte jag att jag skulle läsa ut den bok som jag håller på med just nu . Har inte så jättemånga sidor kvar i den..

Isabelle sov hela tiden under promenaden. Hon somnade nästan på en gång så fort hon kom ner i vagnen.. Skönt för henne + att hon fick frisk luft :) Nu har hon precis fått mat så nu sitter hon nöjd i sin babysitter och roar sig med sin snuttefilt och en kudde.. :)

Nej nu ska jag vila ryggen lite och läsa lite :P

// Helen


Blev inget läsa av ikväll. Fastnade framfö...

Blev inget läsa av ikväll. Fastnade framför datorn som vanligt när man sätter sig där. Nu blir det iaf att sova. God natt på er.


SMS-inlägg

26062011125 (MMS)


..

Sådär då ligger lillpluttan i sin säng.. Får se om hon somnar, än så länge är hon tyst iaf..
Ska som sagt ta och läsa lite i min bok innan det är dags för att sova för natten..


home

Sådär då var man tillbaka hemma igen..
Tog en sväng med bilen och lyssnade på lite musik. Beslutade mig för att åka och sola. Det var så skönt att bara ligga där och lyssna på radion och inte tänka på något alls. Så otroligt skönt och jag behövde verkligen det. Kom på en del grejer som jag ska försöka att införa.. Tänkte börja lite imorgon och se om jag lyckas med detta. Vore verkligen bra. För mig själv. Jag vet att jag kan bara jag ger mig f*n på det.. Jag kan bara jag vill ! Gäller att hitta viljan bara. Och just nu har jag hittat den så de gäller väl att hålla kvar den så att den inte försvinner..


Pappa andreas sa att Isabelle hade varit ledsen under tiden som jag varit borta.. Klart att  hon känner av att jag inte är inärheten. Men nu är hon lugn igen. Ska försöka få i henne lite mera mat och sen är det läggdags för denna lilla donna.. Vill inte  bryta rutinen som vi fått in nu. Försöker lägga henne mellan 22.00-22.30
Hon börjar faktiskt se lite trött ut..
Så bäst att byta om till pyjamas på henne och sen lite mer mat och sen hopp ner i säng..
Sen tänkte jag läsa lite i min bok. Har inte så många sidor kvar nu, dryga 100 :P Men idag har jag inte läst så värst mycket...

Nej byta om på Isabelle var det.. :P

// Helen..

:(

Just nu skulle jag vilja sätta mig i bilen och bara åka en sväng...


Btw så var det  helt underbart att få basta. Så skönt att bara sitta där och låta tankarna komma och gå.
Dock kom det upp en massa tankar som gjorde att en tår snart kommer falla nerför min kind.. :(
Ensamtid vad är det?
Det är nog just det som jag behöver lite av just nu..

Bara vara för mig själv en stund..
Skulle vara skönt..

tv/film?

Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?
Om inte..
Någon som vet någon bra film? :)

26/06-11

Hej!
Idag har vi varit ute på en promenad. Fick skoskav igen men denna gång hade jag med mig plåster fast det hjälpte inte så mycket. Varför får jag skoska hela tiden av mina nya skor? :/
Vad vi mer har gjort under dagen är att laga middag. Eller ja vi grillade, Gott. Känns som vi typ grillar varje dag nu men de är ju så gott och det hör till sommaren :)

Sen har vi inte gjort så värst mycket. Vi tog lite sovmorgon imorse så vi kom upp rätt så sent. Men inte gör det något när man inte har något inplanerat under dagen.. Nu är det bara en vecka kvar som andreas jobbar sen har han semester :D Ska bli så underbart skönt att få njuta av honom hela dagarna :) Och att man får lite mer hjälp med ISabelle med. Inte för att hon är jobbig eller så men de kan alltid vara lite skönt med lite avlastning..

Var nyss och startade bastun.. Ska bli så skönt att basta. Kanske ni tycker är konstigt att jag vill basta nu när det är sommar och varmt ute. Men jag fryser nästan varje kväll. Och det hjälper inte med att ta varma duschar så tänkte se om de hjälpter med att basta. Inte för att jag ska basta varje dag om de nu hjälper men om jag fortsätter att ha denna frossa om kvällarna så kanske jag iaf bastar en eller två gånger i veckan. om det hjälper mot frossan vill säga..


Nej medan jag väntar på att bastun ska bli varm tänkte jag ta mig en kopp kaffe.
Om Isabelle tillåter det vill säga.. ;P

// Helen


:)

Då var maten i magen, gott var det. Vi grillade kött och så hade vi potatisgratäng till det. Blev kvar från förra gången vi grillade så lika bra att äta upp det innan det blir förstört. Synd att kasta en massa mat. just nu gör vi inte så mycket. Andreas spelar lite nhl och isabelle sitter i sin babysitter och slumrar lite grann. Och jag sitter här :P ska snart ta och fixa den där filmen som vi ska se senare. Sen tänkte jag ta mig en dusch. Pappa ringde för en stund sedan och dom var i en liten by typ i mitten av Tyskland. Imorgon ska dom fortsätta sin åkning så får se hur långt dom hinner imorgon..


Kvällen blir lugn som jag befarade. Men man kan ju inte göra så mycket nu med Isabelle.
Men jag lider inte av det. Huvudsaken är att jag får vara med min egen lilla familj. Det är det viktigaste. Sen börjar man växa ifrån det där med karatefylla ;P


Nej nu ska jag gå och plåstra om mitt finger som jag har en inflamation i :/ Hoppas att det går över snart..


Vad ska ni göra ikväll?

// Helen


..

Haha, vi får se hur länge det är uppehåll idag.. Skulle ju komma lite småskurar då och då.. SOm vanligt på midsommar vill säga....

24/06-11

Goddag!
Idag är det midsommarafton och för våran del blir det nog en lugn och mysig kväll. Man kan ju inte göra så mycket när man har en liten bebis och det är inge kul att gå till folk som ska dricka en massa när man har lillan med sig. Mina päron är ju inte heller hemma så man kan ju inte umgås med dom heller.. Men vi lider nog inte av detta.. Vi har ju våran lilla tjej så det är värt att avstå en massa. Blir roligare nästa år för då kan man ju dansa krin midsommarstången med henne och så.. nu är hon ju så liten..

Har iaf hittat en bra film som vi ska se ikväll. Så ska vi grilla och ha det lite mysigt.. Blir nog kanske att man tar ett glas vin till maten.. :)

Har inte så mycket mer att komma med just nu..

// Helen


God förmiddag:) idag är det rena rama regn...

God förmiddag:) idag är det rena rama regnvädret ute. Så idag har jag och Isabelle en innedag/mysdag :) just nu ligger Lillpluttan och sover. Tycker hon har sovit mycket än så länge idag. Först sov hon från 22-06 sen 6.30-09. Och sen från typ 11 och hon sover fortfarande. Men tror mycket har med vädret att göra. Så medan Lillpluttan har sovit nu så har jag kikat runt lite på datorn och nu tänkte jag läsa lite. Bäst att passa på nu medan hon sover.. :)


Varför fastnar man alltid framför datorn? ...

Varför fastnar man alltid framför datorn? Aja nu ligger jag iaf med boken i knät och med Isabelle bredvid mig:) mys! Jag älskar min dotter mest av allt. Hon betyder så otroligt mycket för mig. Mammas lilla hjärta!


..

Vi somnade till en stund jag och lillskruttan. Vaknade av att pappa Andreas kom hem och pussade på oss. Då var hon hungrig så hon fick lite mat :) Sen började vi med våran mat. Vi grillade och hade potatisgratäng till.. Riktigt gott :)

Tidigare under morgonen /dagen såg jag att det var en fågel uppe vid landet. Vi har ju jordgubbar och sånt där uppe så vill inte att de ska äta upp de. Så gick upp för att se så att nätet var över ordentligt. Då hör jag att det är några fåglar som piper och hittar två st som har traslat in sig i nätet. De satt så ordentligt fast så vi var tvunga att klippa i nätet för att få loss dom. Vi fick nog bort de värsta innan de gav sig av. Men tänk om jag inte hade gått uppp dit då hade dom ju dött. Var ju bara rena turen att jag gick upp dit.
Jag hoppas att det inte kommer hända igen under sommaren..
Stackars fåglar..

Nu sitter mina älsklingar i soffan och sover.. Så ska väl passa på att gå in och duscha av mig lite snabbt och sen tänkte jag faktiskt läsa lite i min bok som jag inte hunnit gjort under dagen.
Boken heter mamma, pappa, barn och är väldigt bra. Det är en kriminalroman.

Nej duschen var det..

// Helen


Isabelle var gnällig hela förmiddaen så gi...

Isabelle var gnällig hela förmiddaen så gick ut en lång runda med henne men det slutade med att jag fick skoskav och fick halta halva vägde hem :( var så skönt att ta av sig skorna när man kom hem :) dock är Isabelle fortfarande gnällig :( tycker jag har gjort allt för att det ska vara bra men Nej :( fortfarande är hon inte nöjd :( får försöka få henne att somna.. Men ska ta en snabb dusch och sen försöka få denna donna nöjd och sen försöka vila lite. Har ont i huvudet :(


Då har kvällen gått.. Fick lite besök av m...

Då har kvällen gått.. Fick lite besök av min bror och sen senare kom Emelie över :) så vi badade Isabelle och gav henne lite massage. Sen blev så klart en massa skit snack :) sen hade kvällen typ gått. Nu ligger jag under täcket och ska snart sova. Isabelle sover sen typ 40 minuter. Får vi se hur länge hon sover inatt. Om hon sover hela natten inatt igen. Nej nu ska jag ta och sova. Börjar svida i ögonen.. God natt på er!


Vi fick lite besök av pappa a som kom hem ...

Vi fick lite besök av pappa a som kom hem på lunch. Isabelle sov då men vaknade när jag gick ner. Hon sov kanske bara en kvart. Så hon fick lite påfyllning av mat och ren blöja. Sen blev hon lite gnällig så vi gick nyss in och la oss i sängen. Ska försöka få henne att somna om för tror hon börjar bli lite trött. Så hon får ligga bredvid mig medan jag läser lite. Har lite känningar av Huvudvärk så bäst att inte sitta framför datorn då.. Kanske oxå ska passa på att vila om hon somnar .. Hittade en liten nalle i mitt gamla rum som underhåller Isabelle just nu. Får se hur länge den är intressant. Finns ju även en fläkt i taket som rör sig och som är intressant och hennes snuttefiltkossa är god att slicka på :) mitt lilla hjärta så som jag älskar dig. Nej nu ska jag pussa på min underbara lilla tjej :)


...

Isabelle somnade just. Sa ju att jag oxå skulle försöka vila lite när hon somnade men just nu är jag inte så trött.. Men tänkte sätta mig och läsa lite i en bok. Bättre att fördriva tiden så än att sitta här framför dumburken :P

Glömde skriva innan att vi nu har flyttat in i mina pärons hus. Dom är på semester och vi "vaktar" huset åt dom. Så skönt att få lite mer plats än i lägenheten. Inte för att jag inte trivs i lägenheten jag älskar våran lägenhet. Men ibland kan det vara skönt att få lite mer utrymme ett tag :)

Så denna månad ska jag bara njuuuuuuuuta.. Vem vet vi kanske blir så kära så vi bestämmer hos för att flytta till hus sen :P Det vet man aldrig.. ;P

Nej nu ska jag kila..

21/06-11

Hej!
Det var ett tag sen som jag skrev. Men det finns inte så värst mycket tid till det vissa dagar nu när man har en liten att ta hand om. Mycket tid som bara försvinner sen när man väl tänker sig att man ska skriva så börjar hon skrika eller vill komma i famnen eller vill ha ren blöja som nu tex... Nu ville hon dock bara ha nappen men tror hon börjar bli lite små hungrig... Japp där spottade hon ut nappen.. 

Hon ville ha mat så nu har hon fått de.. Eller hon håller på att äta nu :P Lilla pluttan.

Har även varit inlag på sjukhus även därför en förklaring till den dåliga uppdateringen. Har problem med min galla och det kan man få efter att man har varit  gravid. :( Men nu är det bättre med mig :) Var inge kul alls att vara inlag då jag saknade min lilla älskling så det gjorde ont. Som tur var kom dom ju och hälsade på mig och jag hade enkel rum så dom kunde kolla lite tidigare än vad besökstiden är :) Fick komma hem sent i söndagskväll så det var skönt. Inge hitt att sova på sjukhus direkt. :( Deras sängar är ju inte så där super sköna och sen sover man ju inte ordentlig heller när det är en massa spring i korridoren och in till rummet och så. Dom väckte ju mig varannan timme.. :/

Från det ena till det andra så har min lilla tjej sovit hela natten nu två nätter i rad :D Så duktig och jag är så stolt över henne :)

Känner mig dock inte helt utvilad från helgen så idag tänkte jag att vi bara ska vara hemma och ta det lugnt och mysa :) Är ju inget toppen väder ute direkt heller så då gör det inget om man är hemma/inne en dag.. Tänkte ta och vila lite sen när hon somnar.. :P Bäst att passa på. Annars så blir man så trött om  kvällarna och de kanske inte är de roligaste för pappa A.

Men eftersom vi inte ska göra något speciellt idag så tänkte jag försöka att uppdatera lite, Iaf hinna med några fler inlägg idag :) Om lillskruttan tillåter det vill säga.. ;)

Nej nu piper hon så bäst att se vad hon vill...

// Helen


08/06-11

Hej!
Har ju varit i småland så dels därför det har varit dålig uppdatering.. Sen tar ju lilla Isabelle lite tid oxå :P
Idag ska vi nog bara vara hemma, det är så varmt för henne att vara ute så bättre att vara inne när det är sådan hetta ute. Men hon behöver ju frisk luft så får se om de svalnar av fram emot kvällningen så kanske vi tar en promenad :) Har så sjukt ont i magen så bara skönt att vara hemma då när man kan ha på sig vad som helst. Slippa ha kläder som sitter åt.. Vet inte varför jag har så ont i magen.. Men hoppas att det släpper snart.

Just nu ligger isabelle i soffan och sprattlar lite. Tror hon är lite kramsjuk för hon gnäller lite.. Tycker så synd om henne i denna värme. Man vet inte riktigt vad man ska göra.. Försöker ju hålla henne sval med fuktik handduk och så. Så hemma har hon bara blöja på sig. Men det blir ändå varmt för henne.. :/ Stackare.

Igår hade vi besök under fotbollsmatchen :) Mycket trevligt. Trots värmen. Så synd att solen ligger på mot vårat vardagsrum om kvällarna för det blir nästan 30 grader här inne då. Sen är det klart att det blir varmare när man är fler. Men tur att vi gjorde om så vi har sovrummet på andra sidan för där hinner det ju bli svalt om man öppnar upp om kvällarna..

Nej nu ska jag ta och vila lite och hoppas att värken i magen släpper. Tänkte läsa lite i min bok :P Måste ju hinna läsa ut den innan mamma och pappa åker på semester för då ville hon ha den med sig. Men inte hela värden om hon inte får det. Då har hon ju något att se fram emot att läsa när hon kommer hem :)

Nej nu piper Isabelle så ska gå och se vad hon vill..

// Helen, Älskar Andreas och Isabelle av hela mitt hjärta..

RSS 2.0