hemma

Halloj :)

Nu har jag kommit hem från mamma och pappa igen :P Blev lite käk där och en massa snack :P Sen kika vi lite på tv. Men blev allt tröttare så de var dags att dra hemmåt . Brosan skulle oxå dra. Så ja nu sitter jag här hemma i min ensamhet igen. :p Men de är ingen fara. Har ju tvn och datorn som underhåller mig :P + att detta är sista natten själv för imorgon kommer ju min underbara älskling hem:) <3

Imorgon blir de TunaPark :D

Så jag hoppas att ja hittar några fina skor då :)

 

Ne nu ska ja kika runt lite

 

Pusss


30 september 2010

Börjar med att säga GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA BROR!! <3


Natten gick bra trots att jag sov själv, eftersom min sötis är på en kurs. Nu är de bara en natt kvar sen kommer han hem :) men de är alltid första natten som är värst. Tänk att man kan vara så beroende av någon..? Min lilla älskling.

Gick till mamma förut och tog en kopp kaffe, sen kom pappa hem så vi fixade lite eftersom de skulle köra ut husvagnen, hjälpte till att putta ut den :P gick bra, sen tog jag mig en promenad hem. Så himla skönt väder ute. :) Tog sen en biltur för att kolla lite på skor men hittade inga :( Så jag får väl helt enkelt leta vidare. Så småning om lär dom väl dyka upp.

Så nu är jag hemma och väntar på att mamma och pappa ska komma hem igen, ska över till dom sen för min bror kommer ev dit så ska dit och träffa honom. Nackdelen med att inte bo hemma är ju att vi syskon går om varandra hela tiden :( Men hoppas på att få träffa honom idag iaf :) Fördelsedagsbarnet :)

Sen får ja se om jag äter hos dom.. tyckte mamma sa nått om de. 

 

Nej nu ska jag kika runt lite på olika bloggar :P

 

Pusss


<3

Nu göra sig klar och sen hem till mamma :)

...

Fan jag är så dålig på att hitta på rubriker :/  så jag kör med mina .... :P

Slog en pling till mamma,  men hon var inte hemma, var inte hemma förens vid 15.00 tiden. Så jag har små plockat lite. Plockat ihop lite kläder som ska slängas och så. Startat en diskmaskin har ja med gjort :P intresseklubben anteckar :P

Men något måste jag ju underhålla mig med när jag var tvungen att vänta. Så sen när jag glider mot mamma ska jag ta med mig kläderna som ska iväg och sen panten, För vi har massor av burkar som måste pantas innan den sista eftersom 50 öringarna slutar att gälla då. Och jag antar att alla burkar som är 50 öre oxå slutar att gälla då. Inte för att de blir massor av pengar men ändå synd att låta de gå till spillo.

vad ska jag göra nu då?  =/ hm

kanske skriva en lapp på de som jag ska handla sen och sen kanske man ska äta något lätt?  Det kanske inte är en sån dum idé nu när jag känner efter så kurrar magen lite. Fast inte så lätt att äta när man mår illa men får försöka ;P

 

Ses och Hörs

Puss på rumpan ;P


29 september 2010

Goddag!

Nu eller ja tidigare i morse så körde jag iväg min älskling :/ han ska ju på en ungdomskurs i Karlstad. Så han kommer vara borta i två dagar. Jag hoppas att tiden kommer gå fort. Men de blir väl värst när jag ska sova eftersom jag har så svårt att sova utan honom, tänk att man kan vara så beroende av någon. Men de ska nog gå bra, det är ju trots allt bara två nätter.

 

Nu snart ska jag göra mig i ordning sen hem till mamma en sväng och sen ska jag åka och handla så jag har de klart. Sen ikväll ska jag och emelie ha en tjejmyskväll :) Det ser jag fram emot :)

 

Nej nu ska jag göra mig klart

 

Ses

Pussssar


28 september 2010

Hallo :)

Idag eller ja ikväll blir deet ju, då bär det av mot Västerås för att gå på bio :) Ser verkligen fram emot det :)

 

Igår kväll fick jag något ryck så började plocka och fick upp en massa eller ja tre saker på vinden som bara tog en massa plats här nere. Så nu äre mer plats i sovrummet . nu ska jag bara komma på hur jag vill ha de sen ska jag möblera om där inne :) en liten överasking tills älsklingen kommer hem :) han ska ju i väg på en kurs några dagar så då har jag lite tid på mig :)

 

Innan vi ska iväg på bio så funderar jag på att såplocka lite här hemma. Men först tänkte jag ta mig ett bad så att jag vaknar till lite :P

 

såå.. mot badkaret :)

ps måste betala räkningar med :/ ds


....

Vad ska man hitta på nu då?

tror att jag hoppas över att gå hem till mamma. Har lite ont i magen. Så får se om vi tar en promenad sen ikväll ist.

Så väntar nog här hemma på min sötnos, sen får vi åka och handla. Och apoteket.

 

Sen kanske en tur ner till friskis eftersom jag ska köpa träningskort där.

Men då får älsklingen följa med.

Hoppas han blir stolt över mig nu när jag ska börja träna. Måste ju träna upp mig lite nu för en kommande sak som jag inte vill nämna här i bloggen ;)

 

nu kila igen;)


...

Sådär nu är klockan lite mer. Mamma slutar vid kl 15.00 så ska nog nu ta ett bad/dusch och börja göra mig iordning, sen tar jag nog en promenad mot apoteket och sen hem till mamma :)

 

Så nu, ta ett bad och läsa något bra!

Går ju inte att bada utan en bra tidning/bok.

 

Mot badet.

 

ses och hörs

 

pusss


24 Septermber 2010

God dag!

Igår bakade jag bullar på kvällskvisten, blev goda och de tyckte min man oxå :) bra det.

I veckan har jag jobba lite grann, Var skönt att få jobba lite. Annars så har jag mest tagit de lungt. Tagit mig en promenad. Kört pappa tidigt på morgonen igår. Efter de åkte jag och handlade lite på Coop. Det var jag och gamlingarna. haha Fan vad de kollade på mig, typ som va fan gör du uppe nu. Klockan var ju lixom 8. Har nog aldrig varit på Coop så tidigt. haha så då köpte jag lite "lyx" frukost till mig och åkte hem och njöt av den. Sen småfixade ja lite här hemma. Tog en tupplur och sen på em åkte jag hem till mamma för att lämna bilen som jag fick låna och ta en kopp kaffe :) Alltid trevligt att ta en kopp med mamma <3

 

Idag har jag inga direkta planer. Ska om ett tag ta mig en promenad till Apoteket och se om de har några tabletter som man blir lite piggare av. Är ju så sjukt trött nu för tiden :/

Så hoppas ja hittar några som är bra och som fungerar.

 

Sen tänkte jag ta en sväng förbi mamma igen :) Och efter de gå hem och invänta min Älskling <3 Ska försöka hitta på en mysmiddag tills ikväll med. Fast är faktiskt lite sugen på tacopaj. Så tror nog att de får bli det. Men vill inte handla mat och så när jag går. Så får se om mamma kanske vill åka och handla annars får jag vänta tills Älsklingen kommer hem så får vi åka och handla då helt enkelt.

 

Planer i helgen vet jag faktiskt inte. Tror inte vi har något inplanerat. Så de blir väl kanske bara en slapp och mys helg <3 men vi får se, vi kanske hittar på något :) Är iaf mysigt med en hel helg med min underbara älskling!

Nja nu ska kolla runt lite på andra bloggar ;)

Pusss på rumpan !


....

Då kommer min älskade snart hem då, lovade att ha maten klar. får se om jag klarar det. Hoppas de iaf ;) Tänkte hitta på något till ris. Var så länge sen vi åt ris. Hoppas de duger år herren :P

Sen ska vi iväg och rösta. Ska ringa mamma oxå och se om hon vill hänga med.
Sen senare dyker emelie över <3 vi ska se film och bara hade mysigt :)

Får handla något gott med :)

Har inte så mycket mer att säga just nu...

Pusss

14 september 2010

Oj, nej jag orkar inte skylla ifrån mig. Jag har helt enkelt ingen blogg lust och när jag har de så bloggar jag. helt enkelt. Som idag tex.

funderar på att ta bort bloggen. Eftersom de verklar ju ändå som om de inte är nån som läser, ingen kommenterar så då gör de väl inget om jag tar bort den.

Man kanske ska börja skriva dagbok ist ?

För de finns ju vissa saker som man vill skriva om men ändå inte på nätet så alla får reda på de. Men ändå villman skriva av sig. om ni fattar vad jag menar?

nja, ja. vi får se hur jag gör.
Om jag tar bort den eller inte .
Om inte annat så kan man ju skapa en ny om man skulle ångra sig.


Aja ska fundera ett tag...

Puss

RSS 2.0