May. 31, 2013

Hej!
Dagarna går och jag jobbar lite då och då..
Igår fick jag dock hämta Isabelle från dagis vid tolv då de ringde och sa att hon var hängig och hade feber.. Upp på cykeln och iväg. Väl där låg hon i vagnen och var inte sitt vanliga jag. Men hon var på bra humör iaf. Kände på henne och visst hade hon feber..
Vi åkte hem och hon somnade i sin säng på en gång.. (Hon hade ju inte sovit på dagis) lät henne sova tills hon vakna vilket var halv fyra.. Så inte var hon bra inte..
Efter middagen ville hon bada vilket hon fick. Pappa A åkte och köpte lite kex som hon ville ha.
Så blev myskväll och under kvällens gång upptäckte jag att hon hade utslag på ena kinden, hakan och runt underläppen. Vattkoppor!!! De har hon inte haft än.. Höll utslagen under kontroll under kvällen men de ändrades inte .. Hon har ju även hosta och de har man tydligen inte om de är vattkoppor.

Nu på morgonen är utslagen borta. Även febern. Dock hostar hon och nyser lite. Så de är väl nån förkylning hon åkt på.
Hon har lekt på som vanligt under morgonen så de ärlig inte så farligt med henne. Nu sitter hon och myser lite i soffan med sin älskade filt.

Jag väntar på att en tjej ska höra av sig så ska vi cykla till Tuna park och möta en tjej som jag ska köpa ett par jeans av till Isabelle.. För de gamla jeans hon haft är ju försmå och de jag köpte till henne när jag var i Ullared kan hon inte ha än.. Trots att de är hennes storlek. Hon har för lite rumpa..

Sen vill jag att Jon har jeans med mudd nertill när hon är på dagis.. Så då duger ett par begagnade alldeles utmärkt :) till dagis alltså.. :)

Så efter vi har hämtat/köpt byxorna blir de nog en kaffe hos mamma och pappa. ( mormor och morfar)

Sen blir de lite handling med..
Men har ingen aning om vad vi ska äta ikväll..
Kommer säkert på nått under Dagen..

Nu blir de mys med mitt lilla hjärta <3


Zzzz

Snart ska jag krypa ner under täcket.. Det ska bli skönt. Är trots att jag inte gjort så mycket idag trött. Men de kanske beror på vädret med. Hör hur de regnar där ute.. Hoppas de inte regnar hela natten. För vi ska ju cykla till dagis imorgon.

Isabelle är med trött och somnade på en gång hon la sig..
Hennes gudmor har varit här idag och vi färgad även mitt hår. Så nu har jag äntligen fått de gjort.. Kommer ju aldrig till skott när jag väl bestämt att jag ska göra det.

Nej nu blir de lite tv innan sängen ropar på mig..

Godtagit på er.


May. 27, 2013

Godmorgon.
Jag fick sovmorgon även idag :) börjar bli bortskämd. :p
Hon kom till stora sängen när pappa A gick till jobbet. Så somnade hon om bredvid mig. Det är så mysigt när hon kommer och lägger sig hos en. Man får sniffa lite på henne :) kramas och bara mysa :)
Nu myser vi och tittar lite på tv..
Ska snart se över vilka hårfärger jag har hemma. Ska färg håret idag men tror inte att jag har den färgen jag vill ha hemma. Så vi får nog cykla till Coop. Måste även ha mjölk och välling..

Måste fixa lite här hemma med. Isabellas gudmor kommer nämligen på besök :)

Nej nu göra lite nytta..
Japp japp så får det bli :)


May. 26, 2013

Hej!
Dagen startade med sovmorgon, blev väckt av isabelle vid 8 tiden . Det tackar jag för.. :)

Vi bestämde oss för att åka till erikalund en sväng.. Även in på Ikea en sväng. Mamma och pappa ville ha Isabelle under tiden så hon fick vara där. De tyckte ju inte hon var dåligt. :p

Pappa A har haft lite problem med sina fötter pga. dåliga skor. Så han köpte nu äntligen ett par bra. Ecco blev det. Jag har själv ett par Ecco och de är fan de bästa skor jag haft . Haft dom i flera år och de är. Verkligen as sköna.. Dock Börjar de ge upp nu.. :( så får nog lov snart att inskaffa mig ett par nya. De är verkligen värt pengarna.

Vi köpte bara lite glas och ramar på Ikea. Vi skulle inte ha nått annat och då kände jag inte för att gå och titta på mer grejer heller. Ovanligt för att vara mig. Jag som brukar vara så duktig på att hitta saker på Ikea.. :p

Efter Västerås bar de av hem till min päron för att fira mors dag. Mamma ville ha pelargoner i olika sorter så då bestämde jag och min bror att köpa ett presentkort på blomster landet så får hon ta vilka pelargoner hon vill. :) vet att det är tråkigt ned presentkort men i dessa lägen tycker jag att de är bra. Speciellt när man inte riktigt vet vilken sort personen vill ha.

Nu är vi hemma hos oss igen och Isabelle är trött ikväll så det blir nog snart sängen för henne. Jobbigt att spendera en dag med mormor och morfar.. :p

Just nu ser hon på nått djur program på tv och sitter och säger : määä titta och pekar på tvn. Söt pluttan.

Jag är med rätt trött ikväll så det blir en lugn kväll. Hoppas de finns nått bra att se på tv.. :)


Hemma

Isabelle och jag fick en mamma/dotter dag idag . Så mysigt att bara vara med henne och gosa.. :) vi åt god middag och myste till Bolibompa :)
Dock ville hon gå och lägga sig tidigt så har varit själv sen kl 8. Skönt iförsig men jag har haft tråkigt .. :/

Pappa À kom hem för en halv timme sen och jag kom nyss ut från en dusch.
Finns inget att se på tv och ingen att prata med på FB. Tråk kväll verkligen.
Inte råka på de så är fotboll på på tvn nu med.

Börjar bli lite trött med men tänkte att jag skulle varA vaken ett tag till.
Axeln värker fortfarande.. :(
Undra va fan de kan vara.. :(

Nej nu lite tv innan de är dags för sängen.. Eller soffhäng snarare .. :p


:/

Jävla skit. . går knappt att använda armen.. la in vagnen och satte i isabelle i bilen och bara de gjorde ont. hur ska jag då klara av att ta hand om tio gamlingar...? Så blev hemma. jag som ville jobba. blir så sur.

isabelle sover ute idag. skönt för henne :)
men tror nog att hon kommer vakna snart. hon har sovit i två timmar snart..

Nej nu ska jag ta mig en kopo kaffe.. :p

Puss heeej

..

Isabelle ville bada så de fick hon göra.. Pappa A har åkt i väg för att hjälpa en kollega med något. Så han ser man inte förena ikväll.. :/

Armen gör fruktansvärt ont men jag får bita i de sura äpplet och göra de bästa av situationen.. Får iaf prova och går de inte så går det inte .. :/
Men jag undrar vad jag har gjort för nått.. Började ju bara göra ont igår helt plötsligt.. :(

Nej nu måste vi göra oss iordning..


May. 25, 2013

Godmorgon!
Natten har varit bra, sovit hela natten. Dock var de inte så kul att vakna vid kl 06. Eller bli väckt snarare. Men råka nicka till lite på soffan medan hon titta på Bolibompa. Men nu är jag vaken och ingen vila resten av dagen.

Är väl snart dags för lite frukost, tror lillan börjar bli lite sugen.. :)

Ang axeln som jag sa om igår så har jag fortfarande ont.. :( så får fortsätta smörja in och ta Alvedon inför jobbkvällen .. :/

Nej frukost var det.. :)


...

Nu sitter jag och väntar på att utröstningen i lets dance ska dra igång .. Tänkte även göra mig en kopp te. Lillan är nattad och pappa A ligger i andra ändan av soffan och sover.. Så bara jag som är vaken. Rätt skönt de med :) egentid och jag får bestämma över tv dosan :) inte illa.

Känner dock av värk i vänster axel. Inte bra, men har smort in den med voltaren så hoppas de släpper över natten. Vet inte vad jag gjort för att få ont. Får hoppas att natten gör den bra igen.

Nej om man ska göra sig en kopp te då .. :)

Vad gör du den fredagskväll?? :)


Hemma

Hemma efter att varit ute en sväng. Vi tog ju en kaffe hos mamma/mormor innan vi åkte och handlade, mycket folk var de då media markt öppnade vid Coop igår..

Var där igår och kollade på en iPad. Har ju velat ha en ett bra tag nu.. Men tänkte vänta tills de öppnade för att se om de hade några öppnigserbjudanden.. Och det var tur att jag väntade för visst hade de erbjudanden.. :) så istället för att den skulle ha kostat 3959 så betalade jag 3659 :) några hundralappar billigare.. Så jag blev med iPad igår :)
Är så himla nöjd :)

Nu blir de mys resten av kvällen.
Ladda för att jobba imorgon :)
Köpte melon tidigare så det ska bli gott senare :)


May. 24, 2013

Hej!
Nu var det ett bra tag sen som jag skrev.. Så ni läsare är väl inte kvar.. Men jag fortsätter ändå.
Maj månad har gått otroligt fort tycker jag .. Den är snart slut och juni är här inom kort.

Fredag Idag och jag är ledig. Blev en tidig morgon då Isabelle ville gå upp redan kl sex.. De ville inte jag men var ju bara att gå upp de. Nu ligger hon och sover lite middag. När hon vaknat sen blir de en kaffe och handling med mamma/mormor :)

Funderar på vad man ska hitta på för mat ikväll. Är konstigt nog inte så sugen på tacos..
Kanske man ska göra lassange eller nått..
Får se vad jag hittar på.. :)
Nått blir de iaf :)

Nej nu ska jag slappa en liten stund till innan lillan vaknar..

Puss hej


Tisdag

Godmorgon. Idag vaknade vi vid sju tiden och jag vaknade pigg för en gångs skull. Underbart. Vi har hinnit med att äta frukost i lung och ro. Utan stress. Gjort oss iordning för träning och dagis. Nu väntar vi på att klockan ska bli dags förcavförd mot dagis. Efter de ska jjag förbi jobbet en snabbis och hämta mitt sommarschema.. Sen bär de av mot gymmet..  Så de är väl snart dags att ta på jackor och skor. 

May. 01, 2013

Godmorgon.
Har sovit gott. Isabelle har börjat med att sova hela nätter nu. Vilket är väldigt skönt. Hon är så duktig.

Igår var de ju en speciell dag. Isabelle blev hela två år . Min stora tjej. Hon var så duktig och orkade hålla igång hela dagen. Först på dagis och sen här hemma. Mormor och morfar kom på besök vilket var väldigt uppskattat. Lillan fick en massa grejer.. en docka, ryggsäck, kläder, skor och lite leksaker. Hon har några paket kvar som jag tänkte att hon skulle få öppna idag när hon blir firad lite igen. :) Blir mycket firande då inte alla kan samma dag. Men de lider nog inte isabelle av.. hehe .

Känner att jag börjar få ont i huvudet så ska ta huvudvärkstablett så jag orkar med denna dag. :p

Så då är de väl dags att göra sig iordning :p man kan ju inte gå i nattlinne hela dagen..

RSS 2.0