Lördag

Hej! 
Då var helgen här och vi kom till Gnesta igår kväll. Idag har vi varit i väg på lite ärenden.. Isabelle åkte med farmor och David till Södertälje för att handla lite och kika runt. Jag, Sarah och Tony tog en roadtrip till västerhjung. Nu är vi tillbaka i Gnesta och väntar på att maten ska bli klar. Blir stek och potatis :) 

Kvällen blir nog lung. Har rätt så ont i ryggen så får nog lägga mig på värmedynan en stund efter vi ätit. 

Nu ska jag umgås med Sarah..
Får se om jag hinner med ett inlägg senare annars blir det säkert imorgon.. Ska försökA hinna lägga upp en bild på min nya väska med.. 😂



Fredag

God morgon!
Sista gången jag tittade på klockan var hon halv tre. Vaknade till när karl gick upp för att åka till jobbet. Då var klockan halv sex .. drömde någon konstig dröm med som jag vaknade till av.. :(
Och nu ville isabelle gå upp . knappt fem timmars sömn.. :(
Kanske slumrar till lite i soffan. . annars får jag vila när isabelle sover middag. Om hon nu gör det idag. Är ju inte varje dag som hon gör det. .

Nu ska vi mysa i soffan :)

Helg

Som jag skrev innan så är jag ledig i helgen. (Har jobbat tre helger på raken) så vi tänkte ta oss en sväng till Gnesta över helgen.. :) ska bli skönt att komma bort några dagar. Fast om jag känner mig själv rätt så lär jag nog längta till jobbet på söndag.. :) 

Så får hoppas jag får jobba på måndag. :) 

 Nu ska jag verkligen försöka att uppdatera här oftare. Typimorgon igen. Inte för att jag har många läsare men ibland är det skönt och nyttigt att få skriva av sig. Sen är de ju klart att de kul om man får någon kommentar ibland men de är ju inte som jag strävar efter.. 

Nu är klockan snart ett så jag tänkte ge sängen ett försök till.. Hoppas jag lyckas bättre denna gång.. :) 

Godnatt på er. Sov så gott :) 

Försöka bli trött..



Detta har jag pysslat med för att bli trött. har dock inte lyckas för är inte de minsta trött :(

Nattuggla

Mina sömn lösa nätter verkar ha kommit tillbaka. Dom gör sig inte påminda när jag jobbar men så fort jag är ledig en dag så kommer de oinbjudnA på besök. 

Så nu för att trötta ut mig sågar jag gjort detta :) 

Oj bilden låg visst i telefonen.. Bilden kommer i ett annat inlägg.. ;) 

Höst

Hej! 
Jag minns inte ens när jag skrev här senast. Hänt lite sedan Sist. Jag har jobbat en hel sommar på ett äldreboende. (Samma som jag var på förra sommaren) sommaren har gått och det har blivit höst. Isabelle växer och blir större för var dag som går. Känner att jag inte hinner med.. :( 

Hösten har kommit till oss och jag har bytt jobb. Trivdes inte alls på förra stället och jag var helt sönderstressad. 

Nu har jag kommit till ett annat ställe som är mycket bättre för både kropp och själ. Dock är det längre till jobbet nu men de kvittar för jag trivs verkligen som fisken i vattnet :) 

Jag arbetar fortfarande i vården dock inte på äldreboende längre utan i hemtjänsten. Jag är inte alls stressad längre och har inte samma värk i kroppen längre. 
Jag är så himla nöjd med mitt nya jobb. :) 
Jag älskar det :) 

Jag har nu jobbat i fem dagar i streck. Innan de ledig en dag sen jobba sju dagar.. Så nu är jag ledig över helgen. Ska bli skönt att var ledig och mysa med min lilla familj :) tror Isabelle har saknat mig för hon har varit så gosig idag :) 

Tänkte avrunda nu prov lägg ut en bild.. :) 

RSS 2.0