14, Vad är meningen med livet?

Meningen med livet är väl att man ska leva bra och ha det bra, ha bra personer runt sig och leva med bra människor. Uppleva det man vill med livet. Resa, köpta hus osv.
Att man är lycklig tycker jag är det viktigaste med livet.

HOme

Är nu hemma efter att ha varit och handlat, har även fått i mig frukost, men nu är jag trött ist.. Sover ju inte så direkt bra om nätterna länge. Så nu ska jag vila en stund...

Känner att jag behöver det..

Återkommer...

31/01-11

Åhhhhhhhhhh jag hååller på att dö. är så hungrig att jag inte vet vad jag ska ta vägen, inte kan jag sova heller för att jag är för hungrig, finns inget hemma som man kan mätta sig på heller, helt tomt över allt.. det bara ekar över allt.. :( vart man än tittar :( SÅÅ jag måste åka och handla men ingen affär har ju öppnat än så får hålla ut till kl 8. bara 20 min kvar nu så kanske ska börja skriva listan så jag inte glömmer nått..

Fan orkar igentligen inte åka och handla men måste ju.
Kan ingen bara komma hem med de till mig?

nej nu måååååååååååste jag åka annars dör jag...............

13, Dagens tankar

Dagen tankar.... hm, tänker på hur glad jag är som har det så bra, en familj som alltid finns där för en. En underbar pojkvän som jag får dela mitt liv med och som jag får träffa varje dag. Hur mycket dessa personer betyder för mig.

Tankar går även på bebis i magen, det börjar närma sig. Hur kommer vårt liv att se ut efter att jag har fött. Kommer mycket att förändras, ja såklart men på ett bra eller negativt sätt? För vissa saker kan ju faktiskt bli som man inte trodde eller hoppades på. Även fast att man vill att allt ska vara bra.


12, I min handväska

I min handväska finns bla, handkräm, läppcyl, plånbok, nyklar, vantar m.m. nästan allt som man behöver när man inte är hemma ;)
Vad finns i din handväska?

29/01-11

Godmorgon!
Igår blev jag firad av min fina familj, fick min efterlängtade kaffebryggare så ska snart smaka på första koppen kaffe super fin är  den med :) Sen fick jag lite pengar till skor(??) och av min underbara älskling fick jag sex and the city boxen med alla säsonger :) så vi kikade lite på de igår när vi kom hem. Orkade dock inte se så många avsnitt men vi tittade på några iaf. Nu blir de att väcka älsklingen och sen frukost. Efter de göra sig klar och ut på äventyr ;)

:)

Sådär, dags att fixa de sista och sen ge sig av mot mamma och pappa :)
Hoppas att ni får en trevlig kvälll :)

bak

Sådär kom till  slut till skott och bakade, så nu står kladdkakan i ugnen ;) Så nu har jag och Jay Smith bakat :P

Superenkelt recept och de blir sååååå gott :P

Nu är de bara lite små plock kvar och sen invänta älsklingen. Och ja kanske göra sig själv iordning med? :P

haha tror inte att mamma och pappa villl att jag kommer i myskläder dirket.
Ta en snabbdusch skulle ju inte skada heller.

.......

Skönt att det är fredag och att jag får mysa med min underbara sötnos heeeeela helgen :)
Synd bara att helgen går så fort. Tycker att man borde vara ledig på fredagen eller måndagen med så att man får och hinner vila upp sig på helgen. Men nej så fungerar de ju inte, tyvärr :( Tycker bara så synd om min sötnos som jobbar så hårt på jobbet och sen kommer hem och får stå ut med mig, mitt tjat och min mun som går i ett. Men han kanske inte lider så mycket? :P

Måste samla ork till att baka med, lovade ju att jag skulle baka efterrätten eftersom mamma lagar/gör maten. Det blir smörgåstårta. Jag bara ÄLSKAR mammas smörgåstårta. Den är bara för god.

Sen skulle jag behöva små plocka lite här hemma med, men de är så tråkigt och jag har ingen ork till nått sånt tråkigt idag.

Nej nu ska jag sluta babbla en masssa skit men risken är att de snart blir ett till sådant inlägg :P haha
Blogg lust idag verkar det som ;)

28/01-11

Oj vad denna vecka har gott fort. Tyckte nyss att det var måndag och det var en evighet kvar tills det var fredag och vi skulle fira mig. Och nu är det fredag redan, :D Vilket betyder att jag ska bli firad av min underbara familj, även att jag går in i vecka 28 dvs att det är 84 dagar kvar till bf. Tiden går så fort så man inte hinner med. Snart är vår bebis ute :) så underbart och mysigt. Fast kommer nog att sakna sparkarna inne i magen när bebis väl är ute. Men då får man ju njuta av att se de lilla livet som man längtat så oerhört mycket efter.  Tänk att jag ska bli mamma, känns lite overkligt men man är nog mer beredd än vad man tror. Men man är ju ändå lite nervös sen när de där tio dagar har gått och man blir själv med bebisen när pappan åker och jobbar. Men det kommer säkert att gå kanon. Det är ju tur att man har familjen runt en som kommer stötta en sen. För de lär nog bli lite tuft i början innan man får in en bra rutin och så.

Tur att februari är så kort, sen är de bara mars och april eller ja halva april kvar sen har vi en bebis :)
Åh jag vill att de ska vara april nu och att all snö är borta och att allt är förberett och så .
Men jag får gott vänta ett tag till.
Men snart så :) 

Puss

11, Det här klarar jag mig inte utan

Jag klarar mig absolut inte utan mitt läppsyl, (försvarets hudsalva) Heller inte handkräm eller hudkräm.
Och så klarar jag mig absolut inte utan min underbara sambo som stöttar mig och alltid finns vid min sida, som jag alltid kan lita på. Även min underbara familj.

10, Det här hade jag på mig i dag

Just nu har jag på mig ett par mjukisbyxor och ett linne.

Senare idag när jag ska iväg så kommer jag att ha på mig linne, leggins, och en tunika.

Ja det var väl det :P

26/01-11

Ville bara säga att idag är det min födelsedag :D
Ush vad gammaln jag börjar bli.
Hela 22 år redan! Vart tar tiden vägen?
Nej nu har jag inte tid med detta.

Puss

09, Tio saker ni inte visste om mig

Oj, svårt men ger det ett försök :P

1. Jag älskar klakskor, skulle kunna köpa alla jag ser.
2. Jag älskar att köra bil. Ibland kan jag bara sätta mig och köra runt.
3. Jag är jätteduktig på att döda blommor, men peppar peppar så har jag hållt dom vid liv som svärmor gav oss :)
4. Jag är beroende av läppsyl, helst ska det vara försvarets hudsalva.
5. Jag är en riktig ljusmänniska, kan tända massor av ljus.
6. Jag tycker om att titta på disney channel :P haha
7. När jag väl kommer till skott så är jag en riktig bokmal.
8. Jag är väldigt kramgo, ibland när älsk kommer hem från jobbet skulle jag bara kunna lägga mig på honom och krama om och pussa på honom i evigheter.
9. Jag är lite lat av mig, men det ska bli ändring på de när bebis kommer :)
10. Jag ÄLSKAR att handla kläder :D


Sådär de var kanske inte så svårt som jag trodde :P

.

Åh tråkdag, finns ju inget att göra och inget att se på tv.. :(
Jo hittade en film på filmkanalen så får väl se på den, för de finns ju inget annat att se på.
Tror de var Ice Age, så de får väl duga..

Har ont överallt och de är en tråkdag.
Vill ha choklad. Kan ingen komma med det till mig?

Hoppas denna dag snart är slut.
Suck

08, Mitt favoritcafé

Oj mitt favoritcafé, när jag väl är på stan och fikar så brukar vi inte direkt gå till något speciellt café. Brukar prova lite olika men har nog gått flest gånger till hurtig´s café.
Om det inte är för mycket folk där så är de mysigt att sitta där i mitten och kika lite på folk :)
Sen finns det säkert mycket mysigare cafér SMAK tror ja de heter de är rätt så mysigt :) fast där har jag inte varit så ofta. Fast nu var de ju inte mysigaaste cafét utan mitt favoritcafé :P

25/01-11

Hej!
Idag har jag inga planer alls, ska bara vara hemma och ta det lugnt, är så sjukt trött. Vill sova men ändå inte sova bort hela dagen. Tänkte ev läsa en bok eller om det är något bra på tv. Har så svårt att somna om efter att älsk gått till jobbet. Så lyckades bara somna kappt en timme innnan han kom hem på frukost och väckte mig.  Gulleplutten hade med sig nybakat bröd även idag. Så gulligt av honom.

Ne nu ska jag vila och se om värken släpper och huvudvärken..


07, Min bästa vän

När man var liten så hade man många bästisar.

Så funkar de ju inte idag men det finns personer i min närhet som jag litar mer på än andra.
En person som jag kan berätta allt för och som alltid finns där för mig. Som jag alltid kan vända mig till.
Har inte kännt henne hela mitt  liv men det känns som  det. Men åren rullar på och jag tror att vi iaf har känt varandra nästan 5-6 år nu, tror att jag gick i nian när jag lärde känna henne. Så hon har ju funnits i mitt liv ett bra tag nu :) och jag är så glad att jag träffade henne och lärde känna henne.

Och hennes fina namn är Emelie

24/01-11

Goddag!
Vaknade strax innan älsk satte nyckeln i dörren för att komma hem på frukost. Han hade med sig nybakat bröd. Är han inte för gullig :)  tror att jag smälter. Gick upp då och åt frukost med honom innan han åkte tillbaka till jobbet.
Har ont lite var stans i kroppen och känner mig helt slut :S inte för att jag gjorde nått igår förutom att stå på Crostrainern men de lär väl inte ta kol på mig? Har ju ändå sovit nästan hela natten. Hade lite svårt att somna om fram emot morgonsidan pga av värk och lite bök i magen men somnade om till slut. Sen i fredags tror jag de var så fick ju älsk för sig att vi skulle byta sida i sängen, så har sovit lite dåligt pga av det med.
Har ni någon speciell sida som ni bara måste sova på?
Men ska ge de en chans iaf eftersom han blir störd på natten när jag går upp på toa. Hoppas de blir bättre inatt iaf.

Igår färgade ju jag och emelie mitt hår och ja, de gick ju inte direkt så bra. Så får väl snällt lägga ut de pengar hos frisören. :/ Surt för jag trodde verkligen att de skulle gå men icke. :( Nu ser jag inte klok ut i huvudet så vågar knappt gå ut :/
Man borde kunna köpa avfärgning i vanlig affär tycker jag..


Ne nu ska jag vila lite, lägga värme på magen och ryggen och vila huvudet ett tag som dunkar.. :/

23/01-11

Söndag idag, varför går alltid helgen så fort? Tycker bara att den springer iväg.
Vi skulle ha åkt och tittat på en bil idag men den var reserverad. :( så bara hoppas att dom inte vill ha den men förmodligen så kommer dom att ta den. Fan de hade ju verkligen varit toppen om vi hade kunnat få den. Men om den inte går så köper vi nog den. Då har vi även det problemet avklarat. Hoppas hoppas hoppas att den finns kvar imorgon. Försäljaren skulle ringa iaf.

Har nyss stått en stund på Crostrainern (stavning? ) Är helt skakis i bena nu efteråt men de var skönt att stå där en stund trots att det var jobbigt emot slutet. Just nu står älsk där och svettas :P ska försöka träna lite mer på den nu ett tag.

Om någon timme kommer Emelie hit, hon ska färga mitt hår. hoppas verkligen att det blir bra. Men de tror jag att de kommer bli. Fast är lite nervös :p Men i värsta fall så får jag färga om de om de inte skulle bli bra. Men man kan iaf prova själv för vill inte dirket lägga dom pengarna hos frisören för det är ju inte direkt gratis att färga håret hos frisöken. Så värt att prova själv.
Sen efter vi expremiterat klart med mitt hår bilr det god mat och film mys :)


Helgen annars har varit lugnt, igår var jag en sväng hemma hos mamma och pappa, lånade deras tvättmaskin lite snabbt. :) så tog vi en kopp kaffe, det är nästan ett måste när man kommer dit :p från min sida asså :)

Nej nu ska jag kila

Puss H

06, Min dag

Min dag idag har inte bestått av så mycket. Färgat håret som inte blev bra, myst till film/tv med Älskling och Emelie, ätit god mat :)
Sen har vi tvättat idag med.

Det är vad som har hänt under denna dag.

05, Vad är kärlek?

Kärlek kan ju visas i så många olika former, i vänskap, till familjen, till ett husdjur m.m
Men även till den person som man älskar och vill leva sitt liv med.
Kärlek för mig betyder beröring, omtänksamhet men även bara att finnas där vid ens sida. Bara det betyder mycket för mig. Att jag vet att jag alltid har någon vid min sida, som jag kan prata med om allt, som kan trösta mig om det behövs även en enorm trygghet.

Det är väl vad kärlek betyder för mig!

04, Det här åt jag idag

Rätt så tråkig kategori om jag får säga så.
Har bara hunnit äta frukost och det bestod av två st brödskivor med ost och marmelad på. Till det tog jag en kopp té..  :)

21/01-11

Hej!
Idag så har jag städat nu på förmiddagen, skönt att bli klar med de fort så man inte skjuter upp de och sen i eftermiddag har man absolut ingen lust alls. Men nu är de gjort och har även gjort rent badkaret vilket inte var de lättaste. De börjar liksom att snurra i huvudet på mig när jag böjer mig framåt. Rätt så otäckt för om jag står så länge så svimmar jag nästan. Hoppas de släpper efter graviditeten. Men de bör de väl göra. Har även startat en diskmaskin som går för fulla muggar. Så den är väl klar om drygt en timme.
Nu kan jag bara slappa och ta de lugnt, eller ta helg rättaresagt. Så skönt att städa i veckoslutet så slipper man ta de i helgen.

Nu ska jag ta de lugnt ett tag och tänka vad jag ska äta till  lunch :P

//H.

18/01-11

Hej!
Idag tänker jag bara vara inne och titta på tv/film. Har så sjukt ont i magen, så värmekudden är min vän idag. Vaknade av värk efter en timme att sötis hade åkt till jobbet. Då la jag mig på soffan med värmekudden och lyckades somna om. Har hunnit titta på en film än så länge, tänkte snart sätta igång nästa och de får nog bli "flickan som lekte med elden" :P
Så mysa ner sig i soffan och kika på film blir de. Mysdag helt enkelt :)
Kan behöva sådana med ibland..

17/01-11

HEJ!! =D

Idag är det en bra dag, undra om de kanske är för att jag har klippt mig idag? Känner mig mycket frä(sh)are men gud så fort mitt hår växer. Tycker inte alls de var länge sen som jag färgade håret och börjar redan få värsta utväxten. Frågade även vad de kostar att färga håret där och det skulle gå på typ 700-800 kr. Tycker ni att de är dyrt ? Dom hade nån slags kanpanj :P (herregud kan jag stava idag? )
Men får se hur jag gör men är sjukt sugen på att färga iaf.


Nej nu ska jag vila lite, har så ont i mitt ben. Dumma väderomslag :( fast de är otroligt skönt att snön håller på att smälta bort :D
Så vi slipper denna snö nån gång.
Bort bort bort med snön..


Pussssssssssssssssss

16/01-11

Goddag!
Fredagen var lugn, en massa mys bara.

Igår lördag var vi på bio i Västerås :) mysigt, filmen var bra med. Vi såg The Tourist, Mycket bra, den rekomenderar jag er att se :)
Annars under lördagen tog vi de bara lugnt.

Idag blir de bara lugnt, får besök ikväll på en filmkväll :) Mys.

En lugn helg helt enkelt.
Hoppas att ni har haft en mysig och trevlig helg..

// H

mys

Det var mycket gott med en kopp kaffe hemma hos mamma och pappa :P
Känns som jag redan skrivit de, har jag det?

Nu iaf har vi ätit, det var så himla gott med tacopaaj. Var alldeles förlänge sen som jag gjorde de.
Mannen tyckte oxå att det smakade :P bra de. Det är egentligen huvudsaken att han tycker att de är gott.

Just nu väntar jag på att få ta mig ett bad, efter badet tänkte jag se på konferansresan. undra om de är bra, har någon av er sett de?
Sen är de let´s dance och en massa mys  :)
Så ser vår fredagskväll ut :)
Vad ska ni göra för något ikväll ?

Puss


:)

Nu har jag varit en sväng hemma hos päronen på en kopp kaffe. Mycket gott, kände sånt kaffesug att jag var tvungen att ha en kopp. Om jag inte får en kaffebryggare i födelsedagspresent så köper jag en :P För tycker mitt kaffesug ökat på sistonde. Och kan ju inte åka hem till päronen varje gång jag vill ha kaffe.
Nu är de så att jag inte har någon kaffebryggare hemma hos mig. För det har jag, men den gör inget gott kaffe alls. De blir inge bra, mycket konstig kaffebryggare. Så tänkte passa på att önska mig en i födelsedagspresent eftersom jag snart fyller år :P

Efter kaffekoppen åkte jag och handlade, köpte även spolarvätska eftersom de var slut, så nu är de påfyllt :P Vill tvätta bilen med men vill inte göra det själv. Får se om vi gör det ihelgen.

Kom hem för ett tag sen och har ätit lite mellis, så nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer och att min älskling ska komma hem så vi kan äta mat och ha en mysig fredagskväll. :)

För det är en mycket bra fredag idag :D
Mer än så säger jag inte :P
Köpte en triss för att se om de kunde bli ännu bättre men nej sådan tur hade jag inte. Men dagen är toppen ändå! De krävs nog mycket för att förstöra denna.

Nej nu ska jag sluta babbla en massa och kika lite i klick! :P

-

Nu ska jag ta mig ut en stund och åka handla :)
Hoppas bara bilen inte krånglar

14/01-11

Godmorgon, eller godmorgon är de ju inte längre, så säger Goddag ist :P
Ja kan ju börja med att tala om hur natten har varit, sovit och vaknat om vart annat :( får ju springa på toa hela tiden med. Sen blev man tröstig och vattnet vid sängen var ju såklart slut :( Lyckades iaf somna om i sängen efter att älsk gått upp och sov där tills han kom hem på första rasten och väckte mig. Så fick ju någolunda bra sömn på morgonsidan iaf.

Tänkte att jag skulle ta  och åka och handla lite nu så man slipper göra de sen. För vet redan vad jag ska fixa för mat idag :D det blir tacopaj, var så sugen på de ett tag nu så nu tyckte ja de var dags :P

Nej nu ska jag ta och fixa mig så jag kommer iväg någongång..

Tar  nog en sväng hem till mamma och pappa en snabbis med :P

// h

03, Min familj

Jag har en väldigt nära relation med min familj.
Min familj består av min underbara mamma som gör allt för att sina barn ska må bra ibland kanske lite för mycket. Hon är lika duktig på att prata som mig ;)

Min pappa jobbar som Polis, trivs med sitt yrke och ja han är en underbar pappa.

Min bror är datatekniker men försöker komma in på polishögskolan, följa pappas fotspår :P Tyvärr går vi om varnadra allt för ofta hemma hos mamma och pappa men när vi väl träffas så är de så mysigt så. Älskar dina kramar älskade bror :)

Utan min familj skulle jag nog inte vara den som jag är idag, jag har växt oerhört mycket som person under dessa år och jag vet att jag alltid kan luta mig mot min familj. Dom finns alltid där och ställer alltid upp för mig.

Ja vet inte vad man mer ska berätta.

Älskar min underbara familj ♥

13/01-11

Goddag!
Denna morgon såg precis ut som igår, kunde såklart inte somna om efter att älsk åkt till jobbet. Eller jag var så hungrig att jag var tvungen att gå upp när han gick upp. Tog en smörgås och försökte somna om på soffan men nej. Tror inte att ja somnade om förens efter kl nio. Sov då typ till tolv. Så fick ju lite mer sömn iaf, skönt det.

Nu  har älsk nyss åkt tillbaka till jobbet efter att han varit hemma på lunch, så jag passade oxå på att äta lite. Så mätt är jag nu iaf. Bra för bebis med.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Bara ta de lugnt tror jag.  Jag har ingen lust till att göra något så de kan vara skönt med en slappdag. fast de känns som att jag bara har sådana nu för tiden. Men man ska ju passa på att vila nu innan den lilla kommer. För då lär de inte finnas nån tid till att vila.

Nej nu ska jag sluta babba en massa trams och kika lite på andra bloggar :)

Puss

..

Då har mannen kommit hem från jobbet :) Vi har ätit middag, eftersom min sambo glömde sin mobil hemma så fick jag inte den middag som jag ville. Så fick trolla lite med de som vi hade i frysen. Men de blev bra ändå trots allt.
Just nu tittar jag lite på tv och ska snart ta mig ett skönt bad.
Sen blir de bara en massa mys och slapp ikväll.

Har inte så mycket mer att säga heller så tror jag avslutar detta inlägg. :P

Puss på er

..

Sådär nu har jag fått i mig lite i magen, men vad ska man hitta på nu då?
Har ingen lust till att göra något alls. Vill bara ligga här på soffan och vänta på att min man kommer hem. Sen lite senare ska man väl koka ihop något att äta med. Alltid lika svårt att komma på mat. Har ni några förslag? :P

Igår när bästa vän var här så sa hon att hon skulle färga sitt hår. Blev oxå sugen på att göra de men fan de är så dyrt att göra de hos frisöken. men måste ju göra de hos frisöken om jag vill ha den färg jag hade tänkt. Så de lär väl gå på en del. Men får se hur jag gör men är helt klart sugen på de iaf. Men ska nog ändå klippa mig i slutet av månaden om jag får mina pengar vill säga. Annars får jag väl snällt vänta lite till. Håret växer ju så de knakar. Fattar inte att de kan växa så fort. Och så blir de ju så tjockt med :( inge kul alls. Om nån vill ha lite hår så äre bara att säga till ;) Jag delar gärna med mig ;P

Ne nu ska jag se om de är nått bra på tv. Tror unga mödrar börjar snart.. sen ska jag invänta älsklingen.
Pussssssssss

02, Min första kärlek

Jag har bara haft ett bra förhållande, och de är med mannen som jag lever med idag. Innan jag träffade honom hade jag bara en massa strul killar, som inte alls var bra för mig.

Men så en kväll när jag var hemma själv satt jag inne på lunar som då var som facebook är idag kilckade jag mig in på klotterplanket, jag var lite uttråkad och viste inte vad jag skulle göra. Kikade runt lite där och hittade en söt kille. Skrev till honom och vi bytte sen msn adress där vi pratade dagligen. Efter ett tag bytte vi mobilnummer så vi pratade även över sms. Månaderna gick och jag kände att jag ville träffa denna person, nackdelen var bara att de var 45 mil mellan oss. Men han bestämde sig för att komma och hälsa på mig överen helg. sagt och gjort helt plötsligt stod han på min uppfart. Jag var så kär så jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Vi hade distansförhållande i ungefär ett år, sen flyttade han hit till Eskilstuna. Och nu idag sitter jag i våran lägenhet i Eskilstuna. Med VÅR bebis i magen. Fem år senare. Fem år!!

Den 18 februari har vi varit tillsammans i fem år. Tänk att åren går så fort.
Och jag är fortfarande lika kär i honom som jag var då vi möttes för första gången, ibland när jag tittar på honom vill jag bara kasta mig om halsen på honom. Han är mannen i mitt liv och jag älskar honom av hela mitt hjärta.

HAN är min första kärlek!!

vaken

Lyckades somna om efter mycket om och men, sen kom älslkingen hem och väckte mig när jag nästan precis hade somnat, mindre kul men somnade om efter att han hade åkt igen :P så nu är jag piggare iaf. Dock så är klockan två och hela dagen är typ förstörd känns de som.
Det snöar fortfarande ute och jag tänker inte gå ut idag. Håller mig inne och ska ta ett varv med damsugaren som jag inte gjorde igår :P hehe. Ibland önskar jag att jag hade en städerska så man slapp städa själv. Tänk så skönt de skulle vara.

Man kanske ska ta något att äta :P ?

.

Nej nu ska jag försöka somna om, om de går vill säga.

=/

Kul, när man vaknar och tittar ut så ser man att de snöar.. Vill inte ha mer snö nu, har vi inte så att de räcker redan? Kan de inte bara bli varmare ute och smälta bort så våren snart kommer :)

12/01-11

Godmorgon!
Vad gör jag uppe nu ? Jo jag kunde så klart inte somna om efter att sötisen hade gått till jobbet . Provade att lägga mig i soffan men nej de hjälpte inte de heller. Konstigt med tanke på att jag inte somnade förens vid ett tiden inatt. Varför tar de så lång tid innan man somnar för? Och sen dessa tidiga mornar ? JAG VILLL SOVA.....
Nu när man får sova då går de inte, hur ska de då gå sen när man inte får sova, då lär man ju inte vilja göra något annat än att just sova. Lär ju ta alla möjligheter som finns då. Får förberedas på många vakna nätter. Men så är ju livet som mamma :) Huvudsaken att den lilla mår bra.


Fick reda på igår att min sötis är jätteduktig på att göra hemsidor. Nu gäller de bara att få honom att göra min blogg :P får försöka övertala honom. Inte viste jag att han var så duktig. och detta har han döljt för mig under alla dessa år :P hehe,  Om inte annat så kan han ju lära mig ;) För vill ha en ny blogg design, för jag kan absolut inte göra de :(

//H.

-

Sådär nu har jag tagit bort alla julstakar och satt upp andra gardiner. Bara damsugningen kvar nu. Men den tar jag medan jag lagar mat tror jag :P Får vi se om mannen märker något när han kommer hem, hoppas han kommer snart. Börjar bli hungrig.

-

Ikväll får vi besök av bästa Emelie skulle behöva ta en sväng med damsugaren men nej fan jag känner inte för de men jag vet att de behövs. Får se, förhoppningsvis så får jag ett ryck och tar de snart :P De kommer nog när jag tagit bort julstakarna. :P Får vi hoppas iaf. :) Annars får Andreas ge mig en spark i baken när han kommer hem. :P

.

Tänk vad skönt de skulle vara om all denna snö kunde försvinna nu så man kan ta sig en promenad. En vår promenad med en fleecetröja och slippa alla dessa vinterkläder. Vad skönt de skulle vara  med vår, jag längtar efter våren.

01, Om mig

Jaha vem är jag då? Jo mitt namn är Helén Junttila och jag bor i Eskilstuna med min sambo Andreas i vår lägenhet i gredby. (Rätt så centralt) Nära mamma och pappa :P Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna. Mitt liv började på bb den 26 januari 1989. Jag är en glad och sprallig tjej som tycker om att laga mat, umgås med vänner och min familj. Min familj betyder jättemycket för mig och jag har en bra relation med dom.

På min fritid (som jag har gott om nu för tiden) umgås jag med mina vänner och min familj. Även min underbara sambo. Tycker om att ta de lugnt på kvällarna och mysa till en bra film. Utelivet är inget för mig då jag redan är klar med den delen av livet. Kan vara kul att gå ut någon gång ibland, men inte allt för ofta. Och nu går de ju inte eftersom jag och Andreas väntar vårt första barn. Så då blir de mysiga hemmakvällar ist. Men de lider ja inte av :)

Nej nu vet jag inte mer vad jag ska skriva :P


30 Dagar

Jag tänkte om jag skriver utefter denna så kanske jag uppdaterar lite oftare, de är ju värt att prova iaf :)


Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Mitt favoritcafé
Dag 09 – Tio saker ni inte visste om mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Det här klarar jag mig inte utan
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Dagens tankar
Dag 14 – Vad är meningen med livet?
Dag 15 – Detta är jag beroende av
Dag 16 – Det mysigaste jag vet
Dag 17 – Min favoritplats
Dag 18 – Mina framtidsplaner
Dag 19 – Det här ångrar jag
Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 – Butiker jag handlar i
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Detta attraheras jag av
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Länder jag har varit i
Dag 27 – Min favoritårstid
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min musiksmak
Dag 30 – Den här månaden

11/01-11

Många ettor i dagens datum :P

Nytt år och jag har varit urusel på att skriva igen :( jag måste verkligen bli bättre på att skriva.

Idag har jag iaf varit iväg en sväng med mamma på ett ärende. Sen tog vi en kopp kaffe hemma hos dom, gud så gott de är med kaffe. Måste nog ta och skaffa mig en kaffebryggare snart. Kan ju inte åka hem till mamma och pappa varje gång jag är sugen på en kopp kaffe. Kanske ska ta och önska mig en i födelsedagspresent :P Så slipper jag köpa en själv. Fast egentligen så tycker jag att jag börjar bli för stor för födelsedagspresenter och julklappar och sånt där. Men sen när man väl får de så är de ju kul :) Så lite barnasinne har man väl kvar.

I helgen så målade vi om inne i sovrummet så då passade jag på att ta ner julgardinerna, så man kanske ska ta och sätta upp dom andra, ser ju så tomt ut utan gardiner och de ekar något enormt där inne fast det är  fullt med möbler. Tänk så mycket ett par gardiner kan göra. Ska väl passa på att ta bort julstakarna med. Och ställa dit lampor ist :P polcka bort julen. Inte för att jag har så mycket att plocka bort men lite finns de iaf.

Snart eller ja om en timme drygt kommer min man hem. Så man kanske ska börja planera lite inför middagen med.

Ne nu ska jag kila.

Puss H.

RSS 2.0