090930

Idag fyller min älskade bror år, Ett stort GRATTIS till dig! Hoppas du får en bra dag =)
Igår tog jag ju ledig eftersom vi var på fotboll imåndags och de blev sent när vi kom hem. Sen tyckte jag synd om vårt främmande som hade varit tvugna att gå med packningen till  tåget. Så då tog jag ledig för att kunna köra dom och umgås lite med dom=)

Efter att jag lämnat och följt dom till rätt spår vid tåget så åkte jag och handlade. Dom åkte med 10.10 tåget.. så tänkte de var lika bra att åka och handla då direkt..

Ikväll ska man jobba igen.. 16.30-21.00 så de är ju inte så länge men bättre de än inget alls. Så ska nog bara ta de lungt innan de är dags för jobb. Tänkte jag skulle ta mig en promenad oxå så får se om jag gör de.. För de är ju rätt så kallt ute.. bara 5  grader när jag tittade. igår blev de som max 10 grader tror jag.. 

Måste komma ihåg att boka tvättstugan oxå tills på fredag,  för de blir ju en del tvätt när man han gäster som övernattar. Fast de är ju mest sängkläder så de ska väl inte ta så lång tid att tvätta de, men gillar inte att tvätta innan jag börjar jobba. så därför får de bli på fredag för då är jag ledig. Kan ju tvätta idag men nej inte innan jag ska jobba, vet inte varför jag inte gillar att tvätta innan jag börjar jobba.. för sen jobbar jag ju lör, sön och mån.. så efter helgen lär jag ju vara något slut. och då är de inte kul att veta att man måste tvätta.
Hoppas bara den är ledig på fredag. Inte för att de brukar vara några problem att få tvättid men ändå.

Nej nu ska jag skicka iväg ett grattis sms till min bror och sen läsa lite bloggar som jag följer..

Ha de så bra =)

//  Helen

090927

Idag ska vi fira min älskade bror. Han fyller hela 33 år, fast hans födelsedag är på onsdag. Men han får sin present idag. Hoppas att han blir glad.

Var ju på stan igår, hittade en jeansskjorta =) sjukt fin. Tänkte ha den idag. Sen köpte ja en kjol som man kan ha som basplagg :p Behöver mer basplagg och den kostade bara 49  kr så tyckte den kunde få följa med mig hem. Sen fick även en mascara följa med mig hem. Mer än så köpte jag inte.. Jag blev bara 407 kr fattigare.. + maten oxå men de gick bara på 50 kr. Sen bjöd mamma över mig på middag hos dom så åkte dig igår och åt.. De blev tacos :P

Vet inte rikgit vad jag ska skriva.. Vad vill ni läsa om i min blogg? Ge mig lite förslag =)

Jag ser fram emot att min Älskling kommer hem idag =)
Saknar honom sjukt mycket.
Längtar tills jag får krama om honom och känna hans värme och pussa på honom.

JAG SAKNAR DIG ANDREAS!!
KOM HEM NU!!!!!!


Ne nu ska jag kika lite på tv.

HA de så bra.
// Helen

090926

Igår var de löning om någon missat de? De kan väl inte passa bättre att få lön på en fredag och sen en runda på stan på lördagen=) För snart ska jag göra mig i ordnig för att gå ner på stan och möta sötisen Emelie. =) Jo de ända som saknas de är ju så klart min gosiga lilla Älskling som inte är hemma för tillfället. Men jag hoppas att han kommer hem imorgon. Men tycker de går bra att sova utan honom. Vaknade bara en gång i natt vid 4 tiden men somnade om fort igen.

Ska som sagt ner på stan snart och jag tänkte kika efter några tunikor och lite sånt. Men ska inte handla allt för mykcet eftersom jag inte fick så mycket i lön denna månad och sen kan jag inte handla så mycket för jag ska gå ner och hem och de är jobbigt att släpa på allt. Så får ha de i åtankarna :P Sen får jag väl be emelie att bromsa mig och de börjar spåra ur. =P hehe. Sen ska vi äta lite eller om vi tar en fika. De återstår att se.
Efter stan ska jag hem till mamma och pappa för att prova en massage grej som mamma har, har ju så sjukt ont i ryggen. så ska se om detta funkar. Sen tänkte jag beställa lite massage oxå för har ju presentkort på de så kanske ska använda de innan de går ut. Lite dumt att låta 1000 kr gå till ingenting.

Nej nu börjar klockan rinna i väg så ska vääl hitta något att ha på mig :p

Ha en trevlig dag

äntligen

Ja äntligen harmin älskling kommit hem, som jag har saknat honom idag.. =/ så tråkigt att vara utan honom, hur ska jag då klara fem dagar snart? Utan min lilla sötsak. De kommer bli så sjukt tomt. =/ men de är väl bara att hoppas på att dessa dagar kommer gå fort. Så jag får träffa min älskling snart igen. Och sen är de ju bara fyra nätter de var värre förut när de  kunde vara två veckor. så jag ska väl igentligen inte klaga. men de kommer bli jobbigt för har inte sovit utan honom på över ett år så är ju så beroende av honom. Jag får väl krama om många kuddar när jag ska sova..

Jag som tänkte våldgästa mamma och pappa i helgen men mamma ringde och sa att hon är magsjuk så då sket ju de sig. Så de verkar som jag kommer få en låååång tråkig helg. Om jag inte får jobba extra på lördag. Ska prata med samordnaren imorgon om de finns något ledig pass. Annars så får jag le och ha en skön helg med sovmorgon helt för mig själv.. De ska bli så skönt, NOT!! För ingen verkar ju vilja hitta på något heller så får väl sitta här i min ensamhet och ruttna.

Ne nu ska jag änga min tid åt min älskling och invänta IDOL=)

Någon mer som ska se de?

Trevlig kväll.

// Helen

090922

Hej!
Idag är jag ledig och har inget alls inplanerat så om någon vill hitta på något så är de bara att höra av sig.. =) Har ingen tvätt heller som jag kan ängna mig åt.. lite tråkigt att inte göra något, och vädret ser inte ut som de bästa heller så vågar inte rikigt gå ut på en långpromenad. Kanske gör de lite senare.. När älsk kommer hem. om han orkar då för han brukar vara rätt så trött när han kommer hem men de skulle jag oxå vara om jag gick upp kl 5 varje dag i veckorna.. Fast tror han börjar vänja sig för han brukar vakna rätt så tidigt på morgonen på helgen.

Kanske man ska ta och skriva en lisa på de som ska inhandla inför helgen? Eftersom jag är hemma själv så kan jag göra precis vilken mat jag vill =) funderar på att göra en smårgåstårta? men vet inte riktigt.. Idag till lunch ska jag iaf äta falukorv och makaroner. Och till middag ikväll tänkte jag göra köttfärssås och ris. Skit gotT=)

Ne känner att magen börjar protestera så man kanske ska röra sig till spisen för att laga lite mat..



// Helen

090921

Goddag!
Har så himla ont i ryggen. Förstår inte varför =( Jobbigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har tråkigt.. kanske ska göra några rygg övningar så kanske ryggen blir bättre..? var ute och gick igår coh man ska ju gå om man har ont i ryggen så får väl fråga Andreas om han vill följa med på en promenad ikväll igen. De var skönt att gå igår och hoppas att de är lika skönt att gå senare idag. Vi var ute och gick en timme igår och de tycker jag är en lagom runda. Så känner man sig så dukig när man kommer in sen oxå =P

Ikväll till middag blir de ugnspannkaka, Andreas har tjatat om de ett tag nu så får väl ta och göra de.. de är ju inte direkt så svårt... men han vill att jag ska göra så som min farmor gjorde men hur ska jag kunna veta hur hon gjorde sin?? men ska försöka iaf.. Men tänkte ha i gravhamsmjöl, inte bara vetemjöl så de blir lite nyttigt iaf.. och de vet jag att farmor inte hade i sin. men får väl prova och se vad han tycker =)

Tänkte att jag skulle komma igågn att läsa den där boken som jag köpt med. Ska ge den en chans nu när jag är färdig med detta inlägg. Har ju inte så himla mycket annat för mig att göra.

Vill att klockan ska bli halv fem nu så Älsk kommer hem, mådde lite dåligt igår kväll och de gick såklart ut över honom så vill krama om honom och de om ursäkt.. inte för att jag tror att han inte kommer förlåta mig men ändå. Han åker ju till småland på torsdag kväll så får lov att sova utan honom i 4 nätter och har så sjukt svårt att sova utan honom. Har inte gjort de på över ett år nu så hur ska de gå? men jag får väl göra så som han brukar säga; krama en kudde och låsas att de är han, men de är inte samma sak. + att sängen kommer kännas jättestor när han är borta. fast de kanske är lite skönt för då kan man ju verkligen bre ut sig =P
Sen kanske de är bra att vara ifrån varanda några dagar med.. även fast att de suger men då saknar man ju varanda lite grann iaf.. Så kanske inte ska klaga ändå..

Ne ska väl ta och avsluta detta inlägg för annars så orkar väl inte någon läsa allt mitt babbel...?
Men de är så skönt att få skriva av sig ibland..

Föresten är de någon som vet varför bara de senaste inlägget visas på sin blogg, asså inte där ni läser utan när man är inne när man ska skriva tex?

Hoppas någon kan svara.. =)

Nej nu ska jag ge min bok en chans.. =P

Ha en bra dag

// Helen

090920

Godmorgon..
Idag har jag inte några planer alls, de enda är at jag ska hem till mamma och pappa en sväng eftersom min bror ska dit och har inte träffat honom på jättelänge. Miss you =(
Ska försöka dra med mig Andreas dit oxå men de kanske blir svårt för han verkar inte vara på humör idag, han kanske inte har sovit bra inatt? Ja han piggnar nog till under dagens gång får vi hoppas.

De kanske blir att vi äter mat med mamma och pappa robert och lina ikväll? så som vi alltid gjorde förut, saknar de även fast att de var köpmat men ändå så var de en tradition (stavning?!?!) De var mysigt och man kom varandra nära, känns lite som man glider ifrån varandra när man inte ses så ofta längre =( 

Nu kom Andreas så ska väl mysa lite med honom annars kanske han får en tår i ögat.. '

Ha en bra dag om jag inte skriver mer idag..

// Helen 

090919


Goddag!

Tog en promenad med Äls nu på morgoen, gick inte så långt men de blev iaf 3506 steg =P har ju stegräcknare i mobilen så ska försöka att använda den mycket samt gå mycket. Tänkte jag skulle gå en sväng till sen när älsk är på sin innebandy..

Ikväll är jag fylletaxi igen, ska hämta älsk och Calle i Gillberga senare ikväll när de förfestat färdigt.. Så sitter hemma själv ikväll men tänkte att jag skulle se Stige Larsson - Män som hatar kvinnor då eftersom Älsk svek mig och såg den med Calle förut istället för med mig. Jag såg ju bara slutet av den. Så tänkte se hela ikväll eftesom den är rätt så lång så har jag ju något att roa mig med.. Men får se den på datorn eftersom den ligger där. Men de ska nog gå bra de med.. Tänkte ta en tripp hem till mamma och pappa sen oxå kanske, får se om de blir så. Sen behöver vi handla och hoppas vi gör de innan hans innebandy börjar för vill inte göra de efter för då blir de så sent. För vi ska ju äta innan han åker till Calle, eller om han äter med Calle...? de visar sig. Vad ska då jag äta? ingen höjdare att äta själv.

Ne nu ska jag fortsätta titta på wipe out!!

ha de så bra..

// Helen

090918

Älsk och min dag idag.. hoppas på mycket mys ikväll =) själva, ja tack!! Kan vara skönt för en gångs skull att få en hel helg själv med Älsk. Eftersom nästa helg jag är ledig så åker ju han ner till småland. Och helgen efter de jobbar jag.. SÅ denna är den endå som vi är lediga och hemma på tre veckor. Så jag hoppas på en mys helg.

Har jobbat idag men hade en kort tur så slutade 12.15. skönt att sluta tidigt en fredag =)
Just nu väntar jag på att Andreas ska komma hem från jobbet. Han bör nog komma hem snart. Då ska vi/jag laga mat och ikväll blir de tacos till middag. Sen blir de mys med något gott hoppas jag till Idol kl 20.00
Någon mer som ska se de?
Bad älsk köpa med något gott hem eftersom han åt upp alla tomater igår så då får han köpa nya nu för de ska vi ju ha till tacosen.. så sa han att han skulle köpa någe gott tills ikväll. Får se vad de blir, inte varje dag han överraskar en med något gott. Förlåt älsk men så är de =/ Men jag ÄLSKAR dig för det!! <3

Var nyss hemma hos mamma och pappa för jag skulle prova ett par pumps men de är alldelse för hög klack på dom. SÅ kan knappt gå i dom. =/ lite tråkigt för dom är skitsnygga. Har bara gått i dom en gång och de var när jag skulle handla.. typ max en halv timme. Så tänkte kika runt efter några andra med lite mindre klack. Har en kompis som skulle sälja ett par förut som satt bra så ska kolla med henne om hon har dom kvar.. Hoppas.. =)

Tänkte att jag skulle packa ner alla mina sommar skor i helgen oxå eftersom jag inte använder dom längre så kan jag lika gärna lägga ner dom för säsongen.. för de tar ju bara en onödig plast just nu i skohyllan. 

Ne nog pratat om skor för annars kommer de sluta med att jag åker och köper ett par =P 

Kanske man ska börja förbereda maten lite.. magen börjar kurra..

Ses 

// Helen

 ANDREAS, JAG BARA ÄLSSSSSKAR DIIIIIG!!  <3

090917

Gick bra att jobba idag.. Efter jobbet åkte jag för att handla lite grann som vi behöver till middagen, eller lite grann var tvungen att köpa allt eftersom våran frys är tom. Så åkte till ica maxi för att handla och sen hem. När jag kom hem var de bara att slänga i sig lite mat sen var de tvätt dags. Så kom nyss upp från tvättstugan och känner att jag skulle behöva vila lite grann är jättetrött. Men vet inte om jag vågar eftersom jag ska ner till tvätten om ett tag.  

Men ska nog iaf titta lite på tv och ta de lungt en stund.. innnan de är dags för att gå ner till tvätten igen..

Ha de så bra.. // Helen


090916

Jahörni inte är de lätt att laga mat när frysen är tom. Men hittade lite kycklingfilé så gjorde iordning den med lite krydda sen ris och beanässås (stavning?!?!?) till de. Blev faktiskt gott men vi behöver verkligen handla. Frys och kyl skriker tooomt på långt håll. SÅ imorgon efter jobbet bli det att springa ner till tvätten för att tvätta sen invänta älsk och sedan åka och handla. För tror inte att han handlar så att de finns till middag imorgon..

Ska ju jobba ikväll så därför får vi handla imorgon, har inte någon lust att åka och handla ikväll när jag sluat jobba..

Är trött och otroligt seeg idag. Kanske för att jag städade som en tok igår? Men fint blev de och de tyckte älsk med. =) Men trodde aldrig att jag skulle bli klar. Tog ju typ två timmar innan de var färdigt.

Ne nu ska jag slappa vidare och kanske ta mig en tupplur innan de är dags för jobb..

Ha de så bra..

// Helen

färdig

Nu är de färdigt städat här hemma. Skönt att komma hem och  veta att de är städat och rent hemma. Åkte ju och pantade och jag blev hela 15 kr rikare =) Sen tog jag mig en sväng till ö&b för att handla lite där. Funderar på om jag ska ta mig ett bad för jag fryser. Eller om jag ska vänta tills lite senare?

Sak samma

Till middag ikväll blir det pasta och köttfärssås.. hoppas att den blir bra för jag hittade en salgs pasta sås på ö&b som jag tänkte att man kan blanda i lite köttfärs i, undra om de blir gott? vad tror ni? Aja de återstår att se.

Ne nu ska jag titta lite på tv sen visar de sig vad jag hittar på =P

Ha de så bra.. //  Helen

090915

Goddag =)
Idag har jag en städdag. Har ju jobbat hela helgen så då blir de inte gjort, för är så slut när man kommer hem så man orkar ingenting. Igår var jag knappt hemma något på dagen, åkte till mamma och var och handlade med henne sen var jag hos henne till de var dags att åka hem och laga mat till Älsk. Sen åkte vi till byggmax men de hade inte de som vi skulle ha så då åkte vi till coop bygg och nästan allt deras virke är vint eller snett, jättesvårt att hitta en bräda som är någolunda rak där.

Efter de var vi bara hemma och tog de lungt, Älsk hjälpte Calle med någon lampa på bilen bara.. var trött igår även fast jag var ledig så tror att helgen tog ut sin rätt igår.. Idag är jag piggare iaf=) Så tänkte de är lika bra att börja städa så de blir färdigt någon gång, men just nu tar jag mig en paus. Har bara golvet kvar och sen lite småplock kvar.. sen är de färdigt. Undra vad älsk säger när han kommer hem och hela lägenheten är nystädad =) hoppas han blir glad. =P Behöver tvätta oxå men de får bli en annan dag. Har för mig att jag slutar vid ett taget på tors så då kan jag kolla om tvättstugan är ledig då.

Hittade lite pant oxå så ska åka och panta de sen tänkte jag ta mig en sväng till ö&b för hade slut på diskborstar och behöver lite nya disktrasor med..

Nej nu ska jag ta golven innan jag blir slööö =P

// H.

090911

Nu börjar helgens jobbande, börjar jobba kl. 12.45-20.30 ikväll.. fast jag tycker att veckan har gått jättefort och jag har en känsla av att helgens jobbade kommer gå jättebra=) Så får hoppas på att denna känsla stämmer. Detta är en jobbig vecka men jag är ändå på bra humör jobbade till och med tre timmar extra i onsdags och känner inte av de så mycket för är ju bara ledig en dag denna vecka och de var igår.. Fast efter helgen så är jag ju ledig måndag och tisdag. De var nog på måndag som jag skulle hjälpa mamma =) har inte träffat varken henne eller pappa på snart en vecka, eftersom dom är i Jönköping på Elmia mässan. Var sjukt länge sen jag var på den mässan. Skulle vilja följa med men de gick inte detta år.. kanske nästa? =)

Tänkte att jag skulle äta lite lunch men är inte alls hungrig.. Åt en mättande fruksot men får väl ta lite yoghurt innan de bär av till jobbet =P

Så eftersom jag jobbar i helgen så lär de inte bli så mycket uppdatering.. men ska försöka.

Ne nu ska jag kika lite på tv innan de är dags att dra vidare till jobbet..

Ha en bra fredags kväll =)

pusspuss på er


090910

Igår vad de 090909 och jag missade att skriva ett inlägg. Men hade faktiskt en tuff dag, jobbade kl8-12.15 på min våning sen var jag på en annan våning till kl 16.00 som jag bara har varit på en gång tidigare och de var för ett år sen. Som tur va så var de lung denna tid så de var itne så himla mycket att göra, så ängnade min tid åt att städa lite och gå med en farbror till affären för han ville handla lite. Rätt soft dessa timmar för de var inte så himla mycket att göra.. Sen när jag kom hem var jag hur trött som helst. Även fast de senaste timmarna hade de inte varit mycket alls att göra. Så jag ställde mig och gjorde mat åt älsk och mig eftersom han kom hem precis när jag kommit innanför dörren. Så slängde ihop lite mat. Sen åkte han till Calle. Jag följde inte med eftersom jag ville se idol så då stannade jag hemma. FÖr Älsk och Calle skulle se på fotbollen. SÅ efter typ en timme tänkte jag att jag skulle kolla så att de verkligen började kl 20.00 OCH de gjorde de ju så klart inte. FÖr fotbollen var ju på fyran så idol var uppskjutet en timme. Då gick jag hem till mamma och pappa för att hämta mammas bil så åkte jag oxå ut till Gillberga =P och där satt Älsk Calle Madde och Emil. Trevligt var det=) så vi kollade på idol hos Calle =P


Sen när vi kom hem var de bara att hoppa ner i sängen och sova..


Är ledig idag för jag jobbar fre, lör och sön. men tycker ändå att denna vecka har gått fort. De är ju torsdag idag.. men jag hoppas att helgen kommer gå bra, men de tror jag=) Fast de är rätt tuffa pass. på fredag 12.45-20.30 Lördag 6.45-16.00 och Söndag 6.45-20.00 HAr ju såklart de tuffaste passet på söndag.. vill hellre ha de på lördagen.. men men de är bara att gilla läget.


Nu ska jag kolla upp ett recept sen ksa jag åka och handla.. :P


Ha de så bra // Helen.
 

090907

Snart är de 090909 =P undra hur måånga de är som föder då?:P Förra året var de ju ett antal =P

Helgen har varit jättemysig..

I fredags bestämde vi oss för att åka till IKEA för att köpa sängramen. Så vi åkte dit och fick med oss en Calle dit oxå.. Gick och kollade lite där inne men hittade inte så himla mycket. Lite smått bara, vill itne köpa så himla mycket när vi igentligen inte behöver det. Men våran säng fanns iaf, och den är så himla skön. Så när vi kom hem sen så satte vi ihop den och jag trodde de skulle ta hur lång tid som helst men de tog ungefär 45 min bara. För vi kom hem rätt så sent så då trodde jag att vi skulle hålla på hela natten men de behövades inte.. =P

I lördags åkte jag och älsk med Calle och hans bror till Stockholm, Calle skulle uppdatera sin x-box så han ville ha sällskap så vi följde med. Trevligt att ta en tur till Stockholm sådär, synd bara att vi inte hann gå i några klädaffären för de fanns inte på hero city.. Så där köpte jag ingenting, För först när vi kom dit så åkte vi på en gång för att lämna in x-boxen, de skulle ju ta ett tag så då åkte vi till hero city, gick där ungefär en timme sen var de att åka tillbaka för att hämta x-boxen eftersom dom stängde vid tre tiden. Så vi åkte dit, och hämtade den. Sen tillbaka till hero city igen för att få lite mat i magen. Andreas som aldrig har ätit på pizza hatt blev glad när han såg att de fanns där så då ville han äta där. Så jag och Älsk åt där. Calle och hans bror åt på något annat ställe.  Och jag var ju så himla snäll så jag betalade för Älsk mat. Men inte kan jag påstå att de är billigt där, vi(jag) betalade 99 kr för en jätteliten pizza ungeför lite mer än hälften av en vanligt pizza här i stan. Fast dessa var ju rätt så tjocka ioförsig. Men ändå 200 kr på två st pizzor som var skit små. Men Andreas blev mätt och tyckte de var sjukt gott så de var ju tur det. Efter att vi fått lite mat i magen åkte vi en sväng till Calles mormor som var barnvakt åt Calles kusiner, så vi fick lite fika där sen åkte vi hem. När vi kom hem sen hade vi bara mysigt =)

I söndags Tog vi de bara lungt, vi gjorde inget speciellt bara slappade och så. Städade lite i förrådet nere i källaren så att de är okej där nere sen så tvättade jag på förmiddagen så nu är all tvätt ren, Skönt för de var rätt så mycket tvätt eftersom vi bytte sängkläder i fredags när vi satte ihop sängramen. Sen var jag och handlade lite bara eftersom Andreas ville han tacopaj. Så de blev de till middag. Så de blev en lung och skön söndag utan några planer. Skönt.

Idag, måndag Så väntar jobb, börjar jobba 13.30-21.00 och jag är själv ikväll, får se hur det går, första gången jag jobbar själv på nya avd. men de ska nog gå bra. Om de skulle krisa sig så finns de ju en springare.. =P tur det. Så ska bara ta de lungt och läsa lite i boken tänkte jag innan de är dags för att röra sig mot jobbet. Tänkte att jag skulle ta mig en promenad men har ont i huvudet så tror jag hoppar över det idag. Får ta de imorgon.

Nej nu ska jag bara ta de lungt innan de är dags för att jobba..

Ha en bra dag/kväll =)

// Helen


hemma

Nu har jag kommit hem från mamma och pappa.. hade rätt min bror var där =) kul att träffa honom. Inte direkt varje dag som man träffar honom =( Kommer ihåg när jag var mindre hur ledsen jag blev när han flyttade hemifrån.. =( De var inte kul alls. Jag och min bror har alltid haft en bra och nära relation och det är jag väldigt glad för, JAG ÄLSKAR DIG KÄRE BROR!

När  jag gick hem tog jag en liten längre runda, gick till dagiset och den vägen hem. Skönt att komma ut och gå lite för sig själv och rensa hjärnan, men vad är de igentligen som jag ska rensa hjärnan från? Varför mår jag dåligt? Vet att en del har med jobbet att göra men tycker inte att de borde påvecka mig så att jag blir deppig, för deppig är vad jag har varit sen jag kom hem från jobbet. Och inte har de hänt något speciellt idag heller så vet itne varför jag är deppig, har inte direkt någon annledning till att vara det. Kanske är de så att jag behöver  närhet och kärlek av min Älskling som just nu inte befinner sig här. Han som sa att han inte skulle vara borta hela kvällen, och vad är klockan nu? jo snart 21.10 Jag måste ju sova om ett tag.. Eftersom jag börjar 6.45 imorgon bitti. Inte för att jag har någon direkt lust att jobba imorgon men det är ju sista dagen denna veckan för är ledig fredag, lördag och söndag.. Vet inte riktigt om/hur jag jobbar på måndag men skulle tro de efter som jag är ledig tre dagar.. Får ta reda på de imorgon..

 

Nåja.. vad ska man göra nu då? Vänta på Älsk, ne skulle inte tro de för han lär väl komma sent ikväll med.. Varför ska jag vänta på honom när han inte bryr sig om mig? Eller bryr sig gör han väll klart han gör de men just nu känns de inte som det. Det är ju dessa dagar när jag är deppig som jag behöver honom som mest. Men han är ju kille så han förstår väl inte det.

Finns de något bra på tv ikväll då? Någon som har något förslag?

Får väl ta och kika igenom kanalerna. =P Sen är det dags för sängen.

GodNatt på er.. // Helen


090902

Idag är det inte min dag, mår inte så bra.. Och jag vet inte vad de är heller.. Men mycket kan nog ha med att göra att jag har bytt vånging på jobbet och inte riktigt trivs med det. Jag saknar mina gammlingar och personalen på grb 2 så att de gör ont, jag vill bara tillbaka dit. Men just nu går de inte och kanske aldrig mer?? =( Tycker ändå att de går bra på nya våningen och personalen och så är bra.. inge fel alls på personalen men tror att de har med att göra att jag inte känner de boende och personalen än. Men de kommer väl får jag hoppas, så de är väl bara att bita i de sura äpplet och kämpa på. Fast idag verkar jag väldigt skör =/

Bestämde mig igår kväll för att ta mig en promenad eftersom Andreas var hos Calle hela kvällen, tror han kom hem ungefär vid 1 taget, kul kul. Not! Men jag gick iaf ungeför en halv timme 40 min. Skönt efteråt när man kom hem och tog en dusch sen hopp ner i sängen för att kika lite på tv.. Men somnade ialla fall inte föräns runt tolv tiden eftersom A inte var hemma, har så himla svårt att sova när inte han är hemma. Förstår inte..
Men så imorse så tänkte jag, jag ska gå till jobbet, så jag gick dit tog ungefär 30-40 min. Lagom runda på morgonen. Sen gick jag ut med en boende på fm i typ 30 min oxå.. Så idag har jag rört på mig iaf. =) Och de känns jättebra och skönt.

Sen när jag kom hem åkte A för att träna och var borta ungeför två timmar. Kom hem  och vi åt middag och han säger.. "Jag ska till Calle ikväll" *SUCK* Visst jag säger inte att han inte får träffa sina vänner. Men vi var med Calle hela helgen, var han hos oss + att nu är A hos honom två kvällar. När ska jag få ha en mys kväll med honom och bara ligga och gosa utan att någon annan ska komma imellan? Och speciellt idag eftersom jag är lite ledsen idag. Är jag så tråkig så att han inte vill umgås med mig längre?? =(

Tänkte snart ta mig en promenad till =P hem till mamma, de är inte så långt tar ungeför 10 min att gå dit, tänkte sno lite musik som finns på pappas dator och lägga in i min mobil. Sen kanske jag går en lite längre runda när jag ska hem sen men får se, inte lust med de om de ska regna.. Fast nu ser de faktiskt ut som de har slutat för solen tittar fram. Men man vet ju aldirg så de är bäst att ta med sig paraply när man ska gå till mamma. Hon borde ringa snart tycker jag, hon är på fotvård så väntar på att hon ska ringa och tala om att hon är på väg hem så jag kan börja gå hem dit. Kanske min bror dyker upp där med? Fast de tror jag inte, klockan är rätt så mycket så han är väl hemma hos sig, för pappa är ju inte heller hemma. Han är ju på after work med jobbet.

undra om min mobil hinner laddas klart innan de är dags att gå. De är 60 % nu.. hoppas hoppas för vill inte avbryta laddningen, de är inte så bra för batteriet.. Men om jag låter den vara så kanske den blir klar i tid =P

Imorgon ska man jobba oxå.. då jobbar jag 6.45-14.45 så de får inte bli då långvarit hos mamma.. måste hinna varva ner innan de är dags för att nanna kudden.

Ne ska kanske läsa lite i boken medan jag väntar på mamma.

Sen är de nog dags att avsluta detta inlägg för tror inte någon orkar läsa allt detta babbel som jag har babblat nu.. Men ibland är de så himla skönt att få skriva av sig..

Orkar ni läsa hit? =P

PussPuss på er

090901

Goddag!

Nu har jag äntligen fått min efterlängtade mobil =) Den är så himla snygg och jag bara älskar den. Den är bra på alla sätt och jaa är helt nöjd med den! =)

Igår jobbade jag 8-12.30 sen åkte jag och hämtade ut min mobil sen hem. Vi bestämde oss sen för att åka till tippen eftersom vi har ett helt förråd fullt med skräp som ska slängas, så vi åkte till tippen typ tre gånger, så nu är de bara vinterdäcken och några tomma katonger kvar där nere.. men däremot så är de massor av grejer uppe på vinden. Men de får vi ta tag i lite senare..

Idag är jag ledig, så himla skönt. Så jag har städat lite och fixat i garderoben, så nu är de nästan klart.. bara lite till som ska in där, men tar en liten paus nu för jag har så himla ont i huvudet=/ så försöker ta de lite lung idag. Tar allt i en lung takt. =P Tänkte jag skulle gå ner och titta om de finns någon ledig tvättid för behöver tvätta. Men tror jag gör de imorgon eller på torsdag eller på fredag för då är jag ledig.. Tycker de är skönare att tvätta på förmiddagen för då slipper man passa upp på de sen på eftermiddagen om man vill göra något då.. Och på kvällen tycker jag inte heller om att tvätta för tycker de är lite obehagligt att gå ner själv på kvällen i källaren.

Ne nu ska jag vila mitt huvud lite grann..

Puss på er=)

RSS 2.0