nu..

Ska jag hopp i lite kläder sen cykla till jobbet..

Ha en bra dag =)

// Helen

=)

shit de är 45 grader på ballkongen, klarade inte av att sitta där längre än 40 min, men får hoppas att de ger något de med. Och ikväll måste jag komma ihåg att vattna min blomlåda på ballkongen, fattar inte att de klarar sig närde lever i över 40 grader om dagen.. Men som tur är så är de ju inte sol där hela tiden.. bara typ yill kl 14.00 på em.


Nu ska jag ta mig en kall skönt dusch sen laga lite mat och sedan cykla mot jobbet. =)

Ha en trevlig dag/kväll =)

// Helen

nu..

Blir de ut och sola lite =)

Ha de så bra =)

// Helen


090630

Igår jobbade jag =) de var väldigt skönt att få börja jobba nu, men dessvärre så ser de ut som om jag kommer få hålla koll på allt eftersom de bara är jag och en till som inte gör sina uppgifter riktigt som denne ska, så de lär bli några tuffa veckor framöver men de ska nog gå.. hoppas jag iaf.. Igår började jag kl 6.45 - 15.45 så jag var något trött när jag kom hem, gjorde mat sen gick jag och la mig i sängen en stund och ja jag lyckades somna, Andreas väckte mig efter ett tag och frågade om vi skulle handla eller inte.. och de skulle vi ju, så de var bara att gå upp och sen åka iväg.. Sen tog vi de bara lung på kvällen, somnade typ vid tio tiden, var så otroligt trött. så då vakna jag vid halv nio idag istället, men skönt de föör då hinner man slappna av lite innan man ska jobba, börjar 13.15 - 20.30 idag. Och innan jag ska cykla till jobbet så ska jag sola lite hade jag tänkt =) Har solat hela helgen =) Man måste ju passa på nu eftersom jag jobbar 100% så då är de inte så lätt att hinna med att sola, för när jag jobbar dag så slutar jag oftast vid 15.00 , 16.00 tiden och då är man ju lite trött så då vill man ju bara hem och äta och sen ta de lungt.. Men de är ju typ när jag jobbar kvällar som idag som jag kan sola innan..

Ne nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar sen gå ut och sola =)

// H

...

Nu är jag hemma efter en sväng till tuna park, de blev en väska, par leggings och två st linnen. Väskan gick jag och funderade på en bra stund innan vi gick tillbaka och köpte den.. för den kostade juu bara 99 kr och var i rätt storlek och så.. =) De hela kalaset gick på typ 300 kr.. de är inte så farligt.. :p Bra gjort för att vara mig tycker jag. Sen tog vi oss en glass i solen och man kände verkligen vad solen brände den lilla stunden som vi satt där.. Blev helt varm på benen.. riktig hetta =D Sen körde jag hem Emelie. Åkte efter de hem och åt tacos med Älsk. Kom på att jag måste ge mig ut igen för jag måste ha mina tabletter för min mage från apoteket. Sen kanske något gott tills ikväll..?

Ska ta mig ett bad efter att jag har varit på apoteket och sen smörja in min kropp, känner att de behövs..

Ne man kanske ska ta och palla sig iväg så att man kan mysa med älsk sen.. =) <3

Vi ses och hörs..


nu..

Bär de av till sjukhuset för att hämta Emelie efter att hon slutat jobba, sen bär de av mot TUNA PARK =)=)=)

Vill ni veta de bästa? Klart ni vill... JAG HAR BLIVIT BRUUUUN =) =) =)

Nu ska jag kila

=)

YEEEES Jag har hittat mina väskor som jag har letat så himla länge efter :D Äntligen. Hitta min mini väska som jag kan ha idag när jag ska till tuna park med emelie så slipper jag släpa på den stora eller på plånboken som inte är så liten :D

Fan nu är jag GLAAAD =)

Pratade med mamma förut med, och de kommer hem nästa vecka, inte denna helg som jag trodde, så då kan jag ha hondan en hel vecka till =) gooood

De går verkligen mycket lättare att sola till radion. Rix fm =)

Och ränderna som jag fick från den förra överdelen är nästan borta nu, och har bara setat ute i typ 50 min. Men nu ska jag ut och sola mer innan jag måste göra mig iordning för tuna park =P

Ha de bra, för de ska jag..

// Helen

....

Nu beger jag mig ut på ballkongen :D =)

090626

Fredag idag? Nej har de redan gått en vecka, varför har den gått så fort, jag har ju inte direkt gjort något.. Börjar jobba på måndag.. Har lite ångest inför de. Känns som om de är en helt ny arbetsplats jag ska till där jag itne känner någon.. Vet ju inte ens vem jag jobbar med.. =/ Men de blir nog bra =)

Idag..... SOLA =D Ska bara vänta på att solen kommer till ballkongen.. Sen typ vid 14-15.00 tiden bär de av till tuna park för att gå en runda med söta Emelie =) Ska bli kul men ska försöka att inte shoppa så mycket eftersom vi ska till Tingsryd nästa månad.. Så måste spara lite pengar tills dess.. =)

Första dagen på denna vecka som jag inte vaknar med huvudvärk så de är skönt..

Igår kväll ville Andreas sova vid 22.00 tiden, och jag var hur pigg som helst.. Kunde verkligen inte somna, så satte mig i soffan och kollade runt lite på internet. Men de är inte så konstigt att han är trött och han måste lägga sig tidigt eftersom han går upp kl 5.00 på morgonen.. Men tror oxå att jag håller på att komma in i den där perioden när jag har svårt att somna på kvällarna.. Kan ligga vaken flera timmar utan att somna, Men då hinner man ju ioförsig tänka på mycket..

Nu ska jag kika runt lite på internet..

// Helen

Utkast: Den där ...

Den där väskan som jag ville ha på gina tricot fanns ju så klart inte i den färgen jag ville ha.. Men den finns på internet fast inte heller där i svart som jag vill ha.. Men hittade en annan på internet men då tillkommer ju frakt och grejer så ska kolla omde finns på tuna park eller på stan.. för de är samma väska bara i en annan färg. Köpte iaf en ny överdel till bikinin de blev en brun sådan som jag ville ha, den kostade bara 98 kr på h&m. Sen köpte jag ett nagelack med.. =) Efter en sväng på tuna park åkte jag och tankade bilen..

Vad ska man göra för mat idag då? Har ingen fantasi alls på mat längre..
får se om jag hittar på något för älsk är här om typ 30 min..

Ne nu ska jag kika i kokböckerna :P

// Helen


Sol

Hoppas hoppas hoppas att huvudvärken håller på att ge sig nu.. Idag kanjag iaf göra saker, har tillochmed varit i solen typ 40 min, mer än de vågar jag inte sitta för kände att de började dunka i huvudet igen, så jag tog och åt lite lunch.. Men när jag skulle sola, innan så tänkte ja att jag tar min gulblommiga bikini som jag avgudar.. älskar verkligen den..Men när jag tog den på mig så var den aningen förliten.. Men kan ju ha den hemma såhär när jag solar, men kan inte bada iden för de är den verkligen förliten för, (jag pratar om överdelen) Så jag tänkte ju ändå att jag skulle åka till tuna park för att kolla på den där väskan som jag vill ha.. så då kan jag ju lika gärna titta efter en överdel, för jag behöver ju bara en överdel och de kostar ju typ 79 kr eller vad de nu brukar vara de kostar, inte dyrt iaf :p

Och idag har man ju fått lön oxå :D Fick så mycket så att jag kunde sätta undan 6000=O de va länge sen jag kunde spara så mycket på en månad.

Eftersom jag ska till tuna park så tänkte jag att jag lika gärna kan tanka upp hondan för jag tror att mamma och pappa kommer hem denna helg.. då blir jag av med bilen =( men tur att Andreas har en firmabil nu så då är de bara att jag tar hans.

Men jag är verkligen ledsen över att min älsklingsbikini är förliten =(
Men de kan jag väl inte göra något åt =(
Får helt enkelt titta efter en ny =P

Ne nu ska jag kika runt lite sen bär de av till tuna park :D

// Helen

090625

Börjar dagen med att säga GRATTIS EMELIE =) Hoppas du får en bra dag.

Som ni kanske märkte så skrv jag inte så mycket igår och de berodde på min huvudvärk, gjorde inge alls igår. Låg bara inne hela dagen. Mitt huvud tillät inte att jag gjorde något. Jag har fortfarande ont i huvudet idag men ska iaf sitta i solen lite idag.. Ska iaf försöka och se om de går..

Ne nu ska jag försöka att äta lite frukost så kanske den går över..

ha de så bra

//Helen

090624

Vakna såklart med huvudvärk imorse igen.. Vad beror de på? Varför ger den inte sig? Jag vill ju sola men kan ju inte nu eftersom jag har så hilma ont i huvudet, eller kan kan jag väl men de lär ju knappast bli bättre av de..

Ne nu ska jag foortsätta att vila..

Datorn är ju inte direkt så himla bra om man har ont i huvudet..

Ha de så bra

// Helen

sol =)

Har varit på ballkongne i typ 40 min nu och jag  håller på att döö, de är så sjukt varmt, och inte blåser de något heller utan de är helt vindstilla. Var tvungen att gå in ett tag och tänkte ta lite lunch under tiden medan jag svalkar av mig.. Börjar få tillbaka huvudvärken som jag vaknade med imorse med, men inte så konstigt eftersom ja har varit i solen.. får väl skylla mig själv lite grann men man vill ju få färg nu när de äntligen är sol =)

Just nu väntar jag på att potatisen ska bli klar.. Sen ut i solen igen och sen ska jag ta mig  en kall dusch/bad tänkte ja =)

Ne nu kallar potatisen..

090623

Sol idag med =) idag ska jag fan sola, Tänkte att jag skulle kika lite på internett innan jag sätter mig på min ballkong =) hoppas den tar mycket men de bör den väl göra vid denna tid..?

Idag har jag inte några planer alls, bara vara hemma och försöka vara ute i solen så mycket som möjligt =) Men om någon vill hitta på något så är de bara att höra av sig, finns jag inte på msn så finns jag på mobilen =)

Ne nu ska jag göra mig iordning för att sätta mig i solen ett tag =)

Ha de så bra =)

// Helen

=)

Vilka är ni som läser? Skriv en rad vetja=) Roligt att veta vilka jag skriver för =)


hmm..

När jag skulle åka okch handla knackade en gammal gubbe på bagarsluckan, han sa att dörren på opeln inte var stängd ordentlig. Jag tackade honom för att han var uppmärksam och åkte för att handla. opservera att jag hade hondan då när jag åkte för att handla inte opeln, den hade vi senast i går eftermiddag, dörren hade varit öppen hela natten. men jag tror inte att man kunde öppna den utan att man var tvungen att ta ned handtaget, och om någon skulle ha fått upp dörren hade larmet gått på en gång.. och de hade vi hört. Men kollade iaf om de fattades något i bilen men de gjorde de inte så allt var som de skulle. Om vi hade bott i torshälla och detta hade hänt hade bilen inte varit som den var efter de.

Idag blir de choritso (stavning?!?!?!?) korv och makaroner =P de kommer säkert att bli uppskattat. han borde vara här nu.. ne just de han måste ju åka till hällby och släppa av sin kollega.. undra om de är han som vi pratade om igår, får fråga honom när han kommer hem om de var han:P haha
Man har ju gjort en del dumma saker i sin ungdom heller hur kotten:P =) Du vet hällbykillarna.. Tror att Andreas är kollega med en av dem =S =P

Jag kan bara säga att jag har varit ung och dum i mina daaar..

Ne nu ska jag börja laga mat..
Snart kommer min gosegubbe hem =)

Puss och Kram vi syns på stan =)

// Helen

nu..

har jag varit ner och hämtat upp tvätten. Såg då att de stod en miljöbil utanför så de kanske var de som var okch plingade på...? Men de borde ju stanna kvar så att man hinner fram till dörren. För de hann ju inte jag och jag gick upp på en gång när de ringde på..

Ska man kanske ta och fixa de där sakerna som man skulle göra idag.. Får  inte glömma att köpa öronproppar till Älsk :P Eftersom han lägger sig så tidigt på kvällarna och jag är inte trött då så då vill ju jag titta lite på tv.. så får köpa de åt honom. han sa igår att hankunde ta med sig sina örkåpor, heter de så? hem från jobbet så han kunde ha de, men hur skönt är de och sova med? Då skulle jag hellre ta öronproppar..  Aja nog om de..

Nu ska jag göra mig iordnig sen åka iväg =)

// Helen


utvärdering..

Av fiskbullar i hummersås. Jag kan bara säga att de inte alls är lika gott som i dillsås. Men nu har jag iaf provat.
Så Linda, jag håller inte med om att de är godare än i dillsås. =)

Håller fortfarande på att tvättar, men är snart klar. Ska gå ner snart och ta upp de sen ska jag göra mig iorgding för att uträtta lite ärenden =P

De var någon som plingade på dörren, men jag väntar ju intenågot beösk idag. så jag gick och tittade, men då såg jag bara ryggtavlan av en kille som var på väg ner för trappen. Så jag öppnade inte.. vet ju inte vem de där va.. Otäkt när de plingar på och sen går på en gång. Kommer ihåg en gång när jag var nere i tvättstugan och skulle gå upp till lägenheten igen då var de några ungar som plingade på mötte ju de i trappan för jag var nästan öppe. Men Andreas öppnade inte då. även fast att han var hemma, men han trodde de var jag som plingade på.. Men varför skulle jag göra de när jag bor här?

Ne nog om de..

Nu måste jag gå ner till tvättstugan..

// Helen

090622

Hej!
Idag har jag en tvätt dag. Var nyss nere och slängde in den sista maskinen. Jag tycker de är lagom att tvätta en gång i veckan, för de blir lagom mycket och de är bättre att tvätta lite än att behöva tvätta typ fyra maskiner.. på en vecka blir de ungefär två maskiner och de tycker jag är lagom.

Idag til lunch blir de fiskbullar i hummersås. De var linda som sa att jag skulle testa de så tänkte att jag kan göra de idag. Ni får så klart veta om de var gott eller inte sen när jag har ätit de. :P Idag har jag lite ärenden som jag ska uträtta. Ska bla till ö&b för att se om min hudcream finns nu. Eftersom den inte fanns inne sist jag var där, så idag gör jag ett nytt försök:P Men innan de ska jag bli klar med tvätten och hitta äta lunch..

Ne nu ska jag kika runt på lite andra bloggar..
Återkommer sen med resultatet av fiskbullarna:P haha

// helen

090621

Hallo =)
Idag har vi inte gjort så mycket än av dagen, vi har varit på k-rauta och fixat lite till listerna och så. Sen åkte vi till byggmax för att fixa själva listerna:P så nu har vi målat de så nu får de ligga och torka. Vi får säkert måla de en gång till.

Jag tänkte att jag skulle ta och städa lite här hemma. De behövs iaf att damsuga och torka golven. Så tror jag ska göra de nu för då slipper jag göra de imorgon. För imorgon ska jag bara tvätta. Och de tar ju sin lilla tid.

Nej nu ska jag damsuga:P

Ha de så bra =)

// Helen

090620

Ett år sen farmor somnade in :( Gud vad jag saknar dig, du lämnade mig alldeles förtidigt. Men jag vet ju innerstinne att du har de bäst nu, då du slipper lida. Slipper ha ont och få en massa för att lindra smärtan. Du har de bra nu men du ska veta att jag saknar dig. Tänker på dig ofta. De blev så tomt på något sätt när du lämnade oss..
JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG FARMOR!

Gårdagen var trevlig=) Blev kanske lite för mycket att dricka för en del?!?!?! =P Eller hur emelie ? =P Men alla kom hem hela iaf =) skönt de.

Har inte så mycket att säga idag, har inte någon direkt blogglust idag känner jag..
Ska iaf snart ut till graven med Älsk.
Sen blir de en mysig kväll med honom, hoppas de är bra filmer på tv. Någon som vet?

Nej nu ska jag göra mig iordning lite sen åka ut till graven.

Ha de så bra=)

Andreas, du är söt. Tack för att du finns i mitt liv. Du gör mig stark. du får mig att orka igenom jobbiga situationer. TACK!
JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA! ALLTID VI BABY!



090619

Godmorgon =)

Fast ser att klockan är snart tolv så de är väl inte morgon längre.. Men vi har iaf nyss ätit frukost Andreas och jag =P Blev lite sent idag men han är ju ledig så han ville sova och ligga och dra sig ett tag och de kan jag ju inte säga nej till. Tycker bara de är mysiigt att ligga bredvid honom på morgonen och vakna upp jämte honom =)

Nu har de börjat regna med =(
Vi vill ju inte ha regn idag.. fast de är lite skumt väder för solen är ju framme fast att de regnar =P Och på vissa ställen är himlen blå andra är de regnmoln.. Men jag tycker de ser lovande ut iaf för de verkar som de har slutat regna nu så de kanske bara var tillfälligt. De hoppas vi på=)
Har fixat ett ställe som vi ska vara på ikväll så vi slipper vara ute ifall de skulle får för sig att börja regna.. Hoppas de blir bra =)

Jag som trodde att jag hade handlat klart att men nej de har jah ju inte gjort.. De fattas läsk till drinkarna och något att ha till flintasteken. så de blir kroketter (stavning?) till kötet som jag snart ska åka och fixa, har ingen aning om hur länge de är öppet men hoppas att coop är öppet iaf annars blir de lite svårt att få tag i de sista.. 

Och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll.. hjälp mig!!?!??!?! Så de blir väl till och riva ut hela garderoben för att hitta något attt ha på sig tills ikväll:P  

Nej nu måste jag komma igång..

Ha en trevlig kväll om jag inte hinner skriva något mer idag..

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA !!! =) =) =)

Andreas, JAG ÄLSKAR DIG <3

Mätt

Nu har vi ätit, gjorde lite midsommar mat, och mätt blev man iaf.. Nu har Andreas gått på de där mötet, Hoppas han inte är borta så länge så att man hinner mysa lite med honom ikväll =) fast han lär ju somna tidigt ikväll eftersom han gick upp vid 5 i morse..

Ikväll är de sista avsnittet av "hjälp, jag är med i en japansk tvshow." Jag bara älskar de programet =)
Såg att de går repric nu från de tidigare pogramen så ska se de sen ta mig ett skönt bad =)

Men nu blev de reklam så kan skriva lite mer tills de börjar igen..

Jag är så stolt =) jag har fått andreas att äta potatisgratäng =)
Han är ju lite kinkig (stavning?) med mat..

Ne nu ska jag ta och kila..

Ha de så bra =)

// Helen

...

Då har man varit på systemet ännu en gång för denna vecka då =p Har fixat allt nu inför imorgon utom en viktig grej, en engångsgrill. Så får ta och åka och fixa de lite senare, men ite än på ett tag för de är sjukt mycket folk ute nu. Så de blir att fixa de senare ikväll.

Nu kom älsk hem =O han har inte messat mig så  då är de väl bäst att ta och laga lite mat nu då för han är säkert hungrig.

Så nu mot spisen :P

// helen

090618

Idag är de min och älsk dag =) få se nu hur länge är de.... hm.... *tänker* 3 år och.... 4 månader =P

Ne skojja bara

Tänk att de redan gått så länge, 3 år och 4 månader, de känns som om de nyss var som vi träffades. 
Jag älskar verkligen dig Andreas <3 Du betyder så otrolligt mycket för mig! Så glad att jag har dig i mitt liv.
 
JAG ÄLSKAR DIG!!!
 

Jahaja imorse vaknade jag av att jag blödde näsblod =S usch brukar aldig blö sådäre mycket som jag gjorde i morse. :(
Nog om de kanske inte så roligt för er att läsa..

Idag tänkte jag att jag skulle ta mig en tur till tuna park för att se om man kan hitta något billigt och enlkelt att ha på sig på midsommar. Så får se vad man hittar =P Sen måste jag förbi systemet en sväng till =P haha jag är så snäääll =)

Ne nu ropar min mage så de är väl bäst att göra den nöjd =)

Ha de så bra

// Helen

Hemma

Nu är jag hemma igen.. hittade de mesta som jag skulle ha men min hudcream fanns inte =( så får väl åka och se om de får in den en annan dag..
De gick jättebra att frakta hem blomlådan så nu står den på min ballkong. Men den var tung.. eller så var de för att de var tre våningar jag fick bära upp den.. eftersom vi bor högst upp..
Jag var ju och pantade, ja trodde typ att jag skulle få över hundra kronor, men fick bara 74 kr. Inte illa de heller men trodde de var mer eftersom jag hade en hel soppsäck, såndär stor svart ni vet, en sån full med burkar och flaskor, sen hade jag en "vanlig" bärkasse full med pant i.. men men man ska väl inte klaga.

Vad ska man göra nu då? Har lite ont i huvudet så känner inte för att sitta och steka i solen även fast att jag vill få lite färg på mig. Men får väl hoppas att de är sol imorgon med för ni vill inte jag ha mer regn.. vill ni? Sen så håller solen på att försvinna från ballkongen nu oxå och vill inte direkt gå ut och sätta mig på gräsmattan helt själv. Pinsamt =P

Nej nu ska jag försöka bli av med min huvudvärk...

Hörs senare..

// Helen

090616

Hallo..
Gårdagen var full med äventyr, jag och angelica åkte runt lite över allt. Bla till västerås för att besöka ikea =) köpte en rund matta till toaletten och lite muggar och så.. Gjorde bara av med 140 kr typ så de var ju bra de =)
Var hela dagen med Angelica igår, mycket trevligt.. =)

Idag lyder mina planer:

* Åka hem till mamma och pappa och ta in posten eftersom de är ¨på semester, samt hämta min blomlåda som står hos dom. Därför måste jag ta bilen för annars får jag inte hem den. Sen ska jag låna en skiva av pappa så jag kan bränna en skiva som jag kan ha och lyssna på i bilen eftersom jag har mammas bil nu och de är ju inte någon usb port på den sterion. Så då får jag helt enkelt bränna en skiva =P

* Sen efter de ska jag åka och panta alla våra flaskor och burkar =P har en hel soppsäck full med pant, så de bblir nog en del. Så ska jag köpa blommnäring eller vad de nu heter, så hoppas att de har de på coop. Annars får jag väl ta mig till plantarsen (stavas de så?) för dom bör ju ha de!

* Efter de åker jag nog till ö&b för att se om de har min hudcream.. den är så billig där =P

* Sen ska jag ha en städ och pyssel dag här hemma. Om de kanske blir lite varmare på ballkongen så kanske jag sätter mig där ett tag =) Eftersom de är SOL idag =) Äntligen säger jag bara =)
 
Nehe de är väl bara att sätta igång då, magen är ju iaf mätt och belåten så den behöver jag inte tänka på. =P

Nu kilar jaaaag =)

Ha en bra dag..

// Helen

090613

Hej mina kära =)
De var underbart att vakna upp bredvid Andreas imorse =) Var så länge sen, (i söndags) men de känns som en evighet när man bara är hemma på dagarna, då vaknar man alltid själv i sängen=/

Åkte och handlade efter frukosten, köpte en present till Andreas med eftersom jag var lite dum häromdagen.. han blev väldigt glad=) Han fick ett simpson ölglas..

Ne jag vet inte vad jag ska skriva..

Imorgon kanske jag inte hinner/orkar skriva något eftersom jag jobbar mellan 6.45-20.00.

Vet ni vad jag ska göra nu???

Jag ska mysa med min lilla sötsak=)

Ha en trevlig lördagskväll =)

// Helen

jaa..

Jaa jag kan ju bara säga en sak, hur f*n kan jag bli påverkad av ett glas vin och en cider? jag fattar inte. kommer jag alltid att vara så här lätt påverkad eller kan man göra något åt de?

Jaja tur att jag är hemma och i goda händer iaf =) Hos Älsklingen =)

Ne nu ska jag inte skriva mer, ursäkta stavningen om den kanskeinte är så bra men vi får skylla  ppå viiiinet  =) =P

nu ska jagmkila..

Pusspåerrrrrrrr!!!

I väntan på Älsk =)

Nu har jag tvättat klart, de blev bara två maskiner även fast de var så mycket tvätt, tvättade ju sängkläderna med.. Men de kanske ja skrev i förra inlägget? Kommer inte ihåg vad ja skrev.

Har iaf hämtat upp de sista nu och håller på med maten. De blir fläskfilé och potatisgrating.. Känns som ja har skrivit de med men skit samma. så har plockat undlan lite i köket för att kunna göra en mysig middag..

skulle bara skriva ett par rader för nu måste jag fortsätta med maten.

Och till maten blir de mitt favvo vin =)

Så ska verkligen njuta, var länge sen jag drack de =)

Nu ropar spisen på mig =P

Ha de så bra =)

// Helen

090612



Hallo =)
Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår men behövde verkligen få ur mig allt de där..

Klockan är halv ett och jag har redan hunnit ; vara hemma hos mamma och pappa så att pappa kunde klippa min lugg eftersom de åker på semester imorgon, hoppas de får bra väder iaf. Inge kul att åka iväg med detta regnvädret. Fick två ljus av mamma med som jag ska ha tills ikväll, ska göra en mys middag till mig och Andreas =) Så då blir de fläskfilé och potatisgratäng.. Andreas som ville ha de.. Vad gör man inte för den man älskar ?=) Så efter att jag var hos mamma och pappa så cyklade jag i regnet till Coop för att köpa de sista som behövdes till maten ikväll. Sen tog jag en sväng in på systemet och köpte öl åt Älsk och lite vin och några cider till mig. =) Men innan jag åkte till mamma och pappa så slängde ja in lite tvätt eftersom ja har bokat tvättstugan idag, så skönt att bli av med all tvätt. Så håller på med sista maskinen nu sen är de klart, tog sängkläderna oxå. Så himla skönt att lägga sig i en renbäddad säng =)

Så nu funderar jag på om ja ska ta och äta lite lunch...?
Tror ja ska göra de.. Magen börjar protestera lite =P hehe


Så nu.......... mot köket =)

// H.

....

Nu har vi kommit  hem, vi har ätit och varit och handlat, gick typ på 500 kr men nu har vi så de räcker ett tag iaf.. Känns lite bättre nu efter att Andreas kom hem och jag fick prata ut med honom och fick kramar och så =) Tack för att du finns älskling =) i kväll ska vi nog bara ta de lungt och mysa. Känns som om jag behöver det. Kanske inte så konstigt. Tänkte ta mig ett bad med och måla naglarna =) De kan man ju göra nu när man inte jobbar, får ju inte ha nagelack när vi jobbar iaf inte med färg, "för smuts kan göma sig under naglarna" och de får ju inte vara för långa heller. som om inte de skulle försvinna så som en annan spritar händerna var och varannan minut ju.. inte undra på att man blir torr även fast den är återfettande. Vi borde få gratis handcream så mycket som vi använder handsprit.

Till något helt annat : Andreas har somnat =P Han somna typ vid 20.00 igår när de va fotboll!! Fattar ni han sov när de vad en fotbollsmatch. För en gångs skull så tyckte ja de var kul att se.. vi vann ju överlägset =)

Ne nu ska jag titta på sjukhuset..

Kanske kommer senare får se, annars så skriver ja imorgon..
Isåfall får ni sova så gott..
Godnatt på er alla =)

// H.

Tidsfördriv

Gör denna medan jag väntar på att Andreas ska komma hem från jobbet..


Kärleken;

Har du hittat den rätta killen? - Jaa =)
Skulle han få Kyssa dig på halsen? - Ja de är klart att han får.
Kyssa dig på munnen? - Såklart
Kyssa dig på kinden? - Haha jaa
Gillar du någon? - Ja och har gillar han ett antal år =)
Vad heter personen du gillar? Andreas <3

Skolan;

Går du i skolan? - Nej..
Har du någon gång skolkat? - Jaa
Har du varit i skolan idag? - Nej

Annat;

Hur mår du just nu? -  Arg besviken och ledsen
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Ja
Har du piercat dig? - Nej har bara i öronen.
I så fall, vart? -

Telefon/mobil;

Vem ringde du senast? - Pappa
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Linda..
Vem sms:a du till senast? - Linda..

Övrigt;


Är du hungrig just nu? - Nej
Vad är klockan nu? - 15.26
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bilddagboken, msn och blogg.se

Familj;

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Någon dag sen
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Igår


Övrigt;

Gillar du punk-stilen? - Njae
Har du sminkat dig idag? - Nej
I så fall, vad för smink? - Är inte smiknad idag.
vad har du på dig för trosor just nu? - De ni ;)
Hur ser dem ut? - Grå svarta
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Vitsvart bh och svart topp

Musik;

Lyssnar du på musik just nu? - Nej..
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - De mesta.

Kläder;

Har du fler än 4 linnen? -  Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? -  Ja
Har du någon märkes väska? - Ne de tror ja inte..
Har du resteröds-trosor? Vaa?
har du en vit elr svart bh? - Både och.
Har du märkes jeans? - Ja
Var brukar du handla kläder? - Olika
använder du mascara? - Ja
använder du vax? - Neej, de gör onnt
använder du kajal?- Händer ibland.
använder du mouse?- Ibland.
använder du skinspray? - Ja.
Använder du parfym? - Ja.
använder du deoderant? - Jaa
Använder du ögonfransböjare? - Nej
Använder du täckstift? - Nej
använder du läppglans/läppstift? - Ja ibland.
använder du rouge? - Ja
Uppsatt hår eller utsläppt? - Båda.
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej
Målar du tånaglarna efter vare gång du duschat? - Haha neej
smörjer du in kroppen varje dag? - Ja oftast.
målar du naglarna? -  Ja ibland.


=(

Jävla piss dag, min dag är förstörd på grund av dig, det är ju inte direkt mitt fel att han mår som han mår, de är ju snarare DITT JÄVLA FEL, och så vill du att vi ska ställa upp för honom, klart vi ställer upp för honom jag har säkert försökt mist 10000 gånger men han säger ju inget och DU påstår att vi inte ställer upp! FAN TA DIG ! Fan jag är så jävla arg på dig fattar du de? Hur Fan kan du skylla ifrån dig när de är ditt FEL?
Jag har aldrig gillat dig och när jag väl börjar acceptera dig så skyller du på mig/oss? Tror du att saken blir bättre för de eller? Och du, jag är bara glad över att du och A är osams för så som du betede dig mot honom gör man fan inte, hur hade du kännt om jag hade Kramat och hållt på med C? Du hade nog iaf inte varit glad på mig. Du tror att allt är bra men de är de fan inte. Gör något själv åt saken istället för att belasta mig. Jag mår redan dåligt och detta gjorde ju VERKLIGEN inte saken bättre..

Jag mår dåligt just nu och de är ju SÅ HIMLA FEL att A tar hand om mig och tröstar mig när jag är ledsen för han ska ju så klart ta hand om C istället för om mig, för vi bor ju ihop och jag går ju inte under om A åker iväg när jag ligger å golvet och gråter, nej de är ju bara att gå mig kan han ju ta hand om sen. Eller hur visst är de så, för jag klara ju mig alltid.
Skulle du själv ha gått till en kompis om den du älskar mest av att lägger och gråter på golvet och vägrar göra något ? de tror ja kanppast att du hade. Du hade tröstat den du älskar inte FAN hade du gått till en vän som behövde dig just då.

DU KAN DRA, FAN FÖR DIG!

--------------------------------------------------------------------------------------


Uch är så jälva ledsen och arg just nu, vill bara att Andreas ska komma hem så jag får gråta i hans armar..

Jag orkar inte mer =(
Nu rinner de en tår ner för min kind, får torka bort den själv, vill inget annat än att Andreas ska komma hem nu..
JAG BEHÖVER DIG <3

Ursäkta mitt utbrott men behövde få ur mig detta på något sätt och detta var de bästa sättet.

// en ledsen helen =(


hmm..

Ont i huvudet, uttråkad och seg fast ändå inte.
Vart ska denna dag ta vägen? 
JAG HAR TRÅKIGT!!!

Någon som vill hitta på något så är de bara att säga till.
Annars så kommer jag ha en film dag =)

De verkar som om den börjar.................... NU =)

Ses

// H.

090611

Hallo =)

Jaha vad har denna dag att erbjuda då? Har inget planerat så om någon vill hitta på något är de bara att säga till. Synd att jag inte har någon bil idag får då kunde jag uträtte en massa ärenden..
De visar väl sig vad jag hittar på, tänkte iaf att jag skulle äta lite brunch snart, börjar bli lite hungrig.

Man kanske ska baka idag?
För att fördriva tiden lite?
Ne vi får se vart denna dag tar vägen =)

Nu ska jag bege mig till köket..

Ha de så bra

// Helen

En dag på stan med Linda =)

Ja var ju på stan med Linda, har inte träffat henne sen vi tog studenten så de var verkligen på tiden. Fick mata och hålla lilla sötisen med. Gud vilken underbar dotter hon har. JAG ÄLSKAR BEBISAR =)
Andreas ge mig en =) Så vi åt lite lunch satt och prata sen blev lillan hungrig så matade henne, sen gick vi runt lite på stan och kolla på lite kläder och så..
Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få vara med bebisar.. Jag kanske har valt fel yrke? Eftersom jag blir så otroligt glad när jag ser dessa små krabater. Men jag har ju alltid avgudat dom så.. Enda sen jag var liten. Men jag får väl vänta några år innan jag kan skaffa en egen liten sötsak =)

Men Linda, vi måste verkligen ses snart igen, inte bara för Lillan utan att jag har saknat dig så sjukt mycket. =/ Men de var verkligen sjukt kul att träffa dig/er idag. =) Gärna snart igen =)

Ikväll är de forboll, ja vad ska man säga, (suck) hoppas iaf att de blir en bra match. Annars blir de tråkigt. Men får väl hålla ut eftersom Andreas så gärna vill se de. Fast förra matchen var ju helt okej bara de att vi förlora men iaf. 

Jaha nehe ska man kanske mysa lite med Andreas innan matchen börjar=)

Ska kila nu, ni får ha de så bra..


Andreas, Jag älskar dig så otroligt mycket <3



090610

Godmorgon.
Jobbade som sagt igår. Helt kul att jobba med madde, hon är verklige grym. skön. Ska jobba med henne på söndag med jobbar ju hela dagen då, så de lär ju gå fort. =) Skrev iaf upp mig i pärmen på jobbet så får hoppas att de ringer in mig. Sen fick jag mitt schema över de veckor ja ska gå upp och jobba på 100 % de ser bra ut men de kommer bli tufft. Många dagar jobbar jag 6.45 - 16.00 jag som är van vid att börja med 8. Men de går väl de med.. ibland får man tänka på belöningen.. (pengarna)

Ska träffa Linda idag=) har inte träffat henne ja säkert sen studenten och de är ett år sen. Saknar henne =( Men idag ska vi iaf ses =) de ser jag fram emot.
Ska bara ringa och kolla när pappa skulle komma och fixa väggen. Om jag kanske kan lägga en nykel hos dom så åker han hit och fixar de även fast ja inte är hemma. Får ringa och kolla om de går bra..

Men ska ringa pappa nu men återkommer..

Puss

// Helen

090609

Goddag=)

Håller på att göra mig iordning för jobb. Ska jobba ikväll mellan 13.15 -21.00 Men jag tänkte ta en sväng förbi solariumet först eftersom de ska envisas med att vara mulet hela tiden. Och jag vill inte vara blek längre:P så då finns de bara ett sätt.. solarium. =) Tänkte ja skulle åka vid tolv tiden men klockan går ju inte alls framåt. För om jag åker innan blir ja för tidig sen till jobbet och de är inte kul att komma när se sitter och äter. så bättre om jag kommer dit typ vid ett tiden.

Från en sak till en annan

Nu kom de post. =P

Har inget alls att förtälla just nu känner ja så de är väl bäst att man gör sig klar så man kan åka sen.

Nu kilar ja

Ha  de såbra..

// Helen

Godkväll

Andreas ligger i badet just nu.. men han är nog snart färdig, då blir de en massa mys. Idag har jag inte gjort någealls typ bara lagat mat =) de blev väl godkänt iaf. De blev kebabgryta och ris. Inte svårt alls att göra men  bra att han tycker om min mat så mycket, de blir lite roligare att laga mat då.

På onsdag tänkte jag baka bullar. Utan att döda jästen denna gång :D hahah

Ne har inte så mycket mer att säga.

Ni får ha en trevlig kväll

Jag ska ha en mysig kväll =)

Ha de så bra

// Helen

090608

Gooooodmorgon..
Jaha vad ska man göra idag då? någon som vill hitta på något? Vet verkligen inte vad ja ska hitta på idag.. Jag hoppas iaf att dessa tre veckor går fort. klarar inte av att bara gå hemma.. Men idag blir de väl en skön hemma dag med mjukisbyxor och tv tittande.. kan vara skönt de med ibland. Har inte så mycket att skriva märker jag men ja kanske får mer att skriva senare..

Ha de så bra

 // Helen


090607

Grattis till mamma och pappa som har bröllopsdag idag =)

Grattis till min kära bror som har namsdag idag =)

Grattis till mig och Andreas som har varit förlovade i ett år och en dag =)


Idag, ska jag vara t de lungt och ha de mysigt med Andreas, de pirrar lite i magen som om man är nykär =) de är så underbart. Jag älskar verkligen dig!


                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fick ett tele samtal av sötisen Angelica men nu är jag här igen =)
Just nu gör jag inte så mycket sitter i sängen och kollar runt lite på internet.
Ska nog ta mig till skott och åka och handla så vi har allt hemma tills middagen så man slipper åka ut sen och fixa de. Men vet inte vart ja ska åka.. ioförsig ska ju inte ha så mycket så då får jag väl ta och cykla till coop.

Ush är vewrkligen seeeg idag, och ändå har jag inte gjort någe alls i helgen. Bara myst med Andreas och tagit de lungt.

Andreas blev iaf jätteglad för skjortan som han fick av mig. Jag fick en middag och allt jag ville ha betalade andreas inte för att de var så mycket ja ville ha men han betalade de iaf =) så snäll han är, min lilla sötis =)

Pappa är här och hjälper oss med kanterna av klädkammaren eftersom de var lite klurigt. Men pappa fixar de galant, som alltid =)

Ne vad ska man göra av denna dag? Känner bara för att ligga i sängen och bara ta de lungt. Men de blir nog en lung dag iaf bara att jag behöver handla. men de ska väl inte ta så lång tid, hoppas jag.

Ush vilket luddig inlägg men de är de jag hade att förtälla just nu iaf. Kommer kanske senare med mitt babbel igen =P typisgt mig.

Ne nu ska jag ta mig i kragen och åka och handla.

Ha de så bra =)

// Helen

090606

IDAG ÄR DE MIN OCH ANDREAS DAG!

Vi har varit förlovade iett år idag =)

Vi kommer att fira dagen med god mat och en himla massa mys =)

JAG ÄLSKAR DIG NÅGOT OTROLIGT ANDREAS, DU BETYDER VERKLIGEN ALLT FÖR MIG. DU GÖR MIN DAG VÄRDIG OCH DU FÅR MIG ATT MÅ BRA.

ANDREAS, JAG ÄLSKAR DIG  <3

Nu ska jag fortsätta mysa med min gobit =)

Ha en bra kväll, de ska jag ha =)

EMELIE =) Grattis för fan, njud hela denna dag/natt. De är du värd. Loooooove you <3


090605

Hallo =) har nyss lagat maten klart så nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem, han skulle hämta ut något paket från posten. Eller ica nyfors:P hoppas att han kommer snart för jag är hungrig. Har varit på stan idag med sötisen Emelie =) <3 var ett tag sen vi sågs nu så de var på tiden. =) Köpte bara en mascara (stavning?!?!?) som är ny som är nersatt som jag velat ha ett tag så får se om den är bra.. hoppas de. den kostade bara 98 kr. Dyrt men iaf biligare än vad de brukar kosta men de billigaste ligger ju runt en hundra lapp. Ikväll känner jag för att festa, men med vem ??? någon som vill festa? =) Emelie ska ju inte dircka eftersom hon tar studenten imorgon =) GRATTIS GUMMAN !!!! Angelica skulle jobba, får se vad Calle ska göra eller om vi kanske är med en kollega till Andreas om inte de är hos hans tjej. Hon bor inte i stan. =/ vore kul att träffa dom =)

Sen är de ju rix fm ikväll =) vilket ja vill se men andreas var inte så intresserad av de och vill inte ner om de regnar verkar som de ska börja regna snart. Inge kul att vara på stan om de ska regna.. =/ Men vi får se vart kvällen tar oss

Men nu kom andreas så ska äta med min sötsak =)


Ha de så bra =)

090604

God morgon..

Jag satt inte uppe så länge igår efter att ja skrev inlägget, satt typ bara i fem tio min, de var så mörkt i köket och jag kunde ju inte tända en lampa eftersom Andreas sov, så jag gick och la mig och somnade kanske på femton min.. skönt. Så vaknade jag av att de ringde från jobbet och frågade om jag kunde börja jobba kl 13.00 istället för kl 13.45. Så ska snart göra mig iordning för att bege mig till jobbet.

Så kommer inte skriva så mycket idag eftersom ja ska jobba sen ikväll när ja kommer hem är de inte  heller säkert att jag kan ifall Andreas har datorn. (Även fast den är MIN) '

Ne nu ska jag göra mig iordning..

Ha de såbra =)

// Helen.

Godkväll

Kan inte sova så tänkte fördriva lite tid genom att läsa igenom några bloggar och skriva lite i min egen =) får hoppas på att ja blir trött för kan inte vara uppe för länge eftersom Andreas ska jobba imorgon..

Får se om ja blir trött eller inte.. de visar sig

Blev ett kort men iaf ett inlägg.. =)

 // Helen

Godmorgon

Nu är jag vaken, men börjar sakna allt mer och mer att inte andreas ligger bredvid mig när jag vaknar.. Så längtar verkligen till helgen då får jag en underbar morgon med min sötnos =)

Undra vad som kommer hända denna dag.. Har inget planerat så får se var dagen tar mig. Hoppas den går fort så att Andreas kommer hem fort. Saknar honom, även fast jag bor med honom men när jag jobbar kväll och han börjar tidigt på morgonen och då kanske ja ibland inte träffar honom förens på kvällen och sen ska han iväg på morgonen och då ses vi ju inte förens runt 5 tiden på kvällen/eftermiddagen så då blir de lite tomt faktiskt.

Lite kronligt kanske men hoppas de går att läsa.

Jag som hade hoppats på att de skulle bli fint väder idag eftersom de sprack upp igår kväll. Men nej de är fortf mulet, så kanske ska ta och sola lite iaf=P men får se hur jag gör.

Någon som vill hitta på något idag? =)

Är rätt så uttråkad =/

Älskling jag saknar dig <3

JAG VILL TA STUDENTEN IGEN!!!!!
Går de?

Ha de så bra =)

// Helen

=)

Hittade fina blommor och krukor fast inte på samma ställe, åkte först till växtriket och fann blommorna, gick säkert där i typ 40 min dels för att leta krukor men nej de fanns inga som passade, anitngen va de för stora eller för små. så då åkte ja till ö&b inte för att kolla efter kruokor men för att ha lite värktyg till köket. Sen efter de åkte ja till plantasen (stavas de så?) Där hittade ja jättefina krukor fyrkantiga som ja ville ha och vita eftersom de blir finast till tappenten. eftersom den är så mörk, sen åkte ja hem och åt lite sen lunch. 

Just nu göra jag inte så mycket väntar på att ja ska åka till jobbet. Men shit vad de regnar ute =O Men när ja var på väg hem började de avta lite men vet inte hur de är nu. Men när ja åkte shit va de regnade. 

Ne nu ska ja ta de lite lungt innan jobbet:P 

Hörs och ses

// Helen 

Nu =)

Ska jag åka och se om jag hittar några blommor..

I min ensamhet..

Ha de så bra =)

vad ska man hitta på?

Ja vad ska  man hitta på tills man börjar jobba? Tänkte att ja kanske skulle åka och titta på blommor till lägenheten, skulle ju ha gjort de igår men blev ju inte så eftersom mamma inte mådde bra och jag hade ont i huvudet. Undra hur hon jobbar idag.. Om hon kanske viöö följa med? =)  Lite trevligare än att åka själv. Får väl skicka ett mess till henne.

Nu kom posten med  =P inte för att jag tror att någon bryr sig men :P hehe. Undra om de fortfarande regnar ute? Ser inte ut som de.

Ne ska nog ta och göra mig iordning nu så jag kan kika på lite blommor =)

2 Juni

Har inte skrivit på några dagar men de har varit mycket har jobbat extra och så, så har varit trött. Sen har de varit så fint väder så man har ju varit ute så mycket som möjligt =) Men inte har man fått så mycket färg inte =( eftersom man har jobbat. Så tänkte ja igår eftersom de var så himla fint väder. Då kan jag sola hela dagen imorgon eftersom ja börjar jobba 16.30 idag men nej då ska de så klart vara mulet och regn =( Jag vill ju sola. Så får se om ja kanske solar solarium innan ja börjar jobba. Men får se.

Annars idag vet ja inte vad ja ska göra.. känns som om ja är ledig med de är ja ju inte.. Men jobbar ju inte så länge. Men imorgon är ja iaf ledig =) skönt.

Ne nu ska jag kika runt lite på andra bloggar..

Hörs

// Helen


RSS 2.0