26 Augusti 2010

Hallo :)
Hur är det med er?
Idag är jag ledig, skönt :) dock så är det tråkigt väder ute, mulet :(
Vet inte vad jag ska hitta på idag, funderar på att ev gå till Tuna Park, kanske ta med sig mamma om hon inte har något annat för sig. Har sett en jättefin tunika på Gina som jag vill ha, sen har jag även kollat ut ett par Boots som jag vill ha :) Men får se vad plånboken tillålter.

De är väl ev de som händer idag, annars bara ta det lugnt.
Är ledig imorgon oxå :)
Men ska jobba lördag och söndag.
Hoppas att de kommer gå bra.



Saknar dig Emelie, vill att du kommer hem nu så vi kan ta en fika och prata en massa. För det behöver jag verkligen nu!!



Ska nog snart börja göra lite lunch, sen ska jag nog ringa mamma :)

Pusss

ledig tisdag =)

Oj det var över två veckor sen som jag  skrev ett inlägg :( inte bra, men datorn har inte mått så himla bra på sistonde. sen har jag inte alls velat vara på internet ett tag, men nu är jag lite bloggsugen igen :) Vi är iaf hemma nu I Eskilstuna kom hem för ungefär en vecka sen. Så skönt att sova i sin egna säng :) men jag saknar Småland, det gör jag verkligen :( får hoppas att vi tar en tripp ner dit snart igen. Vore mys :)

Igår jobbade jag (7-16) hade värsta jobbångesten ville verkligen inte jobba igår men de gick bra när man väl kom igång, de hade inte ändrats så värst mycket. alla var vid liv och så. Var dock lite tuft att jobba så länge, + att jag inte mådde så jätte bra, var yr och mådde konstigt :S men jag kämpade mig igenom dagen. Sen när jag kom hem så hade min sötnos gjort middag så jag slapp tänka på det. Sen tog jag mig ett bad och vilade en stund. Mådde lite bätter på kvällen så vi myste och såg på en film. Tog en kvälls/natt promenad som vanligt :) mys. Vi såg nån kirgsfilm, men den var rätt så bra. kan dock inte berätta vad den handlade om eftersom jag somnade till tittsom tett :/

Idag har vi haft besök av Emelie :) <3
Vi satt och prata en massa och sen käkade vi lite Corner :P inte helt fel .

Ikväll ska vi ev iväg till S och hjälpa henne att bygga ihop en byrå..? :P kan bli kul ;) se tålamodet på söta A :) haha

Det är väl vad vi ska nöja oss med idag, sen kanske det blir en kvälls/nattpromenad men det visar sig .

Är som sagt ledig idag, imorgon med sen jobbar jag ett kort pass på torsdag sen ledig fre lör sön. Så ändå en soft vecka. Skönt oxå eftersom A fortf har semester. Hans sista vecka.

Nu ska jag kika runt lite . .

Ska försöka uppdatera ett inlägg till idag  . .
Annars så hörs vi imorgon.
Ska inte ha ett sånt uppehåll igen. lovar :P

Vad vill ni som läser att jag ska skriva om?
Om ni har några förslag så är det bara att berätta :)
Lite lättare att skriva när jag vet vad ni vill läsa om.

PUSSSSSSSSSSS

...

. . . 

RSS 2.0