30 april 2009

Godmorgon
När jag vaknade och tittadepå klockan var den 11.15 Fan tänkte jag så här länge brukar jag inte sova. Ko mmer inte ens ihåg när jag sov så här länge sist. Jag brukar ju vakna runt 9 tiden. Men inget att göra något åt, tiden går ju lite fortare nu tills jag börjar jobba, måste förni apoteket med innan jag börjar jobba.

Igår träffade ja Angelica, har iinte träffat henne ja jag vet inte när, typ sen studenten tror jag. Men nu har vi sagt att de inte ska gå så lång tid till nästa gång vi ska ses, de var iaf jättetrevligt att träffa dig gumman =) Vi satt och pratade om gamla minnen och vad som hänt sen vi sågs sist. =)

Jag var jättekramit imorse när Andreas skulle gå till jobbet, ville inte att han skulle gå. Får ju inte träffa honom förens ikväll ju =( typ vid halv tio =( nej men jag ska inte klaga. Jag har de bra som får sova med han varje natt och träffa honom varje dag. Så glad att jag har dig älskling <3

Ne nu ska jag kika runt lite och läsa några bloggar sen är de bad som gäller, sen är de dags att åka till jobbet =p

Vi ses och hörs =)

Puss

Andreas, Jag älskar dig<3

...

Nu har jag tagit mig ett skönt bad =) tänkte jag skulle äta lite lunch sen göra mig iordning för att cykla hem till mamsen, eller ska man kanske gå? Ne tror jag tar cyklen för då blir de inte så jobbigt sen när jag ska hem, då kan jag lägga de ja handlat på cyklen istället för att släpa på de. Om ni undrar varför jag handlar med min mamma en gång i veckan så är de för att hon har varit sjukskriven och får inte lyfta så tungt, men hon har börjat jobba nu igen. Så istället för att hon ska slita och få ont så hjälper jag henne =) sen gör jag de med för att få köra bil, iaf den veckan som andreas har bilen till jobbet (varanan vecka) för jag tycker de är så otroligt kul att köra bil =) Så glad att ja klara de där skit svåra provet.

Nu ska jag äta lite lunch sen börja göra mig i ordning.

Ses

Puss

Älskar dig Andreas <3

Tänkte fördriva tiden lite


Du och din partner

Vad heter ni?
Andreas och Helen

Hur träffades ni?
Via lunar (a)

Hur länge har ni varit tillsammans?
Tre år och snart tre månader

Är ni förlovade?
JA =)

Bor ni tillsammans?
Ja, det gör vi =)

Har ni barn?
Nej, har inte så bråttom på den fronten, de kommer när de kommer.

Körkort?
Japp båda har =)

Kommer du ihåg första kyssen?
Ja den glömmer man aldrig

Vem sa "Jag älskar dig" först?
De var nog jag

Vem är äldst av er?
Andreas, han är tre år äldre än mig

Vad har ni för stjärntecken?
Vattuman och lejon

Vem fyller först? Det gör jag, i januari =)

Vem är längst? Andreas.

Håller ni handen på stan? Ja, kanske inte varje gång men ibland.

Kände ni varandra innan ni träffades? Nja, vi hade pratat på msn, i telefon och via sms fyra månader innan vi träffades.

Kär i första ögonkastet? Ja =) <3

Har ni någon speciell låt? Ja, My best friend

Framtidsplaner? Ja att åka utomlands bla.

Gråtit i varandras armar? Ja, de har vi <3

Har ni varit utomlands tillsammans? Nej inte än men vi ska =)

Bästa minne? Den 6 juni 2008, då vi förlovade oss <3

Vem gör godast mat? Båda =)

Vad gör ni en vardagskväll? Myser framför tv, tar en promenad.

Ger ni varnadra en puss när ni ses? Ja alltid  och en kram <3

Bodde ni långt ifrån varnadra när ni träffades? Ja de kan man säga, vi bodde 43 mil från varandra =/

Svartsjuk? Ja men de är bara för att jag älskar honom <3

Bråkar ni? Ja de händer väl ibland, men de är oftast bara småbråk

Ringer eller smsar ni mest? De är lite olika de där, men de är väl både och.

Hans finaste kroppsdel? Ögonen <3

Pratar någon av er i sömnen? Ja de gör vi nog båda två <3


 


29 april 2009

Godmorgon =)
Eller godförmiddag kanske skulle passa bättre men för mig är de godmorgon, iaf när jag är ledig =) Om jag skulle ha jobbat hade de varit godförmiddag=) nog om de!
De blev krångligt.

Jag ligger i sängen och hostar =( väntar på att klockan ska bli lite mer sen ska jag handla med mamsen =) men innan de behöver jag damsuga.. ush jag tycker min hosta bara blir värre och värre =( men har inte märkt av något på nätterna än iaf, peppar peppar, så hoppas att ja får sova på nätterna ifortsättningen.

Ja min dag kommer vara lung och skön=)

Saknar min sötnos<3

hemma

Nu är jag hemma efter ett pass på jobbet, skönt att komma hem till en glad andreas =) så söt när han hoppar fram från dörrhålet=) Älskar verkligen honom =) Skönt att vara ledig imorgon med=) ska hjälpa mamma att handla sen fråga om jag får låna bilen på torsdag för vill inte cykla hem genom stan när de är en massa fulla ungdomar ute och härjar. Får säkert låna den.

Ne nu ska jag sova, är trött

Sov så gott =)

Puss<3

Konstiga knakningar på dörren =S

Jag tog mig en liten tupplur ungefär 30 min sådär, sen ett varmt skönt bad för jag frös och när jag låg i badet läste jag igenom papprena några gånger, de ska nog inte vara så svårt. Jag mår lite bättre nu, darrar inte lika mycket och har inte ont i huvudet, men halsen och hostan är kvar, samt nysningarna men jag nyser ju bara när jag är ute. Så de slipper ja ju när jag är inne. Men inte på jobbet.Eftersom de tar promenader och de ääldre vill ha med sig kvistar och blommor in som de är pollen i. Men vi kan ju inte säga att de inte får. Så de får jag helt enkelt stå ut med.

Ja, jag har hört två st svaga knakningar under dagen på ytterdörren. Sista gången var nu när jag kom upp ur badet. Så jag smög fram och tittade ut genom titthålet, men de var ingen där.. konstigt, gillar inte sådant =/ tur att de är på dagen iaf.

Nej nu måste jag läsa igenom papprena igen sen göra mig iordning för JOBB =P
Är inte nervös längre inför provet =P Inte ett dugg (a)

ses 
/ H.

=)

Nu när jag har läst genom mina anteckningar några gånger så känns de inte så hopplöst lägre, de är npg inte så svårt. Känner mig trött men skulle behöva gå igenom anteckningarna några fler gånger, Eller ska jag lita på att jag klarar de och ta en liten tupplur, är så trött, förstår inte varför =(

Aja får se hur jag gör.

Ses
/ H.

Hmm..

Fan känner mig jättekonstig ikroppen, kan inte konsentrera mig på att plugga och jag är helt darrig. jag har ju ätit lunch. Och frukost innan de. Fan jag måste ju klara de där porvet, hoppas att hon hjälper mig om jag  inte kan svara på alla frågor. Nee ush vad är de med mig, de är inte likt mig att vara såhär. Men kan ju knappt konsentrera mig på att cykla heller så de har säkert med allergin att göra. Är tung i huvudet och har ont i huvudet, halsen och de kliar något fruktansvärt i ögonen. =( Nyser gör jag med =( De är ju så jobbigt eftersom jag ska försöka att undvika att klia i ögonen. Men de är inte de lättaste. Men var inne på apoteket och köpte ny pollenmedicin, kestine heter dom så jag hoppas att de hjälper bättre än de andra. + att jag har min kära bricanyl, utan den vore jag inget när pollen härjar.

Ne nu måste jag fortsätta plugga.

Hade så bra =)
/ H

JAG ÄLSKAR DIG <3


28 april 2009

Hallo =)

Kom inte in på bloggen igår =/ någon mer som hade de problemet?

Just nu ligger jag i sängen, har så himla ont i huvudet =( och de är bara pollens fel =( dumma pollen. Måste läsa på lite om de där med insulin eftersom jag ska ta delegering på de idag. Så denna dag blir till att plugga fram tills de att jag börjar jobba, (16.30-21.00) ska även ta ett bad innan jag cyklar till jobbet.

Nej har inge mer att berätta, kommer kanske senare =)

Puss på er

26 april 2009

Denna pollen kan jag verkligen bli galen på ibland, nur har jag ont i halsen med, de räcker inte med att bara gå på näsan och ögonen, nej vi ska så klart gå på halsen med. Jag har ju inte råd att vara sjuk =( om de  inte är bättre imorgon då går jag tillbaka till apoteket och ber om något annat. vill inte behlva slka läkare för pollen iår med. =(

Älsk och jag grillade lite igår, det var jättegott men blev så himla mätt. sen gjorde jag efterrätt med glass och bär =) det var uppskatat =) Vi kollade på robinsson och hade mys, blev tidigt isäng eftersom jag inte mår/mådde så bra igår, somnade nästan på en gång med. Skönt, jobbigt att behöva ligga vaken och vrida och vända på sig.

just nu väntar jag på att älsk ska komma upp, han skulle fylla på olja i bilen. Det verkar ta tid..!? ska strax titta på wipeout och efter det blir det van veeteren. Alltså en skön myskväll med älsk =)

Vad ska ni göra ikväll? =)

Nej nu väntar tv =)

Ses

Jag älskar dig Andreas <3 Du betyder mycket för mig!


25 april 2009

HEJ =)

Hur är det med er? Har inte skrivit på ett tag men har varit så sjukt trött efter att jag har jobbat sen har de kommit in något annat så de har blivit glömt, sen har jag ju försökt att njuta så gått de går av de fina vädret. Tänkte att jag skulle sätta mig ute ett tag men de gick inte för jag bara nös hela tiden, så jobbigt att de  är pollen över allt. Jag blir ju helt utslagen av de ju =( Sen har jag stukat min fot oxå så måste ju ha en linda och en stabil sko så jag kan inte ha mina vårskor heller    
=(  Men de var inte så hård stukning så den är väl över snart hoppas jag.

Jag är iaf ledig denna helg =) så skönt, igår myste jag bara med Andreas och tog de lungt. Åt lite god mat och så =) vi kollade på talang 2009 och sen singing bee, efter de började det en bra film, (minns inte vad den heter) men jag orkade inte kolla klart på hela den eftersom jag gick upp före kl 7 igår morse, Jag jobbade ju dag. (8-13) rätt så skönt att jobba sådana pass för då hinner man med rätt så mycket av dagen om man inte stannar kvar i flera timmar ibland som en annan kan göra (a) hehe. Men har blivit bättre på att gå i tid nu =)

Idag/ikväll ska vi måla lister, A håller på med de just nu, sen ska vi tvätta bilen tror jag. men tänkte vi skulle äta mellanmål emellan där oxå. Sen ikväll kanske vi ska grilla med några kompisar =) emelie och daniel och några till. Ska fråga A om han vill, tycker de är mysigt att grilla =) Tror vi skulle vara på djurgården.. Mys =)

Jaha nehe nu har ni lite att läsa iaf.

Glöm inte att kommerntrea =)

PUSS

21 april 2009

Godmorgon kan man säga, jag är så otroligt trött så jag skulle kunna somna om om jag fick, men har ju planering idag på jobbet så lika bra att man går dit. Den förra var ju helt okej men lite segt eftersom vi hade en heldag då. Funderar på vad jag ska ha på mig? Det är då alltid ett problem, någon mer som har det? 

Nej de här duger inte...

Ses

Puss

...

Ibland är allt så jobbigt, då önskar jag att jag vore liten igen  så att mamma kunde trösta mig. Men nu är jag stor och ska kunna klara mig själv. Men hur ska jag kunna gör de när den jag verkligen älskar av hela mitt hjärta inte heller är på topp när vi båda är i botten vem ska då hjälpa oss upp igen? Hur ska det bli ska jag inte få kunna komma hem och verkligen känna att jag trivs i mitt hem, ska jag alltid behöva sucka när jag öppnar dörren till lägenheten för att jag vet att de ser ut som hej kom och hjälp mig. Hur gör man för att hitta lusten och orken igen?

Jag vill bara lägga mig ner och gråta ='(

Andreas, du är mitt allt utan dig vore jag ingenting. Jag vill bara att vi ska må bra igen. Jag vill kunna skratta med dig utan att ha ett problem som tygner ner mig. JAG ÄLSKAR DIG <3

20 april 2009

Har varit uppe sen halv sju imorse, var ju tvungen att fixa de där med bil nyklen. Så åkte till opel och fixade de, fick väna över en halv timme, jättekul tidigt på morgonen när man är så trött. Speciellt jag som är så otroligt morgontrött. Sen när de hade fixat de sa han att de kostade 1800 men då sa ja nej när jag va här sist sa de att de skulle gå på 1200 mer än de tänker jag inte betala. Det är mycket nog för en nyckel. Jag betalade iaf 1200 kr för den där j*vla nyckeln. Efter de tänkte jag åka hem och lägga mig och sova ett tag, men när jag kom hem så tänkte ja nej jag kan lika gärna vara uppe så kanske jag somnar tidigt ikväll. Så jag gick ut och gick en timme, efter de åt jag lite frukost sen åkte jag hem till mamma och pappa och började måla dessa underbara lister. Har stått och målat i över tre timmar, så nu är jag hur trött som helst i kroppen efter att ha fått stått böjd i över tre timmar. De känns i ryggen kan jag lova.

Så nu ligger jag i sängen och sträcker ut mig lite. Skönt. Så ska se lite på tv nu tills Andreas kommer hem =) saknar honom =( har ju varit borta typ hela helgen. Är inte van att sova utan honom =( Hur ska de då gå då när han åker ner till Tingsryd över en hel helg? för jag har svårt att tro att jag får ledigt då. (jobbar den helgen) Men gick de ibland över en månad ibörjan av vårat förhållande så lär jag nog klara av några dagar nu. Men de västa är ju att man blir ju så van vid att ha någon bredvid en hela tiden, varje natt. Fast kan ju vara lite skönt med för då saknar man ju varandra lite mer då när han kommer hem sen =) Mys.

Ne nu får jag sluta babla =P

På återseende =)

Älskling, du är mitt allt <3


18 April 2009

Hej =) nu är jag hemkommen från ullared, tänk att man kan handla så mycket tror att jag har gjort av med ungefär 3000 aldeles för mycket men sen får man ju tänka med att man är ju inte där så ofta heller. Men det är verkligen kul att vara där och kunna gå och plocka precis vad man vill, mindre kul när man kommer fram till kassan =P
Skönt var det att övernatta med för då blir man inte lika trött som man blir när man åker buss. För när vi åker bil sover vi ju över en natt, de gör man inte när man åker buss. Roligt sällskap hade vi med. =) de är ju nästan därför man åker för att man åker med dessa som vi åkte med nu.. =) vet inte när jag skrattade så mycket sist.

Nehe ska kanske A ta och komma hem från sin träning snart så man får lite mat i magen. Har ju bara ätit frukost idag, så magen vill ha lite mat nu..

Ses

Puss

Hallå =)

Nu har min lilla sötsak kommit hem, så har fått mat i magen, var ju jättehungrig innan. Tur att han kom annars hade jag varit tvungen att äta själv. Vilket inte är så roligt. Det är trevligare med lite sällskap. Vi ska gå ut och gå om ett tag när maten har fått smälta lite, inte bra att gå på en gång efter att man har ätit.

Annars så ser våran kväll lung ut, skönt de med att bara ta de lungt och se på tv. Det är ju de där på 5:an ikväll om en japansk tv show. Jag missade ju de första avsnittet så vill se de som går ikväll. Någon som har sett det? Är de roligt? Vet inte riktigt vad de går ut på men får väl reda på de ikväll =)

Måste komma ihåg med att hämta brevet som jag har lagt i bilen, fattar inte varför jag skulle lägga just de i bilen...? Konstigt.

NU kommer det en sötis som kanske vi mysa lite?
Får se vad som händer =)

Ska kila men vi ses

Puss

Andreas, jag älskar dig <3

Ändrade planer

Jag åkte till opel för att hämta nycklen. Men då sa han att den blev beställd igår och att den inte var klar. Sa då att han jag pratade med förra veckan sa att den skulle vara klar igår. Blev irriterad, det kostan faktiskt att åka dit och jag kan inte bara säga att jag ska ha mammas bil hela tiden. Men han frågade om jag kunde hämta den imorgon kl 11 så då får jag väl cykla dit. Även fast att det är långt.

Nog om det.

Sen skulle jag ju till jobbet och fixa några papper som ska till a-kassan, då har jag lagt dom i bilen och A har ju bilen denna vecka så den är ju i Strängnäs nu. Jag som sa till min chef att jag skulle komma upp idag men då får ja ta de nästa vecka, på måndag.
Cyklade till mamma eftersom bilen var där, sen hade jag något på min tå som jag inte kunde se så bad mamma titta, hon sa att de var en början till en förhårdnad men hon satte på något som skulle "lösa upp" de så de inte blev hårt. Så vi får hoppas att de hjälper. Hann inte ta en fika med mamma eftersom hon skulle iväg  men vi satt och pratade lite iaf. Läste lite i tidningen med =P bäst att passa på när man är där eftersom vi inte har eskilstuna kuriren, har inte någon lust att betala flera tusen om året för en tidning.

Städning på började vi lite igår, så tänkte ja skulle avsluta de, bara lite kvar i hallen som ska fixas. Har inte varit ute och gått än tar det när Andreas kommer hem, lite roligare än att gå själv. Passade även på att sola lite nu när jag var ledig så har solat solarium med =P mycket skönt, gör inte de alls lika mycket nu som jag gjorde förut, då kunde jag sola 2 ggr i veckan. Nu kan de gå månader innan jag kommer till skott och sola igen. Men idag kände ja för det. =) Sen nu blir det ju varmare och varmare ute så då kan man ju sola ute istället. =) Det är bra för de kostar inget, bara lite tid. Kommer ihåg förra året innan studenten då låg jag och pressade typ varje dag i 3-4 veckor, så jag hade en fin färg tills de var dags. Minns de som om de var igår. Tänk att de snart har gått ett helt år. Ett år! Min student är ju en speciell dag eftersom jag och Andreas förlovade oss då =) De kommer jag aldrig att glömma <3 Tiden går fort, för fort ibland. Men jag har tur som får träffa min sötis varje dag. <3

Nu ska jag måla mina naglar =P

vi hörs, glöm inte att kommentera innan ni går =)

JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS<3

...

Jagar inte kommit upp ur sängen än =P men tänkte ja skulle äta lite frukost och sen ta och göra de min dag består av. Måste leta fram pappret oxå som ja ska ha med mig till chefen.

Nej nu måste jag gå upp annars kommer jag aldirg iväg.

Vi höörs


16 April

Hann inte skriva något mer än i går morse, kom hem rätt så sent sen myste jag med A =)

Idag ser min dag ut som denna:
1. Ska till jobbet och få min chef skriva på ett papper så jag kommer med i a-kassan.
2. Städa i lägenheten.
3. Gå ut och gå.
4. (Fika med mamma) ev inte bestämt än.
5. Till opel för att hämta ut en reservdel till bilen.
6. Invänta min sötnos och mysa med honom hela kvällen <3

Kanske inte gör de i just denna ording men de är vad jag kommer syselsetta mig med idag =)

Min dag igår var inte bra alls, var på dåligt humör hela dagen, inget hjälpte knappt ens när A pussade på mig. JA var så otroligt trött på att de aldrig blir klart i köket, men hoppas iaf att de snart blir de för vill inte bo såhär längre. Nu vill ja att de ska bli färdigt. NU nu nu nu nu!!!!!!!

Ne nu ska jag sätta igång så dagen inte bara rinner ut i sanden.

Ses!


Då var det dags igen

Jaha, snart ska man cykla till jobbet igen då men ska ju inte klaga sen är jag ju ledig i fem dagar =) Gud så skönt.

nej nu måste ja göra mig klar

Kommer senare..

PUSS

hemma

Nu har jag äntligen (får man säga så?) de ska ju vara kul att jobba, har iaf kommit hem från jobbet nu eller för ett tag sen slutade ju kl 21. Sen jag kom hem har jag badat och pussat på A <3 min lilla sötnos =) ja har inte så himla mycket att säga förutom att denna kväll var hur seg som helst klockan gick verkkligen sakta. trodde aldrig att jag skulle få gå hem, nu är det bara en dag kvar sen är jag ledig igen =P men tänkte säga till att jag kan jobba på torsdag och måndag om de behövs någonstans i huset, de är ju rätt så stort. (70 st boende har vi.)

Nej nu ska jag mysa med min lilla sötsak =) <3

Ses

...

Nu ska jag cykla till jobbet..

Ha de så bra

Ett skönt bad

Det var verkligen skönt att bada, så skönt att lägga sig i ett varmt bad =)

Vet inte hur jag ska göra, om jag ska gå eller cykla till jobbet. Är rätt så trött i kroppen så kanske ska ta cyklen iaf.. Har ju lite tid att fundera. Ne ja tror att de blir till att cykla iaf. Fast skulle ju behöva gå men vi kanske kan ta en promenad när jag har slutat. Annars gör vi det imorgon. Måste komma ihåg att boka tvätt tid tills imorgon med, när man har varit borta vill man ju helst tvätta kläderna när man kommer hem. Det vill iaf jag, känns mycket frächare då.

Vilken otroligt seg dag.

Ne nu måste jag komma igång, man blir lite seg när man har varit ledig ett tag, ( fyra dagar) hur ska de då bli när man kommer tillbaka efter semestern? Inte för att jag har lätt att vänta på dygnet men man får ju sova på morgonen då och sen ska man upp tidigt. Fast de är ju en vane sak.

Jag drömde en så konstig dröm inatt, att jag hade tvillingar, hade nyss fött de men jag jobbade iaf, det var min mamma som tog hand om de medans jag jobbade så ringde hon bara till mig när de ville ha mat. Helt sjuk dröm men inte skulle man tacka nej till att ha en liten plutt men inte just nu och inte två på samma gång. Det blir ju inte lättare att inte tänka på barn när man drömmer om de på nätterna. Men de kapitlet får vänta ett tag. Ett bra tag om man frågar A, hehe. Inget man ska ha bråttom med iaf, man vill ju kunna försörga sitt egna barn och ha en bra ekonomi så att man inte lever på minimum hela tiden, de kan inte vara kul. Inte kunna köpa vad man vill. Guud så jobbigt. Men ja skulle kunna vara barnvakt åt nån lite då och då. Det tackar man ju inte nej till iaf, men vi har ju inte någon liten skrutt i omkretsen just nu och när de väl kommer en så är de säkert jag som är mamman =P Då får jag ju iaf vänta typ 4-5 år =(. Nej nog pratat om barn.

Från det ena till de andra, undra om det är någon god mat på jobbet. Hoppas de. Det visar sig =P

Ne nu ska jag göra mig i ordning.
SES

Lämna gärna en kommentar =)


Tisdag 14 april

Hej:)
Nu känner jag blogglust igen så har skapat en ny blogg, hade ju en för ett tag sen men den slutade ja skriva i så den försvann. Men nu ska ja skriva igen:P Förstår inte att man bara kan tappa lusten att blogga, jag som älskar att skriva =)

Under påsk har vi varit i Småland hos A´s mormor och morfar, trevligt och skönt att komma iväg från stan ettt tag men ja fick faktiskt hemlängtan. Saknade mamma. Vi åt med söta emelie igår när vi kom tillbaka till stan, sen åkte vi till mamma och pappa eftersom pappa skulle klippa Andreas. Och jag kan bara säga att de blev hur bra som helst. Fan han är verkligen duktig =) Åkte hem efter en fika och myste framför tv.

Idag då?
Ja jag ska jobba om ett tag, börjar vid 14 tiden och slutar kl 21 ikväll. Inte så kul att jobba  men de går bra bara man kommer dit. Var ju ett tag sen ja var där så har väl hänt en del kan jag ana, hade ju hänt en del när jag bara hade varit ledig en dag så.. Men de visar sig om något hänt.

Som sagt så var vi ju i Småland över påsk och de var riktigt skönt att komma iväg ett tag, tänkte stänga av mobilen men då hade ju inte mamma fått tag i mig. Det är så skönt att vara där nere för man behöver inte tänka på hur man ser ut eller så. Sen är det trevligt att träffa A´s släkt med =) Skönt att vara ute och gå nere i Småland med för de är så frisk luft, så vi har umgåts med en massa folk och ätit god mat. Vi har grillat för första gången i år med =) Mycket gott. De har ju varit så underbart väder, då är de bäst att passa på att grilla. Tänkte om de är fint väder imorgon så kunde man ju åka till typ sundbyholm och grilla =) det är så mysigt att äta där ute. 

Ne oj vilket inlägg hoppas ni orkar läsa =) 
Nu väntar ett skönt och efterlängtat baaad =) 

Ses!  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0