30Oktober2010

Småland, Tingsryd, Dubbelsäng, Mycket sömn, Kattunge, Förkyld, Hosta. = Första dygnet . . .

..

Sådär då har jag packat och plockat in tvätten, nu snart ska jag ta mig ett bad och sen är de bara att invänta min älskling :) sen bär de av moooot småååååland, bara hämta sannah snabbt :P
Nej nu blir de bad :)

:D

Idaaag är det en bra dag!! :D :D :D

29Oktober2010

Hej!
Ska snart börja packa lite vad man ska ha med sig ner till Småland, inte för att man behöver ha med sig så mycket. Men ett ombyte och lite myskläder iaf :)
Sen hoppa in i duschen eller kanske ta ett bad, får se.
Sen är de bara att invänta älsklingen:)
just de plocka in tvätten med :/ fan de är så tråkigt. men lika bra att göra de annars blir de aldrig gjort.
Hittade en jättefin tröja igår på tunapark som jag vill ha, ska höra med mamma om hon har nån rabatt där så blir de ännu billigare :P inte för att den var så dyr men. hoppas hon har någon. :)
nej men om man kanske ska ta och göra något ? :p
Pussss

.

GODNATT!!!!
SOV SÅ GOTT.

. . .

Då har man fått denna kväll att gå, pratade nyss med älsklingen som är i väg på kurs som ja skrev i förra inlägget. Han hade de bra. längtar tills han kommer hem så jag får krama om och pussa på honom:)
Kvällen har gått och jag har bäddat ner mig i soffan. Sover ju i soffan när jag är hemma själv. dock vet ja inte om de finns någe bra att se på tv nu, men hoppas de. De kanske går någon bra film?
ne har inge mer att säga. Ska somna in till tvn nu och hoppas på att ja somnar fort.
är faktiskt rät så trött.
Ses och hörs
Pussss
Andreas älskling, jag saknar dig!!

27 Oktober 2010

Ser att man nu kan tidinställa sina inlägg :P de är ju bra.
Har inte skrivit på ett tag och de beror på att jag helt enkelt inte haft någon blogglust. Men nu tänkte jag slänga ihop ett inlägg. Om det ens finns några läsare kvar?
Sitter här hemma själv, älsklingen är på en kurs och kommer hem på fredag. Lite surt att vara själv fast ändå lite skönt. Imorgon ska jag äta middag med mamma så då slipper jag äta själv iaf. De är ju ingen hitt att äta själv direkt.
Idag har jag haft besök av Emelie <3 färgade hennes hår och vi satt och snackade en massa som vanligt :) Alltid lika trevligt att prata med dig gumman :)
Imorgon har jag oxå lite planer för dagen så snart är de fredag, skönt att min älskling kommer hem igen. Så tomt utan honom här hemma, ingen att prata med:( Sen på fredag efter att han kommit hem så ska vi åka ner till Småland och spendera helgen där. Ska bli lite skönt att lämna storstaden för en helg på "landet" ja man kan säga att de är landet ;)
Dock tråkigt nu att alla ska ut, de är ju lillördag. Så de finns inte så många roliga som är inne :/ Så tvn får väl underhålla mig tills jag somnar. (Sover på soffan inatt) inte bara för att jag är själv utan för att den är heeeelt underbar att sova i :)
Nej nu ska jag sluta babbla en massa skit.
Kanske blir fler inlägg, beror på hur uttråkad jag är :P
Pussss

13 oktober 2010

Halloj :)
Idag har jag är dagens planer nej. har inga. . har ätit lite lunch, skulle göra en omelett men de gick inge bra så de fick bli en slags äggröra istället. Inget fel på de heller. samma sak .
Funderar på vad man ska hitta på till middag sen? Finns inte så mycket i kylen/frysen. aja hittar säkert på något.
Ge förslag annars :P ?
Så ja de är bara en slapp dag kan man säga. Mår inte så där jättebra, ont i huvudet och känner mig inte så bra. hoppas de släpper . . Funderar på att ta ett bad senare, då kanske se släpper.
Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta just nu.
Ne nu kilar ja har ju ändå inget vettigt att berätta :P
Bye Bye

12 Oktober 2010

Goddag!
Städdag idag, har plockat och plockat och plockat, Sen damsugit och gjort rent inne i badrummet. Gjort rent badkaret vilket inte är så kul. Men fint blir de efteråt iaf :) Sen tog ja ett varv med damsugaren . Har ätit lunch. Och nu softar jag lite i soffan. Ska snart ta ett bad tror jag, sen fortsätta att plocka lite.
Så ja, idag är de helt enkelt en ... en städdag :)
Hörs och ses
Puss

5 Oktober 2010

Jävla skitdag!

Skulle fixa en massa idag men nej inget av de går att fixa för en sida som jag måste in på den vill inte fungera idag, en person som jag måste ha tag i är inte heller anträffbar. Så får vänta ända tills torsdag för att få tag på denne. När jag för en gångs skull tar tag i saker och ska fixa saker så skiter sig allt.

Sen funkar inte alla kanaler på tvn heller så de är bara skit på den.

Fb suger för de är ingen rolig inne. Händer inger roligt där just nu iaf.

 

FAN JÄLVLA SKIT DAG!!!!!!!!


...

Sådär nu har jag  varit och handlat. Så nu har vi mat hemma :P iaf lite :P Tog även ett varv förbi Tunapark men de var fortfarade massor av bilar så jag sket i att gå in. Orkar inte med en massa människor när man inte riktigt känner sig bra. Så de får bli imorgon.

 

nu blir de att laga lite mat och sen bara mysa med min Älskling <3

¨

Ha en bra söndag!

Puss


3 oktober 2010

Goddagens!

Lever ni efter helgens bravader ?

Igår var de full fart hela dagen, Eftersom vi skulle sälja våra soffor, så var vi tungna att få hem den nya innan :p så de blev en sväng till Västerås för att hämta hem den nya. Sen skulle den bäras upp men de gick bra. Den var inte så tung som jag trodde. Sen kom dom och hämtade ektorpsofforna, så nu är vi äntligen av med dom :D

Igår kväll myste vi bara i den nya soffan. Så glad över den och den är superskön :)

 

Idag eller just nu är jag uttråkad. Vet inte vad jag ska hitta på. Älsklingen splear fifa 11 så kan inte kika på tv heller. Och de händer ju inget på datorn heller. Tänkte åka och handla men då såg jag att Alexander Rybak var på tunapark vid kl 14.00 och skulle ha skivsignering efteråt. Så de lär ju ta ett tag, och jag måste in där för jag måste ha ett par nya leggins. Men vill inte gå in när de är en massa folk. Så får väl helt enkelt vänta ett tag till . Efter Tunapark tänkte jag åka och handla . Så vi har någon mat tills ikväll.

Så ser min söndag ut.

Vad ska ni hitta på idag?

 

Vi ses och hörs

Pussss


1 oktober 2010

Detta är en underbar fredag :D jag är så himla glad idag! Dels för att min älskling kommer hem som jag har saknat så himla mycket. Men oxå för att vi äntligen blir av med sofforna imorgon :D jaaa så jävla glad, ska bli så himla skönt. slippa dessa jäklar. :)


Om en stund ska jag börja göra mig iordning lite smått och sen bege mig ut. Ska till TunaPark en sväng och hoppas på att jag hittar några skor :P


Sen ska ja invänta min underbara älskling <3


Skriver säkert  mer sen, om inte ha en toppen fredag! För de kommer jag att ha :)


Pusss


RSS 2.0