24Juni2010

Om en månad fyller min underbara älskling ♥
Vad ska man hitta på att ge till honom då?
Får nog bli en vända på stan med Emelie sen för att hitta något..
Men är ju ett tag kvar så har ju lite tid att tänka ut något :)

Idag har jag jobbat, en kort tur men gud vad vi han med mycket, slutade 11.45 men vi hann med en dusch och städ av tre st lägenheter, och då var vi klara ungefär vid halv elva. inte illa ;) Och vi jobbade i lungt takt.
Sen åkte jag och satt mig och sola en sund, så skönt att bara vara för sig själv, bara tänka på sig själv och rensa hjärnan lite grann. Sen åt jag lunch med Emelie =) Tack gumman, jag behövde träffa dig, nu känns de lite bättre.  Du är Guld värd Vännen min

Nu ska jag bara ta det lungt, tänkte ta ett bad snart och sen bara kika på tv eller kanske läsa lite. Funderar på att kanske sätta mig på balkongen och läsa.. men får se
Sen ska jag måla naglarna och invänta min Älskling. Och sätta mobilen på laddning, för den dör snart.. Stackarn.. =P

Har inte så mycket mer att berätta..

Puss på er


Andreas, jag älskar dig av hela mitt hjärta

23 juni 2010

Goddag=)
Vilken underbar dag med helt underbart väder =)
JAG ÄLSKAR SOMMAREN!! 

Har solat lite på förmiddagen men orkade inte sitta för länge, så himla varmt men tack vare barnolja så fick jag lite färg =) tack tack tack
men vill ha mer färg, känner mig blek som ett lakan =(
Bara att hoppas att de är fint väder när man har semester sen. Så man kan njuta, för nu är de ju fint väder när man jobbar och moln när man är ledig. Inge kul alls.


Ska snart gå ner för Bästa vän Emelie kommer och hämtar mig, vi ska ner till stan och kika lite.. Även ut en sväng till Rondellen för de har total utförsäljning på skor =D
och jag behöver ett bar bra sommar skor..

Nej nu ska jag göra de sista sen gå ner..

Puss på er

...

Har äntligen lagat min fotlänk, de tog ett tag men de var det värt, en massa pill inte de lättaste men nu sitter den när den ska =)

Funderar på att vila en stund, har lite ont i huvudet =(

Får se vad jag hittar på..

22juni2010

Snart lön igen mina kära vänner, det gilla vi =)

Har jobbat hela helgen så var varit helt slut, sen har annat  kommit imellan därför dålig uppdatering..
Idag är jag iaf äntligen ledig, det har varit en fruktansvärd helg, rent ut sagt. Vill inte ha en sådan helg igen, jag hoppas verkligen att de kommer bli bättre när semestrana börjar och att man få bättre vikarier än vad jag har haft i helgen, de är inte kul alls!

Meeen nu är jag ledig och då ska jag INTE prata om jobb.
Igår när jag kom hem så skulle jag ta de lungt, de slutade med att jag bakade två plåtar med bullar.. =) Så nu finns det bullar =) i massor
Tänkte de är lika bra när jag ändå är igång, för om man säger imorgon ska jag baka då blir de aldrig av, bättre att göra de när man känner för det. Om man har alla ingridienser hemma vill säga, vilket jag hade igår. Så de var bra att börja baka. Och bullarna blev super goda.

Idag tog jag sovmorgon, vaknade först då när A klocka ringde när han skulle gå upp. Ögonen sved så dant gjorde så himla ont att öppna dom.Så kröp ner under täcket igen och vaknade inte förens vid 10.30 SKÖNT! De behövde jag verkligen. Är dock lite små seg idag men kanske inte så konstigt efter helgen jobb.
Vill sola men nej de går inte för sig, för solen envisas med att inte visa sig när jag väl vill. en massa moln som förstör, vill inte sitta och vänta på att solen ska komma fram från molnen  då går jag hellre ut när de är stekande sol. de är det inte nu. dumma moln =( Jag kommer aldrig att få nån färg iår =( de blir väl solarium =P eller kanske en utlandsresa i höst =) det skulle inte vara helt fel.

Ska nog snart ta en vända med damsugaren och sen måla naglarna =)
Sen bara ta de lungt =)

Puss på er

11 juni 2010/ vilken natt =/

vart ska jag börja någonstans??

Ryggen börjar iaf bli bättre. Skönt de, så ska jobba på måndag.



När vi åkte från mamma och pappa så skulle Andreas visa mig ett ställe som jag ska till på måndag med bilen. Påvägen i bilen börjar jag må så himla illa. Ville nästan spy. Tänkte detta går väl över så jag höll ut. När jag äntligen kommer hem har de nej inte gått över. Tog de lungt och sökte lite på internett om vad de kunde bero på. höll på ungefär en timme innan illamåendet gick över till nästan inget alls.  Vi var  uppe ett tag till och så småningom kom halsbrännan smygande, tänkte de går över men tog ändå en tablett ifall de inte skulle gå över, observera jag tog tabletten 22.55!!!!  De brukar gå över rätt så snabbt brukar som max ta ca 30 min. Och när jag har halsbränna så kan jag inte ligga på sidan eller på mage så MÅSTE ligga på RYGG och jag kan ABSOLUT inte sova när jag ligger på RYGG!!!! Aja låg där iaf på rygg och väntade på att de skulle gå över.. klockan gick och gick och gick, tittade på klockan och den var då 00.20 NEEEJ halsbrännan har inte gett med sig. Försöker att somna på rygg då eftersom klockan är mycket och jag vill inte störa Andreas som ligger och sover.. somnar till lite smått men vaknar till snart igen..  Sista gången jag tittar på klockan då är den 01.20 Lyckas dåå somna på halv på mage =)

klockan 06.10 ?
DÅ ringer Såklart Andreas klocka, dags för hoonom att gå upp.
Och ja, jag kan såklart inte somna om så här sitter/ligger jag nu i soffan...

Mindre än 4 timmars sömn?!?!?!?!? Vad är detta?????


JAG VILL SOOOOOOOOOVA

9 juni 2010

Ja första jobb dagen efter lite lång ledigt slutade ju lååångt ifrån bra... De började med att ryggen pajade. Kunde/kan knappt gå, gör ont som ja.. fan sen när jag väl hade bytt om och skulle försöka cykla hem, ja då är de ju så klart punktering på cykeljävlen.. FAN.. Tänkte ja men då får jag väl gå hem med cykeln. Så började och provade att gå.. men nej, ryggen sa starkt ifrån.. Så de var bara att ringa efter min Älskling som kom som en räddare i nöden.. så vi fick iaf in  cykeln i bilen så åkte vi hem till päronen med den, fick låna en cykel av dom men de var ju inte lätt att cykla hem. de gör ont, som tur var så är de ju inte så långt hem från päronen..

sen skulle jag ju komma in i lägenheten oxå.. de var ju ett kapitel för sig. vi bor ju på tredje våningen utan hiss.. De är INTE kul att gå i trappor när man har ont i ryggen.. de tog väl sisådär nästan fem- tio minuter att komma upp.. =S

Natten var ju inte heller den bästa, vaknat flera gånger av att de gör så ont, smörjde då innan jag la mig med Voltaren gel. men fick gå upp vid två tiden ungefär för att ta en tablett.. sen vakna ja vid fyra.. och sen när Sötnosen gick upp till jobbet.. somnade som tur var om efter de..

Men de är inte kul alls..

Det gör så jälva ONNNNNNNT



puss

8 juni 2010

Då var den långa ledigheten slut =( tänk så fort en vecka kan gå.. Det var iaf så himla skönt att komma ivåg frn stan. Vi åkte ju till Östersund i torsdags, oj vilken tid de tog att åka dit. Vi åkte hemifrån vid ungefär tre tiden och var inte framme förens vid tio tiden. då hade vi oxå kört grusväg i typ 5 mil. Jälva GPS.. På fredagen tog ju Alex studenten så då firade vi honom och tittade på när alla åkte flak osv.. Tänk om man fick åka flak igen.. de skulle jag inte tacka nej till. Bästa på hela dan ju ..  iaf på min student.

BLev några vändor in till Östersund under fredagen.. Och så körde jag fel och allt.. men de löste sig.. Inte lätt att köra i en stan man aldrig varit i förut. Jo jag har varit i Östersund en gång innan men då var jag typ 3-4 år..  så de minns man ju inte..


Vi åkte hem på lördagen, för i söndags var de vår förlovningsdag. Tänk att vi varit förlovade i två år. Två år sen jag tog studenten. Shit vad tiden går fort..

I söndag så åt vi en mysig frukost. Sen köpte jag lite färska jordgubbar så gick vi till de stället där vi förlovade oss. Satt där och åt jordgubbar och bara myste.. Gick sen runt lite och tittade och sen  gick vi hem. Andreas gjorde middag åt mig och de var så skönt att slippa laga mat. Så mysigt att bli serverad. Det blev klyftpotatis och fläskkarré. Så himla gott. Sen myste vi vidare och tog lite efterrätt och bara var.. Verkligen en lyckad och mysig dag ♥



Sådär nu har ni fått lite uppdatering..
Blir kanske ett inlägg till innan de är dags för jobb men jag lovar inget..

Puss på er

Andreas Älskling, jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥

3 juni 2010

Hej! =)
Igår var Bästa Emelie här och tittade fotboll, sen gjorde vi lite ärenden på dagen. Alltid lika trevligt att umgås med dig gumman=)

Idag, har jag solat på förmiddagen, vågade dock inte sitta allt för länge i solen ifall jag skulle bränna mig. Sen har jag badat och börjat packa lite smått. Så snart kommer A hem och då ska vi äta mat och sen bär de av till Östersund.. =) Ser fram emot de, ska bli skönt at komma iväg en sväng från stan.  Vi kommer hem på lördag eller söndag, På söndag har jag och Andreas två år i förlovning =) <3 Så hoppas på en massa mys då=) får se om vi kanske tar en hotellnatt mellan lördag och söndag.. vore så mysigt.


Nu måste jag kila

Ha de så bra..

Puss

1 Juni 2010/ 2 juni 2010

Vad tiden går fort, nu är vi redan inne i Juni.. Snart är det semester =) Idag har jag jobbat kväll, sen kom jag hem och bara tog de lungt en stund, tog ett bad i hopp om att jag skulle bli trött vilket jag brukar bli ibland. Sen gick vi och la oss men inte kunde jag somna inte, och här sitter jag nu. I hopp om att jag ska bli trött. Hoppas att de funkar =P

Så ska väl kika runt lite sen försöka gå och sova igen..

Blev ett kort inlägg men vet inte vad jag ska skriva mer..

Pussss

RSS 2.0