....

Sisådär nu är de snart klart här hemma, maten är nästan färdig, jag är nästan färdig och nu väntas bara att Älsklingen ska komma hem.. Sen bär de äntligen av. 

Detta kan nog bli de sista inlägget så jag önskar er alla en glad påsk och en trevlig helg.
Jag ska bara njuta av att få komma ifrån Eskilstuna ett tag..

Njut ni med av att de är påsk och att våren är på väg =)


Puss på er


Andreas, du är mitt allt. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

...

Nu börjar det likna något.. =)
Köttfärsen ligger på upptining i varmt vatten och jag är nybadad. Tänkte först bara ta en dusch men så tänkte jag att om jag tar ett bad så kanske kanske kanske huvudvärken försvinner för det brukar den göra när jag badar. Och som alla andra gånger (oftast) så försvann den. TACK FÖR ATT VI HAR BADKAR =)

Och så har jag kommit på vad det blir för mat, det blir ris och köttfärssås =) mums. Hoppas att de duger för Sötnosen. Men de tror jag för han brukar inte klaga på min mat.

Nu ska jag fixa de sista men först ska jag kika lite på SKOOOOOOOOOR =)
Dock bara på internet.
Bättre de än inget alls =)


Puss

..

Sådär nu har jag gjort lite nytta. Listan som jag gjorde innan ser nu ut såhär ;

* Packat
* Lagat mat
* Plocka in tvätten som är tvättad.
* Göra mig helt klar

Så som ni ser så har jag varit flitig trots min huvudvärk och min onda rygg.
Har bara en svår sak kvar och de är vad jag ska laga till mat, Varför ska de vara så svårt att komma på maträtter?
Suck!

Huvudvärken har nej inte släppt än, jag vet att den inte går fortare över om jag sitter vid datron men vad ska jag göra då? Måste ju komma på något att laga till  mat så får kolla runt lite. om ni inte har några tips.

Snart ska jag iaf hoppa in i duschen så har jag inte så mycket kvar att göra. iaf inte på/om mig själv.

Ne nu måste jag luska ut vad vi ska äta till middag..

Pusss

=/

Fan vilken huvudvärk jag har =(
Inge kul alls.

Jag vill färga håret.. =P
Jag vill jag vill jag vill ..
Nu nu nu..

.

Sådär nu har jag ätit frukost..
Idag innan Andreas kommer hem ska jag ha hunnit göra lite saker;

* Packat
* Lagat mat
* Plocka in tvätten som är tvättad.
* Göra mig helt klar

Måste komma ihåg och skriva en lista på de som vi ska ha med oss så att jag inte glömmer något.

För vi ska nämligen åka till Tingsryd underbara småland idag =)
Det ska bli så otroligt skönt att lämna denna stad ett tag.
Vi åker idag Onsdag och kommer hem på Söndag. Så de blir som en liten minisemester.

Man behöver komma ifrån denna stad ett tag ibland, krävande att bo i en storstad. =P

den 31 mars 2010

Godmorgon.
Har inte varit inne här på ett tag och de är för att jag inte har mått så bra och för att jag har jobbat.. iaf i helgen. Sen fick jag så himla ont i ryggen så kunde inte jobba, fattar inte de är säkert för att jag var tvungen att köra maten i helgen själv då jag jobbade.. Tänker inte köra själv mer iaf inte över  lunchen aldrig själv!!
Men jag vet att min rygg kommer bli bättre eftersom vi går ut och går nästan varje dag+ att nästa vecka får vi våran crostrainer (stavning??!?!?) Äntligen. Den ska jag använda flitit. De kan jag lova er.



Nu snart är de frukost..
Eller rättare sagt nu..

puss hej

*

Har nyss plågat i mig en alvedon, himlars vilken huvudvärk jag har.. är helt tung i huvudet och allt =( måste nig vila en stund.. Dricka en massa vatten och vila tills Älsklingen kommer hem.
Undra varför jag fick denna huvudvärk helt plötsligt?

nåja, vila en stund nu då så återkommer jag senare..

Puss

den 26 mars 2010

Godmorgon=)
Vilken match de var igår, fan blev lite rädd att dom skulle vinna där ett tag, dom gjorde tre mål på mindre än tio minuter.. Men Taif räddade upp de så klart i sista minuterna.. De var en riktigt spännande match igår. Dom vann och de är huvudsaken.. 4-5 blev de.

Igår var det ju voffel dagen och vi åt inte någon voffla igår så jag har lovat andreas att han ska få en idag =) Eller så får han handla när han är på väg hem sen.. Så slipper jag släpa med mig de hem från coop. Har ju fortfarande ont i armen så kanske inte är så bra att gå och handla då? Men de börjar läka nu iaf.. Skönt de.

Så idag ska jag bara ladda inför helgens jobbande.. jag hoppas att de kommer gå bra..

Nej nu börjar min mage att kurra, dags att äta lite tror jag =P

Puss

**

Nu snart kommer Emelie hit =) sen ska vi bara vänta in älsklingen och sen bär de av.. Först äta något och sen styr vi mot Enköping =) Har sett fram emot denna dag =) hela veckan =P måste bara hitta min halsduk, undra vart den är ?? Älsklingen kanske vet ? :P hoppas på de =P

Mår fortfarande inte så bra.. men hoppas de går över när jag får lite mat i magen och bra sällskap =)

Ne nu ska jag fixa lite innan de plingar på dörren..

pussss

*

När ska alla hormoner släppa från kroppen?
Jag börjar bli lite trött på nu att må illa varje dag.
Som idag tex, jag tog ett bad, sen damsög jag lite i köket och hallen sen tänkte jag att jag skulle plocka undan lite grann jag hann starta en diskmaskin sen var jag tvungen att sätta mig för jag mår så illa =( men dom på sesam kopplar inte mitt illamående till att jag har tagit ut min p-stav, men varför mår jag då illa varje dag? Sen jag tog ut den? Konstigt.. hoppas att de avtar snart.. Vill inte må illa hela tiden..

Hoppas att de lägger sig snart så jag kan plocka undan lite eftersom Emelie kommer hit om ett tag och då vill jag hinna plocka undan..

Får väl sitta och ta de lugnt ett tag och sen ta ett ryck igen =P

Puss så länge

den 25 mars 2010

Fan vad skönt de är att vara av med den, jag saknar inte den ett dugg.. Jag verkligen njuter =)

Idag är det en bra dag.. DET ÄR LÖÖÖÖN IDAG =) =) =)
Vem är inte glad då? =)

Just nu sitter jag och tar igen mig efter min lunch som jag gjorde.. Fast den blev inte så god men de gick ner, gjorde en pasta sås fast skulle ha haft lite andra ingridienser eller hur de nu stavas.. men de blev sådär men åt upp de iaf.. =P Nog pratat om de..

Idag är jag lite seg känner jag. Skulle behöva ta mig ut på en promenad men jag har ont i huvudet och ont i magen. Fast de skulle vara skönt att bara gå ut med musik i öronen och rensa hjärnan lite grann.. Får se hur jag gör..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..

Återkommer om jag vill fördela mig något mer med er =P

Puss

Äntligen

Ja ni nu är jag äntligen av med den. Fan vad skönt det var att bli av med den. Men fan var rädd jag var, tur att mamma var med och höll handen.. =) Det känns så mycket skönare nu när den är borta.. ute ur min kropp, jag känner mig fri på något sätt. Nu kan jag bestämma hur jag vill..
Nu får vi bara se till så att jag inte blir med barn.. =P men de skulle ju inte göra något.. haha ne inte än, är för ung än tycker jag. Men om några år så =)

Nu är det bara att hoppas på att jag går ner fort i vikt så att jag kan börja må bra igen.. Hoppas bara att de går fortare nu när jag inte har något medel i mig. Nu börjar mitt nya liv. Nu jävlar.. Träna Träna Träna är det som gäller från och med nu. Nu ska jag bli smal och fin =) Och de bästa av allt, jag ska må bra!!


Nu är jag på g =)

..

Då börjar jag gå hem mot päronen då.......



JAG VILL INTE =( =( =(

den 22 mars 2010

Igår hade jag och Andreas besök av Emelie =) Det var riktigt trevligt, vi åt lite mat och sen tittade vi på film. Emelie och jag åktee och skulle köpa godis och de gick hur bra som helst.. =P haha men FAN vad halt det var ute.. Blir lite rädd där ett tag. Men vi kom hem hela. Filmen som vi såg var 2012 och den var riktigt bra tyckter jag.. Men den var rätt så lång men kan verkligen rekomendera den.. någon av er som läster som har sett den? =)

Idag är det ingen rolig dag, jag ska nämligen ta ut min p-stav. Ush fy fan.. jag viste att denna dag skulle komma men fan kan dom inte bara söva ner mig? så slipper jag vara vaken. JAG HATAR DET!! Jag hoppas att de går fort och att de inte kommer kännas allt för mycket, jag vet att jag kommer få bedövning men de är själva grejen.. Jag vet hur rädd och nervös jag var när jag skulle sätta i den.. hur fan ska de nu gå när jag ska ta ut den?? Fan jag vill inte.. usch usch usch =( Jag klarar inte av nålar. Men jag har inga problem alls med att sticka andra men när de gäller mig själv så går de bara inte.. Jag blev blodgivare förut för att jag skulle bli av med min spruträdsla men de gick inte.. till slut sköt jag bara upp och ringde och avbokade hela tiden när jag fick en tid så till slut sa jag till att jag inte klarar av detta längre.. Så jag vet inte hur jag ska bli av med min spruträdsla.. =(

Om någon har nått förslag så får ni gärna tala om de för mig..

FAN FAN FAN JAG VILL INTE =( =( =(

Tur att mamma ska följa med och hålla handen, fast hade hellre velat ha med mig Andreas.. =/
Jag hoppas att de kommer gå bra..

Ha en bra dag.
Hör av mig sen när jag kommer hem..

Puss

...

Sådär nu står maten i ugnen och snart kommer älsklingen tillbaka efter att ha kört mina päron ner till stan =) Älsklingen började bli hungrig så de var lika bra att börja med maten..Tar ju en stund för den att vara i ugnen oxå.. cirka 30 min.. sen får vi se om de är någe bra på tv eller om de kanske blir en film =) de visar sig.

Pusss

tänk om

Skulle vilja stänga av mobilen och bara vara denna helg. Guuuud så skönt de skulle vara då fattas bara en natt på hotell med den bästa som finns, dvs Min älskade Andreas ♥


den 20 mars 2010

Hej!
Allt bra med er ?
Idag har jag städat lite grann, sen har vi varit ute på en promenad. Det var riktigt skönt att gå ut en stund i de fina vår vädret. Kanske äntligen våren är på väg? hoppas hoppas hoppas.. Så vi blir av med snön någon gång. Skönt om vi blir av med allt snart.. Sen har vi kollat på  AIK- Brommapojkarna.. men slutade med 0-0 Så inte så bra..  Men det var en bra match. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och mysa tror jag, vi har iaf inga direkta planer.. Skönt för jag behöver verkilgen en vilohelg. Är helt slut efter att jag kommer hem från jobbet och har svårt att släppa de när jag väl är hemma. En så kallad arbetsskada. inte bra. Så denna helg ska jag bara tänka på mig själv.. och  min älskling.. skulle vilja åka typ till Västerås eller något.. får se vad vi hittar på imorgon =)

Ne nu ska jag kika lite bloggar sen kanske man ska börja med maten?

ha en bra kväll

Puss

*

Mätt och belåten..
Och snart är det dags att göra sig iordning för jobbet.. Det börjar kännas nu att man går in på tredje kvällen =( Men jag hoppas att den går lika fort som de andra kvällarna brukar gå.. Det går ju i ett..


Nej nu måste jag göra mig klar för en jobbkväll =P

Ha en trevlig dag
Pussss ♥


Älskade Andreas, jag saknar dig =(
Hoppas denna dag kommer gå fort och att det är
fredag snart så jag får krama om dig..
Mitt hjärta..
Jag Älskar Dig

den 18 mars 2010

Godmorgon!!
Gårdagen gick rätt så bra..
Sen när jag kom hem satt jag och tittade lite på tv och var på datorn, varför skrev jag inte ett inlägg? kommer inte ihåg. Försökte iaf att somna i soffan men de var eller det blev för varmt och jag låg inte så skönt. Så jag beslutade mig för att gå in till sängen. La mig där och lyssnade på Martin Stenmark. Tack till den som uppfann mp3 i mobilen. Och Tack till den som kom på högtalare till en mobil. Lyssnade på hela hans skiva men lyckades inte somna. Och då var klockan nästan halv två.. Så jag startade om skivan och lyssnade igen. Sen minns jag inget mer så jag måste ha somnat.. Vaknade dock klockan halv åtta av ingenting. Tänkte nu kan jag ju inte gå upp när jag har ännu en kväll framför mig. Så jag försökte somna om men vad händer då? jo då så klart kommer det  en som ska förmodligen ta bort snön från gatan kan jag tänka mig. Som väsnas som fan, men han höll inte på så länge eller så var jag så trött att jag somnade ändå. För sen vaknade jag av att min klocka ringde vid halv tio. Och nu sitter jag här och tittar på tv.. igen :P ska snart äta lite tänkte jag. Men vet inte om jag ska äta lunch hemma eller inte för det är ärtsoppa på jobbet.. ingen hit direkt.. så tror att jag äter lunch hemma.

Sista kvällen för denna vecka då. Tredje kvällen i rad.. JAAAAA vad kul att ha tre stycken kvällar efter varandra.. Det suger verkligen.. =( Jag vill ändra lite på mitt schema tack!!

Ne nu börjar magen kurra lite men lite för tidigt för att äta än så får hålla ut ett tag till..

Ses och Hörs
Pussss

*

Nu är jag mätt i magen..
Snart ska jag börja göra mig iordning för att sen åka mot jobbet..
HOppas verkligen att kvällen kommer gå fort..

Funderar på att ta en sväng innan jag styr mot jobbet..
Tror jag ska göra det..

Ne nu måste jag göra mig iordning..
Ska försöka att skriva ihop ett inlägg ikväll efter att jag har slutat jobba..

Ha de så bra..

Pussss

den 17 mars 2010

Godmorgon, lite sent kanske men för mig är det godmorgon fortfarande.
Ja ni gårdagen den gick ju som den gick på jobbet. det vill säga, inte så jättebra. Men jag lever och nästan alla andra sov när jag gick så de är bra det. Vi får se hur  det går ikväll, jag hoppas  på lite bättre än vad det gick igår.

Sen kom jag hem och de var så skönt att få luta sig mot Andreas och bara känna hans lukt. Tyvärr får jag inte göra det ikväll eftersom han är i Nyköping på en kurs/utbildning och kommer inte hem förens på fredag =O Hur ska jag kunna sova två nätter utan min lilla älskling?? =( Men jag hoppas verkligen att de kommer gå bra.. I värsta fall får jag väl sova på soffan =P Eftersom vi inte har någon tv i sovrummet. Mycket lättare att somna vid tv:n..

Och vet ni, igår när jag skulle gå hem och byta om så slår jag i min tå som blev klämd i sommras. Så nu är den hur stor som hellst, varför blir den så svullen för? Det blir ju så varje gång jag slår i den och jag behöver inte ens slå i den hårt. trött på denna tå nu. Undra om den är av? =O Eller de kanske ska göra ondare då? Någon som vet?

Innan jag börjar jobba så ska vi ha APT på jobbet, just nu kommer jag inte ihåg vad apt står för men de är typ som ett personalmöte. Glömmer alltid vad apt står för. =P Så jag måste åka till jobbet tidigare, för mötet börjar 13.30 och jag börjar inte jobba förens 15.45 men de skilljer bara en kvart innan jag börjar jobba, hade varit värre om de var en timme typ.
Aja men de jag skulle säga att innan jag ska åka till jobbet så ska jag åka till Tuna Park och titta på en väska tänkte jag. Hoppas Hoppas att den finns bara, annars så får jag beställa den från internet.. Den är såååå fin och jag är kär i den. Jag bara ska ha den. Sen ska jag kolla om de finns ett par skor oxå :P (A) Men bara titta =P

Jag tycker att man borde kunna titta om de finns i affären så som man kan göra med skor och så. Borde man kunna göra med kläder oxå. Men de är bara att hoppas att den finns =)

Ne nu ska jag kika runt lite mer och om en stund börja med lunchen.. så jag hinner äta innan de är dags att åka.. =P


Ha de så bra, en bra dag och en bra kväll =)

Pusss

...

Sådär nu är det nog dags för mig att dra mig vidare mot mamma, ska dit och ta en kopp kaffe =)
Om jag inte skriver ikväll när jag  kommer hem så lär jag väl göra det i morgon :P

Ha en bra dag/kväll..

Puss

den 16 mars 2010

Goddag!
Det har inte blivit något inlägg under helgen pågrudav att jag har jobbat och när jag har kommit hem har jag varit helt slut.. Så jag kan väl säga att det har varit en jobbig helg eftersom de är nytt osv.. Men den gick och de är skönt att den är över.. Längtar tills fredag för då kan vi ha de mysigt på kvällen och jag ska ta en välförkänt sovmorgon på lördag. Den som ringer och väcker mig då blir jag inte glad på.

Har nyss pratat med Sesam och ska dit på måndag för att äntligen ta ut denna jälva pstav. Ush för den. Så de ska bli så himla skönt att äntligen bli av med den. ska vi bara se vem som ska följa med mig  och hålla mig i handen =P har tre personer att välja mellan.. Emelei, Andreas eller mamma =P

Ne har egentligen inte så mycket att skriva..
Ska snart eller om någon timme, göra mig klar och sen gå hem till mamma och ta en fika med henne :P

Återkommer om jag harnåge mer att tala om för er =)

puss så länge

...

Nu är han hemma, vi har ätit mat som ANDREAS har lagat, inte varje dag som han lagar mat till mig. Det var skönt att slippa laga mat för en gångs skull iaf.. jag hoppas på att de blir flera gånger och inom en snar framtid =) Snälla snälla snälla älskling =)

Innan maten har jag hållt på med mitt cv och mitt personliga brev i ungefär två timmar, att de ska ta en sådan tid =/ Men jag tycker att jag fick ihop det bra och de tyckte älsklingen oxå.

Efter maten så har vi/jag tittat på sveriges värsta bilförare, och jag förstår inte hur dessa människor har fått ett körkort. Dom på vägverket jag ju inte ha varit vakna helt den dagen iaf.. Man blir ju nästan lite rädd för att vara ute i trafiken. Tur att man själv är en sådan bra förare =P

Just nu tittar vi på lyxfällan. Undra om det går något mer bra efter lyxfällan? Det visar sig.

Imorgon är det fredag och jag är ledig =)

Imorgon ska jag till kiropraktorn, skönt för nu börjar det kännas lite grann i ryggen.

Ne men nu ska jag fortsätta att titta på tv. 

Puss

Andreas, du är mitt allt <3 Jag älskar dig!

.

När man mår dåligt så vet jag ett jättebra botmedel. SHOPPING =)
Iaf att titta på kläder, men nu vill jag bara till tuna park och kolla om de finns där alllt som jag sett på nätet.. hoppas hoppas hoppas att de finns.. men tror inte att jag orkar åka dit, vill iaf inte åka dit själv. Om jag inte gör det idag kanske jag gör det imorgon :P Men de visar sig..

Snart kommer min älskling hem =)

...

Jag önskar att jag var en liten flicka igen som fick sitta i mammas knä och bli tröstad..


=/

Vill jag?
Vad vill jag?
Vad är det jag vill?

Hur ska jag göra?
Vad ska jag göra?
När ska jag göra det?


den 11 mars 2010

Hej =(
Varför kan jag aldrig få må bra? Saker och ting går bra ett tag men sen bara skiter sig allt för mig. Det var ett bra tag sen som jag mådde såhär dåligt. Jag vill inte somna på kvällen pga av den där filmen och jag vill inte vakna på morgonen pga av om jag ska jobba så måste jag vara glad. Fast å andra sidan så skulle jag vilja jobba för då går tiden så fort och jag slipper tänka så mycket. När jag jobbar går jag inte in i mig själv lika mycket som jag kan när jag är hemma. Som idag tillexempel, vad har jag gjort idag? Ingenting, inte ett skit. Knappt så att jag har ätit ju. Men jag är inte hungrig. Jag vill bara att Andreas ska komma hem och krama om mig och ta hand om mig. Jag skulle behöva städa men jag orkar verkligen inte. Jag har ingen lust till det nu när inget är som de är..

Jag hoppas att han kommer hem snart så jag kan känna mig trygg..

Jag önskar att Andreas kunde komma hem och be mig packa en väska och sen bara ta med mig någonstans dit ingen vet vart vi är.. bara Andreas och jag.


Jag älskar dig Andreas<3

den 9 mars 2010

Goddag!
Är lite små depp idag eftersom jag inte sover så bra om nätterna längre.. Men i natt vaknade jag bara en gång.. Tillskillnad från andra nätter då jag vaknat tre fyra gånger.. JAG VILL HA MIN NATTSÖMN!! Snälla ge mig den tillbaka. Tur iaf att jag har älsklingen som håller om mig och tröstar mig. Vad skulle jag göra utan dig Andreas? Känner inte för att göra något alls idag, vill bara ligga hemma och bara vara. Men jag MÅSTE jobba.. som tur är så är de inte så länge.. Sen är jag ju ledig i tre dagar så de ska bli skönt.. =) men sen har jag helgens jobbande framför mig.. men det ska nog gå bra hoppas jag.

Kul att imorse när jag eller ja efter att jag hade skjusat Andreas till jobbet så ser jag att jag har värsta överläppen. Den är skitsvullen och gör ont när man tar på den. Jag undrar vad jag har gjort, kan inte minnas att jag har gjort något. Får fråga Andreas om han kan veta vad som har hänt..
Det ser iag inte klokt ut =O

Ush vilken otroligt dålig dag jag har, i detta fina väder? Är de kanske äntligen tid för våren att besöka oss? Vart är då mina vår känslor? Vill inte vara deppig nu när de äntligen blir fint väder och vi kanske kommer bli av med snön.. Hoppas de iaf för jag är trött på denna snö nu.


Nej nu ska jag vila lite innan de är dags för att hämta älsklingen och sen dra vidare mot jobbet..

Får se om jag hinner med ett inlägg innan de är dags att åka..

PUSS


Andreas, du är mitt allt. Jag älskar dig! <3

påsar under ögonen.. =/

Jodå jag hinner med ett snabbt inlägg innan jag måste ta på mig kläder och åka mot jobbet..

Jag börjar med att säga, vilken jälva natt. Vill inte ha alla dessa mardrömmar längre. Vill kunna somna på kvällen och sova hela natten och vakna på morgonen och vara utvilad.. någolunda iaf eftersom när man vaknar till en kl så har man ju inte sovit tills man vaknar av sig själv..

Jag vill kunna lägga mig i sängen på kvällen och somna i lung och ro och inte behöva vara livrädd.. ush tänker aldrig mer se den där jävla filmen. Fy fan.

Det går an om jag inte ska upp och jobba på morgonen men som idag.. hur fan ska jag orka jobba till kl 17.00 när jag inte sovit mer än max fyra timmar?

JAG SÄGER BARA DUMMA MARDRÖMMAR, FÖRSVINN!!!

Ne nu måste jag åka mot jobbet. Eller kanske göra mig iordnin först???

Ha en bra dag

Puss

...

Ja vad ska jag säga..?
Blir faktiskt ledsen när detta ämne kommer upp för egentligen så vill jag inte, inte längre. Jag ville förut men inte nu. Jag blir ledsen och vill gråta när vi kommer in på detta. För jag vill inte att de ska ske. Men jag förstår på ett viss sätt. Just nu vill jag bara bort en stund och stanna tiden. Går de bra? Tror att jag skulle behöva det.

Då var denna dag pajad då.. =/

Tror jag ska lägga mig och läsa lite så kanske jag blir på bra humör igen..



JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!! DU ÄR MITT ALLT <3 JAG VILL INTE FÖRLORA DIG!!


den 7 mars 2010

Goddag! =)
Lördagen var mysig.. VI myste i soffan hela kvällen och åt gott =) Kikade på melodifestivalen men nej inte så himla nöjd.. ja menar orsa gubbarna? vad fan gör dom i melodifestivalen? Vilka är de som röstar på dom lixom?? Det skulle jag gärna vilja veta. Jajag vet inte vad ni folket i Sverige röstar på..  men asså, dom är ju inte ens bra.. säg vart dom är bra någonstans????

Däremot Crucified Barbara däääär mina pärlor.. dääär har vi ett bra band =) Synd bara att dom inte gick vidare.. =( Men dom går hårt här hemm på Spotify =P De må ni veta..


Idag eller ja just nu håller vi på att tvätta, Andreas är nere i tvättstugan just nu. Jag har damsugit och plockat undan lite grann och så har jag bäddat rent i sängen =) JAG ÄLSKAR ATT SOVA I EN RENBÄDDAD SÄNG =)
Annars idag har vi inte några direkta planer. Bara ta de lungt tror jag. Sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll? alltid ett problem nu för tiden tycker jag.. Men ja jag hittar väl på något som vanligt.. Får fråga Andreas vad han vill ha för mat när han kommer upp från tvättstugan..


Ne men höru nu ska jag kika runt på lite andra bloggar som jag följer..

På återseende.. =)

PUSS

sova sova sova sova sova sova sova...

Hallo=)

Här sitter jag, fast igentligen är jag hur trött som helst skulle vilja lägga mig men måste vänta på att  Älsklingen kommer tillbaka efter sin nattpromenad. Fattar inte varför han vill gå ut och gå nu när de är så kallt ute och när de är så sent. Men han gillar det så de är bara att hoppas på att han kommer hem snart..


Nu kom han. Har var inte ute så länge.. Tur det. Gillar inte när han ska gå ut och gå själv och jag orkade verkligen inte följa med. Mina ögon går nästan i kors..


Ne de blev ett kort inlägg men jag ser knappt vad jag skriver så de är väl kanske bäst att gå och lägga sig då??

Godnatt på er !!


Puss

den 5 mars 2010

Igår innan jag skulle åka till jobbet så skrev jag ett inlägg.. Men jag råkade trycka på en knapp och så försvann de.. och jag hade inte tid att skriva om de går.. men nu när jag loggade in så såg jag att de var i  utkastet så nu har jag publicerat de.. bättre sent en aldrig. =P

Igår efter jobbet så kikade vi på två st filmer och sen körde vi hem CalleBalle, så de blev sent i säng inatt. Klockan var nog närmare två innan jag låg i sängen.. Älsklingen var så trött så han somnade flera gånger.. Har nog med förkylningen att göra men tycker att han börjar bli bättre nu. Men han har ingen ork. Hoppas att han blir frisk snart..

Idag har vi inga direkta planer. Ska åka och handla om en stund sen ska vi nog bara vara hemma och ta de lungt..

Ikväll blir de nog mysa till tv eller någon bra film <3
Denna helg vill jag nog bara ha en mys och slapp helg.
Känner för att bara bunkra upp med en filmhög och gå igenom.. Ska nog dra hem till päronen och se om de har någon bra film Vet att de har bröllopsfixaren och den vill jag se..

Ne hörni nu måste jag ta och göra mig iordning och sen vill Älsklingen ha datorn..

Vad gör man inte för den man älskar? =)

Vi ses och hörs.. Om inte mer idag så får ni ha en bra fredagskväll=) Det ska iaf jag ha =)

Puss på er

Andreas, jag älskar dig <3

den 4 mars 2010

God eftermiddag!!

Ska snart dra mig vidare till jobbet, tänkte bara slänga ihop ett inlägg till er så att ni står ut tills imorgon =P för ikväll när jag kommer hem från jobbet lär jag inte skriva något.. Fast de beror ju lite på vilket hurmör jag är på ioförsig.. men de visar sig. Dagen har jag bara legat och läst min bok. Snart klar med den, den är ju såå bra så de är svårt att släppa den. Det är en kriminalroman, hur bra som helst. Älskar denna författare. Hon är bara föööör bra.

Ja jag skulle ju ha jobbat dag i dag men de blev en kväll istället. Vet inte om jag skrev de igår.. men de tror jag att jag gjorde.

Älsklingen är fortfarande hemma och är snorig och hostig.. Hoppas att han blir bra snart för han är på värsta menshumöret nu när inget går som han vill. Så på så vis ska de bli skönt att komma hemifrån en sväng, inge kul att vara hemma när man inte duger.. SUCK PÅ DIG!! Blir ledsen och irriterad när du är som du är just nu.
Aja får hoppas på att du är på bättre humör sen när jag kommer hem.

Nej men nu ser jag att klockan är mycket.. måste dra till jobbet..

Ha en  trevlig kväll

Puss Puss på er

den 3 mars 2010

Godkväll!
Hur mår ni?
Idag har jag varit ledig, så har inte gjort så mycket, bara tagit de lungt. Var bara ut och handlade en sväng förut idag men annars så har jag bara varit hemma och tagit de lungt, Blev ju inte så mycket sömn inatt så har varit rätt så trött under dagen. Sov ju med en brännmanet inatt så inte var de lätt att sova inte. Vaknade hur många gånger som helst och sen så påstår han att han fryser när han i själva verket är hur het som helst, men jag vet hur det är att ha feber och vara förkyld. De är ingen höjdare och jag fårsåtr att han fryser. så han fick faktiskt ha mitt täcke inatt.. iaf en del av natten. Men idag verkar han vara någolunda bättre men nu börjar han få lite hosta så vi får väl se när han blir frisk. Han har iaf sovit en stund nu på kvällen så man kan ju hoppas att han sover bort febern..

Imorgon skulle jag ha jobbat dag men ska jobba kväll istället, en kollega var i behov av att byta så de är väl bara att ställa upp. Hoppas att hon sen i framtiden ställer upp för mig bara :P om de skulle krisa sig för mig. Men de tror jag att hon gör.. Så de är väl bara att hoppas att kvällen imorgon kommer gå bra. Som tur är så är de inte så lågt pass. Ska ju bara göra mina timmar så börjar vid fyra tiden till nio så men de kan vara skönt med ett kort pass ibland oxå.. eftersom jag nästan bara har långa på mitt nya schema..

Nu ska vi se om jag får se på fuskbyggarna eller om han ska se fotboll. JAG VILL HA TVÅ ST TV!!!! då slipper någon bli lidande.. men vet inte ens om de är något av de lag som han håller på så varför ska han då titta på de? Sånt förstår jag inte..

Haha oj då de var visst Sverige som spelade.. oops.. aja men får se hur de blir.


Nu ska jag krama om min lilla sjukling..

Puss Puss På Er..!!


den 2 mars 2010

Goddag/Godkväll

Är ledig idag men var ändå tvungen att gå upp imorse och köra A till jobbet, eftersom han hade/har innebandy nu efter jobbet. så har varit hemma själv hela dagen. förutom vid lunch tid då jag var tvungen att åka ut till volvo med Andreas innebandyklubba som han glömde imorse när vi åkte dit. Har varit så otroligt trött idag men nu börjar jag piggna till lite, har bara segat framför tv:n idag. men de är skönt med sådana dagar oxå. Det har ju varit en jobbig helg och gårdagen var jobbig så de är säkert därför jag är så trött idag..

Men snart får jag besök. Emelie kommer hit en sväng =) Alltid trevligt med lite besök.. =)
Sen får vi se när Andreas kommer hem från träningen.. men de lär väl inte bli förens vid sex-halvsju tiden kan jag tänka mig. Har för mig att de är då han brukar komma hem.

ne nu ska jag leta reda på mina tofflor sen invänta Emelie =)

Ha de så bra så länge..

PussPuss på er

den 1 mars 2010

Godkväll
Vilken dag, har jobbat på min nya avd idag 7-17 och dagen har bara rusat förbi. Dagen har gått så otroligt fort och jag är hur trött som hellst.. somnade en stund på soffan efter middagen men vaknade när älsk skulle åka och ha innebandy. Hoppas att de går bra för honom att komma dit och tillbaka hem, tycker in om när han ska åka själv i detta väder..  bara att hoppas att de går bra för honom..

Ska nog snart gåoch lägga mig tror jag, tänkte lägga mig i sängen och läsa lite grann så kanske jag är vaken när han kommer hem. 

Vet inte mer vad jag ska skriva, de har inte hänt något speciellt idag..
Har typ bara jobbat.

Har kanske mer att berätta imorgon

Ne nu ska jag kika på tv en stund till sen ska jag nanna kudden tror jag..


pussPuss på er ..

RSS 2.0