25/04-11

Hej!
Ingen bebis än.. :(

Har inte uppdaterat så mycket under helgen som jag trodde att jag skulle göra..

Helgen har varit lite sådär.. I fredags tog vi det bara lungt, och i lördags så tvättade vi bilen och jag var snäll och tvättade mammas :P Gick bra. Sen under kvällen så började jag få en massa värkar.. Som minst så var det två minuter mellan värkarna.. Ringde till förlossningen men dom sa bara att jag skulle ta alvedon och vila. Tog ett bad istället och då avtog värkarna såklart.. :( Hade bara en under natten och sen inget mer.. Under söndagen åkte vi ut till mamma och pappa där dom har sin husvagn.. Var en massa folk där, även bror och hans girl var där. Så det var jättemysigt att åka ut dit och bara umgås. Satt i solen så fick lite färg iaf.. Hade tryck känsla nedåt men fick bara en värk under tiden som vi var där ute.. Fick även en på vägen hem ii bilen men den var inte så falig.. Under kvällen igår så var det lungt.. Inga värkar eller så men fick fruktansvärd huvudvärk. Ringde till förlossningen då min BM sagt att jag ska göra det så fort jag får ont i huvudet eftersom mitt blodtryck pendlat lite upp och ner. Men fick samma svar även denna gång från dom på förlossningen. Ta en Alvedon och om de inte hjälper inom några timmar så får du ringa in igen.. De släppte lite men inte helt men orkade inte ringa in för visste ju vad jag skulle få för svar.. Så var bara att försöka somna om. När jag vaknade i morse vid 6 tiden så slöppte de som tur var.. Annars så hade jag ju varit tvungen att ringa in till dom. Efter att vi gick upp och så så kände/känner jag en annorlunda känsla i magen.. Kan inte förklara hur de känns men typ som tryck nedåt fast på hela magen.. Svårt att förklara.. Ringde iaf mamma och hon sa att de nog inte är så lång tid kvar nu..

Vore ju kul om bebis kom imorgon för då är det jag, pappa och bebis födda på samma datum :P

Har gått en vända i trappen men inte fått några värkar. Har även pysslat lite här hemma. Gått och småplockat och de lixom kryper lite i kroppen på mig. Har även vattnat blommorna :P Får gå några till vändor i trappen så kanske de startar :) Men det känns som att jag kommer gå över tiden.. :(

Hoppas hoppas hoppas att h*n kommer snart :)

Nu ska jag kila vidare..

// Helen

21/04-11

Dagen idag har varit lugn, älsklingen tog med mig på en överaskning men de blev dock inte som han ville :( Får fixa det en annan dag. Så istället åkte vi och handlade, gick även in på apoteket då min pollen har börjat :( Räckte med att jag hade fönstret öppet en liten stund så kände jag av det på en gång :/ Så då tänkte jag att det var lika bra att köpa de tabletter som jag brukar äta när pollen är igång. Men nej de gick ju inte för jag är gravid och då får man inte äta några sådana tabletter. Tänkte att då finns det väl några andra som jag kan äta men nej. Istället fick jag köpa en nässpray och ögondroppar. (hatar att ta ögondroppar) till ett pris som jag hade fått flera kartor av tabletter för. Dyrt blev de så bara hoppas att detta hjälper. Har tagit av nässpraayen och den hjälper lite iaf. Drar mig lite för att börja med ögondropparna. Men lär väl snart få ta dom med.

Efter att vi varit och handlat bjöd min söta älskling mig på mjukglass. Så gott, årets första med :) Kan ju inte avnjutas på nått annat sätt än med min älskling :) Tack hjärtat!

Sen åkte vi en sväng till min mamma för att se vad hon hade för sig men hon hade så ont i huvudet så vi blev inte där så länge. Men fick med mig lite gubbröra som jag kallar de hem :) Så gott. Sen åkte vi hem och inväntade Emelie som skulle komma förbi och färga mitt hår :) Så nu är även det gjort. Så man slipper ha en massa utväxt och en massa olika färger i håret. Resutatet blev bra, det är fortfarande blött men det ser bra ut :) TACK GUMMAN!!

Resten av denna kväll blir nog lugnt, har så sjukt ont i mina höfter så jag vet inte vad jag ska göra. Tog ett bad ihopp om att det skulle hjälpa men nej de gjorde det inte. Men nu den sista tiden lär väl vara en plåga. Bara att genomlida den.

Nu ska jag föna håret och sen slänga upp benen på soffan.. Och där lär jag nog ligga resten av kvällen..

GLAD PÅSK PÅ ER FÖRESTEN :)

Lär uppdatera under helgen om inget annat händer. Vi kan ju inte dirket göra så mycket nu, det är ju bara att vänta.. Vänta ut den lille plutt som trivs så bra där inne..

Nej nu ska jag kila..

// Helen

Hej:) ikväll har vi bara tagit det lugnt.....

Hej:) ikväll har vi bara tagit det lugnt.. Haft lite värkar av och till så tog mig ett bad förut. Var jätteskönt:) börjar ju känna av i ryggen :( så det badet var guld värt.. Dock så känns det fortfarande i ryggen och i ljumskarna och har tryck nedåt.. Så det är ju på god väg iaf:) full fart där inne har det oxå varit under kvällen.. Vill bara att värkarna ska bli mer kraftigare så att man känner att det verkligen är på gång.. MEN jag vet att det bara är att vänta men det är så tråkigt :( VI vill ju ha en bebis nu:) Nej nu ska jag fortsätta att titta på Big Brother sen blir det sängen.. Hoppas på att ha lättare att somna inatt.. Bye Bye sov så gott :)


..

Tog mig ut iaf för mamma ville handla. Och så länge jag inte är själv ute så är det ju ingen fara. Gick bra att handla men trots att vi var där rätt tidigt så var de ändå en massa folk. Tog lite tid men till sist fick vi med oss allt och lite till. Eller mamma hittade inte allt så men men..

Vet inte om jag skrev det i förra inlägget att jag skulle göra potatismos och korv till middag idag. Men köpte även tunnbröd så kan man göra typ som en tunnbrödsrulle :P Gott blev så sugen på det . Deet var alltid så gott när man fick det i skolan :P Tyckte för det mesta att maten i skolan inte var så dålig. Är inte så petig när det gäller  mat..

Nej om man kanske ska ta och börja med att skala lite potatis :P Magen börjar kurra lite..
Hoppas bara att A kommer hem någelunda i tid idag..


20/04-11

Igår trodde jag verkligen att det var på gång, men det var falskt alarm igen :( När Andreas kom hem från jobbet hade jag så ont i magen att jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Tvingade i mig mat ifall de skulle starta så man har lite krafter men de var inte lätt att äta. Ringde mamma som sa att jag skulle ringa till förlossningen. Gjorde de för tänkte att det är bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite. Och där fick jag de svar jag viste att jag skulle få. Ta en alvedon och ett bad och vila dig lite. Tack för den hjälpen. På henne lät de som att de inte alls var på gång. Vilket de visade sig senare att de inte var heller men iaf.

Tog ett bad och vilade lite. Men de släppte inte riktigt. under kvällen hade jag ont som en molande mensvärk och varje gång jag rörde mig, eller skulle ställa mig upp så gjorde de ont . Dock så släppte "trycket" i magen.

Vi tog det lugnt resten av kvällen och när vi skulle sova så kunde jag såklart inte somna. Somnade inte förens vid halv två och varje gång jag vred mig i sängen så gjorde det  ont. Sen blev det för varmt, men kunde ju inte öppna eftersom Andreas är förkyld. Men lyckades till sist somna.

Nu imorse när jag vaknade kände jag en värk. Men sedan har det varit lungt. Men tar det ändå lungt. Man vet ju inte när de kan starta. SKulle behöva fixa lite med mina blommor men har inga lekarkulor hemma. Så får se hur jag gör..
Tänker inte ge mig ut själv så som jag är nu iaf. Får se sen när Andreas sluta jobba om vi kanske kan ta en liten kort promenad så jag får röra lite på mig iaf..

Man kanske ska ta och börja tänka på att äta lite lunch. Vet dock inte vad jag ska hitta på. Men blir nog nått lätt som en omelett eller så. Orkar verkligen inte laga mat nu för tiden och har ingen fantasi heller..
Men vet iaf vad vi ska äta till kvällsmat. Då blir det potatismos och korv. Så gott och så enkelt. Självklart blir de hemmagjort potatismos :P

Nej nu ska jag sluta babbla en massa goja och dricka lite vatten :P

// Helen

19/04-11

Fortfarande ingen bebis.. :( Men snart så. Ska försöka att sluta tänka på det så kanske tiden går lite fortare men det är inte lätt.. Man vill ju bara ha ut bebis så man kan börja leva det nya livet :P Om ni förstår hur jag menar :)

Igår bytte vi däck på bilden, (vi har fritionsdäck, stavas de så? ) under vinderhalvåret så vi får även köra med dom på sommaren men de vill vi inte då de sliter så mycket på däcken. Så vi satte på sommardäcken. Även Emelie gjorde det. :P (fickl lite hjälp av Andreas ) men du skötte dig bra gumman :)
Efter att vi hade bytt däck åkte vi för att kolla luften i däcken. Sen tog vi en sväng för att känna så det kändes bra osv. Åkte hem till mamma och pappa för att hämta hem vaggan. Äntligen. Så nu står den här hemma och jag har precis bäddat den :) Så mysigt. Nu fattas det bara en liten bebis där i med :)

Dagen idag blir nog bara lugn, har sjukt ont i kroppen. Är stel och dan :( Provade att ta en dusch ifall de skulle hjälpa men de hjälpte inget vidare direkt. Vill ju inte bada när jag är hemma själv ifall jag skulle ramla eller så. Får ta ett bad sen när Andreas slutat jobbet :P

Har startat en diskmaskin och tänkte snart titta på, mamma byter bo och en unge i minuten. Missade ju det igår eftersom vi bytte däck. Som tur är så kan man se det dagen efter :)

Sen har jag lite blommor att ta hand om med ;)
Men behöver lekarkulor, stavas de så? och de finns hemma hos mamma. Vet inte om jag orkar ta mig dit idag. Kanske om de onda släpper i kroppen..

Nej nu ska jag vila kroppen lite :)

// Helen

18/04-11

Hej!
Sjukt trött idag.. Vet inte varför för jag har ju sovit bra hela natten.. Får hoppas att jag piggnar till snart. Tänkte slänga ihop lite lunch och sen göra mig iordning lite smått för att bege mig hem till päronen. Sen vid halv tre ska jag till barnmorskan på en kontroll.. Önskar bara att bebis kan komma ut snart.. Hade en massa värkar på morgonen men la mig och sov och sen var dom borta som vanligt.. Fast det känns lite annorlunda i magen och bäckenet idag.. Men ingen ide att hoppas på något.. Bara att vänta och se när den lilla vill ut.

Hoppas att det är snaaart :)

Då har denna helg och söndag gått. Synd at...

Då har denna helg och söndag gått. Synd att helgen går så fort bara.. :( men nu till veckan som kommer så är det ju påsk och då är ju karln ledig lite längre så då får man passa på att njuta av honom :) har inga direkta påskplaner så får se vad kommande helg har att bjuda på.. En liten bebis kanske? Det skulle ju inte skada.. :) under kvällens gång så hade vi besök av Emelie :) så det blev en hel del snack och så tittade vi så Big Brother.. Man fick höra låten som dom gjort med basshunter under veckan och jag tyckte den blev as bra.. Den lär nog lätt bli en sommarplåga :) efter Big Brother kollade vi runt lite så tv men fanns inget bra att se så lät älsklingen få spela lite :) snäll som jag är :) Såg ni Big Brother föresten? Tyckte ni att rätt person åkte ut? Hon gjorde ju ändå ingen vidare nytta där inne fart hade nog blivit lätt att stå mot henne i en final.. Nej nu tror jag att det är dags att sova snart, ligger redan under täcket.. Bara ÄLSKAR mitt duntäcke :) så mysigt. Nej sova var det, ögonen går snart i kors.. Godnatt på er och sov så gott :)


17/04-11

Hej!
Söndag idag och det känns, är as seg och känner inte direkt för att göra något alls. Bara vara hemma och mysa med min älskling, men måste dock ut och handla :/ känner inte alls för det. Men men, får se när vi tar det. Ikväll får vi besök av emelie med så det lär väl bara bli en slappkväll med film och big brother. :P MYS!!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.
Har startat en diskmaskin så ska väl vänta på att den bli klar så jag kan plocka ur den. Sötnosen spelar.. Ovanligt :P men nej de är klart att han ska få spela nu när han köpt ett nytt spel ;) Stör mig inte så mycket faktiskgt.. :P

Nej nu ska jag kika runt lite...

// Helen

..

Så.. då har man plockat undan lite och dammat lite. Och fixat lite med gardinerna.. :P
Tänkte ta in och spola av balkongmöblerna men kände att de sa ryggen nej ifrån. Magen med för den delen. Börjar bli eller är skapligt hungrig och har varit det ett tag nu. Vill ha mat nu.. För ni vet, hungrig gravid kvinna är inte att leka med.

Men det verkar som vi ska äta snart så ska ta och byta om..
Blir lite onyttigheter idag.. Pizza :P

MUMS :D :D :D

Jaha nu börjar det igen.. Nu kommer den dä...

Jaha nu börjar det igen.. Nu kommer den där rastlösheten sakta smygandes och det börjar krypa i kroppen på mig.. Vad ska jag nu hitta på, finns lite småplock som kan göras men om det inte hjälper.. Usch det är så jobbigt när det kryper i hela kroppen och inte finns något att göra åt det.. :( får väl springa lite i trappen i värsta fall.. Suck :(


16/04-11

Goddag!
Lördag idag, underbara lördag.. Fint väder och vi har varit ute på en liten tripp. Tog en sväng till onoff för att se om dom hade nått spel som karln ville ha och det hade dom. Men vi åkte till Elgiganten för att se om spelet var billigare där. Vi skulle ju även titta på en tvättmaskin där. Men spelet var dyrare där men hittade en tvättmaskin som inte var allt för dyr. Tog någon brochyr (stavning??) och sen åkte vi tillbaka till onoff för att köpa spelet. Så ja ni kan ju tänka er vad han lär göra resten av dagen. Vad ska då jag hitta på? Blir nog bara att ta det lungt för har ont i huvudet :/ Hoppas att det inte blir värre bara.. Har även ont i kroppen. men det är ju inte så himla konstigt..

Nej nu ska jag kila men lär återkomma ;)

// Helen

..

Fick ett samta från försökringskassan om att de hade lite svårt att få tag i vissa grejer gällande min ersättning som jag kommer få senare, Hoppas bara att detta inte blir allt för mycket problem så jag inte får mina pengar i tid. vill ju inte vänta i all evighet på pengarna. Men känner på mig att de kommer att krångla lite. För man har ju inget direkt förtroende för dom på försäkringskassan. Ja menar dom är ju inte direkt så snabba på att fixa sina grejer..
Men får helt enkelt hålla tummarna på att dom inte krånglar allt för mycket..

Har ätit lite lunch och inväntar mannen i hemmet ;P trodde att han skulle komma hem lite tidigare idag eftersom han jobbade över igår men får se. Han kanske kommer snart :)
Hoppas det iaf :)

Annars har det inte hänt så mycket sedan förra inlägget ;P
Har mest tagit det lungt. Känns lite i ryggen om man säger så..

Nej nu ska jag fortsätta att vila ryggen och titta lite på tv..

// Helen

15/04-11

Goddag!
Hade rätt somnade nästan på en gång som jag la huvudet på kudden igår kväll. Har dock vaknat några gånger under natten men det är ju inget ovanligt nu för tiden.. Fast på den senaste tiden har jag vaknat av mer en obehag känsla.. :S Vet inte varför.

Idag vet jag inte vad som händer, men känner för att göra något. Får se om mannen är sugen på nått när han kommer hem från jobbet. I helgen tänkte jag att vi skulle ge oss ut på en taveljakt. Är lite tomt på vissa väggar här hemma. Men det är inte så lätt med tavlor. :( Någon som jag tycker om tycker inte han om och vise värsa. Men vi får se om vi hittar något. Annars under helgen har vi nog inga direkta planer. Blir nog bara att ta det lungt och hoppas på att det kommer en bebis snart :P Fast just nu ser det ganska mörkt ut :( H*n verkar trivas som fisken i vattnet i mammas mage.. Önskar bara att tiden kunde gå lite fortare så man h*n snart kommer ut till oss. Vet att det inte är många dagar kvar nu men den här sista tiden är nog fan den värsta. Dagarna känns ju som år. Det är 11 dagar kvar till BF och sen om man nu går över tiden så kan man få gå över två veckor innan man blir igångsatt. Men jag hoppas på att h*n kommer av sig själv. Och snart!! Börjar bli ganska jobbigt att vara gravid nu. Humöret svänger som jag vet inte vad.. Tycker så synd om Andreas som får stå ut med mig och mitt humör. inte för att jag är överjävlig men kan ju börja gråta helt utan anledning.. Men så är det att vara gravid, det är inga dans på rosor.

Nej nu kanske man ska ta och se om man kan fixa ihop något att äta. Magen börjar bli lite sugen :P

// Helen

14/04-11

Hej!
Somnade igår kväll med värdens huvudvärk och hoppades på att den skulle släppa under natten. Men icke, vaknade med den imorse och har inte sovit något vidare bra under natten heller.. Vaknat flera gången och fått gå upp på toa men även bara vaknat till och inte riktigt vetat vart jag varit.
Så kommer nog somna fort ikväll när jag kryper ner under täcket..

Nej men nu kom mamma hem så ska prata lite med henne..

/ Helen


vill ha maat

Då har man haft lite Skilda Världar maraton här hemma idag, hann se 14 st avsnitt :) Innan jag avbröt för snart kommer mannen hem och då ska jag laga mat. Hoppas att han kommer snart för jag börjar bli jättehungrig.
Idag tänkte jag göra pitabröd med kebabkött och grönsaker till. Lätt och såååå gott..
Men då måste man ha allt hemma så därför skickade jag honom för att handla :P
Men han bör nog komma snart :)

Har även haft sammandragningar under dagen men dom har dock inte varit så starka. Om dom blir starkare under kvällen så får jag nog ringa till förlossningen och  höra med dom så att man inte råkar föda hemma. Det vore ju inte så roligt. Undra om man törs ta ett bad idag eller om de bara sätter fart på det?
Kanske bäst att fråga dom på förlossningen innan. Eller iaf mamma  ;P

Nej nu ska jag se om han kommer snart. Lär uppdatera mer senare..

// Helen

12/04-11

Godmorgon!
Trodde nästan att de skulle starta inatt men nej de gjorde det inte. Kl 23.45 fick jag en massa sammandragningnar som kom med täta mellanrum, (klockade dom inte ) så höll de på fram till kl. 01.30 då jag måste ha somnat. Tänkte om de är dags så är de bäst att passa på att sova innan man får så ont så de inte går. Och innan dom blir allt för täta. Men jag vaknade på morgonen och då var dom borta. Kändes lite men inte alls så som innan. :( JAg som trodde att bebis ville ut men tydligen inte. Men de kanske inte dröjer så länge till för magen känns lite annorlunda idag. Så man kan ju alltid hoppas på att den snart vill titta ut :) för mamma och pappa längtar ju så otroligt mycket efter dig där inne.. :) Vi vill ju att du ska komma ut nu :) Så vi får träffa vår lilla skrutt :)

Så idag blir det bara lungt här hemma, tänkte titta lite på skilda värdar :D
Så kanske jag tar några vändor i trappen med för att kanske sätta igång något :P Man kan ju alltid hoppas :)

Men lär säkert uppdaterar mer under dagen ;P

Ne nu ska jag ta mig en smörgås och sen se på tv.. :)

// Helen

Godkväll! Dagen började kl 7 då jag inte k...

Godkväll! Dagen började kl 7 då jag inte kunde somna om efter att min älskling åkt till jobbet. Åt lite frukost och tittade lite på tv, lyckades somna till en stund på soffan och vaknar av att det är så himla tyst i hela lägenheten.. Då fanns det ingen ström i lägenheten.. Nehe tänkte jag, kollade proppskåpet men det var ingen propp som hade gått. Ringde älsklingen och han ringde i sin tur vidare för att försöka ta reda på felet.. Det visade sig efter ungefär en timme att det inte fanns någon ström i hela området.. Klockan var nu närmare tolv och jag började bli hungrig. (det kunde ta flera timmar innan strömen skulle komma tillbaka) lockade med mig Emelie för att äta lunch och efter lunchen tog jag en kopp kaffe med mamma och pappa. Efter några timmar där tog jag mig hem och inväntade Andreas. Då när jag kom hem så hade strömen kommit tillbaka som tur var. Nu under kvällen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt eftersom Andreas fortfarande är förkyld.. Stackarn, tycker så synd om honom.. Nej nu ska jag fortsätta att titta på Big Brother och ta hand om min sjukling.. Godnatt på er :)


Tänk att en sådan enkel kort fråga kan få ...

Tänk att en sådan enkel kort fråga kan få en att börja tänka så mycket på en person.. Man kan ju såklart inte glömma och det kommer jag aldrig att göra heller. Men man måste gå vidare och jag vet hur otroligt svårt jag hade att gå vidare. Det tog nästan ett år innan jag blev mig själv igen. Innan jag slutade gråta om nätterna. Det var många jobbiga nätter då man låg och tänkte och så helt plötsligt så var kudden blöt. Tog mig ofta till dig och bara stod där och tittade. Ville så gärna att du skulle komma upp och jag skulle få krama om dig. Ville att du skulle få träffa och hålla i mitt barn men det hann du inte :( du hann som tur var träffa mannen i mitt liv. Mannen som jag älskar så otroligt mycket och som hjälpt och stöttat mig något enormt igenom sorgen du lämnat efter dig. Du fanns alltid i mitt liv och sen helt plötsligt var du borta. Jag saknar dig och du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, älskade farmor!


Vilken skön söndag det har varit även fast...

Vilken skön söndag det har varit även fast man har tvättat och städat. Under kvällen eller efter maten så tittade vi på en film. Den hette nått med pojken i randig pyjamas. Den var bra men slutet kunde ha varit bättre! Nu tittar vi på Big Brother :) hoppas fan att inte rodney åker ut då blir jag ledsen :( Jaaaaaaa äntligen blev vi av med Patrik :) så skönt.. Nej nu ska jag fortsätta titta :)


Då har man fått mat i magen och är nästan ...

Då har man fått mat i magen och är nästan klara med tvätten.. Det sista hänger på tork där nere.. Blev rätt slut i ryggen av att Damsuga, jag som hade tänkt att torka golven med men får ta det imorgon då.. Hittade även en bra cd så nu kan jag uppdatera musiken i bilen :) blir lite uttjatat att lyssna på samma låtar hela tiden i bilen.. Just nu tittar jag på fear factor usa och dom ska ha huvudet bland en massa spindlar och det kryper i hela kroppen.. usch hatar spindlar och småkryp.. Nej nu ska jag fortsätta och titta och sen gå ner och hämta den sista tvätten. Tänk så skönt det skulle vara att ha tvättmaskin i lägenheten. Hoppas vi fixar det snart :)


10/04-11

Goddag!
Söndag idag och vi håller på att tvättar, sen har jag tagit ett varv med damsugaren med. :P
Så ja en städ och tvätt söndag kan man säga :P
Inte det roligaste men det måste ju tyvärr göras.

Funderar påå om man kanske snart ska ta och börja med maten.. Börjar kännas lite i magen. Idag tänkte jag göra klyftpotatis och lövbiff, tror vi åt det i veckan men orkar inte åka och handla.. Så då får det bli det igen ;) Men jag tror inte att någon tar skada av det . ;)

Nej nu ska jag börja med maten.


Jag som skrev i förra inlägget att jag var...

Jag som skrev i förra inlägget att jag var trött reDan då. Vi gick ut på en promenad och då vaknade jag till, sen fastnade jag framför tvn och klockan rann iväg. Men nu ligger jag iaf i sängen och ska sova. Godnatt på er :)


Då har vi haft en mysig kväll, lyssnat på ...

Då har vi haft en mysig kväll, lyssnat på hockey och Taif gick vidare så det är toppen :) nu är dom kvar i allsvenskan men det var inte långt ifrån att dom åkte ur. Men kände på mig att dom skulle klara det :) Efter det tittade vi på en film, skulle föreställa en skräckis men tyckte inte att den var så otäck. Handlade om nått demoner men den var värd att se trots att den inte var otäck. Kommer dock inte ihåg vad den heter.. Som vanligt, jag och filmnamn går inte ihop :P Börjar bli rätt så trött så det blir nog sängen snart. Ska se om det går att se Big Brother först annars får jag göra det imorgon.. Nej nu ska jag kika vidare på tv..


God eftermiddag! Har er dag varit bra? Min...

God eftermiddag! Har er dag varit bra? Min dag har varit bra, varit lite små seg idag eftersom jag inte sovit så bra inatt. En hostande man och en stor mage i vägen.. Förut under dagen fick vi besök av Emelie en stund :) alltid lika trevligt när hon kommer över :) just nu håller vi på att laga mat, det blir tacos som det kanske blir i de flesta hushåll denna afton.. Men det är ju så gott :) kvällen blir lugn eftersom Andreas inte mår bra. Sådan hosta han har, stackaren. Får ta hand om honom :) får se om det går någon bra film på tv annars kanske vi hyr någon.. Vad ska ni göra ikväll? Nej nu är maten snart klar så ska ta och äta..


Nu har kvällen gått och det är dags för at...

Nu har kvällen gått och det är dags för att krypa ner under täcket. Ska bli så skönt. Hoppas på att få sova någelunda bra iaf, det visar sig. Nej nu ska jag ta och försöka sova. Godnatt på er :)


...

Nu börjar denna krypande känsla komma igen.. :(
Usch de är så jobbigt.
Funderar på att ta ett bad för att se om de släpper..
Vill ju inte gå ut själv nu när jag är som jag är.. Sötnosen har ju inte kommit hem än så.. 
Så får hoppas att de hjälper med ett bad.

Om 40 min börjar repricen av Big Brother, inte för att jag missade det igår men har ju ändå inget annat för mig så kan lika gärna se det igen ;)

Men först var det ett skönt och avkopplande baaaad :D

Oftast blir man bara irriterad när man vak...

Oftast blir man bara irriterad när man vaknar av att barnen under oss springer maraton. Men ibland, som nu är det lite gulligt att lyssna på. Man drömmer sig bort och tänker på den lilla i magen att om dryga ett år är det full fart här hemma och det är här som det springer runt en liten dåre och som blir överlycklig när pappa kommer hem från jobbet. Frun står vid spisen och lagar mat, ger sin älskade man en välkomnande kram och puss. Är nästan säker på att det kommer se ut så här hemma om lite mer än ett år :) Jag har det så jäkla bra men ändå så finns det dagar då man bara klagar på allt. Då får man tänka på dom som har det sämre än en själv..


Home

Då har man varit hem till mamma en sväng och fått de rostiga nycklarna någelunda rena iaf. Blev faktiskt bättre än vad jag trodde. Får vi se vad gubben säger när han kommer hem. För nej han har inte kommit hem än. Han var tvungen att jobba över och han trodde inte att han skulle komma hem förens vid kl 20.00 . Så de lär bli en ensam kväll för mig.. Man kan ju alltid hoppas på att han kommer hem lite tidigare ;) Äta mat fick man göra själv med. Men ställde mig inte och lagade något utan tog bilen och fixade en kebabrulle :P Det är okej när man är gravid ;) Tänkte på gurkan då när jag åt den. haha Stackarn. Han hade kunnat fått resten av min för orkade inte hela. Man kanske ska åka upp med den till honom i Big Brother huset. Undra hur han skulle reagera då ;P

Vad ska man göra nu då?
Jag som hade tänkt att vi skulle åka och titta på en tvättmaskin. Får väl ta det imorgon då..
Aja, hoppas att det är nått bra på tv iaf.. Annars lär detta bli en lååååååååååååång kväll..
Man kan ju alltid hoppas på att lite roligt folk kommer in på fb ;)
Fb nörd som man är :P

Nej nu ska jag sträcka ut ryggen lite..
Känner att det behövs..

//Helen

07/04-11

Godmorgon/Godförmiddag!
Natten har väl varit sisådär.. Det börjar kännas nu om man säger så att de inte är lång tid kvar.. Magen är bara ivägen och det är inte de lättaste att vända sig i sängen.. :( Sen har man ju en till i sängen som hade feber inatt men de lugnade ner sig så var inte så faligt.. Han mådde bättre nu på morgonen så han är och jobbar. Men sa att han skulle vara försiktig så han inte drar  på sig nått värre. Får väl se hur han mår ikväll om han är som han var igår..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Bara vara hemma tror jag, blåser ju typ storm ute så ut vill jag inte gå. Iaf inte själv.. Tar nog en promenad senare ikväll med A. Hoppas på att få lite mer och lite hårdare värkar så de lille vill komma ut nån gång.. Har ingen lust att gå över tiden. Magen är ju bara ivägen just nu som sagt.

Lär väl uppdatera några gånger under dagen ;)
Det visar sig.

Nu ska jag fortsätta att titta på våra bästa år :P

// Helen

Fick med mig älsklingen ut på en promenad,...

Fick med mig älsklingen ut på en promenad, mycket skönt väder ute. Nästan som en varm sommarkväll:) efter promenaden släppte rastlösheten, mycket skönt men efter ett tag fick jag värkar men även dessa släppte efter ett tag :( bebis luras bara hela tiden :( nu ska vi ta och sova. Väntar mig en varm natt då älsklingen har feber :( han fryser som sjutton fast han är varm. Stackarn .. Nu ska jag värma honom lite :) godnatt på er


Dagen idag har varit lugn, tog en sväng he...

Dagen idag har varit lugn, tog en sväng hem till mamma för att säga vad hon skulle handla åt mig på Ullared eftersom jag inte kan följa med:( eller kan kan jag men vore inte så kul om vattnet skulle gå och förlossningen starta.. Så får helt enkelt stanna hemma:( Har varit lite lugnt på värkfronten någon dag men är sjukt rastlös. Var likadant igår och då bakade jag så det kan jag ju inte göra nu ikväll igen. Det nästan kryper i kroppen på mig. Eller inte nästan det kryper verkligen i kroppen. Som om jag skulle behöva springa av mig all energi. Är ju en fin kväll så man skulle ju kunna ta en promenad men vill inte gå ut själv ifall det skulle hända något. För älsklingen tittar på favorit laget i hockey så det vill man ju inte missa.. Tog ett bad för att se om rastlösheten skulle släppa men inte gjorde den det inte.. Inte kan jag vattna blommorna heller för dom har redan fått vatten. Så vad ska jag hitta på?


Då har man tagit sig ett skönt bad och fåt...

Då har man tagit sig ett skönt bad och fått i sig lite mat. Blev klyftpotatis och lövbiff, lite vardags lyx såhär mitt i veckan:) inte helt fel. Vad har ni ätit för gott till middag idag? Just nu ligger jag på soffan och bara tar det lugnt, funderar på om man kanske ska ta och baka något? Frågan är bara vad.. Om jag bläddrar i en kockbok så kanske jag får lite insperasion.. Det visar sig:) hämta en kockbok då... :)


05/04-11

Känner mig inte alls på humör just nu..
Vill bara lägga mig under täcket och inte komma fram förens jag känner för det.
Är bara sur och tvär just nu.. :/ vet inte var detta kom ifrån heller :S konstigt.
Kanske har de att göra med att de är mulet och tråkigt ute? 

Aja, förhopningsvis så går det väl över snart.
Nu ska jag fortsätta att sura ;P


Känner mig helt konstig i kroppen. Är hur ...

Känner mig helt konstig i kroppen. Är hur trött som helst nästan så som man var i början av graviditeten.. Kände mig lika trött igår.. Har ingen lust med något alls.. :( hoppas att jag inte kommer att vara såhär resten av tiden som är kvar. ioförsig så är det ju inte så lång tid kvar. Bara 21 dagar kvar till BF nu. Men sen vet man ju inte om man går över tiden eller inte. Men förhoppningsvis så gör jag inte det. Vi vill ju träffa vår lilla plutt nu. Väntan har ju varit så lång.. Men snart äntligen är den över :)


Hej! Dålig uppdatering, ber om ursäkt för ...

Hej! Dålig uppdatering, ber om ursäkt för det. Men i helgen har det varit fult upp. Varit till tippen med en massa skit så nu är det rensat :) skönt att bli av med en massa.. Sen har vi haft familje mys :) med god mat och film :) i söndags var vi i Huddinge för att se hockey och Taif vann med 4-0 så det var skönt med en vinst :) igår kollade vi fotboll aik-dif men det blev 0-0 i den matchen.. Det är väl det som har hänt i helgen :)


1/04-11

Hej!
Har tråkigt, :( det finns saker som jag kan göra men känner inte för att göra något just nu.. Och inge bra är deet på tv heller :( hm. Är väl bara att vänta tills kl är halv två då för då ska jag träffa Emelie :) En sväng på tuna :P Det är aldrig fel trots att jag var där igår med mamma :P Men vi var bara inne snabbt. 
Fick en väska av Emelie här om dagen :) blev jätteglad. Den är helt perfekt :) Eftersom min andra typ är sönder. Hur kommer det sig att alla ens favvo saker alltid går sönder. Det kan vara allt från väskor till byxor. Är det så för er med?

Ne nu ska jag kila..
Men lär säkert återkomma ;)

Puss

RSS 2.0