MYSA!!

Trött och seg är bara förnamnet på vad jag är idag.. så himla seg och har varit  de hela dagen. Känner inte för att göra något alls.. bara vara hemma och ta de lungt.. Hoppas på en lung kväll med Älsk =) <3 fast de är ju redan kväll men ni förstår hur jag menar.. en mys kväll till en bra film. Känner verkligen inte för att gå ner på stan ikväll oxå iaf.. då är jag hellre hemma, de är rätt så kallt ute med.. =/ Så har inte någon direkt lust att stå på stan bland en massa fulla ungdomar och frysa. Då ligger jag hellre hemma under täcket med Älsk till en bra film. MYSA VILL JAG!!  Är på mys humör.. =)

Ne jag ska väl inte uppehålla er med mitt babbel. Som ändå inte leder någonstans..

Nu ska jag pussa på min Älskling.. =) <3

PussPuss på er

Andreas, jag älskar verkligen dig!

Din Helén föralltid!!

Hungrig

Nu vill jag ha maaat.. Men ska väl förhoppningsvis fixa de i pausen av matchen. AIK spelar ju mot Treleborg, och när AIK spelar så måste man ju bara titta på det.. Iaf Älsklingen..

Seg dag idag.. Är trött, men ändå skönt med sådana dagar..
Fortfarade ont i ryggen.. Hoppas att de går över snart, Och min höft ska vi inte tala om. Fattar inte varför de gör så sjukt ont, Har ju inte gjort något.. =S

Hoppas att de blir bra snart..

Ne nu vill jag ha maaaaaaat =)


090829

Godmorgon..

Inte sovit så himla bra inatt.. kanske de beror på att vi var ute och drack lite igår. Calle kom över så vi satt och drack lite sen ville han se något band på stan så vi gick ner för att se dem. Dom var rätt så bra faktiskgt =)
Trevligt var de med. Blev lagom mycket att dricka så var inte så himla full. Bli rätt så sent men kände inte att klockan var så mycket.. Vi var väl hemma runt 02.00 tiden tror jag.

Men vi vaknade tidigt imorse.. vakande typ vid 8 tiden.. men har somnat några gånger imellan.

Så idag blir de bara en slapp dag, tänkte bara att vi skulle ta en sväng till tuna park för jag behöver lite nya underkläder.. så tänkte jag vara snäll och låta andreas få välja =)

Ne men ska väl ta och avsluta detta inlägg,

Återkommer senare..

Puss

...

Då ska man göra sig iordning för att åka till jobbet då.. =/
Hoppas att de går bra ikväll..

090827

Godmorgon..
Gick bra att jobba igår, var inte så mycket på min nya våning eftersom jag hade springturen så var ju tvungen att hjälpa dom på de andra två gruppboendena.. Ikväll ska jag oxå jobba.. 13.30-21.00 Trodde att jag skulle vara själv men de är jag tydligen inte.. kan vara skönt de med eftersom de fortfarande är lite nytt för mig. Men de ska nog gå bra.

Har inte så  mycket mer att tala om..

Ska läsa lite i min bok några timmar sen är de dags att göra sig klar för jobbet. Ska äta lunch imellan oxå..
Men får se om jag återkommer..

pussPuss på er

090826

Snart ska man åka till jobbet då.. har inte direkt någon blogglust idag.. Jobbar 16.30-21.00 idag så läär inte blogga något ikväll när jag kommer hem.

Men kanske imorgon..

puss

...

Precis när jag håller på att komma högst upp knuffar någon till mig och jag faller ner till botten igen. De behövdes bara en enkel knuff så tappade jag balansen och föll. Och de gör ont, ondare än vad jag trodde de skulle göra.. Jag är så ledsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Fan att de ska göra så ont. Den platsen som jag var som säkrast på tvingas jag nu lämna, jag blir ensam och måste kämpa mig upp igen för att ta mig igenom detta.

Jag önskar att jag kunde sitta där du sitter och oxå göra folk ledsna, så att du får känna hur de känns, fast jag skulle nog inte passa att sitta där. Nej de skulle jag nog inte. De är nog meningen att jag alltid ska behöva lida och må dåligt. Om de alltid ska hålla på sådär hur ska jag då orka? Om jag alltid ska må sådär? För så fort de går bra blir jag knuffad och tappar balansen och faller ner igen, så de är bara att börja om från början.

Att de ska vara så jobbigt att vara "vuxen" varför kan de inte bara vara så som de var när man var liten? Då hade man inte några problem. Men nu, så fort man tittar på någon får man problem. Varför ska de vara så för? Varför kan inte allt vara lika lätt som de var när man var liten? Varför ska de alltid hända mig?

Det kanske inte är meningen att jag ska vara där jag är idag? Jag kanske bara ska vara hemma och tycka synd om mig själv? Men hur bra skulle jag må då?

Nej nu vill jag bara lägga mig ner och gråta en stund.
Men de är inte alltid de går heller.

Jag hoppas iaf att de går bra imorgon kväll. Och speciellt på torsdag! För då är jag själv.
Jag önskar mig själv all lycka och att de går bra!

Jag ska fan klara de här, jag ska inte ge upp! INTE NU !!

JAG KAN DE HÄR OCH JAG KLARAR DET HÄR FÖR JAG ÄR EN STARK TJEJ!!



=(

FAN fan att de ska göra så himla ont. Är så ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara lägga mig ner och gråta.. DET GÖR ONT =( Jag är ledsen. Trodde inte att jag skulle reagera så här hårt men de gjorde jag.

Får försöka bita i de skit sura äpplet och kämpa på, jag har iaf tur att dem inte låter mig gå!

Lär nog ta ett tag innan jag orkar ta mig dit jag var innan, men ja ska ge de en chans. Även om de kommer bli jobbigt..

--------------------

Älskling, jag kan behöva dig mer än någon sin nu för att orka  detta.

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!! DU ÄR MITT ALLT! <3

090825

LÖÖÖÖN =) =) =)
Och jag vill bara ha min nya mobil. Beställde ju den igår så den lär väl komma under morgondagen eller på torsdag =) Min älskling har däremot lite svårt att bestämma sig för vilken han ska välja.. =/
Men jag hoppas verkligen att den kommer imorgon :D

Idag ska jag städa. Och sen när älsk komma hem ska jag hjälpa honom i garderoben eftersom jag råkade riva ner lite grejer där inne igår =( =( aj aj vad ont de gjorde. Fick två hyllplan rakt i huvudet =/

Ne nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen börja städa..

Puss puss

...

Nu har vi varit en sväng till Tuna park för att kolla på lite mobiler.. Älsk har ju beslutåknges men jag har beställt min nu.. så den lär väl komma om typ två tre dagar.. =P Då ska jag nog ta mig en promenad i skogen och ta lite bilder =) Eftersom de är en bra kamera på denna. Längtar tills jag har den i min hand =)

Imorgon ska vi hem till mamma och pappa.. Andreas ska klippa sig:P och de behövs för nu börjar de bli riktigt långt.. sen så ska mamma få pengar för de jag beställde med, så får ta ut pengar till henne.

OCH IMORGON ÄR DET LÖÖÖÖN!!! =) =)
Det är de bästa med morgondagen =)

Nej nu ska jag ta mig ett skönt baaaad=)

Puss

090824

Godmorgon..

Vaknade 08.15 var huvsat pigg då men nu börjar jag bli trött igen.. men ska väl kika lite på tv snart tänkte jag.
Helgen har varit helt okej. lite jobbigt att jobba 13 timmar en dag men de går, men de är vekligen inte roligt någonstans. Man är helt slut när man kommer hem. Så därför kan jag inte förstå varför jag vaknade så tidigt idag.. =s

Har inte så mycket att tala om just nu. är trött.

De ända som är planerat idag är att jag ska lämna tillbaka bilen till mamma och pappa eftersom jag fick låna den i helgen när jag jobbade.. annars så är de väl bara att småplocka lite här hemma som gäller idag. Slappt men otroligt skönt efter helgen.

Nu väntar tv =P

Puss

hm..

Att de ska vara så himla svårt att välja vilken mobil jag ska välja.. men nu tror jag iaf att jag har bestämt mig. Men den är 500 kr dyrare än den andra men de kan de vara värt för de är dubbelt så stort minne och bättre kamera.. Och den är snyggare i modellen oxå än den andra.. inte lika fyrkantig. =P Men ska iaf rådfråga pappa imorgon men vet nog vad han kommer säga.. att jag ska välja denna som jag är inne på. Lyssnade inte på min pappa och bror förra gången jag skulle köpa ny mobil men kanske ska välja denna nu iaf.. är så himla kär i denna.. vill ha den nuu.. men får vänta ett tag till. Men något jag tycker är konstigt är att den är nästa 1000 kr billigare på internet än vad den är i affären.. typ som ThePhoneHuose =S Trodde inte att de skulle skilja så mycket.

Ne nu ska jag mysa och titta på film med min Älskling..

Yes=)

Äntligen får jag jobba en helg då man tjänar lite mer pengar och de skadar ju inte alls att jobba med madde =) Hoppas bara hon inte tar ledig eller så, så att jag får jobba med en vikarei.. men de tror jag inte hon gör.. =P Då blir de upp tidigt imorgon bitit.. börjar kl 6.45-15.45 imorgon och på söndag 6.45-20.00 Då lär de bli dålig uppdatering i helgen men då vet ni varför.. Ska fråga mamma om jag får låna hennes bil i helgen då när jag ska jobba för annars måste jag cykla hemifrån typ vid 6 tiden.. har jag bilen kan jag åka vid halv sju =P eller vid 20 över iaf..

Hoppas hoppas hoppas mamma är snäll och låter mig ta hondan..

Ne nu ska jag kila..

Ses och hörs

// H

hemma

Kom nyss in efter att ha varit ute ich cyklat ungefär en mil. Jobbigt var de för de var motvind nästan halva vägen, men de är de ju alltid när de är öppna fält. Men de var jobbigt. Blåser mer än vanligt känns de som, ser även ut som de ska bli regn så de var tur att jag cyklade när jag cyklade. De känns iallafall skönt nu efteråt när man har rört på sig. =) Cyklade förbi mammas jobb på vägen hem, tänkte sticka in huvudet men tänkte nej jag har inte sagt att jag ska komma så vill inte tränga mig på.. sen tror jag att de satt och åt med.. så jag hoppade över det. Men tänkte däremot ta mig en sväng hem förbi dom lite senare. Har ju inte träffat mamma sen i måndags och jag måste hämta min jacka som jag glömde där.. Tänkte att Älsk skulle förlja med mig dit sen så får vänta tills han kommer hem.

Är det någon som vet hur lång tid de ska ta innan håret fägar av sig när man har duschat och så? färgade de svart i lördags tror jag och de färgar fortfarande av sig lite grann.. De var ett bra tag sen som jag hade svart hår sist så har glömt hur lång tid de tar men har för mig att de brukar sluta färga av sig efter ungefär 3-4 tvättar?!?!?!?!

Om någon vet så är jag tacksam för svar =)

Vet inte om jag orkar städa idag.. om jag gör de imorgon istället? Har inte direkt någon lust till något alls idag känns de som..

Ne nu ska jag kika runt lite sen får jag se vad jag hittar på..

Puss på er =)

090821

Fredag idag.. Vad ska man hitta på idag då? Har inget planerat så om någon vill hitta på något så är det bara att höra av sig =) De ända som jag ska göra idag de är att städa lite grann och ta mig en promenad men funderar på att vänta tills lite senare ikväll om Älsk vill följa med mig =) roligare än att gå själv. Även fast jag har musik i öronen så är de alla fall roligare att ha sällskap. Och om inte Andreas vill så kanske mamma vill ? =)

Lär väl återkomma om jag inte hittar på något att göra..

PussPuss så länge..

090820

Hallo =)
Igår jobbade jag =) riktigt kul faktiskt, börja längta tillbaka allt mer nu. Men hoppas att jag får jobba mycket nu innan vi får reda på hur de blir.. Men jag hoppas iaf att jag får fortsätta på Maddes vik. Vad ska jag annars göra? =(

Har varit ute på en promenad nu på morgonen oxå, riktigt skönt. Men de tog inte så lång tid för jag gick en ny runda och den var inte så himla lång så imorgon får jag förlänga den lite grann :P Idag ska jag komma till skott att åka och lämna av allt skräp och panta lite gran. Sen ska jag försöka städa lite i bilen med, inte för att de var länge sen som jag gjorde de men de behövs göras igen. Annars så vet jag inte vad som händer idag. Måste komma på något att ha till maten ikväll oxå.. De är så himla svårt att komma på mat ibland tycker jag, någon som håller med mig?

Sen igår så höll jag på lite med photoshop =P rätt roligt faktiskt men lite svårt oxå. Men nu håller jag på att lära mig från grunden bättre de än att bara hoppa in i något som man inte vet något om. Höll ju  på med photoshop förut när jag och Andreas blev tillsammans, då lärde han mig lite men nu kommer jag inte ihåg något alls av de.. Så lika bra att lära sig från grunden. Finns ett jättebra program på internet om de. Sen tänkte jag att jag skulle skriva en liten ord lista oxå eftersom de är på engelska så är de lite svårt att förstå vissa ord och så. De ska jag nog oxå roa mig med idag.  =) En slapp dag helt enkelt. Så himla skönt med slappdagar =) För jag tror inte att man kan sola idag?!?!?!?! =/

Kanske ska åka med allt skräp och de på en gång? Så har jag de avklarat. Jo tror att jag gör de nu så jag har de klart. Men innan jag åker så måste jag bestämma vad de ska bli för mat. Kanske spagetti och köttfärssås? De var ju länge sen. Iaf den som jag brukar göra.. Tror inte vi har ätit de sen vi kom hem från småland. Vilket snart är två veckor. Så de får de bli =)

Nej nu ska jag inte uppehålla er med mitt babbel =P

Ha en bra dag (lär säkert skriva mer senare =P ) 

PussPuss på er!

=)

Så nu är jag tillbaka från tvättstugan.. och de är fortfarade inte någon som ska tvätta efter mig så då kan jag ta den några timmar till så slipper jag ta upp tvätten så den ska torka här uppe, för de är lakan och så och de tar en sådan stor plats..

Inatt ska vi sova i en renbäddad säng med nya sängkläder =) Mysigt. Man sover så bra när de är renbäddat tycker jag.
De är faktiskt rätt så skönt med såna här dagar när man tänker efter. Inte har man någon tidspress på sig eller så.. joo iförsig så har man ju en tid till tvättstugan men de är ju ändå rätt så slappt :P

Ser ut som de kommer börja regna när som helst.. Tur att man har körkort =)

Ne nu ska jag göra något annat :P

Pusspuss på er

...

Jag har tråkigt.. och tiden går jättesakta idag.. :( Sen vet jag inte vad jag ska laga för mat till Andreas heller.. vill göra något som är lite romantiskt eftersom de är våran dag idag.. men jag vet ju inte vad jag ska hitta på..? Och sen är jag hur trött som helst.. fattar inte varför, för vi sonmnade ju runt 22-23 igår och jag vaknade 09.30 imorse.. Sen måste jag åka och fixa lite grejer på coop och tuna park idag oxå och de har jag inte någon direkt lust med..

JA:D nu vet jag vad jag ska göra för mat =) De blir fläskfilé och potatisgratäng.. De blir väl bra? =)


Ne nu tror jag att jag måste springa ner till tvättstugan..

Kommer snart..

090818

Puss på dig älskling<3 Idag har vi varit tillsammans tre år och ett halvt år. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DIG!!

Idag har jag en städ och tvättdag.. inte så kul men de behövs.. Var nyss nere och slängde in en maskin tvätt.. Sen när jag är  färdig med tvätten ska jag åka iväg och handla lite.. behöver lite tvätt medel och sånt.. Sen ska jag väl hitta på någon lite mysig middag tills ikväll, eftersom de är våran dag idag =) <3 Men har inte bestämt mig för vad de ska bli för mat, Något förslag?

Ne bäst att jag förtsätter med städandet =P

PussPuss

// Helen


090817

Godmorgon!
Äntligen vaknar jag i rimlig tid, fast de är så himla tomt, känner mig så himla ensam nu i sängen när de bara är jag. Är ju van att vakna uppp med Andreas, har ju gjort de i 4 veckor nu. Men han är ju i Södertälje och jobbar. Stackarn han kommer vara helt slut ikväll, bäst jag tar hand om honom och ger honom god mat när han kommer hem.. =)

Ska väl måla en vända till i garderoben oxå idag innan han kommer hem. Ska ju även hjälpa mamma att hitta lite kläder eftersom de ska utomlands i oktober och jag är inte de minsa avensjuk inte alls. Jag vill ju oxå följa med.. Har inte varit utomland sedan 2003 och Andreas har sagt att vi ska åka i snart två år men de händer ju aldrig. =(

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!!!

Men jag får väl snällt vänta som valigt. Hatar de ordet!

Färgade håret igår, de blev faktisgt jätte bra, gjorde de själv de ända Andreas hjälpte mig var att ta bort lite färg i nacken eftersom de fastnar så fort. Men jag är jättenöjd och de blev skit bra =)

Ne nu tror jag att min mage ska få lite frukost =)

PussPuss
 
// Helen

090816

Igår var vi till Ikea =) men när vi var på väg dit så hamnade vi i mälaren runt så de tog lite tid och de var massor av mortorcyklar.. rätt häftigt faktiskt. =)

Väl på Ikea så köpte vi ställningar till garderoben och en mikrovågsugn och lite mer smått.. Så idag står de på schemat; Städning =(, måste verkligen städa men inte är de kul inte.. Får se när jag får tummen ur röven och börjar =P Sen ska vi hem en sväng till mamma och pappa =) De är dom planerna vi har idag.. 

Ne de är väl bäst att jag börjar så jag blir klar någongång..

Ha de så bra

// Helen

090815

Gomorgon!
Vaknade av att Älsk gav mig en puss, så  himla härligt att vakna av de =) Hoppas hela dagen är bra rak igenom nu. Behöver ha en bra dag känner jag..

Har lite ont i huvudet, säkert för att jag tog mig en cider igår kväll, varför får jag alltid ont i huvudet om jag bara tar en men inte när jag festar? De tycker jag är konstigt.

Funderar på om jag ska vara snäll och åka och köpa flingor åt älsk? För då kan jag köpa huvudvärkstabletter på samma gång..

Undra om de blir IKEA idag? hoppas =)

PussPuss

Testa =)

Sugen på att få gratis presenkort Ja jag visste väl det gå in på länken så kommer du få ett gratispresentkort jag lovar, det är gratis och funkar går du in på min länk får du först 50:- sedan har du snart ett presentkort i brevlådan helt gratis, du kan bla välja på Bianco, Din Sko och Stadium gå in på länken och hoppas du får ditt presenkort lika snabbt som jag fick mitt första som jag valde på Din sko. Gå in på länken och få 50:- direkt!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=12994

JAG ÄLSKAR REGN!!

INTE!! Fan de bara öste ner när jag cyklade hem från stan. Shit, rena rama skyfallet ju.. Snacka om man blev blöt..
Iaf på stan så gick vi så klart in på gina =) me love, köpte två tröjor och ett par jeansleggings sådana som jag beställde fast nu i svarta. Dom var så himla sköna så tänkte att de var lika bra att köpa nu när de ändå fanns i min storlek. De var nog bara de som jag köpte, sen gick vi  och fikade på hurtigs med satt där och pratade några timmar. =)

Sen ville älsk att jag skulle köpa med mig mat hem från pasta huset men de hann stänga så de fick bli billy boy's som älsk är och hämtar nu. Sista gången jag äter skräpmat sen blir de andra bullar ska vi nog se till.

Så ska vänta på att han kommer hem sen ska vi äta..

Undra om de är någe bra på tv idag?
Någon som vet?

Efter maten blir de ett bad, eftersom jag blev kall när jag cyklade i regnet..

Ha en trevlig kväll =)

// Helén

090814

Goddag!
Har nyss kommit ut från duschen, ska gå till jobbet om drygt en till för att hämta min cykel sen ner på stan för att träffa Emelie, de var jättelänge sen vi sågs.. Har massor att prata om =)

Igår var vi en sväng ut till Gillberga för att hälsa på, Stella hade ju med sig sina små kattungar + mamman så fick träffa dom och blev kär i en på en gång.. Höll på med den hela tiden dels för att se om jag tål och de verkar som jag gör de, så hoppas bara att älsk går med på att ta en =) vill ju så gärna. Så söta ju =)

Hoppas hoppas hoppas att de fungerar =) <3
Kärlek vid första ögonkastet ju =)

Jag fick mina jeans från ginatrecot idag oxå =) ska snart prova dom så hoppas att de passar =) Men de bör de göra tycker jag.

Ne nu ska jag kika runt lite till sen göra mig iordning för en sväng på stan=)

// Helen

Godkväll

Tog mig en tupplur efter att vi kom hem, riktigt skönt var de, mindre roligt när andreas skulle väcka mig, de kändes som om hela havet stormar.. Jag bad honom väcka mig snällt men de gjorde han ju inte.. och blir jag inte väckt på ett snällt sätt blir jag skit sur.. men andreas har ju inte så mycket erfarenhet av hur jag blir när man väcker mig sådär för oftast brukar jag vakna av mig själv.. men nu fick han minsann se.. :P

Vi får väl se vart denna kväll tar oss, ska iaf snart ta mig ett bad men hoppas jag på mys framför tv =)

Nu ska jag kila

PussPusss

090812

Hallo =)
Idag är de bättre med mig. Är inte arg längre.. orkar faktiskt inte bry mig om jag ska vara ärlig, jag har de iaf bra nu och de är huvudsaken tycker jag.

Igår när vi skulle se lite på tv innan de var dags för att sova så är de så klart en tvesjärt i sängen igen. Hur fan har den kommit in när de ligger kanel i varje fönster och vid balkongdörren??? Så idag har vi köpt vitpeppar för de ska de inte heller tycka om.. så får prova med det.

Älsk körde mig imorse till jobbet för han måste gå upp tidigt nu så han orkar sen när han ska börja jobba.. Så kom han och hämtade mig med fast jag hade sagt att jag skulle gå hem men jag blev så himla trött efter maten på jobbet så jag orkade inte.. så vi åkte och handlade efter att han hämtat mig på jobbet.
Är fortfarande tröttt så tror att jag ska vila lite..

Återkommer senare,.

JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS<3

=(

Nej han verkar ju inte komma så då kan jag lika gärna krypa ner i sängen och försöka sova.. Hoppas att han har sina nyklar för jag tänker då inte gå ner och öppna åt honom!

Ja jag är fortfarande sur och besviken på dig!
Fattar inte vad du tänkte på..

Nu ska jag försöka att sova..
Om jah lyckas vill säga..

GodNatt!!

// En ledsen Helén ='(

hm

Vet inte hur jag ska göra.. ska jag ta upp de eller ska jag skita i de.. vill inte bråka men de är inte snällt att göra så som du har gjort.. jag vill bara att allt ska vara bra. Jag mår inte bra och jag vill inte ha mer problem. De jag behöver nu de är att du ska stötta mig men hur ska de gå när du inte är hos mig?

Jag vill bara må bra och bli älskad och älska för den jag är.

JAG ÄLSKAR JU DIG<3

Men jag är iaf ledsen på dig =(

Kan inte allt bara bli bra..?

Andreas, du är mitt allt! ='(

Sur

Vilken trevlig kväll de här är då, jag som trodde att de skulle bli en skön och mysig hemma  kväll men nej du ska ju vara borta hela kvällen. Men de är ju jättekul, jag jobbar bara imorgon bitti och imorgon kväll lär du väl inte heller vara hemma. trevligt. Verkligen jättekul. Tack.

Är så jälva sur över en grej så jag skulle kunna hoppa från ballkongen.
HUR FAN KNUDE DU??
Vi sa ju att vi skulle vara ärliga mot varanda men de kan jag kanppast kalla att du har varit..
Jag är så himla besviken på dig..
Trodde aldrig detta om dig..

Tänk dig för nästa gång..

</3 ='(

Mat

Ja jag fick ju äta mat själv eftersom Andreas åkte till Calle och skulle äta med honom. Lite tråkigt att äta själv men de gick. Är mätt nu iaf.. Sen har jag målat lite i garderoden med. Så snart är de klart där inne =)

Hoppas inte att älsk är borta allt för länge.. Vill ju umgås så mycket som möjligt med honom nu innan han börjar jobba igen.. för jag ska jobba imorgon och på torsdag.. visst så är de inte några kvällar men man vill ju iaf hinna umgås med varandra när man är ledig, för sen när han börjar jobba igen kommer han vara så himla trött eftersom han går upp kl 05.00 på morgonen.

Tänkte att jag skulle ta mig ett bad men de gör jag lite senare.. :P

Vad ska man göra nu då? Någon som vill hitta på något? =)
Bara att höra av sig =P

Pusspuss

...

Nu har vi varit till k-rauta eller hur de nu stavas, köpte lite saker till garderoden. Så hoppas att vi kan fixa den idag. Men de verkar ju ta lite tid eftersom en viss person ska prata i telefonen hela tiden. Suck, jag blir så less. Jag vill bara bli klar med garderoden så att vi kan börja bo någon gång.. men de verkar  ju inte den andra som jag bor med vilja. Trött jag blir.
De låter som jag får äta själv idag oxå, kul kul =/ inte direkt.

Imorgon ska jag jobba =) 8.00-13.00 =) De ska bli kul, ser fram emot de.

Ne man kanske ska ta och göra något..

Ha de så bra..

// Helen

090811

Godmorgon!
Jag var så trött igår så jag somnade.. sorry för de älskling, minns inte de sista av 2 ½ men.. får fråga äälsk sen när han vaknar hur de slutade.. Såg iaf på prison break och de var ju synd att Michael Scofield dog i slutet.. men annars så var avsnittet jätte bra, men undra hur de blir nu utan honom i avsnitten. För han var ju så himla bra och snygg:P Men vi får helt enkelt vänta tills nästa måndag för att få reda på hur de går utan Micheal..

Idag SKA vi fixa i lägenheten, de är ju så lite kvar i klädkammaren så de går om vi hjälps åt.. Sen är de lite som ska målas och så med.. så idag blir de inte något fotbollsspelande på datorn förens vi är klara för Älsk del! Undra om jag lyckas med de.. tror inte de.. =/ men ska iaf försöka.

Ne nu ska jag väcka min lilla gobit =) <3

Puss puss<3

Skönt

 Nu är man nybadad och nerbäddad i sängen och inväntar något bra att se på tv.. hoppas att de är något bra, de är iaf prison break kl 22 =) de ska vi se. Men är de något bra fram tills dess.. de är ju frågan..

Calle var förbi en snabb sväng efter att han hade lämnat av Stella vid tågstatioen, synd att hon inte bor i stan. Hel skön tjej =)

Ne har inte så mycket att skriva just nu känner jag..

PussPuss

// Helen

hemma

Nu har vi gjort alla våra ärenden för idag, tror jag.. på Clase Ohlson köpte jag ett nyss usb minne, ett nyss lås eftersom någon har klippt av mitt gamla som jag hade.. sen köpte jag en lampa som jag hade på mina nyklar förut men den gick sönder för ett tag sen och har inte köpt en ny efter de men nu gjorde jag det.. Sen köpte jag en elvisp. Så nu har vi en som funkar och som inte luktar rök när man använder den.. =)
Sen var vi och handlade.. så nu har vi iaf lite i kyl och frys.

Nu ska jag kika runt lite på dator och lägga in musik i min usb :P

Ha de så bra

// Helén

090810

Godmorgon..
Har varit vaken ett tag men nu har jag ätit frukost..
Idag ska vi åka hem till mina päron och fixa lite saker där, eftersom vi inte har någon skrivare.. då är de bra med mamma och pappa. =) Sen ska jag köpa en blillig usb eftersom den andra har gått sönder.. måste ju ha bra muski i bilen =P de är ju a och o ! Efter de ska vi åka och handla sen ska vi fixa lite i lägenheten och så.. De är planerna för idag !

Vi tog oss en kvällspromenad igår efter filmen och då spran de en räv på vägen.. förra gången vi var ute på en kvällsprmenad var de en grävling och igår var de en räv. Vad blir de då nästa gång? En älg kanske? =P

Ne nu ska jag göra lite nytta

Pusspuss // Helen

Mys

Med älsk och en film ikväll =) bara umgås med honom, skönt att vi har en vecka till semester tillsammans =) Ska ev åka till sala silvergruva =) vore jättemysigt. Har varit där en gång när jag var liten men vore mysigt att åka dit med Andreas oxå.. men vi harbara pratat lite löst om de än så länge.. Men jag vill =)

Ne nu ska jag mysa med min pojke =)

PussPuss

Mat

Nu har vi ätit, tog mig en tupplur på eftermiddagen sen vakande jag och åkte och handlade sen har vi gjort mat tillsammans och ätit, de blev tacos till middag idag =) Mums. Snart ska vi bege oss och mysa lite till en film.

De är skönt med sådana dagar då man inte behöver tänka på något speciellt utan bara ta dagen som den kommer..
Ne nu ska jag kika runt lite till sen mysa med min Älskling <3

Ha en bra söndagkväll =)

// Helen

Slappdag

VI har en slapp dag idag med, jag har städat undan lite och damsugit och så sen tog jag mig ett skönt bad. Just nu sitter jag på Älsk dator, inte igår som man gjorde det inte. sist var vääl i början när vi flyttade till denna lägenhet och de är snart ettt år sen.. Gud vad tiden går fort, vi har snart bott i Gredby i ett år. I oktober är de ett år tror jag.. =)

Från de ena till de andra.. vad tycker ni om min blogg då? =)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu.. Åka och handla behöver vi men de vill jag inte göra själv. Då måste Älsk följa med för vi ska ha rätt så mycket.. måste ju fylla upp kylen och frysen.

Men tror att vi åker och handlar lite senare.. Skönt att bara vara  hemma och ta de lungt med.. Känns som om jag behöver det.. =)

Ne nu ska jag kika runt lite mer på datan sen hitta på något annat..

PussPuss på er

hm..

Alla bara ligger och sover.. vad ska en annan som är vaken göra då? Ska man oxå försöka sova lite mer eller väcka sin älskling och ligga och gosa med honom ? ja de låter mysgt men tror inte de är så himla lätt att få  liv i honom.. men jag får väl försöka. Vill iaf inte sova mer nu.. då kommer jag sova bort hela dagen som vi gjorde igår.. men idag kanske de är lättare att få liv i Calle och Stella eftersom de ligger i samma rum som vi.. igår låg dom ju och sov i vardagsrummet. Men eftersom vi tittade på film igår så tog vi in dreas madrasser till oss och sen somna de där.. :P Eller somna och somna Calle orkade inte flytta in igen och fan vad han har snarkat inatt och nuu med för den delen. Tur att jag hittade ett par öronproppar annars hade jag aldrig somnat. Han är ju värre än min farfar och då är det illa. Stackars Stella som får stå ut med de där snarkandet :P

Nu vaknade dom så ska vara lite social mot dom.. =)

Puss Puss på er =)

090809

Godmorgon..
Fast de är bara jag som är vaken, alla andra ligger och sover..

Det har verkligen varit en jättetrevlig helg, att få träffa dig Stella de var jätte kul.. Hoppas att vi ses snart igen =) De var längesen jag hade en sådan här rolig helg. De behövde jag verkligen.

Idag vet jag inte vad som händer.. bara ta de lungt tror jag och så måste älsk och jag handla.. vi har ingenting i varken kyl eller frys. Så de blir till att handla hem lite, så om jag orkar så kanske de blir tacopaj till middag men vi får se.. Beror på vad han vill ha med.. inte för att han brukar tacka nej till min tacopaj men iaf.. bäst och höra vad han med tycker..

Igår kväll var de jättemysigt.. vi tittade på film och bara myste <3 

Hur har eran helg varit ?

Har nog inge mer att skriva just nu..

Ha de så bra..

// Helen

...

Nu ska vi mysa och se film <3

Maaat

Nu vill vi ha maaat, vi har väntat på killarna i snart tre timmar.. våra magar vill ha maaat!!!!!!!!!!!

Nu får ni ta och komma!
Vi saknar ju er, våra små gullegrisar =)
haha

----------------------------------

Denna dag känns som en söndag men de är väl bara för att vi har sovit bort hela dagen..

Tror jag ska ta mig en dusch..

// Helen

Tack

Tack så hemst mycket Stella för att du fixade min blogg..

De blev jättebra, är jättenöjd!

090808

Goddag!

Tack för gårdagen Calle och Stella, de var hur trevligt som helst, måste vi göra om snart igen.. =)

Just nu är Andreas och Calle hemma hos Calle och fixar något.. vet inte riktigt va de skulle fixa..
Jag och Stella sitter och fixar till min blogg lite grann =) snällt av dig att vilja fixa den. Tack. En annan är ju jättedåligt på att fixa sånt där.. =P Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit de lungt.. de stannar en natt till hos oss så de blir roligt =) klockan är snart sju på kvällen men de känns som om den skulle vara vid tre taget, dagen har gått så himla fort.. Men inte konstigt de eftersom vi gick upp typ vid två tiden.

Igår var vi hemma hos oss och spelade fia med hutt, skoj, sen gick vi ner till stan och var där ett tag sen hem till sängen och guud vad skönt de var att få lägga sig, jag hade så himla ont i fötterna så de verkligen värkte i dom. För jag hade helt fel skor när vi var på stan. Men idag känns de bättre i fötterna iaf, lite öm bara.

När Andreas och Calle kommer tillbaka sen ska vi käka pizza som de har med sig hem. Sen på måndag då börjar allvaret. Då blir de träning och nyttig mat!

Vet inte mer vad jag ska skriva så jag nöjer nog mig med detta..
Hoppas att ni har haft en bra fredag!

Ha de så bra..

// Helen

090807

Goddag!
Tvättar och donar och försöker att packa upp så mycket som möjligt.. Var även imorse och handlade lite frukost eftersom de inte fanns något hemma, tog då en sväng förbi systemet eftersom de blir lite festande ikväll, jag ska dränka mina problem i alkohol ikväll. Jag mår inte alls bra efter de som hände igår, men de var oerhört skönt att få komma hem och sova i sin egna säng men även fast jag fick de så drömde jag mardrömmar inatt, men de är väl inte så konstigt efter de som hände igår.. Jag tror aldrig att jag har varit med om att bli så himla illa behandlad. Jag mår så himla dåligt, bara jag tänker på de så rinner de en tår nerför mina kinder. Jag fattar inte vad människan tänker med och hur hon kan säga något sådant till mig, jag har väl aldrig varit elak mot henne. Men ändå får jag all den här skiten.
Innerst inne tycker jag att de här är jättesynd för jag tycker ju om dig, ja de gör jag faktiskt även fast att jag får all den här skiten från dig. Jag tycker bara att de är synd att de ska sluta på de här sättet.

Snart ska man ner till tvätten igen då och sen ska vi ta en sväng och se när Calle såkallat jobbar =P haha
De är han och hans nya brud vi ska spendera kvällen med, och jag ska försöka att ha roligt och inte tänka på de som har hänt, för gör jag de ja då kan jag lika gärna gå och titta på tv resten av kvällen för då är den förstörd.

Du ska inte förstöra min kväll!!!

Nej jag ska fan ha roligt ikväll, dock får jag väl ta de lite lung med alkoholen så de inte blir som förra gången men min sorg ska dränkas i de ikväll iaf!

Mamma, jag saknar dig.. jag vill att du ska komma hem så du kan trösta mig och krama om mig.
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA <3 DU ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS!

Nej nu väntar tvättstugan sen ska vi skratta åt Calle =D

Ha de så bra

// Helen

...

  • Min familj
  • Mina vänner
  • Min säng
  • Mitt badkar/badrum
  • Mitt kök
  • Hela min/vår

090806

Hallå!
Nu är vi äntligen hemma i Eskilstuna igen. Vi kom hem tidigare än väntat men skönt de med. Hände lite tråkiga saker där nere som gjorde att vi åkte hem tidigare.. Men de är inget som jag vill skriva ut på internett utan bara de närmase får reda på de.

Imorgon får jag äntligen träffa min underbara familj. Som jag har saknat er <3

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mår inte bra, är ledsen och vill bara glömma allt men de går nog tyvärr inte =( En del ord kommer sitta i hela livet.

Emelie gumman, jag saknar dig, vi måste ses snart och ta en fika <3
Du betyder massor för mig gumman de ska du veta!
Love you<3


---------

Andreas älskling<3 Du är mitt allt tack för allt stöd. Du är de bästa som finns.
De är den 6 idag och de betyder att vi har varit förlovade i ett år och två månader<3


JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS COLLIN<3

...

Nu känns de bättre, nu är jag som vanligt igen.. De behövdes en lång promenad med Andreas och Tyke. =) Men de var på tok för varmt att gå i denna värme just då. Men vi gick iaf. sönt efterråt.

Så jag ska väl snart börja göra mig  i ordning eftersom vi ska bort på middag idag. =) De ska bli trevligt.

Nu ska jag kika runt lite mer innan jag gör mig iordning..

Ha de så bra

// Helen

Inte min dag idag.. =(

Ush det är verkligen inte min dag idag.. känner inte för någonting och vill inte göra någonting, jag vill inte ha dessa dagar, De är så jobbigt. Just nu skulle jag vilja krypa ner i min egna säng under mitt egna duntääcke och se på en bra film. Inte bry mig om något alls bara ligga och ta de lungt och inte tänka på något alls..

Tur att jag har Andreas, han ställer alltid upp för mig och finns alltid för mig, han stöttar verkligen mig dessa dagar som jag mår piss. Är så himla glad att jag har Dig Andreas! Du kan inte förstå hur mycket du betyder för mig.

JAG ÄLSKAR DIG!

Nu ska jag gå ut och gå med Andreas och hunden..
Tror jag kan behöva det!

090805

Hallo =)
Har inte skrivit på ett tag men de beror på att jag och Andreas har varit på en kryssning till polen söndag till måndag, de var jättemysigt att bara åka iväg med honom, att få vara lite själv med honom. Mysigt var de iaf, ville åka en vända till när de var dags att gå av båten. Men de gick ju inte.. =( de hade blivigt lite för dyrt. Så vi kom hem vid nio tiden i måndags kväll. Igår (tisdag) var vi hos Andreas småkusiner och hälsade på och åt mat osv. De var hur trevligt som helst. De är så söta de där små tjejer=) Så vi var där hela kvällen, vi var väl hemma runt tolv tiden igår kväll. 

Idag är iv bjudna på middag hos en av Andreas mostrar, tror jag de är. Så svårt att ha koll på alla mostrar och fastrar hit och dit. Men de ska bli trevligt iaf ikväll, ser fram emot det =)

De är väl de som har hänt dessa dagar..

Jo jag börjar få hemlängtan med, iaf idag har jag de. Har en sådan dag när jag inte känner för något och bara vill vara själv, men de är inte de lättaste inte.. De ända sättet att få vara själv på är att gå ut och gå, men de är så himla varmt ute idag just nu så de är inget att tänka på. Sen vill jag inte gå själv heller för jag läste i tidningen att de var en som hade försvunnit när hon skulle träffa en vän. Och hon skulle gifta sig inom en vecka, så himla hemskt, hoppas att de hittar henne. Tycker de är så otäckt när sådant händer hela tiden. Sen stod de att en kvinna i 19 års åldern hade hittats död på sin gård. Så nog är jag lite försiktig när jag ska gå ut och gå, iaf när jag ska gå ut själv.

Ne nu ska jag kika runt lite sen får jag se vad jag hittar på..

Ha de så bra

// Helen

RSS 2.0