den 28 december 2009



Ja nu är äntligen helgens jobbande över, det har varit en jobbig helg må ni veta. är helt seg idag =( i lördags när jag slutade jobba (ca kl 16.00) när jag då kom hem somnade jag nästan på en gång och sov till kl 21 då tittade jag på tv lite grann sen var det dags för sängen. Igår jobbade jag ju i 12 timmar så då när jag kom hem så tittade jag på en film sen när jag la mig i sängen somnade jag på en gång. Somnade kanske vid 24.00 tiden och vankade idag första gångne kl 10 men då var jag som en zombie (stavas de så??!?!) så gick och la mig igen och vaknade kl 11. så idag känner jag mig någelunda utvilad. Blir en lung dag ska bara åka en sväng till affären sen är jag bjuden på mat hemma hos mamma och pappa. Dom får lite besök och då sa mamma att jag oxå kunde komma så slipper jag sitta hemma själv  i min ensamhet.

så i kort sett denna helg har jag ;  jobbat, sovit och tittat på tv.

imorgon ska jag bara ta de lungt och inte göra något alls. =)
Och ikväll oxå efter att jag har varit hos mamma. 
Sna handla hem lite gott så jag inte behöver tänka på det sen efter jag varit hos mamma och pappa. då behöver jag bara gå hem. 

Nej nu ska jag skriva en lista på vad jag ska handla och sen så småningom göra mig iordning..  

Pussssn h

den 24 december 2009

NUUUUUUUUUUU ÄR DET JULAFTON =)

Ska snart börja klä på mig och så småningom bege mig hem till päronen. Har nyss tagit ett skönt varmt bad och håller på att packa lite smått, men ska ju inte ha med mig så mycket så de är snart klart dedär =)

Nej jag känner att jag inte har tid att sitta här,

Skulle bara önska er alla en rikgigt god jul



SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUL PÅ ER!!!!

puss h


Andreas älskling, jag saknar dig som faaan <3

den 23 december 2009

Jaha jag som nästan lovade er att  det skulle bli ett antal inlägg idag men dettar är de första. Har varit förstörd fram till nu. Älsk åkte ju idag och jag tog de värre än vad jag trodde att jag skulle göra. men nu börjar de kännsas bättre iaf. han har kommit fram hel och hållen så de är skönt att veta de. Synd bara att han är 45 mil ifrån mig =( denna dag/kväll har varit otrligt seg men nu är äntligen kl snart 22 så snart är denna kväll gjord. får man bara hoppas på att man kan somna sen men de ska nog inte bli några problem med lite utspädd glögg i kroppen.. eller vad tror ni?

och imorgon är de julafton och då kommer jag vara bosatt hemma hos mina älskade päron hela dagen lååååååååång.. massa mys ska det bli. ser fram emot det. trevligt trevligt trevligt =)

Vet inte alls vad kvällen har att bjuda på men jag hoppas väl på en bra film och att jag somnar rellativt tidigt =)

får se om de blir något mer inlägg ikväll annars skriver jag ett imorgon innan jag ska vandra hem till päronen.


Nu blir det meeeeer glögg=)


seeeg

Uch vad trött jag är.. tror det blir sängen tidigt ikväll och jag hoppas att jag slocknar på en gång..
sista natten på en vecka som jag sover med älsk. hoppas att jag ska somna imorgon kväll. första natten brukar alltid vara värst.. så de blir väl en natt framför tv/datorn.. men de visar sig imorgon. Behöver ju inte gå upp tidigt på julafton eftersom jag är ledig så de är bra de. Fast måste vara hemma hos päronen till kl 12 eftersom det är jullunch då för farfar och hans syrra. trevligt. så på julafton blir de mat två gånger med familjen eftersom min bror och hans tjej oxå kommer då till lunchen =) MASSA MYS PÅ JULAFTON. OCH SINGSTAR =D=D=D

nej nu ska jag sluta babla. bädda upp sängen och ta med täcket till soffan och ligga skavfötters med älsk.

GODNATT PÅ ER ALLA!!

höres av imorgon

SOV SÅ GOTT




varför ska det vara uppehåll i paradise hotel för??? =(

...

Kväll, kanske dags snart att stänga av datorn för ikväll, mysa med älsk eftersom han åker imorgon så då blir väl datorn min bästa vän. men om han ska se på simpson eller hur de nu stavas så tänker jag inte stänga av datorn. Fick en parfym av älsk. =) tack baby, men det var fel så ska byta till den rätta imorgon innan han åker. men tack baby =) Älsk själv fick lite pengar biobiljetter parfym av mig och presentkort av min bror.

ne nu ska jag vara lite social mot min baby..

ses och hörs imorgon,

ps. risk för att de blir många inlägg i min ensamhet.. ds.


...

sådär nu har jag plockat undan och damsugit och gjort rent i badrummet. bara badkaret som behövs göra rent men de tillåter inte min rygg just nu. så ska väl ta ett bad och sen fundera ut något att äta för nu börjar min mage att kurra, eller nej inte nu ska jag säga den har gjort de i snart en timme mennu börjar den väl att protestera eller något . haha =P så ska vänta på mannen sen äta något. och vila min rygg. för nu är den inte rolig. aj aj aj säger jag bara.. =/ så det är väl bäst att lyssna på kroppen nu och börja varva ner inför denna kväll.

Nej ett bad tror jag minnsan att det var =)

Hej så länge.

Jo innan badet ska jag ge din dator lite el. Den vill visst ha det =P haha


den 22 December 2009

Hallo!! =)

Nu har säkert jag förlorat alla mina läsare men jag hoppas att ni är kvar. Jag har ny äntligen fått tillbaka min dator som varit på lagning i nästan två tre veckor. och resultatet blev skitbra. Nu är den som valigt igen.. Med mig är allt bara bra jag jobbar och sliter.. lite ont i ryggen bara. Hur är det mer er alla som läser då?
Hoppas på bra

Idag har jag jobbat och köpt en julklapp den sista till Andreas, så nu är jag äntligen färdig med alla julklappar. Vi ska fira lite "förjul" hos oss ikväll eftersom Andreas åker ner till Småland över jul. så mamma, pappa, robert och lina kommer till oss ikväll =) mys. han köpt hemm lite glögg och lussekatter och pepparkakor. =)

Ska snart ta en dans med damsugaren och sen plocka undan lite smått sen efterdet ska jag ta mig ett skönt och välförtjänst bad. Har varit en jobbigt förmiddag med en massa på jobbet. Mycket som ska göras iordning och sådär innan julafton. är ju ledig på julafton men jobbar sen hela helgen. Imorgon jobbar jag oxåmen bara till 12.15 så de är skönt med en kort tur. jobbade till dess idag oxå. skönt.

Nej man kanske ka börja plocka lite så man hinner slappa lite innan dom kommer..

Återkommer ikväll =)

Undra vad jag får  i julklapp av andreas =) <3. såhär vid jul och födelsedag blir jag som ett barn när jag ska få presenter =) haha någon mer som blir det ?

Nej nu måste jag börja.. återkommer som sagt lite senare..

Puss på er =) <3


Torsdagen den 10 december 2009

Hej !
Är mina läsare kvar? EFtersom jag inte kan uppdatera varje dag längre, JAG VILL HA MIN DATOR!!!! Kan ju fan inte ens lyssna på musik. Det suger. JAg hoppas att jagfår den snart. HAr jobbat tvådagar nu, tvp korta turer men igår de gjorde så jälva ont, jagskullle kunna lägga mig ner och gråta så jäkla ont gör det. Jag hoppas verkligen att de hjälper imorgon. Ska ju tillbaka till kilopraktorn då. Skulle ha jobbat ikväll men nej de går inte. För det gör såååå ont. Men nu har jag iaf börjat att gå, gick till jobbet igår och ska gå en sväng idag. Fast de kan ju oxå se lite konstigt ut, jag är ute och gå men kan intejobba. men det går bara inte. Jag kanske inte kan jobba inom vården? pga min rygg. Om jag inte kan jobba inom vården vad ska jag då jobba med? Vården är jude bästa som finns. Jag älskar mitt jobb. Ska jag då inte kunna jobba för att min rygg gör ont. Men jag vet att det är en otroligt krövande jobb för kroppen. men iaf. Det är väl bara att hoppas på de bästa att de blir bättre imorgon. hoppas hoppas hoppas.

Imorgo kommer äntligen Micke och Tony oh hälsar på oss. Det ska bli så otroligt kul att träffa er igen så ni anara inte. Synd bara att jag måste jobba på söndag om min rygg tillåter såklart men de hoppas jag att den gör. men de återstår att se. Är iaf ledig på lördag. så man hinner umgås lite med dom =)

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Måste lägga mig en stund för de börjar göra ont i min rygg.

Men ni får ha de så bra.  =)


LOVE h

Lördagen den 5 december 2009

Halloj på er!
Hur är det med er?
Hoppas ni inte saknar mig för mycket nu när jag inte han skriva ett inlägg varje dag. Som jag skrivit i tidare inlägg så är min dator iväg till Tyskland en sväng för att bli frisk. De är ju något fel på den i skärmen, förmodligne något glappt. hoppas bara att den inte ska vara borta allt för länge. Hatar även att skriva på detta tanjentbord. (stavas det så??) men de kan oxå ha och göra med at jag är van att skriva på min dator eftersom mitt tanjentbord är mindre och knapparna sitter tätare är på detta.

Min rygg är verkligen inte bättre, de knakar i den så fort jag försöker att räta ut den. =/ men det är ju bara två dagar kvar tills jag ska till en kilopraktor. Tur är väl de och jag hoppas verkligen på att de kommer att hjälpa. Annars vet jag inte var jag ska ta mig till. Kan ju fan knappt bädda sängen utan att de gör ont. När jag skulle resa mig upp från bilen förut idag så knakade det till i hela ryggen. Gjorde så jävla ont.

Just nu sitter jag och väntar på att andreas ska komma hem. Han är ju på innebandy som alla andra lördagar denna tid. Men han bör nog komma snart =) sen blir de mys med mat som älsk bjuder på och sen en massa film och mys. =)

Imorgon har jag och Andreas varit FÖRLOVADE i Ett år och Sex månader <3
Jag älskar dig Andreas av hela mitt hjärta. Du är det bästa som har hänt mig och jag vill leva mitt liv med dig. Jag mår som bäst när jag är med dig och är otroligt glad över att du står ut med mig vissa stunder. När jag är lite jobbig/trögtänkt. Men jag vill att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta!! Alltid du och jag älskling <3 Snart fyra år med dig!! DU ÄR DE UNDERBARASTE SOM FINNS!! JAG ÄLSKAR DIG!! <3

Nu ska jag ta mig en kopp the.. =)
Ha en bra kväll

Torsdagen den 3 december 2009

Det närmar sig för varje dag som går, synd bara att jag inte får vakna upp bredvid den människa jag älskar mest av allt på julafton. Eftersom han ska ner till småland. Men jag får avnjuta nyår med min älskling iaf, <3

Igår jobbade jag. 16.30-20.30, de är typ bara fyra timmar men de var nog förlänge bara de, för när kl var halv 8 trodde jag att jag skulle avlida. FY fan vilken smärta!! Aldrig varit med om något värre, fyfan. Höll iaf ut en timme till och när jag skulle sätta mig i bilen, (Andreas kom och hämtade mig) ko mjag knappt in. Och värre var de att komma ut ur bilen. Sen skulle man ju upp tre våningar oxå. JA UTAN HISS! Det tog sin tid men upp kom jag. Bad Andreas gå före så han kunde börja tappa upp ett bad åt mig. Det ver verkligen guld att få lägga sig i ett bad. Sen blev jag smord med tigerbalsam och fick vetekudden på. det var så otroligt skönt. Bad även Andreas lägga en madrass på golvet vid min sida av sängen ifall jag inte kunde ligga kvar i sängen hela natten. Jag låg nog i sängen ungefär 1 timme innan jag la mig på madrassen. Då somnade jag nästan på en gång och vaknade vid 5 tiden. Då gröp jag upp i sängen en stund så jag fick känna lite närhet innan de var dags för älsk att göra sig iordning för jobbet. Bad även att han skulle smörja mig med tigerbalsam innan han åkte och de gjorde han. somnade nästan om på en gång de var så skönt att bli insmord.

Fick även ett nummer av min kollega till en kilopraktor igår, men jag vågar verkligen inte gå dit själv. Så Andreas får ta och följa med. Så jag ska ta och ringa dit snart och se om de har någon tid för mig. De lär svida i plånboken men jag hoppas att de är värt det.

Som ni kanske förstår så kan jag inte jobba idag. Kan knappt röra mig, de gör så himla ont.

Har även ringt så att de ska hämta min älskade dator imorgon, måste gå hem till päron sen och fixa iordning de sista. Pappa få rhjälpa mig att slå in den. Så de blir bra gjort. Hoppas att de inte tar för lång tid för dom att fixa det. Den ska ju ända till Tyskland. MIN älskade dator, hur ska jag klara mig utan dig?? =( Som tur är (hoppas jag) är de inte föralltid.

Nej nu ska jag ta mig ett varmt bad för min rygg och sen vila lite. Kanske läsa lite i boken =)
Sen ska jag måla mina naglar =)

Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan, får väl låna andreas dator. Men om de blir glest på inlägg så vet ni varför.

Hejsålänge.

LOVE h 

Uttråkad..

2009 Test!!
OM DIG:
Namn:
Helén
Bor: Eskilstuna
Syskon: En storebror
Ålder: 20 år
Född: 1989
Ögonfärg: Melerade  (stavas de så =S)
Längd: 1,68
Skostorlek: 39-40 beror på vart man köper skorna
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Vattuman

DAGENS:
Låt:
Inte hört någon låt än..
Saknad: Min älskling =(
Kläder: Pyjamasbyxor och en t-shirt, underkläder och strumpor/sockor
Mat: Ägg och bacon till frukost
Göra sen: Se på tv eller läsa en bok.
Godis: Nej tror inte de blir något godis idag.

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp
:  Nej
Tycker du om godis: Ja men inte för mycket bara
Tycker du att du själv är söt/snygg:  Nja, inte vet jag
Ger du mycket komplemanger till andra: Ja det händer
Nöjd med ditt förnamn: Ja det är jag
Är du smart: Nja de beror på vad de gäller
Sämst hos dig: Har inte så bra tålamod som jag borde ha.
Bra självförtroende: Njej
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn: Hm, svårt.. vet inte riktigt.
Björnborg fjortis? Nej
Gillar du skolan: Jag går inte i skolan längre..
Skolkat någon gång: Ja
Spelar du något instrument: Nej
Sport/aktiviteter: Friidrott, dans,gym (räknas det)
Tatueringar: Nej men vill ha
Hur många gånger om dagen tittar du dig själv i spegeln: Det blir nog ett par gånger om dagen.
Godis i veckan: Blir några gånger
Tycker du om att vara med de andra könet: Ja
Känner du dina grannar: Känner och känner, jag vet vilka dom är.
Tycker du om djur: Ja det gör jag.

BRUKAR DU:
Sova:
Ja ibland lite för mycket kanske :P
Ta medicin som du inte borde ta: Nej
Röka: Nej
Snusa: Nej
Klä dig i svart: Ja de händer
Lita på folk: Ja men inte vem som helst.
Drömma mardrömmar: Ja =(
Gå i skolan: Nej
Gå i kyrkan: Nej
Ljuga: Nej
Vilja dö: Nej


HAR DU:
Förmånga vänner:
Nej
Psykisk sjukdom: Nej
Skadat någon: Nej
Färgat håret: Ja, vääldigt ofta.
Piercings: Nej men skulle vilja ha
Tatueringar: Nej fortfarande.
Egen dator: Ja, en självklarhet när man inte bor hemma längre.
Gjort bort dig rejält: Det har jag säkert gjort.

ÄR DU:
Snäll:
Ja
Snygg: Fråga Andreas =P
Söt: Ja
Kort: Enligt Andreas ja, enlig mig nej
Klantig: Ja =/





Om man inte gör detta får man tydligen ett helvete 2010, så de är väl bäst att göra detta. Gör det nu, lika bra så får du det gjort =P


...

Jag är även lite rädd för att cykla nu på vintern gjorde de förra vitern och då häll jag på att ramla flera gånger.. Vill ju inte ramla och göra illa mig så att jag inte kan jobba. Kan man inte vinna på lotto så kan jag köpa en bil.. i värsta fall får jag väl önska mig en bil i julklapp =P

Onsdagen den 2 december 2009

Godmorgon..
Fast jag harvarit vaken sen kl 9.00 ungefär.. Låg och tittade lite på tv ett tag men sen blev jag så hungrig så jag var tvungen att gå upp och göra lite frukost. Så nu är magen mätt =) Fast jag trodde att jag skulle sova längre eftersom jag inte somnade förens vid ett halv två tiden inatt. Låg vaken in nästan två timmar. Stängde av tv någon gång efter 11 och låg vaken och vred och vände på mig. VARFÖR SKA DE VARA SÅ SVÅRT ATT SOMNA??? och jag har så sjukt ont  i min rygg,  vet inte vart jag ska ta mig till. men ikväll när jag kommer hem efter att jag har jobbat så ska jag lägga en madrass på golvet bredvid sängen ifall jag har svårt att som aikväll oxå. Så kan jag bara lägga mig på den. Hoppas hoppas att jag kan sova bättre i natt.

Ikväll jobbar jag sen imorgon kväll oxå. Så tråkigt att ha två st kvällar efter varandra men de är väl bara att le och se glad ut antar jag.

5 - visade de på termometern att de är ute, inte skönt alls. Och jag har inte ngåot annat val än att gå till jobbet. Eftersom Andreas har bilen. Han är ju och jobbar med något på volvo nu så han måste ha bilen eller bli körd varje dag!! Det betyder att jag antingen får pumpa min cykel eller le och gå till jobbet de dagar som jag jobbar kväll. när jag jobbar dag kör jag honom på mogonen och sen åker till mitt jobb. För jag tänker FAN inte gå på morgonen, de kan han glömma!! Men vi får se hur länge han ska vara där och hur de blir i vinter. Om de blir mycket snö och så men jag hoppas på en mild vinter. I värsta fall får jag väl köpa en liten skrutt bil.

Ne nu ska jag kila

Ha de så bra..

KRAM h

...

Ont i huvudet, trött, seg, lite öm i kroppen.. resulterar till att borsta tänderna och krya ner under täcket.

+ ATT jag fryser som jag vet inte vad. Så pyjamasen är på under täcket!! VARFÖR SKA DE VARA SÅ SATANS KALLT!!!!!!!!!!!!

 JAG FRYSSSSSSSSSSSSSSER!!!!!!!!!!!!!!!!!



















GODNATT OCH SOV SÅ GOTT!!

Tisdagen den 1 december 2009

Första december idag,  om 23 dagar är de julafton  =) MYS!!

Igår var jag på stan med Dahlen <3 Köpte de där skorna som jag velat över i nästan en vecka nu. Och tur var de att vi gick in där för de fanns bara ett par kvar i storlek 40 och ett par i 37. Iallafalll av de som stod på hyllan. Sen skulle man ju ha något i rött på julpartyt på fredag så jag köpte en röd klänning som jag kan ha på julafton oxå. Den är jättefin. Ska bara leta fram en kofta här hemma som jag kan ha över för annars är risken för att de kan bli lite för kallt. Köpte även ett rött nagellack, och strumbyxor, inte i rött utan i svart. kan ju inte kolla helt i rött heller :P Jag har nyss fixat lite med mitt hår, ska rådfråga mamma om jag ska ha de som vanligt eller så som de ser ut nu, hur är de lockat. mamma och andreas får avgöra :P hehe

Igår träffade jag äntligen min älskade bror <3 vi ses ju aldrig nu för tiden=( men vid jul lär vi ju ses mycket. Kan tänka mig att både dom och jag sover över hos mamma och pappa på julafton. <3 massa mys men tomt utan älsk. Men tur att jag får fira nyår med honom iaf. <3

Snart ska jag ev lämna iväg min älskade dator, eftersom de är något fel på skärmen =( hoppas de går och fixa och att de inte tar allt för lång tid. Hur ska jag klara mig utan min älskade dator ?? =/ Hoppas bara inte att något försvinner från datorn.

Efter att jag har lämnat datorn ska jag och mamma åka och kika efter lite saker. måste ha en grej till sängen och en julduk och lite sådant.

Idag ska jag även prova att köra bil med klackar:D får se hur de går. FÅr väl ta med ett par andra i fall de inte går, men klacken är inte så hög så de ska nog gå.

Nej nu ska jag kolla lite bloggar sen göra mig iordning..

PUSSSSS  h

RSS 2.0