30/03-11

Godmorgon!
Vaknade innan älsklingens klocka ringde, hade då förvärkar.. Släppte ett tag men kom snabbt tillbaka. Gick upp och la mig i soffan ihopp om att de skulle släppa men det var ju bara att glömma. Tog mig en macka och en kopp te och då kändes det som om allt i magen skulle komma ut. Lite obehagligt.. Tog sen ett bad och nu känns det lite bättre men inte helt bra.

Nu tänkte jag vila lite och läsa på lite om förlossningen som vi fick i läxa igår från föräldrar gruppen. Skulle även träna på att andas in genom näsan och ut genom munnen. Och jag tycker att jag blir avslappnad av de så de är skönt. fast lite jobbigt eftersom man inte är van att andas så..

Får se om jag åker hem till mamma och är där ett tag, lite obehagligt att vara hemma själv när man aldrig varit med om detta tidigare..

Återkommer :P

// Helen

29/03-11

Hej !
10 dagar kvar till Ullared :D hoppas hoppas hoppas att jag kan följa med.

Igår var det en stressig dag eller det blev en stressig dag.
Var ju hos BM på ett besök, vi kollade vikt och tog lite prover, mätte magen och lyssnade på hjärtljud. Sen skulle hon känna om bebis hade fixerat sig och hon tyckte sig känna ett huvud i bäckent. Så hon gick för att hämta ultraljutet och mycket riktigt så hade bebis lagt sig så fint i bäckenet. Sen pratade vi lite om hur vi ville att förlossningen skulle gå till men tyckte de var svårt eftersom detta är första gången och jag vet inte vad jag har framför mig. men hon sa att dom är bra på förlossningen så jag får väl hoppas på det. Har ju hört en hel del som jag inte riktigt tycker om. Hoppas fan att dom sköter sig när jag kommer in.
Jag hoppas att jag får en bra och lätt förlossning. Börjar ju bli någelunda nervös. Men BM sa att jag kunde ta det lungt. Men ändå man vet ju inte vad man har framför sig. De flesta i min närvaro försöker att lugna mig.

Idag känner jag mig hoppfull och vill baraha ut den lilla och mysa med den. Tror detta kan ha med mina förvärkar som jag har haft sen i lördags. Dom kommer ju lite då och då.. Men bara för att man har förvärkar så kan det ju ta tid.. :( tråkigt nog.

Idag ska vi träffa föräldrar gruppen för första gången, så är lite små nervös.. Men de kommer säkert att gå bra.
Efter det tänkte jag hämta ut babyboxen så man har det hemma. :)
Imorgon ska jag tvätta alla bebiskläder :D MYS!

Nej nu ska jag kika vidare :)

Här ligger man och ska försöka sova. Vad h...

Här ligger man och ska försöka sova. Vad händer då? Jo älsklingen börjar toksnarka och vägrar att sluta med det. Fan vill ju sova nu.. Börjar ju bli trött. Men han verkar ju inte sluta så får väl lägga mig på soffan om jag ska få någon sömn.. Suck vill ju sova i sängen.. Nej nu går jag fan till soffan!!!


27/03-11

Hej!
Idag är det söndag och jag tycker att denna helg har gått fort. För fort, men så är det ju med helger. Man hinner knappt njuta av dom så är dom över..

Natten till lördagen blev det inte så mycket sömn, älsklingen var snorig och sjukt varm och såklart så ska han då komma in under mitt täcke för att han fryser. På morgon sidan så hade han över 38 grader så han var lite deckad under lördagen och är fortfarande inte helt återställd trots att febern är borta..
Så lördagen blev lugn, vi var bara iväg och handlade lite..
Fick även förvärkar under lördagen som kom då och då..

Men idag under söndagen har jag bara haft en och den varade inte så länge..
Vi har fixat en massa idag, tvättat, monterat bilbarnstolen i bilen. Älsklingen har fixat med listerna till tvättmaskinen.. Lite sånt. Har börjat packa bb väskan, men måste köpa lite grjer innan den är helt klar packad.

Nej nu ska jag börja med maten.. Vi ska äta lövbiff och klyftpotatis :) mums.. :)

Nej mat var det!! :D

25/03-11

Hej!
Har varit på tuna park och köpt lite kläder till lillen.. :) så mysigt att gå och titta på allt smått som finns :) Man blir ju alldeles till sig.. :) Sen gick vi runt och tittade lite, Emelie som är väsk galen hon hittade och köpte ju såklart en väska. Men den var jättefin :) Jag själv ska försöka hålla ut tills jag kommer till Ullared. Brukar alltid hitta nån fin där :)

Sen åkte vi och hämtade min man, som varit på nått möte i västerås. Åkte sedan och åt mat på burger king.  Gott gott :) Sen tog vi en sväng förbi stens choklad. Köpte lite godis. På vägen hem sen så skulle vi tvätta av bilen eftersom den blir såå damig när man är ute och kör i detta blåsväder.. När ska dom soppa gatorna?
Men nej det gick inte för det var nått fel på automaten så gick inte att tvätta. Får vi göra det imorgon då isamband med att vi tvättar hondan som jag lovade mamma att göra..

Sen hem. Väl hemma blev/är jag rastlös så har så plockat en massa och bäddat rent i sängen :) Vill ta ett varv med damsugaren med men får se om kroppen tillåter det.

Blev även sjukt sugen på att göra en nagelförlängning men de tyckte inte mannen. Onödiga pengar. Men om man sparar ihop så blir det ju inte så mycket och jag tycker faktiskt att jag kan få unna mig något. Var ju inte direkt igår som jag unnade mig själv något.

Men får se hur jag gör med det. Vill iaf göra de. 

Nej nu ska jag... ja vad ska jag göra.. Jo just de, skulle skriva ut ett recept på våfflor. För idag är det ju våffeldagen ;)

Puss

..

Just nu sitter jag och väntar på att åka och hämta bilen. Den blev visst klar samma dag men det är väl bara bra, hoppas bara nu att dom har gjort det bra så man inte slänger en massa pengar i sjön. Vore ju inte så kul. Älsklingen skulle ringa när han var på väg så kör han mig dit så får jag köra hem bilen :D Ångrar verkligen inte att vi bytte bil. Älskar den nya och det är en jättebra (kommer bli) familjebil :D

Ne nu ska jag fixa till håret lite. För han lär nog ringa snart.. :P


22/03-11

Då så, då har jag sovit några timmar råkade det vist bli. Så nu får jag väl inte somna nått mer innan de är dags att sova för natten. Men det är rätt så skönt att sova lite på dagen sådär ;)

Har även fått i mig lite lunch, de som blev kvar av soppan som jag gjorde igår. Blev ju jättegod ju :P

Resten av dagen ska jag nog bara ta det lungt. Har startat en diskmaskin så när den är klar är de bara att plocka ur och sen pocka igen.. Det är nog det tråkigaste som finns. Att plocka ur en diskmaskin..

Ne nu ska jag kila vidare har ju ändå inget vettigt att säga :P

// Helen

Vad gör jag uppe nu kan man ju undra. Det ...

Vad gör jag uppe nu kan man ju undra. Det är faktiskt så att jag har varit iväg och lämnat bilen för den ska in på någon lackbehandling eller vad det nu heter. Så är utan bil nu tills imorgon. Men klarar mig nog ;) Nej Ush känner mig så trött och sur så behöver nog lite mer sömn.. Kanske prova och sova lite mer..? Låter som en toppen ide:)


:)

Sådär mätt i magen kan man säga..
Och älsklingen var så söt så han tog damsugaren från mig och damsög längeheten :)
Tack så mycket älskling.
Börjar ju bli lite jobbigt att göra de nu när man är så pass gravid som man är..
Är ju inte lång tid kvar nu..
Bara... 36 dagar kvar.. Sen äntligen kommer vår bebis :)

Nej nnu ska jag ta och starta en diskmaskin och tappa upp ett bad åt min älskling.. :)

..

Då har man fått i sig lunch för några timmar sen. FIxat lite med blommorna men inte har jag tagit tag i damsugaren. Orkar inte och vill inte.. MEN det måste ju göras. Så får väl ta ett snabb varv med den medan jag lagar mat sen. SNart kommer mannen hem oxå. Bad honom handla efter jobbet så slipper jag ge mig ut och handla..

När man talar om trollen, nu kom han :)

Så de är väl bäst att packa upp och börja med maten snart ;)


Hungrig..

Tänkte först göra nått på fisk och potatis men fisken såg inte så bra ut så den fick åka i sopporna, får köpa mer sån sen. Så ska expremtera genom att försöka göra lika god eller någelunda god soppa som mamma bjöd mig på förra veckan. Hoppas att jag lyckas men skulle inte förvåna mig om jag inte gör det.
Varför är alltid mammas mat så god?

Aja ska inte dömma innnan jag smakat på min men om jag känner mig rätt så.. :P

Medan moroten och potatisen kokar så kan jag ju passa på att skriva en lista på de som ska inhandlas :P

Återkommer med resultatet av soppan sen ;)


PS, de luktar iaf gott ;P




Soppan blir helt klart godkänd. Trots att jag inte hade i allt de som mamma hade i.
Varför gör man inte soppa till lunch oftare?
Super enkelt och sjukt gott :)

21/03-11

Goddag!
Ursäktar vissa konstiga inlägg i bloggen men de är för att jag provade att mobil blogga. Trodde att det skulle vara jättesvårt att få igång det men de var ju hur enklet som helst. Ska prova sen att lägga upp en bild med och se om det funkar. :P

Idag har jag inga planer, skulle behöva ta ett varv med damsugaren så får se om kroppen tillåter det. Annars så blir det bara en hemma dag :) Finns ju lite att plocka med här hemma men har verkligen ingen lust. Kanske kommer lite senare.. :P Får se. Måste tänka ut vad vi ska äta idag med..

Någon som har nått förslag? :)

Nej nu ska jag ta och titta på sveriges värsta bilförare som jag missade i torsdags. Nån som såg det? Var de bra? :P

hihi

Haha, var det inte svårara att mobil blogga? trodde att det skulle vara jättekrångligt.
Nu ska jag bara spara de där nummret så man vet vart man har det.
Men om man då ska ladda upp bilder så borde man ju göra på samma sätt fast bara skicka ett mms istället för ett sms. Ska prova :P

Hur enkelt som helst ju ;)

Testar att blogga från mobilen..

Testar att blogga från mobilen..


Textmeddelande

Textmeddelande


..

Sådär nu ska det bara damsugas av men det är ingen mening att göra det föens mannen är klar med sitt. Sen kan man börja ställa in bebisgrejer i klädkammaren :) Äntligen börjar det hända lite grejer :)

Happ vad ska man göra nu då? :P

Ta det lugnt kanske ;) Måste lära mig att börja lyssna på kroppen.
Om inte annat så kan jag ju titta på min älskling, han är ju en underhållning för sig ;)


:)

Sådär nu är allt som skulle upp på vinden där uppe. Gick ändå rätt så bra att bära upp. Men när jag skulle börja i klädkammaren så började magen (eller livet i)  protestera så tog mig en liten paus och ett glas vatten. Nu ska jag bara komma på en bra ordning i klädkammaren. Men behöver göra lite inköp för bebiskläderna. Dom får inte riktigt plats. Så får tänka ut nått.

Sen ska ju alla bebiskläder tvättas. Får se om jag gör det i veckan som kommer eller nästa. Eller man kanske ska vänta med de ännu längre ifall man börjar längta för mycket?
Ah får se hur jag gör.. :P

Ne nu ska jag försöka igen i klädkammaren ;)

19/03-11

Goddag!
SKulle vilja säga godmorgon men klockan är ju lite för mycket för det.
Vi tog oss lite sovmorgon imorse så är lite små seg just nu men ska snart ta och sätta igång. Ska försöka bli klar med klädkammaren idag, fick ju en hel del gjort sist som jag höll på men igår var jag tungen att vila lite från det. Man blir lite frustrerad när man vill men när kroppen säger ifrån. Så hoppas att de går bättre idag. Får väl ta pauser lite då och då :P Skulle behöva hämta upp lite grejer från källaren med men det är ingen direkt brotska med det.

Igår var jag och handlade med mamma sen var jag en sväng till tuna park med bästa Emelie, köpte en tröja PÅ REA :P Så ingen fara, den kostade bara 99 kr. Sen såg vi att våra älsklings linnen skulle utgå, hur kan gina tillåta det? :( Så köpte två par till så man har. Hon i kassan sa även att de har fler på lager ifall man vill köpa upp ett litet lager att ha hemma. Men tycker att dom kan sänka dom lite isåfall för de var ju samma pris på dom som innan. Men tror nu att jag har så att jag klarar mig :P
Köpte även lite smått som nagellack :P Jättefin färg. Tror att de är en ny färg för vi fick springa runt lite innan vi hittade det :P Men de var jättefint :) 

Nej nu har jag inte tid med detta mer. Måste börja nu för de lär ju ta ett litet tag.
Puss

17/03-11

En tanke slog mig igår kväll när jag skulle sova, om 40 dagar (idag 39) är jag beräknad för att föda. Det är inte många dagar kvar och de känns som att vi inte alls är klara, vill göra så himla mycket mer, vill få allt klart. Vi har egentligen inte så mycket kvar att göra, det ska inhandlas en massa små saker bara, men ändå vill jag få allt klart nu nu nu. De ända stora som är kvar de är att badkaret ska bort och att det ska dit en tvättmaskin. Men det kan ju inte jag hjälpa älsklingen med eftersom jag inte får lyfta tugnt.
Lite små saker som är kvar är, hygienatiklar ska inhandlas, miniapotek, babykläderna ska tvättas. Sängen ska bäddas. Det ska finnas/bli mer plats i garederoen som jag tänkte börja med idag om jag kommer till skott. Lite sådan är det som är kvar. Måste försöka komma igång med klädkammaren så de blir plats där inne.

Får väl sätta på en bra skiva och lyssna på medan jag håller på där inne. Nackdelen är ju att de börjar bli så tugnt och jobbigt allt så de lär ju ta ett tag att fixa där inne. Blir ju helt slut efter att jag tex har damsugit bara. Men jag får väl ta de i den takt de tar så får det ta den tid de tar. Men hoppas med att bli klar med det till helgen iaf. Eller i helgen.

Nej nu ska jag gå in där och se om jag får något gjort :P

Pusss

15/03-11

Godmorgon!
Är uppe tidigt idag och det beror på att jag såklart inte kunde somna om efter att sötnosen gått till jobbet. Trodde att jag skulle somna på soffan men nej de har jag inte heller lyckats med. Dock så är jag jättetrött i ögonen. Känns som de ska åka igen när som helst. Så kanske ska ge de ett försök till att somna en liten stund.

Iaf från kl 7 ca har jag små fixat lite här hemma. Ränsat lite där jag har mitt smink. Och kunde faktiskt slänga en del som var gammalt. Hittade även typ sju st nagellack i den någelunda lilla väskan. Hittade oxå en massa örhängen som jag trodde att jag hade tappat bort.

Senare ska jag nog ta mig en promenad hem till mamma,  hon ville att jag skulle komma över och hjälpa henne med nått, (eller bara hålla henne sällskap? :P )

Nej nu ska jag vila ögonen en stund tror jag..

Pusss

13/03-11

Halloj!
Lever ni?
Det gör iaf jag.
Igår var vi hemma hos mamma och pappa hela dagen, sen kom älskade bror och Linis dit :) Var ju evigheter sen vi sågs så det var absolut på tiden. Så ja det blev en hel dag hemma hos päronen med fika och mat och sen tittade vi på Melodifestivalen. Tycker ni rätt låt vann? :P

Idag har jag och älskling tvättat vilket verkligen behövdes.
Sen har vi varit en sväng till en kompis till mig och köpt lite baby grejer. Vi köpte ett babygym, gåstol och en bilbarnstol. Efter att vi varit där så åkte vi till barnens hus och köpte ett regnskydd till vagnen så nu är allt klart till vagnen iaf.  Sen börjar vi ha de mesta. Lite små grejer kvar bara. Sen ska ju vaggan kläs och så men de fixar min snälla mamma. :)

Nu vill jag bara åka till Ullared och köpa deet sisa så man blir klar nån gång och kan välkommna bebis :)
Det är ju inte alls lång tid kvar nu. Bara 44 dagar kvar. Men man börjar känna nu att tiden går allt saktare men de lär väl vara så den sista tiden. Börjar även bli väldigt tungt att göra saker. =/ Men det är ju sådant som man får räkna med. Vem har sagt att det är lätt att vara gravid?

Nej nu ska jag kila vidare..
Pusssssssssssss

08/03-11

God förmiddag!
Har hunnit städa och fått igång en maskin disk som snart är klar.
Får nämligen besök idag, en tjej som jag inte träffat på nästan ett år :( Angelica kommer till mig dag :) ska bli kul att ses igen, tror vi har en hel del att prata om:P

Har nyss tagit mig en dusch efter att ha städat klart. De är inte så lätt längre att damsuga. Börjar kännas att de är nära nu. Är ju lite mer än en månad kvar bara. Tänk snart har vi en liten bebis här hemma. Åh de kommer bli så underbart :) Längtar ihjäl mig efter vårt lilla hjärta. Och mamma ska snart börja med vaggan då förstår man ännu mer att snart är h*n här :) Men måste få tag i en maddras till Vaggan, är de nån av er som vet vart man kan få tag i skummadrass? Behöver inte vara så stor eftersom de ska klippas i de så att den får plats i vaggan. Men frågan är ju vart man får tag i de.. hmm.. Om ni vet får ni gärna höra av er :)

Nej nu ska jag kika runt lite innan mitt besök kommer :)

05/03-11

Idag är det löööördag, underbara lördag och det är sol ute :)

Vi tog oss lite sovmorgon imorse men nu har vi iaf ätit frukost och ska snart åka och damsuga bilen :P Sen bär de av på en utflykt ut till Herrfallet där mina päron vinterkampar. Får köpa med något fika bröd med så blir det nog bra. Och visa upp nya bilen för pappa. Han har ju inte sett den än. Eller ja bara på bild. Så ska bli spännande att se vad han har att säga om vår nyaste affär :) Vi är iaf toknöjda med den. Bara älskar den. Dock tar de lite tid av vänja sig vid en större bil. Men de kommer.

Nej nu ska jag göra mig iordning..

Ni får ha en underbar lördag för det ska jag ha.. :)

Puuuss

..

Sådär nu har jag plockat upp allt från golvet. Bara lite smått kvar men de tillhör inte mig så bäst jag frågar innan jag röjer undan det. Damsuger nog sen när älsk kommer hem. Tycker inte om att damsuga när jag är själv hemma. För man hör ju inget då.. iaf inte jag. Så tycker det är obehagligt. Men de går ju rätt så fort att damsuga.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske läsa lite.. :P Är ju en riktig bokmal imellanåt :P hehe

Ne nu ska jag dricka lite vatten och kika vidare.
Men lär som sagt återkomma.

Pusssssssssss

04/03-11

Godmorgon!
Eller godförmiddag :)

Idag är det fredag, vad fort denna vecka  har gått. Och inte har jag gjort något speciellt heller.

Är rastlös men vet inte vad jag ska göra. SKulle behöva ta ett varv med damsugaren men de är inte så lockande. Men lär säkert göra de ändå senare. Skönt att få de gjort innan helgen börjar. Annars så tänkte jag väl bara ta det lugnt idag. Läsa lite i min bok. :P

Nej nu ska jag fortsätta att titta på våra bästa år. ;)
Men lär säkert återkomma inom kort.

1/03-11

Uppe redan ja.. ?
Det är ju så sjukt svårt att somna om efter kl sju. Som om jag hade en tidsinställd klockan som ringer då. Eller så kanske de är så att min kropp börjar att förbereda sig lite på vad som komma skall. Dålig sömn. Aja de är väl bara att gilla läget men vore ju skönt om man fick sova lite längre iaf..

Förkylningen är iaf på bättringsvägen men de är väl på tiden efter att vara inne på tredje veckan med förkylning och hosta. Fast hostan är borta men näsan rinner ju än.. :( Nackdelen med att vara gravid är att man är så motaglig mot sjukdomar.. men förkylning kan man ju leva med men de tar ju på krafterna.

Igår när mannen kommit hem från jobbet och fått mat i magen så gick vi upp med grejer på vinden. Sen tog vi kort på det som vi vill bli av med och la ut på blocket. Var en tjej som var intresserad av madrasserna så får hoppas att hon kommer och tar dom så vi blir av med dom nån gång..

Sen är det bara tv bänken och de som vi ska bli av med så har vi lite mer plats i våra förråd. Kan ju behövas när de är en bebis på väg. Fan inte länge kvar alls nu. dryga 50 dagar :O Shit vad tiden går fort..

Nej men nu kom mannen hem på frukost så ska passa på att pussa lite på honom :)

RSS 2.0