1/03-11

Uppe redan ja.. ?
Det är ju så sjukt svårt att somna om efter kl sju. Som om jag hade en tidsinställd klockan som ringer då. Eller så kanske de är så att min kropp börjar att förbereda sig lite på vad som komma skall. Dålig sömn. Aja de är väl bara att gilla läget men vore ju skönt om man fick sova lite längre iaf..

Förkylningen är iaf på bättringsvägen men de är väl på tiden efter att vara inne på tredje veckan med förkylning och hosta. Fast hostan är borta men näsan rinner ju än.. :( Nackdelen med att vara gravid är att man är så motaglig mot sjukdomar.. men förkylning kan man ju leva med men de tar ju på krafterna.

Igår när mannen kommit hem från jobbet och fått mat i magen så gick vi upp med grejer på vinden. Sen tog vi kort på det som vi vill bli av med och la ut på blocket. Var en tjej som var intresserad av madrasserna så får hoppas att hon kommer och tar dom så vi blir av med dom nån gång..

Sen är det bara tv bänken och de som vi ska bli av med så har vi lite mer plats i våra förråd. Kan ju behövas när de är en bebis på väg. Fan inte länge kvar alls nu. dryga 50 dagar :O Shit vad tiden går fort..

Nej men nu kom mannen hem på frukost så ska passa på att pussa lite på honom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0