Apr. 28, 2013

Oj oj oj vilken helg jaag haft. Har ju varit med de åriga gänget till Ullared och de är ju lika roligt varje gång. :) jag har skrattat så mycket så jah har ont i käkarna.. :)
Hittade massor med fint och massor med grejer till lillan. så nu har hon ett klädföråd som lär räcka ett bra tag . Hittade även jättefin vår jacka och skor till henne.

Så nu dröjer de ett år tills de är dags igen.

Nu ska jag vakna till lite innan de är dags att dra igång denna dag.

Apr. 19, 2013

Hej!
Nu var de evigeter sen jag skrev. Har fått en eländig förkyldning som inte ville ge sig av. När den väl sa adjö kom en konstig magsmärta på besök som stannat kvar. Och den har fortfarande inte gett sig iväg. Gör ont i hela vänstra sidan när jag bär saker och stressar.. och värktabletter hjälper inte.. :( läste att de kan vara en tarm inflammation. De låter ju kul.. not. Tänk att jag aldrig får vara frisk alltid ska dr vara nått. Suck.

Har iaf jobbat idag trots att magen krånglar men de är väl bara att gilla läget och hoppas på att det inte varar så länge till. dock tror ja inte de..

Denna helg är vi kattvakt så vi bor i huset. skönt med lite större. Lillan och katten sover. Jag ska se vem som åker ut lets danse sen tänker jag krypa ner under täcket .. :) ska bli riktigt skönt efter en lång dag med tidig morgon.

Så nu göra sig iordning för sängen:)
God natt ♥

Apr. 05, 2013

Hemma efter en kväll på jobbet. Gick hur bra som helst :) Så nu blir de lite nervarvning framför tvn innan de är dags för sängen.. upp tidigt imorgon för jobb 7-12 skönt med en kort dag imorgon.
Så efter jobb imorgon ska jag fixa lite små saker sen blir de hem att fixa lite innan våra gäster kommer :) ska bli kul :)

Isabelle sover lite oroligt just nu men hoppas hon kommer till ro snart.. känner att jag behöver så mycket sömn som möjligt inatt. .

Mina älsklingar hade planerat lite såg jag när jag kom hem



Får vi se vad som kommer upp :)

Apr. 04, 2013

Jobbat idag och var så satans trött när jag kom hem så jag slocknade en stund på soffan. Var dock lika trött när jag vakna men var ju tvungen att hämta lillan. Vi var ute en stund efter dagis men blev så himla trött så var tvungen att åka hem. Orkade knappt laga mat men fick tvinga mig till det. .


Skulle lätt vilja lägga mig i sängen nu men får hålla ut ett tag till. Istället är ju fortfarande vaken. .

Får väl ta en dusch så kanske jag känner mig lite piggare. . men kan lova att det blir sängen tidigt i kväll. .

Zzz

Nu har jag landat i sängen. . hoppas på en bra natt med mycket sömn. ska ju upp tidigt och jobba imorgon. . :)
God natt på er :)

Dagen



lunch



till lillan

Apr. 03, 2013

Hej
Idag efter dagis lämning drog jag till gymmet för ett pass med bästa vän. körde ett härligt pass så benen var lagom svajiga efteråt . underbart :) tänkte köra samma program imorgon efter jobbet.

Efter gymet tog vi en lunch på subway :) sen uträttade vi lite ärenden på stan. Såg ett par skor till kommande vinter till lillan som jag ska gå in och köpa imorgon. Hoppas de finns kvar bara då de var på rea..

Efter stan blev de kaffe, dagia hämtning och mathandling med mamma :)
Gick in på stadium på tuna park för att se om skon fanns större storlek där men icke. Men jag kom ut med ett par vårskor och två överdragsbyxor. Åkte till ett annat ställe och där hittade jag en jacka till henne för 80 kr.. så hela kalaset gick på 380 kr. inte alls farligt. :)

Nu blir det tv mys innan sängen. .upp tidigt imorgon för jobb :)

Apr. 01, 2013

Ätit frukost , plockat undan, damat, tvättat, startat en diskmaskin, damsugit, de har jag hunnit med än så länge..
Ska snart ta och torka golven med..
Sen är tvättstugan bokad med så jag blir av med all tvätt.. skönt.
Bäst att ta golven nu medan lillan sover..

RSS 2.0