den 25 april 2010

Hej =)
Pigg och glad, lååångt ifrån.. är trött som sjutton och har en såån underbar mensvärk. Hopppas på att de blir bättre snart. Just nu sitter jag här och väntar på att Andreas ska spela klart sin hockey match, på ps3:an sen ska vi åka mot jysk och kika om de har några bra korgar som man kan ha till förvaring. Behöver nämligen några.. Har lite dåligt med förvaring för vissa saker.. Sen behöver vi handla med, för ja toapappret är snart slut. Att de går åt så mycket, men de beror ju helt på vad man köper för något med. Sen ska vi handla lite, får se vad de blir för mat idag, jag tänker iaf inte laga mat men om jag känner min älskade rätt så blir de nog jag iaf.. Men man kan ju alltid hoppas på att han gör de.. =P

Vi kom ju hem från Ullared igår, och gisses så mycket grejer vi hade med oss.. mamma och jag vi satt trångt där bak, men hem kom vi med allt. Jag sitter gärna lite trångt bara vi får hem allt. De är det viktigaste.. Men blev lite förvånad när jag kollade på min lista, för vet ni? Jag handlade inte allt som stod på min lista och handlade inte alls mycket utöver listan heller. Så de var bra gjort av mig. Jag kollade inte ens på skor =O de mina kära vänner är väldigt konstigt för att vara jag.. Sen när jag kom hem så rensade jag ur allt ur garderoben de som jag inte ska ha kvar och så så de har jag varit iväg och slängt till Myrorna tror ja, eller om de var röda korset. Men jag trodde att jag skulle få ihop mycket mer än vad jag fick men nej. Fick bara ihop två st påsar..

Jag är iaf mycket nöjd över Ullareds resan och ser redan fram emot nästa =)

Nu ska vi snart åka..

Puss på er

22 april 2010

Hej !
Idag mår jag bättre, har varit hemma hos mamma en sväng och  förberätt (stavas de så??) inför morgondagen. VI gick till systemet och till Coop och handlade lite, så nu är de färdigt. Nu ska jag bara packa sen är de klart. Ska hem en sväng till sen till mamma för Lina ska plocka mina ögonbryn.. =) Sen blir de Sveriges värsta bilförare och sen sängen efter det.. Ska ju upp tidigt imorgon och då menar jag tidigt, vi ska åka vid kl 06.00 imorgon, så måste försöka somna tidigt ikväll.

Nu snart ska jag börja laga mat till mig och en hungrig andreas.. sen bär de av hem  till mamsen..

Får se om jag återkommer senare ikväll annars blir de ett inlägg när jag kommer hem från Ullared.

pusss

..

FAAN Hv71 tog inte hem det denna match.. =( trist.

Synd som fan.
Aja bara att hoppas att dom vinner nästa match..

Ska nog snart bege mig mot sängen, känner att ögonen inte hänger med riktigt..

Sov så gott

Puss

21 april 2010

Sorry för dålig uppdatering men har jobbat över helgen och sen har jag blivit sjuk, stod ut att jobba två dagar men har varit helt slut efter detta så idag gick de bara inte, hörde inte ens när andreas gick upp imorse. Sov så himla hårt. Och har gjort hela dagen i soffan.
De är nu fram emot kvällskvisten som jag börjar bli någelunda, vill träna lite på crostrainern men tror inte att de är någon vidare bra idé just nu. Får göra de imorgon om jag mår bättre.

Nu har jag iaf finslipat listan in för Ullared på fredag. Fan vad jag har sett fram emot detta =) Läängtar..

Just nu tittar jag och andreas på ishockey, HV71- DIF. HV71 leder med 1-0 efter första period. Hoppas hoppas hoppas att dom taar hem detta.

Har nog inte så mycket mer att berätta..
Men de lär jag väl ha efter att jag kommer hem från Ullared..

Vi åker på fredag vid kl 06 ungefär =O huuur ska jag orka? Får ta med en kudde och vila på mamma.. =)
Fan jag är peppad till  max =) Det ska bli sååååå roligt..
Vi kommer hem någongång på lördag..

Ne nu börjar andra perioden så ska fortsätta att titta..
Sen bada
Sen soooova..

Ha en trevlig kväll..


Pusss

..

Håller på att göra mig iordning och väntar på Älsklingen, Ska ju äta med jobbet ikväll men innan de ska vi hem till en och ses lite innan. Ser fram emot detta och jag hoppas att de kommer bli trevligt.
Hoppas bara att Andreas kommer hem i tid..


Jag är tillsammans med världens tidsoptermist.. =(

14 april 2010

Godmorgon =)
Håller på att plocka lite smått här hemma, så att älsklingen blir glad när han kommer hem. Har nygligen ätit frukost och ska snart förtsätta att plocka lite grann. Vi plockade upp en del grejer till vinden igår med så nu börjar de se fin ut, lär se bättre ut när vi byggt ihop crosstrainern med så man slipper den kartongen, de kommer bli så bra så =)

Funderar på om jag verkligen behöver åka till systemet, har ju lite grejer hemma som jag kan dricka. Och lunch får jag väl kocka ihop något..

Nej har inte så mycket mer att berätta just nu..


Puss

hemma

Jaha då har man jobbat färdigt för denna kväll. skönt att de gick fort.
Skönt att vara ledig imorgon. Tror min rygg behöver de, börjar kännas att man har bärt upp crosstrainern..
Nej har inte så himla mycket att berätta.
SKa titta lite på tv och sen mysa med min Älskling som har varit så duktig när jag har jobbat. =)

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott..

Puss

14 april 2010

Är äntligen våren här hos oss?
Jag hoppas på det..

Nu är helgens jobbande över, helgen har varit bra men de är tufft att jobba. Men de går bra och tiden går fort vilket är bra. Har varit helt slut på kvällarna när jag kommit hem så har somnat nästan på en gång, inte så roligt sällskap kanske men jag hoppas att han förstår. I fredags när jag skulle cykla hem så var mitt däck tomt på luft, tur att jag hade med min pumpen så de var ju bara att börja pumpa. Tur att de lagt ventilen bredvid cykeln så de bara var att sätta tillbaka allt. Men kan dom inte roa sig med något annat? måste dom förstöra för andra? Blir så less på de, och nu stod den ju tilloch med inne på jobbet. Så undra jag vem de är som kommer in och HUR dom kommer in.. blir bara så less. Hoppas att min cyklen får stå ifred idag/ikväll iaf.

Igår var jag ledig, eftersom jag jobbat hela helgen. Så jag tog mig hem till mamma och drack lite kaffe sen åkte vi och handlade lite. Sen hem lagom tills att Älsklingen kom hem och laga mat. Blev en myskväll igår och de var skönt. Behövde det.

Just nu väntar jag på att vi ev ska få hem våran crosstrainer (stavning?!?!?)
Andreas skulle ringa innan den kommer. Hoppas vi får hem den idag.
Tänkte iaf att jag skulle vila lite nu innan de är dags att göra nytta igen.

Om jag inte skriver mer idag så får ni ha en trevlig kväll.

Puss på er

9 April 2010

Godförmiddag!
Ser att klockan börjar bli mycket, fan jag gick ju nyss upp =( Börjar nämligen att jobba kl 12.00 så måste snart göra mig iordning. Känner inte för att jobba kväll men de är väl bara att gå dit och göra sitt jobb och hoppas på att kvällen kommer gå fort. Hoppas bara att jag hinner läsa lite bloggar innan de är dags att åka.. Eller ja cykla =P

Nej har visst inte så mycket mer att berätta så då kanske de är lika bra att jag gör mig iordning.
Ha en bra fredag.

Puss

den 8 april 2010

Godkväll på er =)
Var några dagar sen som jag skrev, vi har iaf kommit hem från Småland och vi jobbar och sliter som vanligt, eller jag har varit ledig nu i två dagar men jag ska ju jobba hela helgen med så.. Ser inte direkt fram emot de hade hellre  varit ledig men jag ska inte klaga, ska vara glad över att jag har ett jobb och de är jag =) Skulle inte klara av att gå hemma hela dagarna.. nej nej de blir jag för rastkls av. Men vet att de inte är lätt att få ett jobb i dagsläget.

Fick min skatteåterbäring idag och jag kan bara säga YEEEES =) fan vad mycket jag kommer få tillbaka, mycket mer än vad jag trodde. Vill inte skriva ut hur mycket men massor =P
Så idag är det en väldigt bra dag =)
Köpte en triss och vann på den med så de är nog min tur dag idag =)

Neej nu ropar Andreas på mig så de är bäst att jag går och lägger mig..

Sov så gott

puss

2 april 2010

Goddag=)
Nu har Tyke, hunden blivit klippt och fin. Han fick lida i hela två timmar. Stackarn men fin blev han. och glad blev han när han gick gå sen.
Klippte även mig själv lite.. Eller inte klippte utan tunnade bara ut håret en aning. Märkte sen att pappa måste klippa min lugg så den ser bra ut nu ser de hemskt ut.. Har ju bara sparat ut den och inte gjort något med den men nu måste man klippa den en aning.. ska fortfarande spara ut den..

Om några timmar ska vi på Hockey, hemma match =) vilket ös de kommer vara..
Sen ska vi väl bara njuta av vår ledighet, ryggen börjar bli bättre för varje dag som går.. Skönt de..

ne nu ska jag kila igen, ni vet att de blir glest med inlägg nu när jag inte har min dator med mig, tyckte att den kan få stanna hemma. Men ska försöka att skriva ett inlägg varje dag..

GLAD PÅSK PÅ ER OM JAG MISSAT ATT SAGT DET
TREVLIG HELG =)


PusssssPussss på er


=D

Kära Vänner!
Gårdagens inlägg var ett Aprilskämt =)

Kul att några gick på de iaf =)

1 april 2010

Har någon blivit lurad idag än då ?

FAN =(

Vi kom ner till Tingsryd rätt så sent igår, var nog inte nere förens vid 23 tiden tror jag. Jag körde ner först men efter Mjölby blev vi stoppade av polisen. Fan Fan Fan, jag körde för fort och dom tog mitt körkort.. =( Fan jävla skit. Mamma och pappa kommer inte att bli glada. =(  Detta suger verkligen, nu måste jag ta om och göra om allt en gång till. Och vad ska jag få dessa pengar ifrån. Lär ta ett bra tag ju =/ jälva skit

FAAAAAAAAAAN!!! ='(

RSS 2.0