...

Varför ska de vara så svårt att hitta på en rubrik?

Jag gillar iaf mina ... =P

Har nyss kommit tillbaka efter en timmes promenad med hunden =P vi gick ungefär en halv mil =P tror den rundan är så lång iaf.. För nu ska jag börja ta tag i min kropp. Gäller bara att de håller i sig när man kommer hem sen igen, för de är ju alltid svårt att väl komma ut men när man väl är igång och går/springer så är de skönt, iaf när man kommer hem för då vet man att man gjort något bra =)

Ska gå ut och gå imorgon med, men då ska jag komma upp lite tidigare.. får ta och ställa klockan, kan inte sova till 11 varje dag även fast man har semester. Så imorgon ringer klockan vid nio tiden. Och då kan gott och väl Andreas följa med mig ut och gå tycker jag.. duktig någ som jag är så glömde jag såklart mitt headsett hemma, så kan inte lyssna på musik när jag är ute och går. Inte så kul att gå själv direkt. Men de går... Iaf om man har hunden med sig.
De är iaf lite sällskap.

Undra ja om de blir någon bio ikväll? De vore mysigt iaf.

Nehe nu ska jag väl göra något annat =P

Ses och hörs

/ Helén

090731

Fredag idag, vad har då denna sköna fredag att bjuda på? Mitt shoppinghumör sitter fortfarande kvar från igår, kan någon ta mig till ett stort shoppingställe och dumpa av mig där några timmar? Skulle vara skönt att få gå i sin egna värd och bara handla :P Undra om de finns något här i närheten eller om man måste åka in till Växjö..? Någon som vet?

Jag befinner mig ju då i en liten underbar "by" som heter Tingsryd. Vist jag älskar att vara här för man kan klä sig hur man vill och göra vad man vill men de finns inte direkt som tuna park som hemma. Utan då är de börjes som gäller, de  har ju oxå fina kläder och så.. dom har mycket från Vila bla. Men sist jag var där så hade de inte så himla mycket =S (från Vila) =( Men jag får väl ta mig dit och gå och titta ordentligt.. då kanske man hittar något. =P Men en affär som jag saknar de är Gina =D min älsklingsaffär..

Vilken är eran favorit affär? =)
 
Ne detta går inte, får ta och gå och prata med Andreas om detta.
Och vet ni de värsta av allt!!! Ingenting är öppet på söndagar här, jo bara hemköp men där kan man ju inte direkt handla kläder om man känner för det en söndag. Vilket jag ofta känner när jag är här nere. Handla på en söndag!

Ne nu ska jag gå ut och leta efter min älskling =)

Ha en bra dag

// Helen

...

Jag har tråkigt, Andreas sa att jag kunde gå ut och gå men hur kul är de att gå ut själv? Varför kan inte han följa med och hålla mig sällskap? Har ingen lust till att gå ut och gå heller just nu. Jag börjar bli trött, så ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll..

Jag saknar mitt badkar.. Jag vill bada!

Har iaf varit till Börjes och handlat lite så något har jag iaf gjort idag. Köpte sofis mode med så ska kika lite i den lite senare, men tänkte att jag skulle läsa lite i tidningen men de var visst någon som snodde den.. =P

Vad har ni gjort idag då?

Det blir nog inte någon minigolf idag. Har inte direkt någon lust till de nu, är så himla trött.. =S har varit det hela dagen. Börjar frysa lite med. Ska man kanske ta och hoppa in i duschen? Så man blir lite varm.

Ne nu ska jag kika runt lite innan jag tar mig  en dusch..

// Helen

090730

De lutar åt att de blir en kryssning för mig och Älsk istället för en hotellnatt. Men mysigt är de med. Så förhoppningsvis så åker vi på söndag. =) Vi skulle ju ha åkt till Malmö idag med micke för att se på fotboll men vi sköt upp de.. Tycker att de var lite dyrt att gå in.. kostar 350 kr. Då lägger jag hellre de pengarna på en kryssning med Älsk =) <3 Ser fram emot de.

Just nu gör jag inte så mycket, men vi har varit in till Växjö en sväng idag iaf.. Vi var till Bygg max för att köpa grejer till den nya tvättstugan, de håller ju på att bygga ut den. Så just nu håller de på med det.

Fattar inte varför jag är så trött och seg hela tiden? Kanske har med vädret att göra? För de har regnat idag.. Jag vill ju ha sol och värme så man kan sola och bada, men de går ju inte i detta väder. Vad är de för väder hemma i Eskilstuna? =P

Ska fråga Andreas senare om han vill spela minigolf med mig? De är en tradition (stavning?!?!?!?) för mig på sommaren. De gjorde alltid jag och mamma och pappa när vi var ute på semester när jag var mindre. Minnen det, från de år som jag var med dom runt om i Sverige. Saknar husvagnslivet så de skriker om det. =( Får väl försöka att övertala Andreas om att vi ska köpa en senare i livet. Så himla mysigt och åka runt på olika campingar och  så =) 

Nehe.. kanske man ska ta och läsa lite i boken som man har släpat med sig..? Har ju inte direkt något annat för mig denna dag känns det som.. lite småtråkig dag, jag vill ju shoppa. =) men jag vet ju att Andreas inte tycker om att gå i affärer men någon gång kan han väl offra sig? Men får iaf hoppas att vi åker på kryssningen så har vi gjort något bara HAN OCH JAG  på våran semester iaf.

Kan bli lite sur ibland att man aldrig får göra något bara med honom. De är ju faktiskt våran semester. Men jag förstår väl honom med ibland att han vill träffa vänner och så men någon gång kanske han bara kan göra något med mig?

Ne.. Detta är ett inlägg om allt och inget. Men skönt att få tömma hjärnan på lite skit ibland. Att få skriva av sig saker som man inte vill prata med andra om..

Blogg är en bra grej =)
De får tummen upp från mig!

Ne nu ska jag läsa lite i min bok.

Ha de så bra =)

// Helen

090729

Goddag =)
Igår var jag och Andreas på speedway med micke, de var riktigt kul men as jobbigt att stå upp i 3 timmar. Hade jag vetat de så hade jag tagit ett par bättre skor. Men de gick, och jag fick köra mickes bil :D de trodde jag aldrig=) Men de var riktigt skönt att köra den. Lite ovant i början men de gick bra efter ett tag. Fick köra hem med. =) + att jag körde hem från växöj till tingsryd efter att vi varit på speedwayen.. =) Fast då var jag en aning trött.

Just nu väntar jag på att Andreas ska orka följa med mig till Börjes, vill kika på lite nya kläder =)
Sen vill jag se hans reagtion när han läser ett mail som jag skickat till honom, Jag lovade ju honom att han skulle få en present till när vi kom ner hit och de blir en hotellnatt i valfri stad. Han får välja, och jag bjuder :P Så hoppas att han tycker om det.

Ne nu ska jag kila..

Puss

Mys

Nu har vi ätit gott, de blev grillat och de tackar man ju inte nej till direkt. De går lätt ner i magen. Sen tog vi en sväng med bilen för att se lite om de hänt något nytt i "byn" så som de kallas här:P

Snart ska vi gå ut med Tyke. Ska bara vänta på att Älsk pratat klart med sin pappa..

Nu kilar jag,,


HA de så bra=) pussss på er

090726

Halloj..
Jag ber om ursäkt. Men Andreas mamma med familj har varit hos oss så jag har velat umgåts med dem eftersom de inte är varje dag man träffar dom. Så otroligt snälla, tack för denna vecka, de har varit jättekul =) De var nära att de kom en tår när ni åkte hem igår =( saknar er..

Nu sitter jag i småland, närmare bestämt i Tingsryd, Vi kom hit igår, på schemat idag står de inte så mycket.. bara att ta de lungt och ladda inför morgondagen. =) Då sker de mycket =) Marknad, fest, barnpassning. =) Ser verligen fram emot de. Har faktiskt saknat småland lite grann.. de var ju ett tag sen vi var här iaf jag. Sist var i påskas, för min del.

Ikväll ska vi grilla och bara ha de mysigt =)

Ne nu ska jag kila men återkommer senare..

Hoppas att ni inte har saknat mig för mycket =) =P

PussPuss

// Helen

nu..

Nu bär de av till jobbet =) =P Önska mig lycka till =) Tror jag kan behöva det!

Irriterad

Ja de blir jag för att man kan inte gå någonstans i denna stad utan att få blickar efter sig. Ja jag vet att jag är mullig men inte blir de bättre av att vissa sitter och busvislar och vänder sig om för att titta på en när man kommer gåendes. FAN FÖR ER JÄVLA SNORUNGAR. Egentligen ska jag inte bry mig, men de är inte så himla lätt när man inte mår bra i sig själv.

De var iaf skönt att komma ut ett tag och rena hjärnan även fast att de är 25 grader ute så var de ändå skönt att gå i rask takt =) Så hoppade jag in i duschen när jag kom in så nu är jag duschad och fräch igen =) De blir ju lite varmt när man går.. Så hinner jag ta de lungt innan jag ska cykla till jobbet med. Men vet inte riktigt när jag börjar för på migg schema som jag har fått står de att jag börjar 13.15 men  på schemat på jobbet står de att jag börjar 13.30 men jag cyklar väl så att jag är på jobbet tills 13.15. lika bra de så de inte blir fel. Hellre är jag där tidigare än senare. Jag är väldigt puntlig av mig och de har jag alltid varit, tyvärr så är ju inte min sötnos de. Trodde de skulle smitta av sig på honom men nej de har de inte gjort efter tre år så då lär de väl inte göra de någon gång. Men jag älskar honom för det =) <3

Jag viill inte jobba ikväll.. kan inte min mobil ringa och en röst säga; Hej Helen, du behöver inte jobba ikväll.. Då skulle jag bli glaaaaaad =) Men de lär ju inte inträffa. De är väl bara att bita i de sura äpplet, de går ju bra bara man kommer dit så.. Jag får tänka att de bara är en vecka kvar =)

Ne nu ska jag kika runt lite innan de är dags att göra sig iordning.

Ha de så bra

// Helen. <3

090717

Ja jag ska väl försöka att uppdatera varje dag, även fast att jag inte mår bra. Men jag tror att jag har kommit på vad som kan göra att jag mår som jag mår. Jag tror att de beror på P-STAVEN! Dels så har jag gått upp mycket i vikt på grund av den. Och dels alla dessa deppiga stunder. Ringde iaf till sesam men då har de inte några telefon tider under sommaren utan bara dropp in tider. Då tänkte jag ringa och fråga på ungdomsmottagningen men de har bara telefontid mellan 8-9 på morgonen. Smart som jag är så kommer jag alltid på detta på en fredag så jag måste vänta tills måndag. Surt, jag vill ta ut den nu. Så jag får väl se glad ut och gå upp tidigt på måndag morgon och ringa dit efter en jobbig helgsjobbande. Men hellre de än att må så som jag gör nu.. men sen gäller de ju att de finns en tid oxå eftersom vi åker till småland på lördag. men då tänkte jag att jag kan väl lika gärna ta ut den där nere? för de behöver väl inte vara samma ställe som man satte in den på eller? Någon som vet? Tacksam för svar =P

Ne nu ska jag nog ta mig en promenad och dunka musik i öronen ett tag. Rensa hjärnan lite. tror jag behöver det!

Ska försöka skriva innan jag ska cykla till jobbet sen. =)

// Helen

090716

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen, men de beror på att jag har jobbat och när jag inte har jobbat så har jag myst med Andreas, eller så har jag inte orkat skriva. Men idag mår jag inte så bra så då är de skönt att skriva av sig.

Vissa dagar mår jag verkligen dåligt, de kan bero på att jag jobbar mycket och håller på att bli utbränd men de vill jag inte tro på. När andra mår dåligt kan de påverka mig och få mig att bli ledsen, fast att dessa personer inte ens bryr sig om mig. Jag blir ledsen för "deras" skull och börjar gråta, gör inget dessa dagar jag mår såhär.. Befinner mig i sängen hela dagen men datorn i knät och tv:n på.

Men varför ska jag må dåligt och bli ledsen över folk som har problem? Jag har ju de hur bra som helst. Jag har världens bästa pojkvän/sambo/fästman. Som jag har tillbringat över tre år med. Som verkligen älskar mig, och so jag älskar mest av allt på denna jord. Utan honom vore jag inget alls. Ingenting. Kanske är de så att jag blir ledsen för att jag vet hur bra jag har de? jag vet inte varför, och ibland när jag är ledsen så vet jag inte ens varför. Brukar komma in i en period då jag är jätte deppig, då kan jag börja gråta för ingenting. Varför gör jag det när jag inte ens vet varför jag är ledsen? De är nog mycket som kan spela in i detta, jobb, vänner, personliga saker osv.

Är det någon som känner igen sig? Kan man göra något åt de, isåfall vad? Jag vill inte må sådär för de går ut över den person som betyder mest för mig. Det är han som får lida för att jag har en dålig dag. Och de gör oxå att jag inte mår bra eftersom jag vet att de går ut över honom.

Hur som helst så ÄLSKAR JAG DIG ANDREAS COLLIN, utan dig är jag inget <3 Du är mitt allt!


Vet inte vart jag vill komma med detta inlägg men behövde rensa hjärnan på lite skit.
Känns i alla fall lite bättre nu, förhoppningsvis ännu bättre när Andreas kommer hem och jag får krama om honom och pussa på honom.

Så som jag känner för honom har jag aldrig kännt för någon annan.

/ Helen


090713

Har inte skrivit på ett tag.. men har inte haft ork till de eller tid för den delen heller. Har inte gjort så mycket bara jobbat och tagit de lungt med Andreas. I lördags var jag och Andreas i västerås, vi var på Ikea och lite andra ställen, de var mysigt, men blev jättechockad i fredags kväll när han frågade om jag ville åka dit. Brukar alltid vara jag som vill åka dit och då när han fråga var jag inte så sugen men sen i lördags så ville jag åka.. vet inte vaför jag inte skulle vilja åka till Ikea ? =S Men e var en mysig lördag =)

Ikväll ska jag jobba, börjar 13.30-21.00 och jag jobbar själv ikväll =( inge kul. Men de är ju bara två veckor kvar nu sen åker vi till småland =) ska bli skönt att komma bort ett tag. =) Längtar =)

Ne nu ska jag kila

ha de så bra=)

// Helen


090707

Godmorgon..
Ja var så otroligt trött igår, så fort jag la mig i sängen så somnade jag. Idag känner jag mig lite piggare, måste ju vakna till snart eftersom jag ska jobba idag.. Jobbar kväll och börjar 13.15 - 20.3o.

Ne vet inte vad jag ska skriva.. Ska nog fortsätta titta på tv nu ett tag sen göra lunch. sen är de dags att dra sig till jobbet.

Ha de så bra

// Helen

<3

Idag har jag och Andreas varit förlovade i ett år och en månad!

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DIG, DU ÄR MITT ALLT!

090706

Goddag.
Fast för mig känns de som godmorgon, är så otroligt trött så de finns inte. Har ju jobbat i helgen.

Jobbade fredagskvällen, sen var Andreas på firmafest så jag var tungen att hämta honom i strängnäs på kvällen, så när jag hade slutat att jobba åkte jag hem till mamma och pappa eftersom de kom hem i fredags från semestern. Min bror och hans brud var där så fikade lite med dem. Sen vid halv elva taget åkte jag mot Strängnäs för att hämna min Älskling. Åkte till firman och plockade upp honom och en kollega till honom, som ville ha skjuts hem. Så vi körde hem honom sen åkte vi hem mot Eskilstuna igen. De var då de började åska.. och jag som är så himla rädd för åskan, Andreas tycker bara att de är mysigt.. hur man nu kan tycka de...? Somnade väl kanske runt ett halv två taget den natten.

På Lördag ringe min klocka kl 05.30 Då skulle ja jobba från 6.45 - 20.oo på kvällen. Var själv på förmiddagen men kl 12 kom äntligen Jerry. Så himla skönt att de var han som jag jobbade med denna helg. Dagen gick och kl blev strax 20.oo och jag gick för att byta om sedan åka hem. Tog en dusch när jag kom hem, sen la jag mig i sängen. Efter ett tag kom Andreas med och la sig, så då la jag mig på hans arm och somnade på en gång. Skönt de att jag somna på en gång för jag var så trött. Så natten mellan lör till sön sov jag från ca 21.30 - 05.30 Då fick jag bra med sömn. Skönt de men var iaf skit trött på morgonen när klockan ringde. Jag orkade verkligen inte! Men jag åkte till jobbet. Eftersom jag slutade vid 15.45 igår. Skönt de.

Så när jag kom hemm igår tänkte jag gå och lägga mig men då hade jag säkert inte kunnat somna på en gång igår kväll så jag var vaken tills de var natt dags. Men efter maten med Älsk igår så var vi tvungna att åka till Firman i strängnäs eftersom Andreas hade glömt sin verktygslåda på firman i fredags. Så vi åkte dit sen hem en stund till mamma och kollade läget med henne eftersom pappa är i jönköping tills torsdag.

Sen åkte vi hem och la oss för att titta på en film, men orkade inte se klart den så jag somnade. Så sjukt trött.

Vaknade vid 09.oo tiden och skulle äta frukost men de fanns inget, så jag tittade lite på tv ett tag sen somnade jag om igen och vaknade vid 12.00 tiden.  Kl är snart två och de känns som de fortfarande är morgon, Idag jag iaf jag inte göra någonting alls.

Nu ska jag fortsätta titta på tv tills Andreas kommer hem då ska jag laga mat. De blir fläskfilé och kroketter med beanessås (stavning?!?!?!) till middag idag =) MUMS.

Detta blev ett långt inlägg. Hoppas ni orkar läsa hur min helg  var varit =) ?!?!?!

Ha de så bra=)

// Helen

...

Nu snart bär de av till jobbet.. önska mig lycka till med 7 galna gamlingar som kräver allt av mig..

Vill hellre vad hemma och ta de lungt men de går inte för sig..

Ha en trevlig fredagskväll
De ska jag försöka ha.. =P

// Helen

090703

Godmorgon.. Har varit vaken sen kl 9.oo Vaknade av en dröm jag hade men orkar inte skriva den här.. Idag ska jag jobba.. 13.15 - 21.oo Sen efter jobbet ska jag ev åka till strängnäs och hämta älsk, han har firma fest idag/ivkäll. Men de ska nog gå bra..

De regnar nu.. men de kan ju ioförsig behövas. Och de rör mig inte eftersom jag jobbar denna helg. så då får de gärna regna.. =) Skönt de med för då blir de lite svalare att somna på kvällen, jag låg vaken över en timme igår kväll innan jag somnade. La mig till och med i soffan en stund och där somnade jag men vaknade av en mygga så då gick jag in till älsk igen och somnade på en gång.. Vi måste verkligen skaffa oss en fläckt. De går inte. Så jag får hoppas på att de är svalt under helgen eftersom jag börjar 6.45 både lördag och söndag.

Så de kanske inte blir så bra uppdatering under helgen men då vet ni varför.. jag jobbar.

Ne nu ska jag tittta lite på tv..

// Helen

090702

Hallo =)

Idag är jag ledig, min enda lediga dag denna vecka, nästa gång jag är ledig är på måndag. Jobbar helgen, som tur är så jobbar jag med Jerry så jobbit att jobba med vikarier när dom inte kan något och gör helt fel osv. Men man får väl lära dom men inte så lätt när de inte lyssnar på en.. speciellt en. Usch för henne.

Nej nu ska vi inte prata om jobb..

Idag ska jag bara ta de lungt.. Ska handla lite som vi behöver till middagen ikväll. De blir tacopaj idag =) muma Annars får jag se vart dagen tar mig. 

Ne nu ska jag ta mig en hård macka och sen bara ta de lungt..

Ha de så bra =)

// Helen

RSS 2.0