.

Hon var trött.
Tog inte lång stund förens hon somnade i famnen.
Nu ligger hon i sin säng och sover.. SÅ jag ska oxå passa på att vila lite..

Lördag

Idag lördag har vi inget inplanerat. Pappa Andreas håller på att sätta på vinter däcken på bilen.
Isabelle ligger i sitt babygym och jag sitter här en stund. Skulle kunna lägga mig en stund men de kan jag ju inte göra så länge som Isabelle är vaken. Hon klagar iförsig lite nu så hon kanske är lite trött.
Bäst att ta upp henne och se vad som är fel..

Fredag

Fredag hade vi igår och ISabelle och jag gjorde inget alls. Vi var bara hemma och hade en mysdag. Mycket skönt och behövligt.. Hon gav mig sovmorgon och det är ju alltid skönt att få :)
När Pappa Andreas kom hem så myste vi ännu mer och åt lite mat och så .
ISabelle somnade vid tio tiden och då såg vi en film och jag somnade på soffan.. Missade slutet av filmen men den var bra iaf.. :) Älsklingen fick berätta hur den slutade.
Klockan 1.30 gick vi in till sängen och jag tänkte att är det någon ide att somna ens för Isabelle lär ju vakna snart och vilja ha mat. Men jag somnade och tro det eller ej men jag vaknade inte förens kl 8 imorse.
Vaknar av att jag ser Isabelles huvud titta upp över kanten i sin säng. HON SOV HEEEEEEEEEELA NATTEN!!! :D
Så duktig. Har inte ens hört henne pipa till som hon brukar kunna göra ibland.
Så då där vid 8 fick hon mat och ren blöja OCH HON SOMNAR OM :O
Så snacka om sovmorgon :)
Fast jag är lika seg idag som jag var igår.. :/

Torsdag

Torsdagen var fullt upp hela dagen. Först gick vi till BVC seen till gravarna och sen hem igen. Vi var nog ute och gick närmare två timmar. Tog en kopp kaffe och samlade krafter igen för att åka och handla. Gicck jättebra och Isabelle satt själv i kundvagnen :) Du vet där barn ska sitta. Lite stöd fick man ge henne men hon satt där . :) Stolt över henne. Min fina lilla tjej. Vad jag älskar dig ♥

Onsdag

Då var vi hemma igen.. ELler vi har varit hemma en dryga timme redan. ¨
På förmiddagen eller närmare lunch var det så tog vi en promenad med mormor. Vi var ute och gick närmare en timme och det var faktiskt rätt så skönt. Blev lite varmt emot slutet men man blir ju varm när man går med.
Efter proemnaden gick vi hem till mormor/mamma och tog en kopp kaffe.
Var där till klockan blev närmare tre och då gick vi hem. Nu sitter vi (jag ) och väntar på att Pappa Andreas ska komma hem. Isabelle är nog lite trött så hon ligger i sin säng. Hon har fått lite mat med.
Hon fick lite gröt hemma hos mormor och jag har aldrig sett henne äta så. Man såg verkligen att hon ville ha. Öppnade munnen och smaskade och det såg så gott ut. Riktigt kul att se.
Ikväll ska vi åka och köpa en stol till lillan med. Så man kan mata henne när man är hemma själv. För det är så svårt att mata henne när man ska ha henne i knät. Och det är verkligen på tiden att vi skaffar en stol till henne med!! Tänkte ge henne lite gröt till kvällen med och sen Godnatt välling till natten som vanligt.. :)
Imorse sov hon riktigt länge.. Skönt för mig med fast jag har varit så trött idag. Konstigt nog.. :s
Får nog ta och lägga mig tidigt ikväll.
Imorgon bitti är det dags för BVC :D
Ska bli spännande att se hur mycket hon gått upp som vanligt och hur lång hon är.
Nu hör jag henne där inne så ska gå och titta till henne..

lillan <3

Japp det var blöjan som spökade. Men nu är den bytt. Sen var hon även trött så nu ligger hon och sover :)
Hon fick somna i min famn.
Nu kom mamma/mormor hem så ska umgås med henne ♥


...

Hittade en bok som jag började läsa. Rätt så bra men tycker att författaren har skrivit lite konstigt.. Konstiga meningar och så.. :S men det går att läsa iaf.. Men har ingen riktig ro till att läsa..
Sen börjar ISabelle bli lite grinig med.. Vet inte om hon kanske börjar bli lite trött kanske...?
Nu sitter hon iaf i sin babysitter och försöker få tag i en leksak som ligger vid fötterna men hon får inte tag i den riktigt.. Men hon är så duktig för hon försöker verkligen få tag i den.. Tillslut fick hon tag i den :) Min duktiga lilla tjej.. Tålamod har hon ju iaf :D Inte ge upp i första taget inte.. :)

Snart borde nog mamma komma hem så då får vi lite sällskap igen :)
Men tycker att Isabelle har varit duktig och har roat sig själv nästan hela tiden mormor har varit borta..
NEj nu måste jag kolla i blöjan om de kanske är den som spökar.. :P


Tisdag

Tisdag idag!
Igår tog vi en promenad till mamma och pappa. (ovanligt) Tog en kopp kaffe och satt bara och pratade en massa. Idag gick vi oxå till dom och då hann även morfar träffa Isabelle innan han skulle åka iväg och jobba. Sen tog jag mamma och Isabelle oss till pingstkyrkan för att se om dom hade någon barnstol. Och visst hade dom väl det. Men det var ingen som föll mig i smaken. Fula och dana var de med :/ Så imorgon tänkte jag gå till röda korset för att se om det finns någon där. Annars får jag verkligen hålla tummarna för att jag hittar en på leksaksloppan som är i parken zoo i början av november. Tänk att det snart är november. Förstår inte att månaderna bara springeer iväg.

Vi är iaf kvar hemma hos mamma och pappa. Mamma är iväg på nått möte och kommer hem efter kl 15.00 pappa jobbar. Min pappa aasså :P Ja ISabelles med för den delen. Sen när pappa Andreas har slutat jobba så ska han ju träna innebandy som vanligt på tisdagar. Och då kommer han ju hem så sent så då tänkte jag att vi kan vara kvar här medan mamma är på möte. För det är så tråkigt att vara hemma själv i lägenheten så länge. Tiden går så sakta och så får ju även mamma lite sällskap med :P

Just nu ligger Isabelle på golvet och leker med några leksaker.. Två st på samma gång. Lite svårt att välja.. Men jag tycker att det är bra att hon kan roa sig själv med. Men nu har hon legat där en bra stund utan att säga något så hon har väl fullt upp med leksakerna :P Väldigt intressant kan det vara att hålla i två st samtidigt.

Tänkte se om det finns någon bra bok som man kan läsa lite i. Eller så kanske man ska ta och vila en stund?
Om det nu går när Isabelle är vaken.. Men man kan vila kroppen iaf :P
För det tar verkligen på ryggen att bära omkring på en bebis om dagarna..
Nej nu ska jag kika vidare lite här innan jag ska vila ryggen ;P


Söndag

Då var man uppe igen och en ny dag är här. Söndag!
Fast denna söndag känns otroligt seg. Iaf hittils.. Har ingen lust till något även fast det finns saker som behövs göras.. Men nej jag orkar inte. Och jag förstår inte varför jag är så trött och seg för vi fick ju sovmorgon imorse. Isabelle fick mat vid 03 och 08 sen sov hon till 10.. Så jag fattar inte varför jag är så trött .. :S
Om dryga en timme tänkte jag att vi skulle ta och gå ut. Tänkte att vi skulle gå till en lekpark och se om Isabelle vill gunga lite.. Efter det tänkte vi ta en promenad hem till mina föräldrar för vi ska fira min pappa idag som fyller år på onsdag. Så idag slipper man laga mat ;) Skönt.
Nej om man skulle försöka hitta lite ork kanske?

Hej :) dåligt bloggande idag igen men har ...

Hej :) dåligt bloggande idag igen men har inte haft någon vidare blogglust idag. Har fixat min tå som jag hade nageltrång i så nu gör det inte ont längre. Nästa gång jag känner av det ska jag ringa och boka tid på en gång. Helt klart värt pengarna och man vet att det blir gjort på rätt sätt :) medan jag var där så åkte pappa Andreas och Isabelle och handlade. Sen tänkte vi kolla efter en matstol till lillan på pingstkyrkans secend hand. Stavning? Men dom hade stängt. Så tänkte ta en tur dit med mamma på tisdag. Sen tänkte jag även kolla röda korset som inte ligger så långt ifrån oss men jag är nästan säker på att dom inte har. Annars får jag hålla tummarna för att jag hittar en på Leksaksloppan som är i början av november. För jag vill inte ha en sådan där billig från Ikea. Tycker inte att den känns säker.. Nej nu ska jag sova en stund innan lillan vill ha mat igen :) Godnatt på er :) sov så gott!


Fick inte sova så länge men det visste jag...

Fick inte sova så länge men det visste jag ju. Att hon skulle vakna och vilja ha mat. Nu har hon fått ren blöja och hon håller på att äta. Det är fortf tomt på min högra sida av sängen. Men det gick bra att somna ändå. Somnade nästan på en gång. Nu ska jag bara vänta på att Isabelle ätit färdigt och sen somna om. Lär nog vara lika lätt att somna om :) sover ni eller är någon av er vakna? Vad har ni för planer för dagen? (lördag) :) jag ska ringa Ang min tå som jag har så ont i och hoppas att dom kan hjälpa mig. Men med min vanliga tur så kommer jag nog att få vänta :( sen vill jag ta en promenad men om dom inte kan fixa min tå så kan jag inte gå för det går knappt att gå med sko på :( gör så jävla ont. Gör bara ont om täcket ligger emot. :( i värsta fall får jag ge mig på det själv igen men det gör ju så ONT :( Nej nu har Isabelle ätit upp så nu ska jag sova :) Godnatt på er igen :)


Hej:) minns inte ens när jag var uppe vid ...

Hej:) minns inte ens när jag var uppe vid denna tid sist och inte är jag något vidare trött heller.. Men nu ligger jag iaf i sängen. Har hittat en massa bra spel på fejjan som man så lätt fastnar i. Tiden springer iväg och vips så av klockan massor. Som ikväll tex. Lillan sover så gott i sin säng och det har hon gjort sen halv tio. Älsklingen min somnade på soffan och han ville ligga där ett tag till sa han. Hoppas jag kan somna nu bara när han inte ligger bredvid mig. Sängen blir ju så stor och jag har ingen jag kan få värme av :( är ju så frysen av mig. Sen tycker jag att det är så mysigt att hålla om eller bli omhållen :) mys. Nej om man kanske skulle försöka att somna då i denna stora ensama säng. Isabelle lär väl vakna om någon timma och vill ha mat. Så lite sömn innan det vill jag gärna ha. Nej försöka sova då. Får väl räkna får/lam i värsta fall. Godnatt på er :)


sömn

Jag hoppas verkligen att hon somnar om snart.. Och sover bra inatt.
Känner att jag behöver sömn och jag tror inte att jag orkar en likadan natt.
Måste få sova då jag har ett jätteviktigt möte imorgon. Och jag måste vara pigg inför det.
Men nu får hon mer mättande mat så de tycker jag hon ska sova bättre på.
Håller tummarna. Isabelle själv behöver ju sin nattsömn med..
Ska snart gå in och kika på henne om hon sover. Det är tyst iaf ;)

...

Oj har visst inte blivit något bloggande idag.. Sorry.
Men natten till idag har varit jättejobbig. Isabelle har sovit jättedåligt och så skulle hon ha mat mitt i natten.. Vaknat flera gånger och typ varit pigg.. Legat och pratat en massa.
Så nu ikväll så har vi gett henne havre välling så vi hoppas att hon håller sig mätt längre och sover bätter inatt. För jag märkte på henne idag att hon var trött för att hon inte sovit ordentligt .
Så hoppas verkligen på en bättre natt. Dels för Pappa Andreas skull med eftersom han jobbar om dagarna.
Jag kan ju iaf lägga mig och vila när Isabelle sover middag men det kan ju inte han.
Nu sover hon iaf gott där inne i sin säng.
Under dagen idag så åkte vi hem till mormor och morfar. Så var Isabelle där en stund medan jag åkte och handlade. Mycket lättare och smidigare att handla när man är själv om hon inte är med. Bra med så får mormor och morfar mysa med henne :)
Så när jag kom tillbaka så låg hon och sov så fick vänta tills hon vaknade så åkte vi hem och lagade mat till mig och pappa Andreas.
Under kvällen har vi bara varit hemma och myst och tagit det lungt. Alla har varit lite trötta efter natten..
Jaha.. och där vaknade hon..
Hoppas hon somnar om fort igen..

...

jaha.. bara att hoppa i andra kläder och ta på lillan overallen..
Känns sådär eftersom hon soveer.. Men vad ska jag göra..

..

En trött mamma och een mammig bebis går inte ihop just nu. Hade tänkt att jag skulle få ligga och vila lite på soffan men hon ska bara vara i famnen. Visst det är ju jättemysigt men just nu är jag sååå trött.
Nu ligger hon iaf i gymmet och roar sig själv lite iaf..
Ska så småningom börja göra mig iordning för vi ska ju om någon timme åka och hämta mina päron.
Sen kommer äntligen pappa Andreas hem. Det här har varit en väldigt lååång dag.
Hoppas att han har några krafter kvar från träningen för jag är heeeeeeeeeeelt slut.. :(
Ikväll bara SKA jag lägga mig tidigt..

..

Lunchen är i magen sen en tid tillbaka och vi har även vilat en stund.
Men jag känner att jag behöver få sova mer. Men får lov att hålla mig vaken. Så är det att ha en liten bebis..
Isabelle har fått mat och ren blöja men hon är gnällig.. :( Inte alls det jag ville ha just nu..
Suck. Bara att stå åt. Får lägga mig på soffan och vila lite iaf..
Vem vet. hon kanske somnar om :P Eller om hon iaf är lugn så kan man ju vila en stund..
Kallt är det oxå :(
Vilken pissdag.. :(
Vad gör ni i detta regn väder?

..

-Nej mamma jag vill inte sova..
Det gick inge bra alls att få henne att somna.. Men vi låg och myste en stund i sängen iaf..
Nu ligger hon på golvet och leker med sin pipi docka som hon fick av sin farfar.. :)
Och jag håller på att laga lite lunch till mig. Börjar bli hungrig och Andreas har ju träning idag så han kommer hem sent.. + att jag och Isabelle ska åka och hämta mina föräldrar vid busstationen vid halv sju tiden så det kommer bli en sen middag idag.. :/ Men det blir det alltid på Tisdagar eftersom pappa Andreas tränar..

..

Börjar bli såå trött.. Känns att man har varit vaken ett tag..
Undra om lilla donnan här vill sova lite ?
Får prova och se.. Om hon somnar tänker jag definitift lägga mig en stund jag med..

Tisdag

Goddag!
Vi är uppe och har varit det sen sju tiden ungefär.. Och det börjar kännas i kroppen.
Var ju på ett möte på sjukhuset och skulle vara där vid kl 10. Men vi fick inte komma in förens vid 10.30. Blir så trött när man måste sitta och vänta i en evighet och att dom inte ens kan säga något när dom går förbi en. Gick ändå bra att vänta. Isabelle ville inte sitta i vagnen så hon fick sitta i mitt knä och det gick bra.
Väl inne på mötet gick det oxå bra och hon satt tyst i mitt knä.. Men det var ju inge roligt för henne att vänta..
Är tråkväder ute.. Jag som hade tänkt att vi skulle ta en promenad när vi kom hem men vi skiter i det.
Vill inte gå ute när det regnar..
Nej nu måste jag byta blöja häär ;P

Det där med att lägga sig när Isabelle la ...

Det där med att lägga sig när Isabelle la sig gick inte så jättebra. Jag Ja mig precis under täcket och klockan är snart 23 Isabelle somnade strax efter kl 21. Även denna kväll somnar hon utan problem. 4e kvällen i rad :) så skönt att hon somnar själv utan att krångla en massa. Och utan att hon ska somna i min famn. För det kommer bara bli jobbigt längre fram att vänja henne av vid det. Nej sova nu eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Ska ju vara på sjukan kl 10. Nej nu sova. Godnatt!


...

Isabelle har sovit en stund och även vaknat.. Nu busar hon lite med sin pappa på Skötbordet..
Tänkte snart gå in och ta en varm dusch för jag fryser så mycket..
Så tänkte ta en låååång varm dusch och bara njuta.. :)
Är ju sååå kallt.. :(
Nej dusch var det ;)

..

Nu har min älskling kommit hem och middagen är i magen.
Isabelle sitter i sin pappas knä och myser.
Tror att hon har saknat honom lite idag eftersom han var med oss hela förra veckan. När han har vart med oss en längre tid och sen börjar jobba igen så märker man på henne att det är nått som saknas.. Hon blir lite gnällig och så.. Men så fort hon fick se honom idag så sken hon upp som en liten sol :)
Ska snart ta tag i disken och stoppa de i maskinen så man kan ha lite kväll snart..
Känns som det behövs..
Ska försöka lägga mig när Isabelle går och lägger sig ikväll för iimorse när jag vaknade var jag så jäkla trött.
Och imorgon har vi en tid att passa oxå..
Ska vara på sjukan kl 10..
Får väl vlia lite sen när vi kommer hem därifrån..

..

Tog en promenad förut med bästa vän och fick prata av mig.
När jag åkte därifrån mådde jag bättre men nu har jag börjat tänka igen och mår lika dåligt igen.
JAg vill bara släppa allt och låta tårarna rinna :'(

:(

I min blogg skriver jag om hur jag mår och om vad som händer i vår vardag.
Mår jag inte bra så skriver jag av mig så att jag ska må bättre.
Mår jag bra så skiver jag av mig så att ni som läser ska få veta hur jag har det och hur lilla Isabelle mår osv.
Just nu mår jag inte bra alls. Och det är pga av en person som jag inte vill nämna vid namn.
Denna person har sårat mig djupt och detta är inte första gången hon gör det.
Men denna gång har hon gått över gränsen och jag vet inte om jag kan förlåta henne denna gång..
Jag vill bara lägga mig ner och bara släppa allt, bara låta tårarna rinna även fast jag vet att jag inte ska ta åt mig. Men ibland går det inte. Inte när man blir så sårad som jag blivit denna gång. Just nu känner jag mig så svag så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. :/ vill bara krypa ner under täcket och stanna där ett tag.
Men det går ju inte nu när jag har Isabelle. Jag måste ju ta hand om henne. Och självklart ser jag till att hon har det bra och att hon mår bra. Hon är ju mitt allt och jag vill ju inget annat än att hon ska må bra.
Att höra av en person aatt man inte kan ta hand om sitt barn, ja jag vet inte hur jag ska förklara hur det känns. MEN jag kan ju ta hand om mitt barn. JAG vet ju att det inte stämmer men ändå så tar jag åt mig.
Vet inte riktigt vad jag ska göra... :/

Blir så jävla ledsen när man får höra en m...

Blir så jävla ledsen när man får höra en massa saker om en själv fast att man själv vet inom sig att det inte alls stämmer. Och även fast man vet att det inte stämmer så tar man ändå åt sig. Tycker att jag borde lära mig att inte ta åt mig eftersom jag vet att jag alltid kommer få höra något från dig. Saker som jag vet inte stämmer och vissa grejer ljuger du ihop så att du tror de själv. Förstår inte hur folk i din omgivning står ut med dig. Att dom inte inser vad du håller på med. Jag blir så ledsen för varje gång anstränger jag mig till max för att det inte ska sluta på detta sett men vad och hur jag än gör så slutar det alltid illa. Innerst inne tycker jag ju om dig men att höra dessa saker varje gång gör att jag inte vill träffa dig något mer. Och så vill jag egentligen inte heller ha det men det är inte meningen att jag ska ha ont i magen och må dåligt pga dig. När du sa att jag inte kan ta hand om min dotter sårade du mig djupt och denna gång tror jag faktiskt inte att jag kommer att förlåta dig. Förstår inte ens hur du kan säga så. Det är ditt egna fel att du aldrig kommer få träffa Isabelle mer för nu är jag trött på att ta all skit. Är så synd att det ska sluta på detta sätt men jag måste tänka på det som är bäst för mig och absolut det som är bäst för min dotter! För att se henne må dåligt vill jag inte se! Isabelle är mitt allt och hon ska må bra. Isabelle och Andreas, JAG ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA! Det kommer jag alltid att göra!


Goddag:) Isabelle och jag befinner oss hem...

Goddag:) Isabelle och jag befinner oss hemma hos mina föräldrar. Vi kom hit för ungefär 30 minuter sen. Mina föräldrar ska på kryssning och då ska vi köra dom till bussen som ska ta dom till båten. Men jag tänkte att vi åker hit lite tidigare så att dom får träffa Isabelle lite. För nu var det ju ett tag sen som dom träffade henne eftersom vi var borta förra veckan. Och sen har min pappa jobbat hela helgen med så vi har inte varit här något under helgen. Efter att vi har kört dom så ska vi nog bara hem och ta det lugnt. Är så sjukt trött idag :( men min förkylning är bättre så det är skönt :) Nej nu kom mina päron så ska umgås lite med dom :)


mys

Middagen är i magen för länge sen och vi mysern framför en film. Dock är den inte så bra.. :/ Någon som går på 4:an. Vet inte vad den heter.. Har precis kommit ut ur duschen och Isabelle sover. Andra kvällen på rad som hon somnar av sig själv. Utan en massa gnäll. SKÖNT!! Innan ville hon ju somna i min famn. MEn dessa två kvällar har det gått riktigt bra :) Dock så äter hon inte som hon  brukar men det har nog att göra med att hon har/är lite snorig och hostig. Hon äter ju när hon är hungrig och säger till vilket är bra :) Illa vore det om hon inte åt på hela dagen. Men nu är jag inte alls orolig. Vet ju ev en anledning till varför det krånglar med men som jag inte vill tala högt om.. :( La nyss in henne i sin säng och hon sa inget alls. :)
Nej nu ska jag hämta mitt täcke och  mysa i soffan..
Får se om det blir nått mer inlägg Annars så skriver jag imorgon..

Lördag = Mysdag <3

Inte bloggat på några dagar men det har hänt en massa som har tagit upp en massa tid. Tråksaker.
Men nu är vi iaf på hemma plan i Etuna. VI kom hem sent i torsdags kväll och min mamma och pappa kunde ta Isabelle eftersom vi bara fått några timmars sömn natten till torsdagen. Isabelle krånglade nästan hela natten så det slutade med att hon fick sova i vagnen och jag på soffan. Sov bara kanske 3-4 timmar den natten och sen ska man köra hem 45 mil. Ingen hitt. Men det gick och jag är så tacksam att mamma och pappa tog henne i torsdag så att vi fick sova ut. Det var så skönt och vi behövde det verkligen. Isabelle hade oxå varit trött och sovit jättelänge.. Hon hade fått lite mat vid 4 tiden sen hade hon sovit till kl 10. VI hämtade henne igår och så tog vi en fika hos mamma. Sen åkte vi och handlade och hade fredagsmys här hemma. Isabelle var trött och somnade innnan 21.00 Så vid 5 imorse ville hon ha mat. Sen somnade hon om till 8. Då flyttade jag över henne till vår säng och det var så mysigt för hon lixom borrade in sitt huvud vid min bröstkorg och somna så gott. Hon sov ända till kl 10 :)
Nu under morgonen/dagen har vi inte gjort så mycket. Har tvättat lite, just nu går andra maskinen så väntar på att den ska bli klart så att jag kan hänga upp det. Idag blir det bara en hemma dag eftersom vi inte mår så bra här hemma. Vi alla är lite små förkylda. Fast Andreas och Isabelle är på bättriingsvägen. Jag blir bara sämre och sämre för varje dag känns det som. :(
Vill inte pussa på Isabelle nu näär jag är förkyld men det är ju så svårt att låta bli. Men jag vill inte att hon ska bli snorig nu igen när hon nyss har blivit bra. Som tur var så fick hon ingen feber.. Sen är ju även hennes tänder på g. Kände igår och man känner verkligen att det är två st som är på g ner.. En  känner man jätteväl.. Så om hon skulle få feber så är det nog för tänderna skulle jag tro..
IDag har jag ingen lust eller ork alls till att laga mat så jag tänkte att vi skulle äta från Amarikan pizza idag. Har inte ätit pizza på nästan 4 månader.. ELler om det kanske är ännu längre.. Så börjar bli sugen på det. Kunde ju inte äta de förut pga av min gallblåsa.. Men nu så ska det nog inte vara några problem.
Nej nu ska jag ta en kopp te och lite mellis.. :)

Nu sover hon äntligen. Tog lite tid men ti...

Nu sover hon äntligen. Tog lite tid men till sist så :) så nu kan jag krypa ner under täcket med gott samvete. Tycker det är så jobbigt när hon krånglar vid nattningen :( ibland vill jag bara sätta mig ner och gråta. Så kände jag ikväll. Som tur är så har jag ju min älskade Andreas som alltid finns vid min sida. Jag älskar honom så. Vad skulle jag göra utan honom? Och det är ju tack vare honom som jag har fått min underbara Isabelle. Eller vår. För hon är ju vår :) Nej nu ska jag sova. Ska bli underbart skönt :) sov så gott på er :)


Nu har man kommit hem från hockeyn. Dom va...

Nu har man kommit hem från hockeyn. Dom vann med 3-1 så det var rätt kul att gå idag faktiskt :) är dock helt slut i fötterna nu efter att ha stått upp i nästan tre timmar. Nu håller vi på att natta Isabelle. Hoppas att hon somnar fort för jag är trött. Har varit en lång dag idag. Full fart hela dagen. Nej nu ska jag se hur det går för lillan och sen ska jag krypa ner under täcket. Hoppas på att hon sover bra inatt. Skulle vara otroligt skönt :) Nej se till lillan var det :)


Goddag :) Isabelle somnade rätt så fort tr...

Goddag :) Isabelle somnade rätt så fort trots allt. Skönt det för jag var så trött. Men hon vaknade även denna natt vid 4 tiden och ville ha mat. Och så kissade hon på sin pyjamas och på mitt täcke. Så var bara att byta. Sen somnade hon om till typ halv 8. Idag har hon varit som vanligt:) så skönt att hon inte har ont :) gör så ont att se henne lida och inte kunna göra något :( lite senare i dag ska vi till Andreas farmor och sen på hockey. Vet inte om jag skrev det igår? Så fram tills att vi ska iväg ska vi bara ta det lugnt. Vi tog en tupplur förut med Isabelle och vi som natan i en timme. Skönt. Eftersom hon väckte mig inatt. Nej nu ska jag göra Lillskutan glad :)


Dåligt bloggande jag vet :( men har haft f...

Dåligt bloggande jag vet :( men har haft fullt upp dessa två dagar. Igår hade Isabelle jätteont i magen. Hon hade ont hela em och hela kvällen. Gick verkligen inte att trösta henne. Prövade allt. Men inget hjälpte. Gav henne dubbel dos av mini fom och till slut fick vi fart på hennes lilla mage. Usch det var så hemskt att se henne ha så ont och att inget hjälpte. Ville bara börja gråta så ont gjorde det att se henne ha så ont :( idag är hon bättre men förut under dagen så höll hennes tänder på att krångla så fick vara ute en hel del under dagen men det gjorde inget :) var bara skönt att vara ute :) under kvällen har vi varit hos Andreas faster som har bjudit på mat. Det blev tacos och det är ju aldrig fel. :) gott och mätt är man nu iaf. Vi kom hem för ett tag sen och nu försöker vi få Isabelle att sova. Vilket inte är det lättaste :( men jag hoppas att hon tröttnar snart och somnar.. För jag börjar bli trött. Nej nu ska jag se hur det går för Lillpluttan om hon vill somna eller ej.. Godnatt på er :)


Nu sover äntligen min lilla älskling. Hon ...

Nu sover äntligen min lilla älskling. Hon hade så svårt att somna så jag var tvungen att packa ner henne i vagnen och gå en liten sväng med henne. Hon somnade på en gång som vagnen kom i rullning. Lilla pluttan så trött hon var. Nu sover hon gott i sin säng :) hoppas på en lugn natt. Jag ska oxå snart ta och sova. Är aningen trött. Godnatt på er :)


Nu är vi framme i Tingsryd. Vi kom fram vi...

Nu är vi framme i Tingsryd. Vi kom fram vid halv sex tiden. Gick bra att köra. Isabelle var lite gnällig sista biten men jag satte mig bak med henne så hon fick lite sällskap :) hon var lite ledsen förut för hon var trött och för att hon inte kände igen sig. Men efter ett tag i mammas famn så fick det bra och hon somnade så gott. Nu är hon vaken igen och sitter i pappa Andreas knä. Hon får vara vaken ett tag till innan det är dags för att sova för natten för den lilla donnan.. Nej nu ska jag titta på fångarna på fortet och pussa på min lilla älskling..


Hej :) var riktigt skönt att sova igår. So...

Hej :) var riktigt skönt att sova igår. Somnade nästan på en gång.. Sen vaknade jag första gången vid halv nio. Somnade om och vaknade vid tio. Skönt! Och Behövligt :) vi fixade det sista och packade in i bilen och åkte för att möta upp mina föräldrar och vår älskade Isabelle :) hon sov så gott när vi mötes och hon märkte inte ens att vi flyttade över henne till vår bil. Vi stannade i Jönköping för blöj byte och lite mat för lilla Isabelle. Nu sitter jag bak med henne och hon leker med sina leksaker som hon har hänger i bilen :) hon är vaken fortfarande. Trodde hon skulle somna men inte. Så får vi se vilken tid vi kommer fram till Tingsryd. Nej nu måste jag titta på vägen så att jag inte blir illamående.


Då var man hemma igen. Ligger i sängen och...

Då var man hemma igen. Ligger i sängen och ska snart sova. Är rätt så trött. Har tagit mig en dusch med. Isabelle sover så gott i husvagnen och allt har gått bra :) skönt :) hoppas hon sover bra inatt med. Snart snart snart får jag träffa henne ca 12 timmar kvar <3 åh min lilla sockersöta älskling. Hoppas att Jag sover hela natten och inte vaknar vilket jag har en förmåga till att göra om nätterna. Sover så dåligt. Nej bäst att passa på att sova nu så man snart får träffa det lilla livet :) hockey kanske jag ska tala om hur det gick. Inte så bra:( dom förlorade med 4-1 :( så det var sura miner hem för min man. :( nu ligger han och snarkar så ska putta lite på honom så jag med kan somna. Har ingen lust att sova på soffan direkt. Nej nu blir det att nanna kudden. Godnatt på er.


Då befinner man sig i Södertälje för att s...

Då befinner man sig i Södertälje för att se hockey. Just nu väntar vi på att sista perioden ska börja. Sen bär det av till Strängnäs för att släppa av Anders och sen hem och mysa lite innan det är dags att sova. Har ju en lång väg att köra imorgon. Och det bästa med morgondagen är att jag äntligen får träffa min lilla älskling. Jag saknar henne så. Ska pussa en massa på henne. Min lilla tjej . Hoppas det går bra för henne att sova i husvagnen.. :) ska ringa till mamma efter matchen och höra hur det går. Men det går säkert bra som vanligt :) Nej nu börjar det igen..


..

Sådär nu är jag klar.
Sitter och väntar på att Andreas ska komma hem..
Fattar inte att min kajal penna försvinner hela tiden. Den svarta asså.. Den vita finns alltid kvar.. Har kollat igenom hela smikväskan men den är puts veck :/ Så jag får åka en snabbis till Tuna park när han kommer hem. MEdan han gör sig iordning.. Om han bara kan komma snart...?

..

Har ingen riktig ro till att läsa märkte jag.. Så jag tänkte börja göra mig iordning..
Tänkte platta håret och så.. Inte ofta som jag brukar platta håret men jag tänkte prova en sak ;)
Hoppas det blir bra..
Snart kommer min underbara man hem ♥
Ska ge honom en stooooor kram :)

Fredag

Nu har jag packat nästan allt.. Bara saker som jag ska ha imorgon som jag inte kan packa ner än. Blev inte så mycket som jag hade trott. Bra de då blir andreas glad :)
Nu tänkte jag passa på att läsa lite i min bok medan jag väntar på att Andreas ska komma hem. Sen är det att byta om och sen bege sig mot Strängnäs för mat och mot Södertälje för Hockey :p Bästa av allt är att jag blir bjuden på allt ;) Tack vare Anders och Andreas :)
Nej nu ska jag läsa lite ;)

...

När man är barn ledig så är väl meningen att man ska ha en massa energi över? Vart är den isåfall? känner mig helt slut och skulle kunna ligga under täcket hela dagen.. Vilket jag i stors sätt har gjort.. :( Men jag har iaf orkat med två maskiner tvätt. Nu ska det bara torka så jag kan packa ner det imorgon..
Sen så ska man ju packa med.. Vart finns den orken? :S
Känner mig helt slut.
Är jag utsliten? :S
Skönt att jag slipper laga mat idag iaf. Vi ska få smaka på Andes berömda köttfärssås.. :P
Enlig han själv asså ;) Återstår att se om den är god. :P Vet inte alls hur han är i köket.. :P
Sen bär det av mot Södertälje..
Hoppas på en trevlig kväll iaf :)
Vad ska ni göra ikväll? :)

Isabelle ♥

Idag ska Isabelle åka med mormor och morfar ut till Herrfallet för en natt där. Eftersom vi ska på Ishockey i kväll så ville dom ha henne. Och man kan ju inte säga nej då.. När dom ber så snällt :) Men det börjar kännas nu att man inte träffat henne sen igår. JAG SAKNAR HENNE!! Nästan så att jag börjar gråta.. ? Är det fel? :S
Skulle kunna springa efter bara jag får krama henne och pussa henne.
Andreas säger njut.. Men nej det går inte. Det ända jag tänker på är Isabelle.. Och det blir ju inte bättre av att jag kollar på bilder och videos på henne :( Hoppas kvällen går fort så jag får pussa henne snart..
Försöker tänka på nått annat men de går inte :(
Usch vad jobbigt det blev :'( ♥
Isabelle, mamma älskar dig såå ♥

Igår torsdag var det en full späckad dag. ...

Igår torsdag var det en full späckad dag. Först skulle jag och Isabelle handla med mamma. Efter det träffade vi en gammal vän till mig som jag inte träffat på jättelänge. Sist sågs vi en snabbis på sjukan när jag var höggravid med Isabelle. Hon fick en dotter ca 3 veckor innan vi fick Isabelle. Vi gick i samma klass på stålfors och var nära vänner där. När vi sen skulle börja gymnasiet tappade vi kontakten. Men vi tog upp den igen när vi fick reda på att båda två var gravida :) så det var mycket roligt att träffa henne igår :) efter det sprang jag och Isabelle hem i regnet till mormor (mamma) eftersom det regnade så mycket så fick pappa Andreas komma och hämta oss. Men det slutade med att Isabelle sov kvar hemma hos dom och vi åkte hem utan bebis :( Andreas tyckte att jag behövde sovmorgon idag. Tack mamma och pappa :) när vi kom hem satt Emelie på trappen och väntade på oss. Så vi snackade lite skit i några timmar innan det var dags för att nanna kudden..


Hej på er! Har ni haft en bra dag? Idag fi...

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Idag fick jag och Isabelle besök av min gamla klasskompis Angelica :) var några månader sen som jag träffade henne. Så det var trevligt att hon kom på besök :) vi tog en fika och pratade en massa :) Behövligt :) Isabelle har varit gnällig under dagen och även under nattningen var hon krånglig. Men till sist så somnade hon. Och nu ligger hon och sover så gott i sängen. Jag hoppas att hon kommer sova bättre inatt än föregående natt. Då höll hon mig vaken mellan 02-04.30 så man har ju varit lite trött idag. Fast det har ändå gott bra tycker jag :) imorgon blir det full fart hela dagen. Återkommer om det imorgon. Nu ska jag sova. Hoppas på hela natten. Godnatt på er.


Tankar

Som jag har skrivit innan så håller jag på att läsa boken, Jag saknar dig, Jag saknar dig. Den handlar om ett tvillingpar så en dag så är den ena tvillingen med om en trafikolycka och avlider. Kommer ni ihåg?
Hur som helst så får denna bok mig att tänka jättemycket. På de nära och kära som jag har. Får mig även att tänka tillbaka till tonåren då man bodde hemma. Ibland känner jag att jag bara vill spola tillbaka tiden och bli tonåring igen och flytta hem. Höra mammas tjat om att jag ska städa mitt rum. Höra pappa komma hem från jobbet och mamma ropar att nu är det mat. Äta en mamma måltid med mamma och pappa och min bror. Bara vi fyra. Så som det var innan. Innan vi skaffade oss en sambo och innan jag skaffade barn. Jag säger inte att jag inte trivs så som jag har det nu. Jag är jätteglad över att jag har min älskade man som alltid finns där för mig och att han har gett mig vår underbara dotter Isabelle. Isabelle är det bästa som har hänt mig. Jag gör vad som helst för henne. Trodde inte att kan kunde känna sådan kärlek men nu vet jag. Och Andreas som står ut med mig när jag har mina stunder. Som alltid finns där. Ibland när han kommer hem från jobbet vill jag bara krypa in i hans famn. Bara vara där och stanna tiden för en sekund. Bara vara och känna.
Den senaste tiden har jag inte riktigt kännt igen mig själv.
Kan man bli utbränd som mamma?  :S
Känner mig ledsen. Har ingen ork till något och vissa dagar vill jag bara ligga i soffan och bara se på tv eller film. Men nu går ju inte det eftersom vi har ISabelle. Jag måste ju ta hand om henne och göra henne nöjd. Mina känslor kanske har mycket med att göra vilken otur jag har varit med om i sommar. Eftersom jag har varit så mycket sjuk och legat inne så mycket på sjukhus. Jag har ju inte hunnit njuta av att vara mamma till Isabelle. Det har ju alltid varit något ivägen. Vi fick ju ingen semester heller i sommar pga av att jag blev sjuk. Vilket inte känns så jättebra för det har ju varit jobbigt för alla oss. Folk som har varit oroliga för mig och  att Andreas har fått tagit ett sådant ansvar. Ta hand om mig och om Isabelle. Det kan inte ha varit lätt. :(
Boken, jag saknar dig, jag saknar dig. Får mig att tänka så mycket på hur bra jag har det.
För jag har det bra även fast att man klagar ibland. Jag har ett hem och en underbar man. En underbar liten bebis och en familj som alltid ställer upp för mig. I ur och skur. Jag är så otroligt tacksam för alla jag har i min närhet och att de alltid finns vid min sida. Boken får mig även att tänka på min farmor som gick bort för några år sedan. Att det tog nästan ett helt år om inte ännu längre för mig att gå vidare. Ofta innan jag somnar på kvällarna så brukar jag tänka på henne. Att  hon aldrig fick se mitt barn. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att hon ser Isabelle ifrån himelen och att hon tycker om henne. Tycker att jag sköter henne bra och att jag har en bra man vid min sida. När jag tänker på farmor vill jag bara vrida tillbaka tiden. Till så som det var när jag var liten och när man firade julafton hemma hos farmor och farfar. Men den tiden kommer tyvärr aldrig att komma igen :( Men det är helt underbara minnen. Nu är jag vuxen och har ett barn att ta hand om och uppfostra. Nu är jag inte liten längre. Vart tar tiden vägen? Man hinner inte med. Isabelle är snart 6 månader. JAg minns det som om det vore igår som värkarna började och det var dags att åka in till förlossningen och föda. Tänk att jag fick min lilla tjej som jag så gärna ville ha. Tänk sen när hon blir större och man kan klä henne i söta klänningar och göra fina frisyrer på. Ååh vad jag längtar.
Nej nu är det väl bäst att jag slutar att babbla för det är väl ingen som kommer orka läsa allt detta?
Ska gå ner och se om min lilla bebis forfarande sover. Hon sover ute i friska luften med mormor. Mormor håller på  att plocka lite på tomten. Så jag har lite egen tid. Vilket är jätteviktigt att man får som förälder ibland.
Nej nu får det vara slutpratat :P


..

Sådär då har jag gjort ett schema för Isabelles Dvitamin droppar.
Eftersom jag är så duktig på att glömma dom.
Men nu med ett schema så ska det väl inte bli så svårt? :P
Hon sover fortfarande det lilla livet.
Sen när hon vaknar ska hon få sina droppar. Så kan jag kryssa i att hon har fått dom idag.
Känns lite sådär att jag är tvungen att göra ett schema för det men vad ska man göra när man glömmer bort?
Bästa sättet ju. Eller har ni någon annan idé? :)

mums



Isabelle äter gröt i Pappa Andreas knä..
Gottigotti med gröt :)
Lite suddig bild dock..


Sooova..

Sådär nu ligger Isabelle i sin säng och  sover :)
Gick lätt att få henne och somna nu. Så hoppas att hon sover en stund för hon behöver det. Lilla gumman.
Sen senare ska vi ju iväg på kalas och då måste man ju vara utvilad.
Tänkte ge henne lite gröt ikväll med + välling så får man se om hon sover lite bättre och längre..
Blir ju jobbigt för henne med när hon vaknar om nätterna när hon inte får sova ut om nätterna som hon är van vid. Sen kan man ju inte rå för när det är tänderna som spökar..
Tycker bara så synd om henne.. :(
Min lilla älsking..  :(


..

Nu har vi gett Isabelle lite gröt :) Och det var nam nam :)
Nu börjar hon bli lite trött så ska se om hon somnar snart så hon får sova lite. Hon har ju inte sovit något alls på förmiddagen. Vilket hon brukar göra..
Trist väder är det idag med :( mulet och tråkigt :(
Men vi tar nog ändå en promenad sen till mormor och morfar om det inte regnar vill säga..
Inge kul att gå i regnet..
Måste köpa present med. Det får jag ju inte glömma.. :P


..

Godmorgon!
Vilken natt. Hon har krånglat lika mycket inatt som föregående natt.. Lilla pluttan. Men nu ligger hon nöjd iaf och ligger i soffan och tittar på när killarna spelar nhl.. Tråk om jag får säga så.. Så jag får underhålla mig själv. HAr nygligen ätit frukost. Blev lite sent idag men det är mysigt att ligga och mysa lite i sängen hela familjen :)
Pappa Andreas åkte sen i väg för att köpa färskt bröd och det var otroligt gott :)
Så nu är man mätt i magen..
Tänkte snart gå in och bädda sängen så att man har de klart :P
Sen får vi se när Jeanette och David dyker upp :)
Nej nu ska jag plocka in frukosten..
Lär återkomma inom kort :)


Äntligen sover Isabelle. Vilken kväll det ...

Äntligen sover Isabelle. Vilken kväll det har varit. Gnäll ledsen och kram sjuk. Stackars lilla. Hon somnade till sist vid 23.30 vet inte när hon somnade så sent sist. Hon fick lite alvedon innan hon somnade så nu hoppas jag att hon sover gott inatt så att det inte blir en likadan natt som till idag. Känns att det har varit mycket att göra idag. Är helt slut i kroppen och ryggen värker. Så det var otroligt skönt att få krypa ner under täcket nu :) hoppas bara att jag kan somna så jag inte ligger vaken flera timmar. Nej om man kanske ska ta och försöka sova då. Hoppas Isabelle sover lite längre imorgon nu eftersom hon somnade så sent. Men det skulle inte förvåna mig om hon vaknar samma tid som hon brukar. Nej nog pratat för ikväll. Försöka sova var det. Godnatt på er.


...

Hej!
Lördag idag och det har varit full fart hela dagen.
Först i morse så bestämde jag mig för att jag skulle klippa mig. Så jag ringde till min frisör för att se om  hon hade någoon tid och som tur var så hade hon en ledig tid. Så det var bra att göra sig i ordning och bege sig ner mot stan.
Köpte även ett pulver som gör att man lättare får upp håret och kan få mer volym av det. Så jag hoppas att det kommer fungera för mitt hår är så tungt så det är jättesvårt att få volym på det. Så ska prova mig fram imorgon.
Sen åkte jag hem till mina två älsklingar och då fick jag reda på att Andreas mormor och morfar skulle komma på besök. Så det var bara att börja städa lite grann.
Senare kom även Andreas mamma och hennes sambo. :)
Som jag har saknat dom. ♥
Dom är fortf kvar här så ska umgås med dom innan dom ska åka..
Puss Heeej...

RSS 2.0