:D

FREDAG = Fredagsmys med min älskling som jag inte träffat sen i tisdags morse. SOm jag har saknat dig min älskade man . ÄNTLIGEN ÄR DU HEMMA <3 <3 <3
JAG ÄLSKAR DIG AV HEEEELA MITT HJÄRTA !!!!

18 november 2010

Idag har jag och  min Älskling varit tillsammans i fyra år och 9 månader :)
Tänk snart hela fem år som vi varit tillsammans,
Längtar verkligen tills 2011 då kommer vi få en helt underbar present älsklingen och jag <3

säger bara kärlek

Idag blir jag bjuden på mat av min underbara älskling, det luktar ljuvligt här hemma. Jag ska verkligen njuta av denna goda middag :)








JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS <3

..

Jaha då har man tjänat lite cash då ;)
Inte helt fel =P

:@

Asså varför blir inläggen ihoptrykta även fast jag trycker på enter?
Irriterande . . ..
Nån mer som har de problemet och vet hur man löser det ?

6November2010

Hallo :)
Dagens planer vet jag inte vad de blir, just nu ligger vi i soffan och bara tar de lungt. Skönt med en slapp helg oxå :P
1. Det  går något sjukt program på tv där en massa människor gör bort sig fast de inte vet att de blir filmade. Typ en bakare som nös i händerna och sen fortsatte att baka. Vidrigt.

2. En som försökte  ha sex med en pinata.
3. En som skulle hämnas på sitt jobb men råkade tända eld på sig själv ist :P
4. Haha en assistent som försökte förgifta sin chef med råttgift. Som tur var så kände chefen  att colan inte smakade som den brukade så han sökte sjukhus. Tur de vem vet hur de hade gått annars . .
OSV OSV . . . . . .
Men fattar lixom inte varför folk gör sådana saker. För att skada andra. Helt sjukt.

5November2010

GodKväll!!
Haft/ har en mys kväll med min älskling, ätit god middag som bestod av tacos. Var länge sen som vi åt de så tyckte att de var på tiden. Tagit ett skönt bad med :)
Älsk har ju beställt en dator och den kom idag så vi har varit och hämtat ut den, han är som ett barn på julafton  :) så söt. Så han får väl pilla lite på den ett tag till sen kanske de blir en film? :)
Nej nu ska jag kika vidare på tv..
Pusss

2November2010

Då var man hemma efter en helg i småland. (Eller vi kom ju hem i söndags). Var skönt att komma bort ett tag men ändå skönt att komma hem :) var och hämtade våra däck igår sen så tvättade vi bilen för gud så smutsig den blev när vi var iväg. Tycker inte om när den är så smutsig. Känns lite pinsamt.
Just nu gör jag inte så mycket. Mår inte så bra, eller har inte gjort de på hela dagen. Trodde de skulle hjälpa när jag åt mat men nej sen provade jag att dricka en massa vatten men de har ine heller hjälpt. Och just nu känner jag ingen direkt hunger heller. Men kanske hinner bli hungrig tills älsklingen kommer hem. Han är ju på träning, så han är väl inte hemma förens vid 18.00 tiden.
Vad jag ska göra fram tills dess är väl bara att ta de lugnt. Försöka hitta på någon mat. Fast känner inte för att laga mat så bjuder nog älsk på något onyttigt. om inte han vill laga mat vill säga.
Nej nu ska jag sluta babla en massa goja och titta lite på tv.
Puss

RSS 2.0