Feb. 25, 2013

Godmorgon
Natten har varit lite trång. Haft en liten bus i sängen fram till 04. Men de har gått bra trots man fått en hand i ansiktet då och då.

Igår var jag ju och jobbande mellan 12-21.det gick hur bra som helst. Fick även reda på att de är loppisar på jobbat idag så tänkte ta med mig isabelle och möta upp en kollega så ska vi ta en sväng :) så får även kollegorna se lillan.. :)

Så vi ska väl ta och göra oss i ordning lite smått så vi hinner i tid :)

Glad

Trodde ju att denna dag skulle bli tråkig då jag inte får träna idag. Men jag ska jobba :) så då kommer denna dag gå fort :) hoppas bara att isabelle är snäll mot sin pappa när jag är på jobbet. Då han inte är hundra från sin förkylning än.. Men de kommer nog gå bra :)

Så blir att slänga ihop en matlåda så man har något att äta på jobbet..

Så nu blir de mys med mina sötisar innan
jag drar till jobbet :)

Feb. 24, 2013

Godmorgon :)
Natten har varit lung.. Vi gick upp vid sju så ska inte klaga. Just nu har vi lite tv mys bara.. Skönt att ta de lugnt på morgonen :)
Vad vi ska hitta på idag har jag ingen aning om. Vad ska du göra idag?

Pappa A är ju fortfarande lite dålig så de kanske bara blir en lugn innedag. Men har på känn att de kommer börja krypa i mig då jag inte får gula idag.. Så blir nog kanske en promenad :)
Det är mysigt de med :)

Så tråkigt att det redan är söndag.. Helgen går så himla fort :/
Fast de senare veckorna har jag tyckt att veckorna även gått fort de med.

Vad brukar du göra på helgen? :)

..

Då var mellon slut.. Den var väl helt okej. Men Ulriks låt var klart bäst.. :)
Lillan håller på att somna.. Hon fick vara uppe lite längre idag... :)
Hon dansade iaf loss till mellon.. :)

Laddade ner en ny app som man liksom sveper med fingret istället för att ta varje bokstav för sig. Så jag håller på att lära mig att skriva så. Men tycker den är bra då det går mycket fortare att skriva :) visst skriver den fel ibland men inte så ofta. Så om de blir några konstiga ord vet ni varför :)

Börjar känna mig trött men kanske inte så konstigt då isabelle tyckte vi skulle gå upp kl 06 i morse.. :/ men så är de med barn och de gör mig inget heller.. :) hon vill ju ändå typ bara se på tv vid den tiden på morgonen.. Är jag en dålig mamma för att jah låter henne se på tv på morgonen? Får era barn se på tv och isåfall hur länge?

Nej nu se lite film innan sängen.. Men kan nästan så vad om att jag kommer somna i soffan.. ;p

Nej fan de blev nyheter.. Då kommer jag definitivt somna.. ;)

Lördag

Denna lördag startade med ett pass på gymet :) kunde dock inte köra på så hårt som jag ville. kroppen kändes inte hundra men huvudet sa bara kööör. Men jag måste lyssna på min kropp. Pga av min sjukdom. Vill ju inte svimma av där heller. körde på iaf i 40-45 miin.
Hellre de än inget eller hur.. :)

Imorgon säger min sambo att jag ska vara hemma och vila.. så får väl snällt lyda.. Om de börjar krypa allt för mycket i mig får jag väll ta en promenad..

Nu är de mysdags till mellon tydligen. Har inte en blekaste aning om vilka som är med ikväll men de lär väl visa sig snart..
:p

Nej mys var de :)

Zzz

Nu jojnar jag isabelle.. ska bli så himla skönt att krypa ner under täcket efter en lång dag... imorgon fm blir de gymet :D

Fredag

Fredag och jag har hunnit jobba och varit på gymet med bästa vän. Gick jättebra att jobba och var så otroligt skönt att dra till gymet direkt efter. Har verkligen kommit igång med träningen nu och de känns så himla skönt. Efter gymet var de dagishämtning och blev bemött av en väldigt glad liten tjej. :) Är så kul att hon trivs så bra på dagis och inte blir ledsen när man kommer.. :)

Vi tog oss hem till päronen för att umgås lite och ta en kopp kaffe. Även morbror var där och de var uppskattat.
Efter de har vi bara varit hemma och myst. Isabelle är på bra humör vilket är mysigt. Nu sitter vi och myser i soffan lite innan de är läggdags för lillan..
Imorgon ska vi göra lite mysigheter :)

Har fått höra att mina tidigare inlägg under veckan väck uppmärkasamhet då jag klagat på att isabelle har varit gnällig. Detta är min blogg och jag skriver vad jag vill i den. Om de inte passar vissa så behöver inte dessa läsa.. annars får jag väl låsa bloggen. Jag vet att de kanske inte låter så bra att jag skriver om gnällande hela tiden men även isabelle har olika perioder i sitt liv. Vissa bra andra inte så bra. Men jag måste få avreagera mig på något sätt och då tycker jag att de är skönt att få skriva av mig.

Bara för att jag har skrivit i veckan att isa varit jobbig betyder inte de att jag inte älskar isabelle. Hon är de bästa som har hänt mig och jag älskar henne av hela mitt hjärta.. :) trots att hon är lite gnällig då och då.. men de är väl vi med. inte är vi glada och på topp varje dag. eller är du de? Jag vet att isabelle mår bra och det är huvudsaken..

Hoppas ni som klagat förstår hur jag menar..

Zzz

Nu blir det sängen.. ser fram emot morgondagen.. att få gå till gymet igen och att få jobba :) kommer bli en lång dag men ändå så ser jag fram emot den :)
Nu sova första natten med nya täcket..
Känner på mig att jag kommer sova gott:)
Godnatt på er :)

Feb. 19, 2013

När lillan var hämtad från dagis blev det en kaffe hos mamma. Möttes av en förkyld man när vi kom hem.. och när männen blir sjuka så vet ni säkert att de blir så himla synd om dom.. så ja.. ni kan ju gissa hur min kväll har varit..

Försöker natta lillan. Är tyst inne från sovrummet så hoppas hos sover ..

Nu lite tv tittande.. imorgon blir de träning och jobb :)

Tisdag

Halloj :)
Blev lite sura miner imorse när vi skulle till dagis.. lillan var inte alls på humör men efter mycket om och men så var hon helt på klädd. När vi sen kom till dagis då hon såg att alla var ute och lekte blev hon glad igen. Vet inte alls varför hon är så omöjlig och gnällig nu för tiden.. tråkigt är de.. :( men jag hoppad de är en liten period bara så de släpper snart. jag vill ju ha min lilla glada tjej..
Efter dagis åkte jag direkt till gymet.. Var inte alls mycket folk där och de var så himla skönt att få träningen gjord. Körde bara kondition dag. Måste nog börja träna försiktigt för idag gick jag bara 30 min i hög fart på löpbandet och blev snurrig. trots att jag åt frukost innan.. så vågade inte träna mer... vill ju inte svimma av på gymet när jag är där själv. Så blir försiktig träning denna vecka så kanske man kan köra på lite mer nästa... :)

Efter gymet fixa ja lite smått på stan.. Bla ett lås till gymet och lite lunch. och en ny vattenflaska.. Dock hitta ka inte den jag ville ha men denna får duga ett tag.. ska ju ändå bara vara vatten i den.

Åkte sen till jysk och köpte mitt nya täcke. 175 kr för ett duntäcke tycker jag inte alls är farligt.. hoppas de är lika skönt som mitt gamla bara.. :)

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska ta mig en kopp te. Blev så himla frusen när jag kom hem från gymet.

Så nu lite slötittande på tv och en stor kopp te :)

byte

Jaag vill ju ha en sodastream eftersom jag har kommit in i någon bubbelvattens period. Blir så himla tungt att bära hem och upp de flaskor för alla trappor. Sen blir de en massa pant som samlas på hög. Så nu har jag äntligen fått med andreas på att köpa en. Kravet är dock att han får mitt älskade duntäcke för han tycker de är kallt om nätterna. Var lite tveksam först men kollade sen på jysk hem sida och de har ett duntäcke för 175 kr. Ger ju hellre bort mitt gamla som är ca 3 år gammalt får en sodastream för dryga 1000 lappen och köper ett nytt duntäcke för under 200 kr.. Vinnaren är jag :)
Ibland är jag smart :)

Feb. 18, 2013

Har lugnat ner mig nu och är inte lika sur.. men man tappar lätt tålamodet när ungen gnäller flera dagar i rad. Nu sover hon iaf.


Snart konmer pappa A hem från sin träning och då blir de mys. Det är ju våran års dag idag. Vi har varit tillsammans i sju år. Tiden har gått så himla fort. Och vi har ju hunnit med en hel del under dessa år med. Nästa stora steg är större lägenhet eller radhus. skulle vara så skönt med ett radhus med egen uteplats som man kan grilla på undet sommaren. Sen skulle ju inte ett syskon till isabelle vara fel heller. men de får bli om några år. Helst när hon är blöjfri. :)

Nu ska jag bädda rent sängen. :)
Och invänta min stora kärlek ♥♥♥

trött i huvudet...

Åhhhhhhhhh jag river av mig håret snart.
Varför ska hon hålla på att gnälla varje jävla kväll. Spelar fan ingenn roll vad jag gör så gnäller hon. Trodde hon skulle vara lugn nu ikväll när hon varit på dagis idag.. men nej.. fan vad skönt de ska bli att natta henne snart. Fan jag vill inte känna så men jag orkar inte höra gnället längre.. kan hon inte prata istället för att gnälla. Jag hoppas verkligen att hon är lugnare imorgon efter dagis..

Nu är de familjen annorlunda :)
Och natta ungen om 10 min :) :(


:)

Nu är lillan på dagis och jag har varit ute på en promenad. Frukosten är i magen men jag skulle ha ätit lite innan jag gick ut.. för blev nästan lite yr när jag kom in.. så imorgon får jah äta nått litet innan jag går ut. Känns skönt att ha varit ute på en promenad men känner ändå att jah vill träna på gym för jag vet att jag prestrerar bättre på gym.. så blir nog att skaffa ett i veckan..

Ska snart ta och göra mig iordning för att åka till mamma och pappa på en kopp kaffe. Sen ska pappa visa mig nått på datorn som jag ska fixa åt dom på torsdag.. biljetter till husvagnsmässan i september. Hoppas jag får tag i några bara :)

Måndag

Så satans morgontrött. Men de är väl bara att kliva upp.. lillan ska ju trots allt till dagis :)

Isabelle äter lite frukost.. själv har jag jättesvårt att äta direkt när jag har vaknat..

Undra hur kallt de är ute.. såg att de var frost på bilritorna.. ( jag ser vår bil från lägenheten. )

Nej nu börja göra sig klar för dagis.. :)

...

Nyduschad och en till maskin går. Ungen är fortfarande vaken.. men hoppas hon somnar snart.. mitt tålamod är snart slut..
Fast nu försöker hon med pussar att hon ska slippa sova.. men hon ska till dagis imorgon... då måste hon sova nu..
hoppas verkligen att hon sover bra inatt..

...

Blev mera gnäll.. men hon kanske bara har en dålig dag.. är ju svårt att veta. Men börjar bli så trött i huvudet på detta gnällande nu. Har ju hört de hela dagen. Så nu ser jag faktiskt fram emot att hon snart ska sova så man får lite egentid. Så imorgon blir de ju dagis eftersom jag är sjukskriven.. så då blir de en promenad och kaffe hos mor och far. Sen blir de plock här hemma..

Men nu hänga tvätt sen natta lillpluttan..

Söndag

Känner mig så trött idag. Trots att jag inte drack igår.. vi var bjudna på middag och mello mys igår till jessica och calle. och även deras lilla bebis var ju hemma. var riltigt mysigt och vi fick jättegod mat.

Tänk om en annan var så påhittig och fantasifull i köket. Jag har ingen fantasi alls längre när de gäller mat. :(

Idag har vi varit ute på jakt efter en ny jacka åt pappa A. De är inte de lättaste ska jag säga. Väldigt kräsen.. Jag hittade jättefina tyckte jag men de dög inte alls..

Isabelle var jätteduktig både igår när vi var bortbjudna och idag när vi var iväg. Men nu när vi kommit hem är hon gnällig och inget duger.. :( hon känns inte varm eller så heller. Hon hostar ju lite så vet inte om de kanske är de som gör ont och stör henne. Är ju så svårt att förstå henne med. Hon kan ju inte säga så att jag förstår vart hon har ont.

Hoppas hon lugnar ner sig snart.. är så jobbigt när hon går omkring och gnäller och inget duger..

Nu gör lillan bus så får se vad hon hittat på..

Zzz

Har tydligen en trött liten tjej här hemma ikväll.. hon gick in SJÄLV till sin säng. Så jag gjorde iordning välling till henne. Hon brukaar alltid roppa när hon ätit klart att hon vill ha tytte (tutte/napp) men hon ropade inte. Så gick in och kolla då sov hon så sött.. Mitt lilla hjärta :)
Så nu är hon omstoppad ordentligt och sover för natten. Bara hon inte börjar bli sjuk. Men Pappa A sa att hon kanske busat runt extra på dagis.. och de kan ju stämma. :)

Nu är papa A på träning och jag ser på sveriges mästerkokar. Brukar du titta på de? Efter de blir de bron.. :)

Nu är reklamen slut så blir att förtsätta titta :) Egentid ♥

Home

Hemma.. tog vagnen och skulle gå och hämta lillan . Var ju rena träningspasset att ta sig till och från dagis. varför kan dom inte röja undan snön ordentoigt för? Blir så jävla irriterad. Jävla snö. Kan de inte räcka nu? är så himla trött på snön nu. Å inte kan de sluta att snöa heller..

När jag kämpat mig hem till mamma blev de en otroligt god kopp kaffe. Så blev lite bus där en stund innan de var dags att ta sig hem i snön.. Gick bättre att ta sig hem än till dagis.. skönt. När vi kom hem gick vi ett varv i kvarteret i väntan på pappa A. Men han var tvungen att jobba över och isabelle vägrade att gå så hon la sig platt som en pannkaka mitt i vägen. fick ju då bära upp henne ändå.. suck

-------------------------------------

Blev en liten paus i bloggandet. Var tvungen att byta en blöja. Passade även på att hänga upp tvätten och slänga in en ny maskin. Så nu är de renbäddat i sängarna och andra maskinen tvätt går för idag.
Nu blir de mat. :)

Onsdag

Isabelle är lämnad på dagis och jag ska snart gå ut på en promenad. Är så himla skönt väder ute.
Var ju till vårdcentralen igår med min rygg. De visade sig att jag har tre st mycket inflamerade kotor i ländryggen..
Så han rekomenderade promenader och gym . För att stärka upp ryggen. Vilket jag med vill. vill ju börja på gym för de är roligare att träna där en att gå en massa långpromenader själv. visst är de skönt och bra med promenad med men man blir ju inte lika motiverad som att gå till gymmet.. Men ska ta kontakt med en sjukgymnast först och se vad de tycker jag ska göra för övningar och så..
Blev även sjukskriven en vecka..


Ryggen känns iaf bättre idag :) tog inte fem min att ta på sig strumporna som de gjorde igår..

Snart blir de en skön promenad med musik i öronen och ränsa hjärnan lite :)

Zzz

GodNatt





Måndag

Ryggen var ond imorse oxå när jag vakna.. men tog ändå på oss kläder för att hälsa på mormor och morfar som ville träffa lillan innan morfar skulle åka och jobba. Ryggen brukar ju sluta att smäta lite när jag rör mig. Efter kaffet skulle jag hjälpa till att plocka av bordet då ryggen låste sig. De gjorde så frultansvärt ont. Envis som jag är skulle jag åka och handla. Timade in pappa A när vi kom hem så han fick hjäpa mig upp med Isabelle. Eftersom hon totalvägrar att gå upp för trappen. Tror de beror på att hon har overall på sig. Hon lär nog känna sig oröroig i overallen. Hoppas de blir bättre sen när hon slipper jobbiga ytterkläder. För inte har hon några problem att gå upp och ner i trappen hemma hos mormor och morfar.

Väl hemma var de bara att börja med maten. Kändes som de tog sju år med min onda rygg. Nu är middagen i magen iaf. Jag har tagit mig till soffan där jag kommer ligga ett bra tag.

Så Isabelle och jag tittar på bolibompa.
Så blir tv mys nu. Sen natta lillan och sen är de äntligen dags för veckans höjdpunkt. Familjen annorlunda :)

Känslan när man får en bamsekram av mitt lilla hjärta är obeskrivlig. Jag kan inte förklara i ord hur mycket jag älskar min lilla dotter. Hon betyder så oerhört mycket för mig. Hon är mitt allt.
Mamma älskar dig Isabelle ♥♥♥




Mello

Ja de blir mellon som fåår gå på tvn. Om de är bra visar sig.. då lär de nog bli en film om de inte är nått att se..

Ska ni se mellon ?

Lördag

Fick ju som jag förutsedde ingen sovmorgon imorse. Isabelle tyckte att vi skulle gå upp kl 07. De höll jag inte med om. Men följde med henne till soffan. Gick upp igen vid halv nio då vi åt en mysig frukos . Pappa A åkte iväg för att hjälpa en vän så han försvann några timmar. Vi myste på här hemma och när isabelle sov middag hade jag lite skön egentid. Så skönt att bara va :)

Middagen är i magen, de blev tacos denna lördag till ära.. :)

Nu är de hockey på tv och efter de blir de film eller mello.. får se vad övriga i familjen tycker :)

Nu är de blöjbyte ;)




Fredag

Veckans bästa dag.. iaf om man jobbat hela veckan.

Middagen står i ugnen, blir lasangette :)
Tvättmaskinen går den med. Men de känns som att den går varje dag.

Isabelle och jag har varit ute en sväng idag och handlat. Även mormor fick följa med :) blev en sväng till ö&b och coop. Barn brukar ju inte tycka att de är så roligt att vara med i affären och handla. Men isabelle tycker de är kul. Hon hejar glatt på folk som går förbi och säger snällt hejåå (hejdå) när man går vidare.. min duktiga tjej :) snurrdörren på coop är en favorit att gå i. :)

Vi sitter i soffan en liten stund. Isabelle klämde fingret i toadörren så hon blev ledsen. Har bara väntat på att hon ska kläma sig så som hon håller på med dörren. Hoppas hon lärt sig nått nu. Som tur var hon inte ledsen så länge tror hon blev rädd med.
Nu börjar hon komma igång igen så snart är hon som vanligt igen :)

Ikväll blir det bara mys med familjen. Lillan vill nog se amigo och sen blir de mys och gladiatorerna efter de :) Sen är de sängen för lillan. Hon har inte sovit så länge på dagen idag så blir kanske tidigt i säng för henne ikväll. Annars så brukar hon få vara uppe och se klart gladiatorerna innan hon nattas på fredagar. Ihop om att hon ska sova en halv timme längre på lördagen men de brukar inte funka.. så då är de bara att gå upp och se glad ut..

Ne nu är maten snart klar så blir att duka lite :)

Morotskaka

Min platta men så goda morotskaka




Bak

Fick baka för isabelle så de har vi gjort under em.. blev en morotskaka och mockarutor. Dock blev min morotskaka väldigt platt.. :/ trots att jag följde receptet.. men jag tror att den kommer smaka gott. den luktar gott iaf :)
mockaruterna blev nog oxå bra. ska ha på glasyren på kakorna sen blir de att smaka :)
är så sugen på att prova morotskakan :)

Home

Hemma efter att ha hämtat lillan från dagis. Hon var ute och lekte när jag kom. i snöovädret.. men de är bra att dom är ute så mycket :)
Hon har fått mellis i magen men är ändå lite gnällig... :/ förstår ju inte heller vad hon menar.. tror hon är lite myssugen.. så jag får väl mysa lite med min lilla älskling :) ♥

Nu har hon varit och hämtat sin filt så de är mys som gäller nu..

Bäst att lyda :p

:)

Nu har jag sett familjen annorlunda.. Känns lite bättre nu.. lunchen är i magen med :) Tänker nog inte göra så mycket mer idag.. känner inte för de och är ju som ni vet inte riktigt på humör.
Finns ju inget att se på tv heller så tänkte nog läsa i min bok.


Ska försöka att inte vila nått trots den dåliga natten. Så kanske jag kan somna bättre eller somna tidigare ikväll.. hoppas verkligen att isabelle sover bättre kommande natt. Vet inte varför hon är så bökig nu.. fast hon kanske är extra känslig nu och tar åt sig mer än vanligt. Så atr hon bearbetar de om nättera.. kanske är därför hon sover oroligt om nätterna.. vi får helt enkelt se hur kommande natt blir.. håller tummarna för en bra natt iaf :)

Onsdag

Vaknar och känner mig inte alls på bra humör. Känner mig ledsen. Vill bara dra täcket över huvudet och ligga där under hela dagen. Vill bara att mina älsklingar ska komma hem så jag får krama om dom.

Vet varför jag känner/är ledsen. Blir nog så illa tvungen att fira en person i Andreas släckt. En person som har gjort mig så himla ledsen så många gånger. Jag har förlåtit och gett denne flera chanser. Bättrat mig själv för att de inte ska sluta på samma sätt varje gång. Men hur jag än gör eller är så blir de fel. Det slutar alltid på samma sätt. Det gör så ont i mig för jag tyckte verkligen om denna person. Tyvärr kan jag inte göra det längre. För jag är trött på att ta skit hela tiden. Nu har jag satt ner foten. Jag kommer inte ta emot mer skit från denne.
Så fort jag tänker eller hör dennes namn får jag jätteont i magen, blir lillamående och ledsen.
Så somnade med blöta kinder igår..
Och en bökig natt med lillan.

Så idag är jag en trött och ledsen mamma :(
Var så längesen som jag kände mig såhär ledsen.. :(

Tänkte se måndagens avsnitt av familjen annorlunda ihop om att bli på lite bättee humör

tråk

Middagen i magen och jag har tråkigt.. hinner inte börja baka än heller då vi ska iväg om en stund...
Men kan ju iaf slå in ett paket som vi ska ge bort .

Isabelle är jättegnällig och ingenting duger. Hon har inte ens ätit nån middag. Hoppas hon inte håller på att bli sjuk bara. Men de verkar som hon bara är på dåligt humör. Kom bara helt plötsligt.. Får hoppas de släpper när vi åker iväg sen..

Nu blir de att slå in paket. :)

Tisdag

Lillan har varit på dagis och de verkar ha varit roligt som vanligt :) hon sjöng hela vägen till dagis imorse så hon längtade nog dit :) Är så skönt att hon trivs där. Och att hon har kul :)

Efter jag hämtat henne åkte vi och handla med mamma/mormor. Så vi har nygligen kommit hem. Diskmaskinen går och snart är pappa A hemma. Ska väl snart ta och börja med maten. Inte för att jag är så hungrig ellet sugen på nått men får väl laga mat ändå.. till de andra.

Har även handlat hem grejer så jag kan baka. Fick önskemål om mockarutor och så tänkte jag prova att baka morotskaka. Har aldrig bakat morotkaka så ska bli spännande att prova.. :)

Nu kom pappa A hem så bäst att börja med maten..

tråk

Finns absolut inget att se på tv.. bara en massa skit. Isabelle har precis somnat och jag har läst lite i min nya bok. "femtio nyanser av honom" har du läst den? Kan verkligen rekomendera den ;)

Snart kommer min finaste vän ♥
Blir att käka sabway och snacka lite skit. Välbehövligt :) Och så blir nog isabelle glad med när hon vaknar och får träffa sin gudmor. :)




Rekomenderas :)

Måndag

Veckans första dag är här och jag är hur trött som helst.. lillan har bökat ovanligt mycket inatt.. :( vet inte varför. Hon kom till oss vid fem tiden. Då somna hon bra. Hon märkte inte ens när pappa A gick till jobbet.

Blev väckt av att de ringde på dörren. Drömde om bilen så trodde de var något om de. Men när jag öppna så stod sotaren där och ville in. Hade helt glömt bort att de skulle komma idag. Blev ju inte bättre av att jag öppna med nattlinne och helt yrvaken. Men de var ju bara att släppa in dom och ta på sig kläder..
Isabelle vaknade när de höll på och tyckte de var kul med besök på morgonen..
De var iaf snabba så skönt de.

Är så sjukt trött så efter de gick nickade jag till på soffan.. isabelle myste med i soffan en bra stund . Men nu är de full fart igen. Hon verkar ha fullt upp med sina nappar..

Tänkte vi skulle ta oss ut till affären och handla lite. Vet dock inte vad vi ska äta till middag.

Nej ta och göra sig i ordning då.. :)

Lördag

Fick sova till 7.30 sen ville isabelle gå upp. Nickade till lite i soffan en stund. Blev frukost och en massa mys. Isabelle brukar inte tycka om att mysa så länge men denna morgon har hon varit på riktigt myshumör. Så himla mysigt :) ♥

Nu leker hon för fullt. Ska snart försöka få henne att sova. Skulle vara bra om hon somna vid 12.

Nu går hon runt med sin dockvagn och försöker sätta sig i den.. tror inte den kommer ha ett långt liv så som hon håller på.

Nu ska jag busa lite innan hon ska sova.. :)


Lägger upp en bild från imorse när hon myste för fullt :)




Home

Nu är vi hemma igen.. isabelle somnade u bilen på väg hem från affären så fick bära upp henne så hon fick fortsätta sova.
Dock så vaknade hon av dörrklockan så hon fick inte sova klart sin timme. Men då kanske hon sover lite tidigare ikväll :)
Märks att hon är lite trött för hon vill bara se på tv och mysa. Jag klagar inte. så mysigt när hon vill mysa ♡

Jag blev jätteglad när de ringde på dörren. Där stod brevbäraren med mitt paket. Trodde jag. När jag kom in till innehållet insåg jag att de var en sak som andreas beställt. :( besviken. Hur lång tid ska de ta att få sitt paket. Har väntat i en vecka nu.. :(

Nu har jag en blöja att byta känner jag.. :/

Fredag

Ligger här i soffan och bara slöar. Isabelle tyckte vi skulle gå upp kl 7.. de tyckte inte jag. Så fick ta med täcket till soffan.
Hon är överAllt och ingenstans som vanligt..

Funderar på om man ska plocka disk nu och sen dra och handla? Så man har de gjort.. så kan man bara vara hemma och mysa sen. Kanske ska kolla med mamma/mormor med om hon behöver handla något.

Är skönt att få handlingen klar innan lillan ska sova middag..




Morgonmys ♡♡♡




RSS 2.0