Fredag

Veckans bästa dag.. iaf om man jobbat hela veckan.

Middagen står i ugnen, blir lasangette :)
Tvättmaskinen går den med. Men de känns som att den går varje dag.

Isabelle och jag har varit ute en sväng idag och handlat. Även mormor fick följa med :) blev en sväng till ö&b och coop. Barn brukar ju inte tycka att de är så roligt att vara med i affären och handla. Men isabelle tycker de är kul. Hon hejar glatt på folk som går förbi och säger snällt hejåå (hejdå) när man går vidare.. min duktiga tjej :) snurrdörren på coop är en favorit att gå i. :)

Vi sitter i soffan en liten stund. Isabelle klämde fingret i toadörren så hon blev ledsen. Har bara väntat på att hon ska kläma sig så som hon håller på med dörren. Hoppas hon lärt sig nått nu. Som tur var hon inte ledsen så länge tror hon blev rädd med.
Nu börjar hon komma igång igen så snart är hon som vanligt igen :)

Ikväll blir det bara mys med familjen. Lillan vill nog se amigo och sen blir de mys och gladiatorerna efter de :) Sen är de sängen för lillan. Hon har inte sovit så länge på dagen idag så blir kanske tidigt i säng för henne ikväll. Annars så brukar hon få vara uppe och se klart gladiatorerna innan hon nattas på fredagar. Ihop om att hon ska sova en halv timme längre på lördagen men de brukar inte funka.. så då är de bara att gå upp och se glad ut..

Ne nu är maten snart klar så blir att duka lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0