Min tjej

Ja ni min lilla tjej bara växer och växer. Och hon lär sig mer och mer.
Denna vecka har hon lärt sig tre nya ord. och veckan är inte slut än.

1. åtta.
2. Nella = snälla
3. Sessa = prissessa

Är så himla stolt över min lilla tjej ♥♥♥

zzzz

Nu är de dags att sova. Isabelle har sovit sen 8 utan ett pip så hoppas natten blir lika lung.. :)
Godnatt :)

Onsdag

Hej :)
Haha jag kan bara skratta åt mig själv. .
Skulle gå och hämta isabelle på dagis. Tänkte först att hon skulle få prova att gå hem men tänkte om och toh cykeln och började gå.. var väldigt blött och halt. Hade äve mina gympaskor för börjar bli så trött på vinterskor och jackor.
Vägen till dagis tog mycket längre än vanligt.. Sist innan jag kom fram möttes jag av en jättepöl. Tog mig över rätt så lätt.
När jag hämta henne blev hon glad över att se cykeln... spännde fast henne ifall de skulle hända något på vägen hem. gick ju ändå med cykeln.
Då skulle vi förbi jättepölen igen..
När jag hade ca 2 meter kvar. Mitt i pölen börjar däcken på cykeln glida och jag som har gympaskor på mig glider ju med cykeln.. Ena foten är nu i vattnet. Isabelle är lite lätt rädd eller tycker de är obehagligt då den lutar. (hon har inte gjort sig illa. ) hon nudda inte ens marken..
Där sitter jag på rumpan med en unge och en cykel mitt i vattenpölen.
Funderar på hur jag ska komma upp utan att ramla igen. Då kommer de en bil. En snygg pappa rullar ner rutan och frågar om jag behöver hjälp.. (jag vill gräva ner mig i snön) tackar så mycket men säger att de går bra. Kommer upp på bena och vill bara hoppa upp på cykeln och cykla hem. Men de går ju inte. Så får fortsätta gå hem som en röd höna. Så himla pinsamt.

När vi nästan är hemma ska vi ta oss över en nedtrampad snövall. Tappar fotfäste igen och foten glider ner i snön som de är massa vatten under. Foten fick bada igen.

Jag tänker inte gå ut mer idag..
Och imorgon blir de bilen både till och från dagis.. haha

..

Nu är de tyst i huset.. isabelle somnade för dryga en timme sen och har inte hostat eller nått.. så då hoppas jag på att de blir en lugn natt. För hon hostade ju något enormt inatt.

Pappa A har fått titta på hockey.. dock så förlorade hans lag. :/

Nu blir de bara lite tv mys innan det är dags för sängen..

Imorgon efter jag lämnat snuttan på dagis tänkte jag sola. :)

:/

Har lite små tråkigt..
Har startat en maskin tvätt som går nu. När den är klar tänkte jag ta en dusch :) för att fördriva lite tid. Lillan är lite små trött så får försöka hålla henne vaken med tills de är dags för henne att sova för natten. Nu sitter hon och klinkar på sitt ko piano. Lite klängig är hon med. Mamma är tydligen jättekul att klättra och böka med/på.

Nej nu lite mys och bus ihop om att klockan ska gå fortare.. :)

dusch

Duscha som är så skönt.. Jag skulle lätt kunna duscha flera gånger om dagen. Det är ju så himla skönt att stå där och bara vara. Stå under vattenstrålen och bli varm och skön. Duscha hur varmt som helst och hur länge som helst. Kan man ju iaf göra när man bor i lägenhet :)
Ja jag älskar helt enkelt att duscha. Speciellt på kvällen..

Men min lilla dotter tycker verkligen inte om det. Det är skrik varje gång. Men efteråt tycker hon ju att de är skönt. Att bli insmord och så.. förstår inte att hon inte tycker om de..
Ni som har barn som läser. Vad tycker era barn om att duscha?
Kommentera gärna :)

Stan

Var ju på stan idag med bästa vän ♥
Vi tog en lunch på 21an. As god salladbuffe. Synd att jag inte tog kort på de. Blev även en sväng in på gina med :)
Där hitta jag en skjorta, två tröjor och ett par leggins. Så nu är presentkorten på gina slut och jag har lite nya kläder :)
Tänkte rensa mina lådor lite imorgon med så man får bort sånt man inte använder och får mer plats för de nya.. ;)

Tänkte ta kort på de imorgon när jag får vara ifred. Var inte de lättaste att ta kort på mascaran och foundationen . Kom en liten hand ivägen hela tiden. Eller ett finger.
Så jag fick lov att ta en bild på busan




Fit me

Köpte denna som jag tänkte prova. Någon av er som har den och isåfall vad tycker ni om den? :)




Tisdag

Hej :)
Helgen gick i ett som vanligt. Isabelle tyckte att de passade bra att bli sjuk på mammas fördelsedag så de blev en inne dag. :/ Men blev ju firad iaf :) fick lite boommor och lotter och lite sånt. Blev även årets första semla. :)

På söndagen blev jag firad av min familj. Då fick jag mer presentkort och tulpaner. Fick även en fin gerbera :)

Bilder kommer nedan :)








Fredag

Blev en tidig morgon imorse. Isabelle tyckte att vi skulle gå upp när pappa A åkte till jobbet. Det tyckte inte jag. Hade sätt fram emot att få sova till 8 iaf. Men men var ju bara att stiga upp och se glad ut. Vet iaf en som konmer sova gott inatt..
Vid tio åkte vi för att hämta mormor och handla på de. Sen var det bara en massa bus och jaga katt som gällde. Och dansa förstås.

När lillan sov middag var jag iväg att för att träffa läkaren. Gick dock inte som jag hade hoppats. Är åter tillbaka skickad till MSE.. :( men nu ska jag begära en ny läkare och blir de krångel så skulle jag ringa min husläkare så skulle han hjälpa mig. Är så skönt att jag äntligen fått tag i en bra läkare som är på min sida. :)

Nu väntar vi på att Isabelles farmor med man ska komma. Dom ska nämligen vara hos oss i helgen.. :)

När dom kommer så ska vi fixa hem pizza och bara mysa :)

Hoppas dom kommer snart föt jag börjar bli hungrig... :p

Home

Hemma igen.. klippningen blev bra som vanligt. Bad ju även hon fixa mina ögonbryn med tråd. Vet fan inte hur dom gör men de blir skitbra resultat. Mina var ju hur buskiga som helst. och jag är så nöjd med resultatet :) nu gäller de bara att hålla efter dom.. :)
Gick in på glitter och köpte nytt diadem eftersom jag tycker de är skönt att få bort håret från ansiktet när jag är hemma.

Efter stan tog jag en snabbkaffe med mamma innan jag hämtade lillan på dagis.

Isabelle och jag gick ett varv runt kvarteret innan vi gick upp till lägenheten. Hon orkade gå hela vägen runt :) dock ville hon inte gå upp men de kunde jag gissa.. :p

Väl inne börja vi/jag röja lite. tog och rensde ett skåp vilket tog mycket längre än jag trodde. Så imorgon får vi pocka lire mer och sen ta ett varv med damsugaren.. Sen har vi lite ärenden att göra imorgon .. De bästa med morgondagen är att jag slipper laga mat.. :) wiiiie :) skönt.

Nu ska jag bara mysa med min fining innan de är läggdags för henne.. hon börjar redan gäspa men hoppas hon orkar en timme till . Jag är oxå rätt så trött. Så skulle vilja lägga mig tidigt ikväll. Men om jag känner mig själv så blir de sent som vanligt..

Nu mysa :) ♥

Torsdag

Hej bloggen!
Har inte varit någon rolig vecka.. har vart förkyld och ä de fortfarande. Har ingen som helst ork i kroppen. Och jag har ju en del som måste fixas tills imorgon. För imorgon kommer svärföräldrarna och stannar till söndag. Så jag måste verkligen plocka undan här och där och städa.. Men jag har ingen ork.. :(
Kanske får lite mer ork när jag har varit och klippt mig och hämtat lillan.
Ska även fixa mina ögonbryn när jag är på stan.. hoppas att de blir bra.. :) tycker de gör så sjukt ont att plocka dom själv och då blir de att jag låter dom va. Men nu om jag får dom fina så är de nog lättare att hålla efter dom..

Vill bara bli frisk så jag får tillbaka min ork. Vill ju ha de så fint som möjligt när dom kommer.
I värsta fall får jag göra så mycket jag orkar.. finns ju fan inget att se på tv heller. Så får väl sätta på en film och samla krafter..
Ja så får det bli :)

...

Och där kom febern med. Gick inte ens att hänga tvätt utan att svetten börja rinna. .

Och såklart så ska isabelle göra en massa bus för att man inte mår bra. Hon har tagit av sig blöjan och kissat på golvet vid min säng. alltid vid min säng.. fattar inte..
sen råkade hon ha sönder ett glas. men de var inte hennes mening.. blev bara så rädd att hon skulle göra illa sig på skärvorna.. men hon klarade sig..

Nu ska jag försöka få i mig lite mat igen.. får se om de går bättre nu..

zzz

Lilla hjärtat sover men kommer bli väckt snart om hon inte vaknar av sig själv.. har hört henne lite där innefrån sovrummet..

Har gjort lunch men fick kanppt i mig hälften. Har ingen aptit och de smakar inte. De är ju ett täcken på att en förkylning är här eller snart kommer. . :( fan jag vill

Nu hör ja tassande steg så ska gosa med lillan ♥

Måndag

Vaknade redan inatt av att jag hade ont halsen. Kunde knappt prata innan jag fått i mig en mugg te. Nu känns de lite bättre i halsen men har en smygandes huvudvärk och en näsa som rinner lite då och då.
Jag vill inte bli sjuk. Men jag förstod att de skulle ske för sist när jag jobbade så var de jättemånga gamlingar som var förkylda och även en del i personalen.
Bara de är en vanlig förkylning såå det inte är influensan jag fått. De lär väl visa sig.

Jag som hade tänkt att jag och isabelle skulle åka pulka idag men de kommer jag nog inte orka. Känner att jag bara vill ligga under täcket idag men har ju isabelle hemma så måste ju underhålla henne. Tur hon ska sova middag snart . då ska jag med sova. Just nu är hon lugn iaf. Sitter i soffan och myser.
Hon är ju duktig på att leka själv men man vill ju gärna vara med henne och leka.. får helt enkelt se hur mycket jag orkar.
Nu är de blöjbyte dags..

ute

Isabelle och jag tog en promenad med pulkan till mina päron. Vi gick en liten extra runda så var ute i ca 45 min. Väl där hemma blev det mycket bus och dans och en fika paus hade vi tid med oxå.. :)
Prata lite skit med dom och så kom vi även fram till att vi ska fira mig nästa söndag. :) Vet att jag börjar bli för gammaö för presenter men jag tycker de är så kul att få och ge så jag vill nog hålla på ett par år till. Det är ju ändå min födelsedag. :)

Nu har jag och isabelle nygligen duschat och snart är det sängen för lillan. Och det gick ju som vanligt. . men blev bara döv på ena örat..

Nej underhålla lillan en halv timme till sen är de sängen för lillan..

...

lillan sover.. ska väcka henne om 15 min. . Då har hon fått sova i en timme.. sen tänkte jag att vi skulle ta pulkan hem till päronen en sväng. Men beror på när dom är hemma. inte allt för sent bara hoppas jag..
Dagen idag blir lung.. är så skönt med lugn helg som man bara får njuta av varandras närvaro ♥
hoppas på lite mer jobb i veckan som kommer. . sen fyller ju någon år med denna vecka.. :p

Nej nu ska jag titta på de finaste jag har i fem min innan jag väcker henne ♥

Söndag

Då var söndagen här igen då. .
Igår var jag så himla tröttt så orkade inte göra nåt. . under eftermiddagen fick jag ont i huvudet så fick stå ut med de tills jag gick och la mig för natten..
Isabelle somnade utan problem och sov hela natten. . första gången hon vakna var vid 06. då ville hon ha välling så somnade hon om till åtta. .
Hon har röjt hela morgonen men nu tar hon en liten paus i soffan. .
Så nu tänkte jag att vi skulle mysa lite till fem myror är fler än fyra elefanter. .

Fredag

Dålig uppdatering. Jag vet. Men är så himla trött. . ska bättra mig imorgon. .
nu är det godnatt

Home

Hemma och är helt slut . Nu blir de sova för imorgom bitti är de jobb igen.
Godnatt

Zzzz

Nu Sova..
GodNatt

Snö

Helt otroligt att de fortfarande snöar ute..
Jag vill inte ha mer snö. Det räcker gått och väl med de som varit..
Jag vill utomlands.. Någon som följer med?

Tisdag

Lillan har varit på dagis idag och de har haft julgransplundring. Roligt tyckte isabelle..
När jag lämnat henne åkte jag och handlade för fick besök under dagen..
Angelica var här med sin lilla son.
Han är ju bara för söt. Alltid när jag är i närheten av små bebisar så kan jag lixom inte slita ögonen från dom. Sitter bara och glor på dom och ler. Man blir ju så himla sugen på en till liten knottis..
Dock blev Ludvig lite rädd för mig i början med de gick över fort.. :)

Isabelle somnade vid halv nio och sover nu gott i sin säng..
Jag har nyss kommit ut från duschen och sitter och ser på nyheterna..
Mycket olyckor nu när halkan har besökt oss igen... att de ska vara så svårt att hålla rätt hastighet och avstånd..

Nu se klart nyheterna sen är de sängen..

:(

Åh nu blev jag ledsen..
Fick ett nyhetsbrev från dagis däär det stod att bla en av isabelles dagisfröknar ska sluta.. hon som tycker så mycket om henne..
varför är det alltid så att de man trivs bäst med ska sluta.. tycker de är så synd.. :(
Hoppas inte isabelle märker av de allt för mycket bara..

Nu ska fröken här hemma duscha.. veckans höjdpuunk..
NOOOOT.!!!!

..

Nu har jag slängt in sista maskinen tvätt för idag.. sängen är nu renbäddad och jag har gått omkring och små plockat här hemma.. maten står i ugnen och är klar om ca 20 min..
Isabelle tycker jag ska mysa med henne så nu fick jag lov att sätta mig med henne en stund.
Tänk att trots att hon är med mig nästan varje dag så vill hon sitta och mysa.. blir hon inte trött på mig? jag som bara säger nej du får inte osv.. Nej de där lät inge bra. Låter som hon bara är olydig men de är hon ju inte.. men några bus om dagen hittar hon allt på..
Nej nu kom pappa A hem så nu är det full fart igen.. :)

Mååndag

Vi gick upp vid halv 8 imorse för att köra Isabelles farfar till tåget.
Pappa A hade glömt sin plånbok hemma så efter tågstationen åkte vi för att lämna den till vår man.. Var tur att jag såg den eftersom pappa A inte hade någon matlåda med sig idag.. Han blev glad över att se den :)


Efter de åkte vi och handlade. Och dom hade äntligen fått in min ögonskuggspenna.. efter typ två veckors väntande.. har provat den och jag tycker den är riktigt bra. Ska ta kort på den sen så ni får se.. :)

När vi handlat klart tog vi en kaffe hos mormor och morfar. Dom har ju inte träffat lillan på hela helgen så dom blev glada.. :)
Vi var där tills det var dags för lillan och sova.. då åkte vi hem för hade tänkt att jag med skulle vila lite då eftersom de blev en sen kväll igår och en rätt så tidig morgon. Fick ju även gå upp en gång inatt med.. Trodde hon skulle sova hela natten men inte de inte. .

Nu har hon iaf vaknat och leker runt lite..
Jag har nyss startat en maskin tvätt så nu väntar vi på att den ska bli klar.. tänkte ta sängkläderna sen med och bädda i rent.. man sover ju så himla skönt i nybäddad säng.. :)

Nu ska jag busa med lillfian.. :)

Söndag

Idag är vi i Gnesta och hälsar på lite.. pappa A och farbror Alex och farfar är i sthlm på hovet och ser på ishockey.. Taif-dif. Och vi håller så klart på Taif :)

Svärmor har även färgat mitt hår så nu slipper jag skämmas när jag går ut..

Isabelle håller på att leka för fullt. Men nu blev det tyst så måste se efter vad hon gör.. ;)

Fredag :)

Hann inte blogga något igår. Var totalt slut när jag kom hem från jobbet. Och isabelle var ju så klart uppe när jag kom hem. En stor suck på de. Vad är det för en ond cirkel hon hamnat i ?
Imorse gick vi upp kl 07 för att försöka få henne att vända tillbaka. Var inge roligt alls men jag hoppas de är värt det.
Hon nickade dock till mellan halv nio och nio.. men fick henne att vakna..
Sov middag fick hon BARA göra i en timme. Gick bra att väcka henne och hon var inte alls sur. Nu är hon lite små slö så får hålla ögonen på henne så att hon inte somnar.. hon myser i soffan med sin älskade filt.
Snart kommer pappa A hem med och då blir det matlagande.. får bli tacos som vanligt för jag är helt tom i huvudet och kommer inte på något annat..

Vi har städat här hemma jag och isabelle.. imorgon får vi besök till måndag så nu är det städat och fint.
Disk och tvätt maskinena går oxå så får fixa de med när de är klara..

Nej nu ska jag mysa med min fina lilla tjej ♥♥♥

Hjälp

Skulle vilja ha tips av er som är föräldrar..

Jag har en liten dotter här hemma på 20 månader. Hon har sedan en tid rubbat sin nattrutin med att inte vlija sova.. det spelar ingen roll hur mycket ellet lite hon sovit på dagen.. hon somnar inte förens vi går och lägger oss. Hon är vaken trots att hon är trött..

Jag vet inte vad jag ska göra..
Har ni några tips så får ni gärna dela med er.. :)
Är så tacksam för svar..

Sötnosens dagisfoto ♥




Onsdag

Hej!
Onsdag idag och isabelle har varit på dagis i vanlig ordning..
Åkte och handlade efter att jag lämnat henne ocj när jag hämta henne hade hennes dagis foton kommit så vi åkte till mina päron för att ta en kaffe och så fick de välja vilka kort de ville ha..

Lillan hade inte sovit på dagis idag så hon sover nu en stund..
känns dock som de kommer bli en sen kväll för henne idag med.. :/
vi måste verkligen komma ur denna dåliga cirkel innan de blir ännu värre..

nu måste jag kolla maten..
återkommer..

...

Helt otroligt atr hon orkar hålla igång hela kvällarna.. att hon inte vill sova.. hade hoppast på att hon skulle vara helt slut efter dagis och somna på en gång ikväll.. men icke..
Hoppas hon somnar snart. För hennes egen skull. Hon ska ju upp tidigt imorgon..

Har nyss duschat och såg att kroppen var rätt så röd.. så får nog vila huden lite några dagar. tänkte prova solariumet på jobbet på torsdag och se om de är bra.. hoppas bara de är ledigt efter jobbet.. :p

Nu ska jag se lite på tv innan det är dags att sova.
Godnatt :)

Tisdag 8 januari

Hej!
Dagen började med att Isabelle tog en ordentlig sovmorgon. Hon vaknade vid halv tio så jag fick ringa till dagis och säga att vi kom lite senare. Hon blev ledsen när jag lämnade henne.. har ju varit ledigheter och så.. men jag vet ju att de går över fort.

När jag lämnat henne åkte jag och solade.. så himla skönt. Fast de var ett tag sen som jag solade nu..
Tänkte sola imorgon med så jag får lite färg.. känner mig så blek.. :(

Middagen är i magen.. blev köttfärssås med spagetti idag.. dock råkade jag göra mat till ett helt kompani.. får se de så att de blir några matlådor :) till andreas.. :p

Nu ska jag pussa på min sötnos ♥♥

Zzzzz

Nu ska jag sova. .
Vi hörs imorgon .
Godnatt ♥

...

Har nu gjort rischoklad och tagit en dusch. Skickat iväg sambon på träning och busat med lillan.. Gett henne kvällsmål och väntar nu på att hon ska nattas.. hon har ju dagis imorgon så hon får inte vara uppe så länge till..

När hon har somnat ska jag ta en kvällssmörgås och en kopp te.. :)

Nu ska jag pussa på mitt lilla hjärta ♥♥

Isabelle tittade på tv imorse..




Tråk

Har tråkigt.. Isabelle tittar på bolibompa och Andreas ligger och slumrar lite på soffan.. Diskmaskinen är inte klar än så kan inte plocka ur den heller.

Funderar på om man kanske ska baka något..? frågan är bara vad..
Skulle ju även kunna små plocka lite men de är så tråkigt. De har jag ingen lust med trots att de behövs..

Funderar om jag kanske ska göra såna där rischoklad.. tror jag gör de :)

Nyårslöfte

Ett av mina löften detta år är att jag ska börja ta min sjukdom på allvar. Det är ju inte för att de är ett nytt år utan för att jag själv ska få må bra. För jag börjar tröttna nu på att vara trött jämt och ständigt på dåligt humör.
Tänkte börja med att ta en promenad tre ggr i veckan. Och då gå direkt efter att jag lämnat isabelle på dagis. Det funkar ju iaf om jag inte jobbar dag. För jag vet att en långpromenad är jättebra för min sjukdom. Tänkte mjukstarta med tre ggr i veckan för att sedan öka på med två dagar..

Vill bara få må bra och kunna lindra min sjukdom.. så jag hoppas verkligen att det kommer funka.. :)

Så imorgon efter jag lämnat busan på dagis så tänkte jag ta en promenad och sedan sola :)

Isabelles teckning..




Home

Hemma efter att ha varit ute på vift..
Hittade ingen duk på rusta. De var hur utplockat som helst.. Åkte till jysk för att hitta en där men de var alldeles för dyra.. inte fan tänker jag betala 100 kr för en duk.. nej nej.
Åkte till ica maxi för att handla lite så kollade även om de hade duk. Och de hade dom för 49 kr. Så en sån fick de bli.
Fanns bara i vit, svart och lila.. så de fick bli en lila. Den svarta såg inte nå fin ut..

Efter åkturen blev de lite mellis och kaffe hos mormor. Blev lite bus och lek med.. Isabelle ritade en teckning.. :)

Nu har vi precis ätit middag. Blev korv med stuvade makaroner. Isabelle fick välja mat idag.. :)

Nu blir de att byta blöja.. luktar inte så gott...

Hos päronen

Ja nu är vi hemma hos mina föräldrar och tar en kopp kaffe. kanske det hjälper till att ta bort huvudvärken..

Isabelle håller på att leka för fullt.

Snart ska vi bege oss iväg en sväng i jakt på en duk :)

...

Då var huvudvärkstabletten och frukosten där de ska vara.. i magen. Håller på att fixa mig lite smått i väntan på att isabelle ska äta upp sin frukost. Sen ska hon bli påklädd så kan vi åka sen :)

Morfar ville vi skulle komma lite tidigare.. Han ville så gärna träffa henne innan han åker och jobbar. Och de är väl klart att han ska få göra de :)


Byte

Nu har jag meddelat på min gamla blogg och på fb att jag har bytt tillbaka hit för att prova.. så hoppas jag att mina få besökare som jag har följer med.. :)

Nu blir de frulle :)

7 januari 2013

Hej!
Nu är det över ett år sen som jag skrev här. Bytte ju bloggportal för att de skulle vara lättate att blogga från mobilen.. men är ine nöjd med de andra. och jag har ju denna kvar så kan ju byta tillbaka om jag vill. Tänkte nog prova att blogga från denna ett tag och se..
hoppas jag bara får med mig mina läsare.. inte för att de är så många men ändå..

Säger till om jag byter tillbaka till www.isasmamma.wordpress.com

RSS 2.0