Typ 4 timmars sömn och nu när Andreas har ...

Typ 4 timmars sömn och nu när Andreas har gått till jobbet så kan jag inte somna om :( tankarna börjar komma igång igen även fast jag vill sova. Får ta och försöka en gång till. Hoppas jag får sova en liten stund till iaf


Kul, det går verkligen inte att somna.. Ha...

Kul, det går verkligen inte att somna.. Har försökt i över en timme nu utan att lyckas. :( så har satt mig i soffan så jag inte väcker Isabelle när jag vänder och vrider mig i sängen.. Tänkte läsa lite i LCHF boken och få lite insperation. På måndag tänker jag börja med det igen. Och jag ska nog sätta upp olika del mål så blir det nog lättare. Nej nu ska jag kika lite i boken och sen prova att sova igen.. John blund ville inte komma till mig ikväll :(


Dåligt uppdaterande men det beror på att j...

Dåligt uppdaterande men det beror på att jag inte längre knappt är på datorn. Och jag använder bara min mobil för att kolla Facebook och lite andra sidor. Tycker det är jätte skönt att inte vara vid datorn och att inte känna sig tvungen att blogga varje dag. Utan att man kan slänga in ett inlägg när man känner för det. Sen får man ju en massa mer tid med Isabelle med när man inte är vid datorn. Inte för att datorn går före Isabelle. Så är det absolut inte. Men hoppas ni förstår hur jag menar.. Nu ligger jag iaf i en ren bäddad säng så jag hoppas att jag kommer sova riktigt gott inatt:) har sovit dåligt de senaste nätterna. Åren massa tankar som snurrar runt hela tiden :( mår inte sådär jätte bra just nu :( men jag hoppas att allt kommer bli bra snart. Så jag äntligen kan börja få må bra igen och slippa denna ovisshet hela tiden. Som tur är har jag ju min underbara man och familj vid min sida hela tiden. Och lilla Isabelle med såklart :) Nej nu ska jag mysa ner mig under täcket och hoppas på att John blund kommer snart :) sov så gott på er :)


Blir sängen tidigt idag. Har varit en lång...

Blir sängen tidigt idag. Har varit en lång dag då jag gick upp vid 8 eftersom jag hade ett möte på sjukhuset. Efter mötet åkte jag hem till min mamma och Isabelle för hon sov där natten till idag. Så myste vi . Efter det så fixade vi en massa ärenden.. Och så var den dagen klar. Isabelle stannade kvar hos mormor och morfar inatt med för jag och Andreas har varit en sväng till Ikea. Hittade nästan allt som vi skulle ha men blev så stressad eftersom de stängde men de mesta fick vi med oss hem :) vi var rätt så slut när vi kom hem så jag ligger redan i sängen. Älsklingen har somnat på soffan.. Jag hoppas att detta blir en bättre natt då jag vaknade så många gånger inatt. Och så hade jag jättesvårt att somna igår. Hoppas inte på det inatt. Men Nej nu ska jag ta och försöka sova. Godnatt på er :)


Förvarnar er på dålig uppdatering i veckan...

Förvarnar er på dålig uppdatering i veckan. Har ingen dator denna vecka. Så det kommer bara bli bloggande från mobilen. Sen har jag en hel del viktiga möten denna vecka med. Isabelle ska sova med sin mormor inatt eftersom jag har ett möte tidigt imorgon bitti. Så jag slipper hålla på att väcka henne imorgon bitti.. Hon har blivit jätteduktig på att sitta. Kan sitta själv vissa stunder. Korta stunder. Så duktig :) nu har hon nyss fått lite gröt i magen och nu sitter hon och leker lite :) Om någon timme ska jag börja gå hemåt så jag är hemma när min älskling kommer hem från träningen. Nu ska jag passa på att mysa med min underbara dotter <3


loppan :D

Igår lördag var det ju leksaksloppan i parken zoo. Jag var där med mamma och vi hittade en hel del. leksaker så nu har hon en massa leksaker.. Hittade en lära krypa boll som rör sig. rullar av sig själv.. :) Roligt för henne. :)  Sen lite flera bollar och skallror och hittade lite som man kan ha på vagnen med.. :)
Det första vi hittade när vi kom in i lokalen var två st fräscha bilbarnstolar. Så det var jätteskönt att vi hitta de. Vi behövde ju två st en till vår bil och en som ska vara i mammas och pappas bil. Den ena kosta 150 och den andra 160. Vet att det är lite osäkrt att köpa sådär men försäljaren var trovärdig och vi fick även deras nummer om det skulle vara något.. Så där kom vi ju väldigt billigt undan. Så nu ska vi tvätta klädseln och sen kan vi nog nästan sätta i dom i bilarna.. Hon fick porvsitta igår och hon satt jättebra. Hon kan ju ha dessa tills hon väger 25 kg men det beror ju på hur lång hon blir med. Men hon ska kunna ha dessa i några år iaf. :)
För hennes babyskydd börjar bli lite för litet. Hon sitter så trångt i de. Men hon får nog sitta i de någon vecka till iaf..
Huvudsaken att hon sitter bra och säkert :)

Söndag

Söndag idag igen då.. Varför ska helgen gå så fort för? :/
Imorgon är det jobb igen för min älskade man och en vecka framför oss har jag och Isabelle. Blir mycket sjukhus besök denna vecka. En natt ska Isabelle sova hos mormor och morfar. Och så ska vi försöka hinna med en träff med Alex och Olivia med :) Måste även höra av mig tilll en vän som jag helt glömde bort att jag skulle höra av mig till i förra veckan.. :/ Att man är så glömsk? Fast det är ju en hel del som är i centrum i huvudet just nu.
Nog om det!
Jag har nyss lagt köttet i marinad. Så de får ligga där och gotta till sig lite tills det är dags för matlagning.
Isabelle tar en tupplur och vi mamma och pappa tar det lungt.
När Isabelle har vaknat så ska jag ta en dans med damsugaren.. Inte det roligaste men det behövs.
Har plockat lite smått här med..
Men man vill inte väsnas allt för mycket när hon sover.. Klart att det ska vara ljud runt dom men inte så att jag drar på damsugaren när hon sover direkt..
Nej nu ska jag nog ta mig en kopp te till och ta det lite lungt innan det är dags för damsugaren.. ;)

Nu har jag bloggat dåligt igen :( Sorry. I...

Nu har jag bloggat dåligt igen :( Sorry. Imorse åkte jag och hämtade Isabelle som sov hos mormor och morfar inatt. Men jag tog en ordentlig sovmorgon och sov nästan i 12 timmar. Men jag var ändå trött när jag vaknade och tog en lur med Isabelle sen på dagen. När vi kom hem från mormor tog vi det bara lugnt och myste :) sen kom pappa Andreas hem och det blev mer mys :) nattningen ikväll gick jättebra utan krångel. Hoppas hon sover hela natten nu. Det skulle ju inte vara fel. Nej nu ska jag krama om min Goa man och sen sova. Godnatt på er


Då ska man försöka sova då.. Denna kväll b...

Då ska man försöka sova då.. Denna kväll blev inte som jag hade tänkt mig men jag tror att det blir bra så får man tänka lite och så blir det bra imorgon när man träffas. Isabelle sover äntligen. Det tog sin lilla tid för hon blev lite övertrött. Men nu sover hon så gott så. Det ska jag med göra nu. Godnatt på er :)


..

Middagen är i magen.. Sen någon timme tillbaka. JAg åt av resterna som blev kvar av lunchen för orkade inte äta upp allt. Så idag har det blivit fiskbullar x 2 MUMS. Var på tok för länge sen som jag åt det . Så det gjorde absolut inget att jag fick äta det två gånger idag .. ISAbelle sover. Jag ska väcka henne om ca 20 min.
Nu tittar vi på 2 1/2 män..
Ikväll blir det nog bara att mmysa.. Men de gör mig inget..

.

Isabelle sov inte så länge.. Så jag hann inte somna men jag fick ju vila lite.. Känns som en jävla skit dag det här. Och Isabelle känner ju såklart av när jag inte är på bra humör. Så det har varit en hel del gnäll här under eftermiddagen. Nu äter hon och hon har även sutit och lekt i sin stol.
Snart kommer pappa Andreas hem så man slipper vara ensam.
Nej nu måste jag hjälpa min lilla tjej ♥

..

Nu sover äntligen Isabelle så jag ska oxå passa på att vila lite..

:/

Jag vill att allt ska vara som innan. Innan dessa jävla sjukdommar kom och innan ja innan jag blev sjuk. Jag är så trött på att bara bli bortviftad av sjukvården. Varför kan dom inte ta till sig att man har en liten bebis hemma som vill ha en i sin närhet. Det är ju inte kul att jag har varit sjuk hela Isabelles första år..
Det värsta är nog ändå att kirurgen inte tar en på allvar. Att jag som nästan är 23 år inte blir tagen på allvar. Att mina föräldrar ska behöva prata med dom på kirurken för att dom ska lyssna. Så tycker jag verkligen att det inte ska vara. Och man känner sig så nedtrampad när man inte blir trodd. Tror dom på allvar att jag inte talar sanning till dom? Ibland känns det så! OCh i och med att jag har Isabelle så tycker man ju att dom borde ta en på allvar. Men nej.. :/ Nej jag har verkligen inget förtroende längre för sjukvården. Ska man bara tvungen att plugga till sjuksköterska för att man ska kunna hjälpa dom i ens närhet och framför allt sitt barn?!??!?
OCh dessa tre månader som sjukvården har på sig att göra en frisk. Dom har ju gått för läääänge sen..
Så igentligen så kanske man ska söka sig till ett annat sjukhus. Fast då blir det ju en massa resande fram och tillbaka.. :/ Ja vad ska man göra? Skriva till tidningen kanske??
BLIR BARA SÅÅÅ TRÖTT PÅ MÄLARSJUKHUSET!!
ELLER BESVIKEN!!

:/

Denna dag känns sådär.. :( Humöret påverkas ju såklart lite av vädret mer men just nu känner jag bara att jag vill släppa allt och lägga mig under täcket..
Tänkte innan att vi skulle ta en promenad idag jag och ISabelle men nu har jag ingen lust med det längre..
Tårarna faller.. Trots att jag inte vill det :/

Tisdag

Oj! jag ska försöka skärpa mig med bloggen.. Men vissa dagar hinns det verkligen inte med. Ni som har barn förstår vad jag menar.. Igår skyndade vi oss till mina föräldrar för att min pappa skulle hinna träffa Isabelle innan han skulle åka och jobba.. Så en stund hann de ses iaf.. :) Vi blev kvar där hemma och efter ett tag så tog vi en promenad. Vi sa att vi inte skulle gå så långt men när vi kom hem igen så visade det sig att vi hade varit ute i 1 timme och 30 minuter.. :) Isabelle sov hela tiden i vagnen och det var skönt att komma ut.. :)
När klockan började närma sig fem så gick vi hemåt och jag hann precis börja med maten Innan Pappa Andreas kom hem.
Idag har ju pappa Andreas innebandy så då kommer han hem sent. Så vi får underhålla oss själva idag jag och Isabelle.
Isabelle har nygligen vaknat från en tupplur och nu sitter hon i sin stol och roar sig själv..
Hon är så söt när hon sitter i sin stol.. Och leker.. :)
Oj nu tappade hon sakerna på golvet så bäst att jag tar upp de åt henne.. :)

RSS 2.0