Måndag den 30 november 2009



Japp jag är vaken och har varit de sen kl 6.00  eftersom jag körde älsk till ica maxi eftersom jag var tvungen att ha bilen. Har ju inte någon luft i mina däck på cyklen och känner inte för att springa till jobbet i panik som jag fick göra några gånger förra veckan. det är min bil vecka!! då ska jag fan ha tillgång till den oxå. inte ska den stå i skiftinge en hel dag när den kan vara med mig =)

Men nu ser jag att kl är mycket, börjar ju jobba kl 8.00 så ska väl ta och hoppa i lite andra kläder.

(innan jag glömmer det så nej Andreas jobbar inte på ica maxi utan han blev hämtad där av en kollega.)

Ha en bra jobb dag för er som jobbar =P


KRAM h

Mätt

Ja de är bara förnamnet. De märks att min magsäck har krymt, för innan hade jag inte blirivt mätt på de som jag åt till middag. Men nu blev jag verkligen mätt, bra att magsäcken krymper. BRA BRA BRA!! =)

Nej jag hoppade över att titta på älsk när han har match. för han var tvungen att åka nästan direkt när vi hade ätit. Hoppas han inte får holl bara. Viste inte att kl var så mycket. Får följa med och titta på nästa match.

Lånade några filmer av mamma och pappa som jag tänkte att vi kunde se ikväll men så kom jag på de, de är ju "vem kan slå filip och fredrik" ikväll,de kan jag inte missa. Eller jag får inte missa de. Och sen kl 22 är de ju "paradise hotel" de bara måste man ju se. Så då får vi väl titta på någon av filmerna imorgon.

För lite måndagsmys skadar ju aldrig.

Nej nu ska jag läsa min bok tills älsk kommer hem..

Ha en super trevlig kväll..
De ska ja ha ;)

Söndagen den 29 november 2009

Första advent idag, Har fixat till advendsljusstaken men de fattas lite mossa så de får jag fixa imorgon, men vi kan ialla fall tända ett ljus nu till middagen ikväll. MYS.

Igår, lördag städade jag och satte upp julgardinerna, de blev jättefint. Sen kom ljusstakarna till fönstret oxå. Då blev de ännu finare. Till och med Andreas sa att de var fint =)

I fredags åkte vi till Ikea för att äntligen köpa en ny säng. Allt gick bra tills vi skulle åka hem. spänbanden som vi hade med oss räckte så klart inte så vi fick köpa nya, tur att de hade de på ikea där man får hämta ut sina grejer. inte så dyra var dom heller. sen tyckte jag att vi skulle binda på ett sätt så de gjorde vi. trots att andreas protesterade. när vi lagom kom ut på motorvägen märkte vi att detta går inte. Då var de bara att köra av och binda så som Andreas tyckte att vi skulle ha gjort från början. Och såklart så blev  de bättre, men inte kunde vi köra så fort hem. Vi kunde MAX köra i 70 km/timmen på en 110 väg. De tog tid men till sist var vi hemma. Då skulle vi få upp de där älendet till lyan oxå. suck och stön. Tog de lungt och de tog sin tid men upp kom den. Jag blev klämd och andreas tappade skon på vägen upp men upp kom vi. De tog ungefär 20 minuter att få upp den. Och då var de bara jag och Andreas som gjorde de så de tycker jag var bra eftersom att jag inte är så stark. Väl på plats i lyan skulle den i sängramen oxå. De var inga problem alls. sen la vi i bäddmadrassen och täcken och så. så äntligen kunde vi prov ligga den och fy fan de var som att gå på moln. Den är guld. Helt underbar.
 JAG ÄLSKAR VÅRAN SÄNG!! Den är lite hård men de är den alltid i början. men blir ju mjukare med tiden. Så nu varje natt sover jag som en prinssesa. Helt underbart. Jag tycker redan att min rygg känns bättre. Får se om de är så imorgon när jag jobbar eller om de bara är något som jag inbillar mig. Men jag hoppas att detta ska hjälpa.

Halv vägs upp, eftersom jag insesterade på att gå längst ner pga av min handled säger Andreas
"du älskling, den väger visst 61 kg"
Han som sa innan att den vägde 50 kg.
Jag fick all tynd ibland med de gick bra..

Nej nu är maten färdig..
De blir tacopaj.. mums


Ha en trevlig kväll

...

Nu är jag färdig med tvätten, men otur hade jag för de var någon som skulle tvätta efter mig så sista maskinen fick jag hänga upp i lägenheten, så nu är hela lyan full med tvätt. Hoppas bara att de torkar fort. Sen åt vi mat, de blev taco paj, så sjukt gott de är asså =) mums. Sen hade älsk beställt nya minnen till sin dator och de hade kommit till ica nyfors så vi åkte dit för att hämta ut dom, och vi hade lika gärna kunna gått för Fan vilken kö de var, från vaccinationen såklart..  men fram kom vi och de gick jätte bra att åka tillbaka, men de verkade som om alla var och handlade på coop för där var de mycket folk. men de gick fort där oxå. sen hem igen. Kom nyss upp från ett bad och nu ligger jag i min nybäddade säng och tittar på tv. Jag bara älskar det =)

De jag ska ägna mig åt ikväll är följande:
* se på singinbee celeb, äta jordgubbar till =P
*Mysa med älsk
*Paradice hotel
*Mysa med älsk.
*Ev något mer på tv
*Sova, ska ju upp tidigt imorgon..

Hjälp..

Är de någon som vet hur man ändrar textstilen på bloggen, vill inte ha den så liten men jag vet absolut ingenting om hur man ändra sin blogg ovs.. 

Väldigt tacksam för svar=)

...

Ja jag tvättar för fullt, men kan itne påstå att de är så himla jobbigt, bara att gå ner och slänga in nytt sen ta ut de och slänga in i torktumlaren eller hänga upp i torkskåpet men de som är så tråkigt är ju att de inte går så fort och att man inte direkt kan boka upp sig på något eftersom man måste gå ner till tvätten varje timme. Sen är de lite trist att de blir mörkt så fort, känns ju som om de vore natt när man är nere i källaren.. Men lika bra att ta allt på en gång. Tur att definns lampor:P Slängde nyss in maskin nummer två, sen är de bara en maskin kvar och de är sängkläder så de får väl torka här uppe i lägenheten om de inte är någon annan efter oss. Då kanske jag tar den ett pass till bara för att slippa ha tvätt i hela lägenheten. Men allt beror ju på om någon ska tvätta efter mig. Synd att vi inte har ett torkrum i vårat hus för då kan man ju hänga in de där medan den andra tvättar sin maskin och sen hämta de efter en timme. Men nej så kan de ju så klart inte vara i vårat hus. Och jag tycker ju inte om att tvätta i de andra huset. Fast de brukar ju A göra när han tvättar men då gå de ju ioförsig fortare eftersom de finns flera maskiner där + torktummlare (fast de har vi med och ett torkskåp) sen finns de ju ett tork rum där.

men jag tycker de går bra att tvätta i våran tvättstuga.. =P
Nog pratat om tvätt.

Blev mycket prat om tvätt nu känns de som.. =P

Nej nu ska jag kika runt lite på internet och sen fortsätta läsa min bok <3

Hej så länge..

...

Ska man kanske ta och gå ner till tvättstugan.....???

091126

Jaha då var de dags för att betala räkningar igen.. Verkligen inte kul alls. Plus att vi ska köpa nya madrasser i helgen så då blir man 3000 kr fattigare pga av det oxå. Men vi behöver verkligen nya madrasser så de är en kostnad som man får ta. Ja menar att den kostnaden är ju inte driekt varje månad. Och jag fick rätt bra lön denna månad med så då kan jag kosta på mig det. eller vi. sen är det ju julklappar som ska inhandlas, och jag vet vad nästan alla ska få :P Så de är skönt de med så man slipper stå där när de bara är några dagar kvar. Ska fråga mamma om vi kan handla lite på måndag om jag inte jobbar kväll då men de tror jag inte att jag gör. Har för mig att jag jobbar dag.

Ska snart tvätta med. Gick ner för att se om de fanns någon tid och de fanns en nu vid två tiden så då tänkte jag att de är lika bra att ta då så slipper jag de i helgen. Då kan jag lägga ner mer energie på att städa och jul pyssla lite. De ska ju bytas gardiner och ljusstakarna ska upp osv. Ska kika runt om jag kan hitta någon billig julduk någonstans oxå som man kan ha på köksbordet. Sen ska de stor städas med. Får se hur långt jag hinner. men då är de skönt för då slipper jag tänka på tvätten. Tänkte bädda rent i sängen oxå. Älskar att sova när de är nybäddat =) men sover så himla mycket bättre då. Bara hoppas att jag hinner torka allt där nere för de är så jobbigt om de ska torka här uppe. har inte driekt plats för det. Men vi får se hur långt jag hinner.

Nej nu ska jag kika runt lite på olika bloggar sen ska jag gå ner till tvättstugan.

Ha de såbra..

KRAM h

...

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet..


091120

Idag är det fredag och nej jag är inte ledig denna helg. Jag ska jobba medan de andra får vara hemma och vila upp sig. Men jag hoppas att denna helg kommer gå fort. Och de lär den väl göra.. men har långturen på söndag och de tycker ja inte om.. Vill hellre ha den på lördagen. Men om jag fick välja så skulle jag inte vilja ha den alls. Men de är bara att kämpa på. Annars i veckan har jag jobbat var ju bara ledig en dag och de var igår. Då gjorde jag inte så mycket, kunde inte heller eftersom mina nycklar  låg i bilen och den hade Andreas till Västerås där han var på en kurs igår. Så jag kunde inte gå ut förens han kom hem vid halv fem igår.  `Sen åt vi lite mat och efter de gick jag hem till mamma och pappa för att ta hondan, får ju låna den när jag jobbar helger. Tur de. TACK FÖR DET!! Och då när jag gick till dom så regnade det ju så klart.. Så jag blev jätteblöt om fötterna eftersom jag hade mina tygskor och dom är de ju hål i i sulan. men jag värmde upp dom sen när jag kom hem. Var även ut till graven igår eftersom de var farmors fördelsedag. Hoppas verkligen att hon har de bra där hon nu är.. <3 Jag saknar dig.

Annars så var vi bara hemma och myste igår. Somnade rätt så tidigt och somnade nästan på en gång.. Kanske min svåra tid att somna om kvällarna/nätterna är borta nu. Ingen höjdare att ligga vaken till typ kl 1 på natten och sen ska man upp på morgonen.

Nej nu ska jag ta mig ett bad sen ska jag äta fukost/lunch. Börjar ju jobba kl 12.45-20.30

Hej så länge

KRAM h

091116

Måndag, ny vecka - Jobbig vecka =/ Börjar snart jobba eller ja 13.30 börjar jag men ska snart börja göra mig iordning för jag tänkte att jag skulle gå till jobbet idag. Så hoppas jag att älsk inte glömmer att han ska hämta mig ikväll när jag slutar. Tänkte att de kan vara skönt att få lite friks luft innan man ska vara inne på jobbet ett antal timmar.

Har nyss ätit lite lunch, de blev kyckling och gurka, paprika och ost. GOTT =)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Så ska väl kanske ta och kika runt lite innan de är dags att göra sig iordning för jobbet.

Ne nu ska jag kila.. ha en bra dag/kväll

KRAM h

Kärleken är underbar <3

Det var riktigt skön med ett bad. Efter badet tog jag mig en bok och la mig i soffan, läste ungefär 30 sidor men nej den blev inte intressant, så då tog jag en annan bok som är mycket bättre. Den första boken heter död joker och när man läser på baksidan så ska den vara jätteintresant osv men nej de kan jag inte påstå att jag tycker att den är. Läste ju ändå 30 sidor utan att de sa klick. så den går jag lämna tillbaka till mamma, inte för att jag tror att de är någon brådska men iaf. Får göra det i veckan.

Just nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så jag kan börja med maten. De blir kyckling, mums. Älsk lånade min dator för han ville höra på TAIF matchen. (För er som inte vet så är de ishockeylaget i Tingsryd.) Och de bara måste man ju lyssna på. Just nu leder TAIF med........ 1-0 och dom spelar mot...... Karlskrona i Karlskrona. Hoppas hoppas hoppas att TAFI vinner. Dom har bara spelat en period så allt kan ju faktiskt hända.

Så ja jag sitter på Andreas dator och skriver och jag är verkligen inte van vid detta tangentbord. De går inte så himla bra att skriva. Men jag ska nog lyckas med ett inlägg, jag har ju lyckats hit så då ska de nog gå.

Ikväll ska vi se; vem kan slå filip och fredrik. Känns som vi alltid tittar på de på söndagar men jag tycker de är roligt =) Och innan de börjar kl 20.00 så ska vi äta lite middag och fortsätta mysa som vi gjort hela dagen =) MYSIGT. Så på de sättet älskar jag söndagar eller ja helg när ja är ledig för då får jag hur mycket tid som helst med Andreas <3 De bästa som finns är att somna vid hans sida i sängen och vakna vid hans sida. Och såklart att få vara med honom, träffa honom varje dag. Jag är så otrligt glad över at jag har honom i mitt liv.  Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Jag är verkligen kär och jag hoppas att de håller för evigt.

JAG HAR DEN BÄSTA POJKVÄNEN I VÄRLDEN!! <3


Innan jag träffade honom viste jag nog inte riktigt vad kärlek var eller vad de innebar. Men nu vet jag. Jag har hittat mannen i mitt liv. Och jag vill aldrig förlora DIG Andreas!

Ne nu måste jag gå och pussa lite på min ÄLSKLING..

Andreas, glöm aldrig att jag älskar dig av hela mitt hjärta.. <3
Jag vill alltid vara din!



THIS IS TRUE LOVE



// BIGG KISS FROM h

091115

Godmorgon/Goddag!

Söndag idag, tråk dag detta betyder att de är jobb imorgon. vill inte, vill bara vara hemma och mysa med min älskling.. Kan vi få en vecka tillsammans? Utan jobb. Nej de har jag lite svårt att tro. =( Har en jobbig vecka framför mig med bara en ledig dag men de vet ni ju redan.

Idag då, nej jag tror inte att vi har några planer inför denna dag, bara ta de lungt och  mysa. Tänkte att jag skulle börja läsa i en bok idag så får se om jag kommer igång med det. Annars har jag inte så mycket att tala om faktiskt.

Ska snart ta mig ett bad sen försöka komma igång med boken.

Men innan de ska jag läsa mina bloggar som jag följer..

Ha de så bra..

KRAM h

091114

Hallo =)

Nej de hände inget faligt för min del igår, men visst är de så att man tänker igenom om de har hänt något speciellt under dagen på kvällen innan man ska sova men jag kan inte komma på något. Bara att de gick lite knaglit att köra bil men de gör de vissa dagar. Iaf för mig.

Idag har jag inte gjort så mycket, vi har varit och tvättat bilen sen en sväng in till Ö&b och sen till coop. Annars har vi bara varit hemma och myst, fast just nu är han ju på innebandy som alla andra lördagar. Så han lär väl komma  hem om ungefär en timme. Älsk var snäll och gick in på systemet och köpte några cider åt mig så jag ska väl ta iaf en ikväll, på helgen får man fuska. De är inte så att jag kör stenhårt utan man måste få fuska och då har jag bestämt att de blir på helgen.

Annars vet jag inte vad denna helg har att bjuda på. bara ta de lungt antar jag, har ju en jobbig vecka framför mig med bara EN ledig dag. Uch för det. =( Men men de är väl bara att bita i de sura äpplet.

JAG SKA VARA GLAD ATT JAG HAR ETT JOBB OCH DET ÄR JAG! =)


Nej nu ska jag kika runt lite sen titta lite på tv.. under tiden jag väntar på ÄLSK..

Ha en bra kväll om jag inte skriver något mer senare..

KRAM h

LOVE IT


091113

Fredag den 13:e idag.. kanske bäst att man håller sig inne? Men jag har inte några direkta ärenden ut heller. Ska ju tvätta idag. Sen senare så ska ju älsk spela hockey så vi ska ju bara ta oss bort till ishallen. Sen får vi se vad vi hinner med efter de, vet ju inte hur länge de ska spela men kanske blir de en sväng förbi hurtig.. Eftersom han har fest, han har ju nygligen fyllt 20, så man får väl ta och säga GRATTIS =) Undra om han besköte systemet då?  haha.

Har nyss ätit lunch, stekte kycklingbitar och sen tog jag lite gurka, paprika och avokado till de. Det blev jättegott. och mätt blev jag oxå.. Just nu väntar jag på att kl ska bli 14.00 fördå ska jag dejta tvättstugan. Lika bra att ta de nu när jag ändå inte har något för mig, så slipper man tänka på de i helgen.

Har igentligen inte så mycket mer att komma med just nu..

De blir helt enkelt en slappdag till =P -Men dom är sköna och jag älskar dom.

Det bästa med denna dag är att ANDREAS ÄR LEDIG !!! <3

ME LOVE

Ne nu ska jag kila..

KRAM h

Mätt


Ja jo de blev inte dirket så att jag lagade mat men jag kom på att om jag tar en sallad och tarbort allt som jag inte får äta så kan jag ju äta så:P så vi beställde hem mat och jag gjorde så. Och fan vad gott det var =) Blev riktigt mätt. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, bara ta de lungt och mysa antar jag =) Ska väl ta och ringa mamma lite senare oxå. Var några dagar sen jag pratade med henne.

De är ju en massa bra på tv ikväll oxå så man slipper sitta och sappa mellan en massa kanaler tills man hittar något som nästan duger att se på.

Först är de;
* Två och en halv män
* Singing bee celeb
* Lyxfällan
* Comedy fight club

Sen om jag/vi okrar så är de navy CIS men de börjar inte förens 22.00. men de vill jag se =) om jag som sagt orkar =P

De är vad jag ska se på tv..

Nu ska jag gå och se hur de går för älsk som ligger i badet..

Ha de så bra.

KRAM h

YES =)

Äntligen har jag hittat min efterlängtade klocka.. vet inte hur länge den har varit borta!

Im so HAPPY!!!!

Ingen tvättid =/

Nej de fanns inte någon tvättid idag. Så bokade den imorgon kl 14.00 får hoppas på att de inte kommer in något annat då så jag kan tvätta. tyckte att Andreas sa att han skulle vara ledig imorgon så då kanske vi hittar på något. Men de visar sig. Nu har jag iaf plockat undan lite i lägenheten och damsugit och torkat golven och gjort rent badkaret. Samt tagit ett bad själv så nu är både jag och lägenheten rena =)

nu ska jag bara hitta på något som vi kan äta till middag ikväll. Men de är så svårt. men jag får väl klura lire granna. något hittar jag alltid på. 

Men innan de är dags för matlagning så ska jag titta lite på tv..

På återsende..

KRAM h 


091112

Goddag! Idag mår jag bättre, huvudvärken börjar släppa så de är skönt. Igår kunde jag inte ens sitta vid datorn så himla ont gjorde de i huvudet. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske inte ska göra så himla mycket ifall värken kommer tillbaka men tänkte att jag iaf skulle städa lite grann, började lite igår inne på toaletten så där inne är de bara badkaret kvar. Sen ska de dagsugas och torkas golv. Sen skulle jag behöva tvätta så får väl ta en tripp ner till tvättstugan och se efter om de finns någon ledig tid. Men ska börja med att städa i lägenheten först. Eller ska jag kanske gå ner och kolla så kan jag göra två saker samtidigt..? jo jag tror att jag gör så. Sen när jag är färdig ska jag avsluta med ett skönt bad som jag alltid brukar göra när jag har städat.. =) som en liten belöning =)

DEt är vad som står på schemat idag.. =) men först ska jag såklart kika igenom de bloggar som jag följer =) Sen är de bara att sätta igång.

Återkommer när jag är färdig.

Ha de så bra sålänge..

KRAM h

sugen

Jag funderade just på vad jag skulle göra för mat tills ikväll när älsk kommer hem. Så kom jag på att han ville ha köttbullar igår. Så jag ska snart börja göra egna köttbullar. Hoppas bara att de blir bra. Och att Andreas tycker om dom. Tog mig en avokado för en stund sedan för jag var sugen på något. Mycket gott. Och en kopp te. Och så klart lite av min egen röra till avokadon. de blev mums =). Såg även att vi skulle behöva handla så får väl fråga om han vill följa med sen när han kommer hem. Tog nämligen sissta köttfärsen nu så de är slut och behlver inhandlas. Sen lite gräddfil och grönsaker. Känner inte för attt åka och handla själv. Så hoppas han orkar följa med =)

Nehe ska man kanska ta och göra något? Man kan ju inte slappa hela dagen=P eller jo om man har jobbat en hel helg =') då kanske man får.

Nej nu ska jag börja med maten.

KRAM h

091110

Nu har jag jobbat min helg, så denna vecka är rätt så soft. Bara dag turer och bara tre pass. (mån, ons och tors) sen ledig fre,  lör och sön. Ska bli så skönt att vara ledig i helgen. Då ska jag ha soooovmorgon =) Men de gick bra att jobba i helgen bara lite segt imellanåt.. men de går. Men de är långt ifrån kul att vara på jobbet i 13 timmar.

Idag tänkte jag att jag skulle köpa lite block och sånt.. om jag orkar ta mig ut.=P är seg som sjutton. Annars blir de bara en-ta-de-lungt-dag =)

Jag har faktiskt inte så mycket mer att komma med just nu..

SÅ ska ta och kolla lite på olika bloggar osv..

Ha de så bra

KRAM h

hmm

Skulle inte jag börja göra mig iordning???

<3

 PS

Ska såklart skicka ett; Jag älskar dig sms till andreas oxå =) eftersom de är våran dag..

DS

...

Nu är jag uppe efter ett bad och så har jag hunnit äta lite lunch oxå, blev en omelett med ost och bacon i. Gott men vill ha boken nu så jag kan planera vad jag ska äta i heglen eftersom jag inte kan äta de som gamlingarna får. Fan jag är så jävla pepp inför detta. Hoppas hoppas hoppas att de funkar.
Just nu lyssnar jag på lite nomy och väntar på att kl ska gå fortare så jag kan börja göra mig iordning för att gå och hämta mamma:D De ser ut att regna ute så får väl ta med ett parapyl. Eller så får jag väl ta  bilen eftersom vi ska till tuna park, vill inte gå in där om vi blir blöta.. ingen höjdare. men får avgöra de lite senare.. =P får då skulle jag kunna kolla igenom boken hemma hos mamma vad jag ska äta i helgen och göra lisa där sen åka och handla.. Tänkte att jag skulle åka till ö&b oxå för att köpa en form som är lite mindre som jag kan göra gratänger i till mig eftersom Andreas inte kommer att äta efter denna kur. inte än iaf, han kanske blir intreserad om han ser att jag lyckas.

Sen ska jag väl handla lite mys tills ikväll oxå =) <3

Nej jag tror att jag måste ta bilen. Ser ut som de regnar rätt så mycket..

Ska väl ta en titt i diskmaskinen oxå och se ifall den behövs sättas igång..

Nej nu måste jag göra mig iordning..

De känns som om detta kommer bli en bra dag =)

Puss H

091106

Älskling. Guuud vad jag älskar dig. Du är mitt allt och de mitt hjärta brinner för. Kan inte tänka mig ett liv utan dig. Snart har vi varit tillsammans i fyra år och idag har vi varit förlovade i ett år och fem månader. Jag hoppas verkligen att du förstår hur otroligt mycket du betyder för mig. du är min livs kärlek och jag vill alltid vara vid din sida. Det är hos dig som jag hör hemma. Hos dig känner jag mig trygg och kan vara mig själv. Jag kan inte  beskriva med ord hur otroligt mycket du betyder för mig.

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!!

Som sagt så har jag varit förlovad med Andreas idag i ett år och fem månader! Det passar väl inte bättre än attt jag är ledig idag så vi har hela kvällen på oss att mysa och bara vara med varnadra.. =) Hoppas de är något bra på tv oxå som vi kan titta på.



 
Jag har nyss fått ett mail om att den bok som jag och mamma beställde i börja av veckan har kommit så vi ska till tuna park när  hon har slutat jobba och hämta ut den. Jag har inte talat om de för er som följer min blogg men jag ska börja med en diet där man inte ska äta några kolhydrater alls utan bara fett. Denna diet har blvit välldigt populär och den ger verkligen reslutat. Så nu ska jag oxå börja med den men eftersom ja inte vet så mycket om den så har jag inte kunnat börja påriktig innan jag har fått denna bok. För i denna bok står de extakt vad som händer med kroppen och vad/hur man får äta osv. Boken heter; Ät fet mat.

Så jag ska ge detta en chans iaf de är ju ingen extra kostnad eller så.
Men jag tror på detta och hoppas på att detta kommer att fungera. Eftersom jag inte mår bra i mig själv just nu och har inte gjort de på ett bra tag. Så nu är de dags för en förändring.

Önska mig lycka till!!

Nu ska jag ta mig ett bad och vänta på att kl ska bli halv två för då ska jag hämta upp min mamma.

Bye bye H

091105

DET SNÖAR UTE!


Synd bara att de inte får ligga kvar. Men de kommer väl de med så småningom.


Börjar jobba om en timme så ska väl ta och börja göra mig iordning inför de. Har verkligen inte någon lust alls med att jobba men de är väl bara att bita i de sura äpplet. Mår fortfarande konstigt från sprutan oxå. Är hur trött som hellst. Skulle villja ligga under täcket hela dagen men nej de får man inte. man måste åka till jobbet och göra lite nytta. Ser iaf fram emot imorgon, för då är jag ledig så då ksa jag bara ta de lungt och inte göra något alls. Sen jobbar jag lör sön mån. Men hoppas på att helgen går fort.


Hoppas att biverkningarna släpper snart.. orkar inte jobba i helgen om ja ska må som jag gjorde igår. Men får hoppas att de blir bättre imorgon när jag är ledig för då kan jag verkligen vila upp mig.



Nej nu ska jag ta och titta lite på tv innan de är dags för att göra sig iordning för att dra vidare till jobbet..

Puss Puss


091104

Jaha var några dagar sen jag skrev men jag har inte haft tid, har jobbat sen när jag väl har haft en stund över har jag inte haft lust för att skriva ett inlägg.

Om gårdagen kan jag bara säga AJ AJ AJ AJ
Tog sprutan för svininfluensa och FAN vad ont de gör. De kändes knappt när han stack mig men sen efterråt. har vaknat flera gånger i natt för att de gör så jävla ont. Kan inte ens ligga på den armen eller något alls så de ska verkligen bli spännande att se hur de kommer gå att jobba snart. Inte för att jag har något lust alls för att jobba just inte men de är ju inte så många timmar. Hoppas de blir bättre i armen för kan knappt röra överarmen. =(   '

Och tack Älsk för att du följde med och stöttade mig. Eftersom jag är så sjukt spruträdd =( Men som sagt så kändes de inte ens när han stack.

Ne nu har jag inte riktigt tid med detta, måste göra mig iordning för jobbet som börjar om en timme.

Men ni får ha de så bra..

PussPuss på er


091101

Nu mina kära vänner är vi inne i november... Vart tar all tid vägen? Den bara susar förbi. Snart är de jul och ett nytt år, tiden går för fort!! man hinner inte ens med imellanåt.. =/

Det är söndag idag, varför ska helgena gå så fort för? tråkigt för de är så myisgt att vara hemma och vakna upp med Andreas <3 MEn neh jag ska inte klaga, jag har de bra som får träffa honom varje dag och pussa honom godnatt varje kväll.

Vi har svart varit tillsammans i fyra år! Guuud vad fort tiden går, 4 ÅR!! De har varit de bästa åren i hela mitt liv, Du andreas, du är de bästa som hänt mig, du är min livs kärlek. Vill alltid att de ska vara du och jag. Jag vill ha en familj med  dig, en liten bebis. =) mysigt.

Igår gjorde vi inte så mycket var bara hemma och tog de lungt och myste, var och handlade lite sen var min älsk på träning i ungeför två timmar. tränigen hade gått bra och ikväll har han match. Så stolt över dig. Du är duktig.

Just nu tittar vi eller ja mest han på fotboll AIK spelar ju mot IFK Göteborg. Och Ifk har redan gjort ett mål, inte bra inte bra inte bra..  AIK ska ju vinna!! Detta är en väldigt viktig match. Efter fotbollen ska vi äta lite och sen ska älsk börja ladda inför din match. Och jag följer ju så klart med för att titta på honom. De blir en liten tid för mig att rensa hjärnan genom att lyssna på NOMY <3 Medan jag tittarpå Älsk när han spelar match.

Jo vi har även varit ute och gått idag. Vi gick till kyrkogården eftersom jag skulle tända ljus, De gör man ju på alla helgona helgen. Men inte har jag sätt några spöken inte och de lär jag väl inte se heller.. kanske nästa år? =P De tog iaf en och en halv timme för oss att gå dit fram och tillbaka. Så vi har rört på oss idag kan man säga.. =) Men det var riktigt skönt att vara ute och gå. Få i sig en massa frisk luft.

Imorgon ska man jobba oxå.. tråkigt, men har en dagtur som är kort, jobbar 8-12.30 så de lär väl gå fort. Efter jobbet imogon så tänkte jag att jag skulle tvätta. För jag har bäddat rent i sängen idag. MEE LOVE!!

Ne man kanske ska sluta attt babbla en massa babbel och kolla runt på några andra bloggar och sen kika på fotbollen.

Ha de så bra så ses vi och hörs..

Pus puss på er

Andreas jag älskar dig av hela mitt hjärta!! <3

RSS 2.0