Hej:) idag har vi uträttat en massa grejer...

Hej:) idag har vi uträttat en massa grejer. Har köpt ett par löparskor så nu har jag ett par ordentliga skor när vi ska ut och gå :) men det var inte det lättaste att hitta ett par som var bra men även ett par som skulle passa plånboken.. Tillslut sa jag till försäljaren om han hade några som var billigare.. Då hämtade han ett par som var nedsatta till 500 för att det var sista paret :) och dom var sköna med så tog dom. De hade kostat 1400 innan så ett klipp :) Älsklingen hittade oxå ett par som var nedsatta för att det var sista paret:) efter att vi äntligen hittat de skor vi vill ha gick vi och köpte present till mamma :) åkte sen hem och Emelie kom över så färgade hennes hår några gånger och sen Satt vi och snackade lite :) nu tittar jag på kvällen är din och myser med min lilla familj:) efter att detta program är slut ska jag duscha och sen fortsätta ha myskväll:) på hög nivå :) Nej nu ska jag fortsätta titta på tv.. / Helen


27/05-11

Hallo :)
Idag är det fredag och helgen är äntligen här :) Nu får jag och Isabelle Pappa Andreas bara för oss under helgen :) MYYSSS!! Som vi längtat efter mys med pappa under veckan..

Denna vecka har jag varit duktig har varit ute och gått nästan varje dag och igår var jag ute och gick i nästan tre timmar om man lägger ihop alla gånger. Två gånger gick jag i över en timme. Först med mamma och Isabelle och sen med pappa Andreas och Isabelle :P Sen gick jag från oss till mamma och tillbaka osv.. Så det blev mycket promenadande. Så mycket så jag fick ont i fötterna men de kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte hade ordentliga skor på mig. Så imorgon ska vi åka och titta på ett par som är nersatta. Hoppas att de finns i min storlek bara. Tycker priset är lite dyrt även fast dom är nersatta men om de finns så köper jag nog dom. Lika bra för de är inte så bra att gå i dåliga skor. Då kan jag lika gärna kosta på mig ett par som är bra. Andreas ska oxå kolla efter ett par nu när vi är ute och går så mycket. Sen ska vi kolla runt lite om vi hittar några nattduksbord. :P Är på jakt efter ett par nya :P För dom vi har nu är ju två st pallar så de är ju inga riktiga bord. Och pallarna är inte ens våra utan det är min mammas. Sist men inte minst så ska vi köpa present till min mamma som fyller år på söndag. Vet vad jag ska köpa så bara att hoppas att de finns kvar :P

Idag har vi ju haft besök av Angelica och Isabelle fick ett fint sett med byxor och klänning :) Så fint. Det tackar och bockar vi för :)

Nu snart ska jag försöka få i lillskruttan lite mer mat innan det är dags att gå och lägga sig..
Börjar bli trött så lika bra att försöka innan man kryper ner för annars vaknar hon tidigare..
Nej försöka med de sen byta blöja och natta för natten.
Sen krypa ner själv under täcket.
Ska bli så sköööönt, känns som de varit en lång dag idag..

Godnatt på er

// Helen

25/05-11

Hej!
Idag är det onsdag, skulle ha träffat en gammal barndomsvän idag men det blev ändrat till imorgon istället så vi ska träffa henne efter att jag och Isabelle har varit hos BVC imorgon. Vet att det komer bli plus på vågen men frågan är bara hur mycket :P Man ser verkligen att hon går upp nu vecka för vecka. Så ska bli kul att se hur mycket hon har gått upp denna vecka :)

Eftersom träffen blev inställd idag så har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Har små plockat lite och så. Sen när  pappa Andreas kom hem så blev jag lite rastlös så tog och bakade lite muffins. Hur enkelt recept som helst och de är inte så onyttiga heller. Inget margarin i eller så. De enda som är onyttigt är ju sockret och mjölet är inte så bra. Men har inte i så mycket socker. Sen brukar jag blanda i lite blåbär och dom blir hur goda som helst.

Igår bestämde vi oss för att ta en liten kvällspromenad så vi var ute och gick lite mer än en timme. Trots att det typ blåste storm ute så var det ändå jätteskönt att få komma ut och röra på sig lite :) Var skönt att gå lite senare oxå då de inte är så varmt ute. Synd bara att det ska blåsa så mycket. Blåser lika mycket idag men vi ska iaf gå ut och gå samma runda idag. :) Vi ska bara låta maten smälta och de Isabelle mat och så innan vi går ut. Ska försöka att vi går en runda varje dag nu efter att Andreas kommit hem från jobbet. Skönt för Isabelle med att sova ute så får hon frisk luft :)

Nej nu ska jag vila min rygg lite och pussa på mina underbara älsklingar...

// Helen

23/05-11

Godmorgon eller Godförmiddag!
Natten har varit bra, Isabelle vaknade vid tre tiden och fick mat sen somnade hon om till kl halv sju. Fick mat och somnade om till ca nio. Då fick hon komma upp i stora sängen och morgonmysa lite med mig :) Så mysigt att bara ligga där med henne och titta på henne. Hon är ju så otroligt fin :) Vår lilla tjej. Efter morgonmyset ville snuttan ha mer mat så då fixade vi till det. Sen kom pappa Andreas hem på sin frukostrast så då myste Isabelle lite med sin pappa. Så hon har fått mycket mys under morgonen. :) Nu ligger hon så snällt i soffan och sprattlar lite :)

Tänkte att vi skulle ringa till mamma/mormor och fråga om hon vill följa med på en promenad. Sen så måste jag handla för det är snart slut på böljor. Sen måste vi ha någon mat tills middagen ikväll med. Men funderar på att göra pytt i panna. Det var ett tag sen och det är ju så gott :)

Nej ringa mamma var det ;P

// Helen

Nu har Isabelle somnat om och sover så got...

Nu har Isabelle somnat om och sover så gott här bredvid :) hon är så otroligt söt :) hon är verkligen det bästa som har hänt mig. Det är helt klart att gå upp i natten när hon vill ha mat och ren blöja. Hon är verkligen värd allt. Vad det än är. Tycker fortfarande det är svårt att slita ögonen från henne. Kan sitta och titta på henne i timmar :) min lilla tjej. Älsklingen och jag har burit upp våran crostrainer på vinden för att få lite mer plats i lägenheten och det blev verkligen skillnad :) så nu finns det mer plats i sovrummet. För det blir ju lite trängre när det kommer en till familjemedlem.. Får vi se hur länge den får stå där uppe.. :p vi har även tvättat två maskiner tvätt. Så värt att ha tvättmaskin istället för badkar. Klart att man saknar badkaret men nu när man har lilla Isabelle så är det så skönt att slippa springa ner och först boka tid så finns de inte tid när man vill tvätta. Och när man väl har bokat och ska tvätta så går det åt en hel dag.. Och nu när man har bebis så har man ju inte tid med det. Nej nu måste jag byta blöja på Isabelle ..


Då har ännu en helg gått, varför ska dom g...

Då har ännu en helg gått, varför ska dom gå så fort för? Men snart är det semester för älsklingen:) Ihelgen har vi inte gjort något speciellt. Var hemma hos mina föräldrar igår och grillade och myste bara :) innan vi åkte hem därifrån åkte vi och tvättade av bilen. Den blir ju full av pollen nu när det är så mycket i luften.. Ingen hitt för mig som har allergi mot pollen.. :( nu måste jag ta Isabelle ..


17/05-11

Idag är det tisdag! Går dagen var lite sådär, Isabelle var inte alls nöjd tror att hon kände av att pappa inte var hemma. Han började ju jobba igår igen. :( Tråkigt, det var inte alls kul, ingen man kunde prata med eller nått. Så han var verkligen efterlängtad när han  kom hem. Av både mig och Isabelle :)

Idag har det gått bättre. Hon fick mat vid halv fem och kl åtta. Sen sov hon faktiskt ända fram till halv tolv :D Så duktig. För hon brukar vara lite tjurig på morgonen förmiddagen. Så det var skönt. Och jag vaknade faktiskt av mig själv :) Så känner mig någelunda pigg :P Men sen gör ju vädret att man inte blir så pigg heller. Vart tog solen vägen? Fast för mig är det bara bra att det regnar för då försvinner pollen mycket fortare..

Nu ligger lillskruttan här brevid och sover så gott, snuttar på nappen :) För ovanlighetens skull. Hon brukar faktiskt inte ha nappen så mycket. Sover nästan aldrig med den om nätterna. Var mest i början som  hon snuttade mycket på den. Haha där spottade hon ut den :P Lilla sötnosen <3 Det är ju så svårt att slita ögonen ifrån henne, hon är ju så söt och så go :)

Nej nu ska jag passa på att vila min rygg som inte alls tycker om mig nu för tiden..

// Helen

Söndag idag och helgen har varit lugn.. Ig...

Söndag idag och helgen har varit lugn.. Igår mådde jag inte så värst bra. Först på morgonen så spydde jag, vet inte om det var matförgiftning eller vad det berodde på. Men var bara en gång. Sen så somna jag om. Var helt slut och förs som vet inte vad. Var trött och kände mig inte bra hela dagen. Men vi tog oss iaf ut för att handla lite mat. När vi kom hem så fick jag jätteont i ryggen och under brösten. Kändes typ som när Isabelle låg i magen och sparkade på revbenen.. Det brukar släppa efter ett tag men detta höll i sig från typ fyra till tio på kvällen. Kände mig så hopplös eftersom jag inte kunde ta hand om Isabelle. Vågade inte bära henne ifall jag skulle tappa henne eftersom jag hade så ont. Som tur var ju Andreas hemma som kunde ta Isabelle och försöka stötta mig så gott det gick.. Skönt var det när det släppte iaf. Nu sitter vi hemma hos mina päron och tittar på ishockey. Sverige möter Finland. Än så länge står det 0-0 i matchen och vi är snart en bit in i andra perioden. Imorgon börjar Andreas jobba igen och jag och Isabelle blir själva hemma. Är lite nervös över hur det ska gå men det kommer nog att gå bra. Annars får jag väl springa över till mamma. Eller vi blir det ju :) Nej nu ska jag koncentrera mig på ishockeyn.. Får se om det blir ett till inlägg senare. Om inte så lär ni ju märka det.. :) om inte så får ni sova så gott:) / Helén..


Hej:) nu kan jag blogga från mobilen igen ...

Hej:) nu kan jag blogga från mobilen igen så då blir det lättare att hålla bloggen uppdaterad:) just nu sitter jag och Isabelle i bilen och väntar på pappa Andreas:) han är in i en affär och ska lämna tillbaka en tapet som vi var och tittade på igår. Men känner att jag vill vänta lite. Låta det smälta lite så man inte gör något för hastat så kanske man ångrar sig sen.. men det verkar ta sin lilla tid att lämna tillbaka den.. Tur att lilla Isabelle sover så gott där bak.. Känner på henne lite då och då så hon inte blir för varm. När Andreas kommer tillbaka ska vi äta nått och sen hem och klä om lite. Ge Isabelle mat och sen ska vi iväg på en grej som jag inte kan skriva än för det är en överaskning. Inte för att jag tror att denna person läser min blogg. Men man vet aldrig så bäst att ta det säkra före det osäkra.. En person som ska firas, så mycket kan jag iaf säga :) Nej men nu får han snart komma för jag börjar bli hungrig..


09/05-11

Hej!
Jag lever, som ni säkert har sett på Facebook så har vår lilla älskling äntligen kommit. Det blev en liten tjej :) VI är så stolta och glada över vårt lilla snuttebebis. Hon heter Isabelle och kom ut den 30/04-2011 kl. 00.52. Hon vägde 3535 g och var 51 cm lång. :)

Har blivit dåligt med bloggade eftersom detta är helt nytt för oss och det tar ett tag att komma in i allt. Men jag tycker att det blir bättre och bättre. Tar ju ett tag att lära känna henne med. Känna igen hennes signaler osv.

Dagarna rullar på och det går jättebra, hon sover hela nätterna och är jättesnäll :)
Så nu denna vecka ska vi bara njuta av att pappa fortfarande är hemma för sen när han börjar jobba då blir det nog lite annorlunda. Då ska jag ju vara själv med henne om dagarna. Men det ska nog gå bra. Fast man är ju lite orolig..
Men har ju min mamma till hjälp om det skulle vara något . Men det kommer säkert gå jättebra :) Behöver nog inte oroa mig eftersom hon är så snäll lilla tösen :)

Nej nu ska jag ta och laga lite mat medan hon sover så man hinner äta innan hon vaknar :P

// Helen

RSS 2.0