loppan :D

Igår lördag var det ju leksaksloppan i parken zoo. Jag var där med mamma och vi hittade en hel del. leksaker så nu har hon en massa leksaker.. Hittade en lära krypa boll som rör sig. rullar av sig själv.. :) Roligt för henne. :)  Sen lite flera bollar och skallror och hittade lite som man kan ha på vagnen med.. :)
Det första vi hittade när vi kom in i lokalen var två st fräscha bilbarnstolar. Så det var jätteskönt att vi hitta de. Vi behövde ju två st en till vår bil och en som ska vara i mammas och pappas bil. Den ena kosta 150 och den andra 160. Vet att det är lite osäkrt att köpa sådär men försäljaren var trovärdig och vi fick även deras nummer om det skulle vara något.. Så där kom vi ju väldigt billigt undan. Så nu ska vi tvätta klädseln och sen kan vi nog nästan sätta i dom i bilarna.. Hon fick porvsitta igår och hon satt jättebra. Hon kan ju ha dessa tills hon väger 25 kg men det beror ju på hur lång hon blir med. Men hon ska kunna ha dessa i några år iaf. :)
För hennes babyskydd börjar bli lite för litet. Hon sitter så trångt i de. Men hon får nog sitta i de någon vecka till iaf..
Huvudsaken att hon sitter bra och säkert :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0