08/06-11

Hej!
Har ju varit i småland så dels därför det har varit dålig uppdatering.. Sen tar ju lilla Isabelle lite tid oxå :P
Idag ska vi nog bara vara hemma, det är så varmt för henne att vara ute så bättre att vara inne när det är sådan hetta ute. Men hon behöver ju frisk luft så får se om de svalnar av fram emot kvällningen så kanske vi tar en promenad :) Har så sjukt ont i magen så bara skönt att vara hemma då när man kan ha på sig vad som helst. Slippa ha kläder som sitter åt.. Vet inte varför jag har så ont i magen.. Men hoppas att det släpper snart.

Just nu ligger isabelle i soffan och sprattlar lite. Tror hon är lite kramsjuk för hon gnäller lite.. Tycker så synd om henne i denna värme. Man vet inte riktigt vad man ska göra.. Försöker ju hålla henne sval med fuktik handduk och så. Så hemma har hon bara blöja på sig. Men det blir ändå varmt för henne.. :/ Stackare.

Igår hade vi besök under fotbollsmatchen :) Mycket trevligt. Trots värmen. Så synd att solen ligger på mot vårat vardagsrum om kvällarna för det blir nästan 30 grader här inne då. Sen är det klart att det blir varmare när man är fler. Men tur att vi gjorde om så vi har sovrummet på andra sidan för där hinner det ju bli svalt om man öppnar upp om kvällarna..

Nej nu ska jag ta och vila lite och hoppas att värken i magen släpper. Tänkte läsa lite i min bok :P Måste ju hinna läsa ut den innan mamma och pappa åker på semester för då ville hon ha den med sig. Men inte hela värden om hon inte får det. Då har hon ju något att se fram emot att läsa när hon kommer hem :)

Nej nu piper Isabelle så ska gå och se vad hon vill..

// Helen, Älskar Andreas och Isabelle av hela mitt hjärta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0